Katlina, drága ex pocakos társam!
Köszi érdeklődésedet, megvagyunk, én már egész jól vagyok, rajtam kívül senki nem kapta el, szerencsére. A fiúk is jól vannak, Imike már nagyfiú, egyedül intézi a pisit,....stb. Sokat legózunk, olvasok neki, este mesélek, persze a számból, mert azt szereti a legjobban. Imádja a meséket a tv-ben, most alegmenőbb a pókember dvd.
Petike 8 kg volt három és fél hónaposan, már elmúltak a talpáról a fehér hólyagok. Még mindig van tejem, és imád szopizni. 120 ml-ve, nyomulunk, mert nem kell neki több, sőt vagy három napja már azt sem eszi meg, igaz most már adagolom neki nagyiramban a plussz kajákat, pl. alma- banán, sütőtök. Tegnap vettem már öthónapos kajákat is, majd lassan azokat is bevezetjük. Amúgy nagyon ügyes, hasravágja sec-perc alatt magát, sőt már azzal kísérletezik, hogy a kagylófotelben is megcsinálja ezt a mutatványt.
Minden keze ügyébe eső dolgot megragad, alig bírom kiszabadítani a szorításából a ruhákat, játékokat, ...stb. nagyon élénk, szereti a csörgőket, és ha furulyázok neki, azt nagyon élvezi, mosolyog közben. Éjszak nagyon szépen alszik, néha még megébred hajnalban, de az sem általános. A foga még láthatáron sincs, bár nagyon nyálas. Szerintem neki is sokára lesz, mint Ancsikának. Egy évesen volt egy foga! Ancsika, gyűri a sulit, nagyon megvagyok vele elégedve, sorra hozza az ötösöket, úgy néz ki, hogy jó suliból jött, mert itt it tud teljesíteni. Tegnap táncházban voltunk, ő még nem volt én meg már ezer éve.
Hát, nagy vonalakban ennyi. Én tanulgatok, de azért olvaslak titeket, és elvétve hozzászólok.