Sziasztok!
Lili! Jó az ötlet, igazság szerint, én mindig így csinálom. Tudod nekem nagyon hamar keményedett, és sokszor csak úgy tudtam pihenni, hogy a lábamat felhúztam.
Az nem jó, hogyha nem tudsz pihenni, tényleg rossz lehet, hogy sem magadra sem Szonjára nem jut annyi idő, mint amit szeretnél. Nem lehet könnyű. De azért akkor is csodás érzés
Úgy látom kezd népszerű lenni a Szaffi név. Aminek én kimondottan örülök, szép magyar nevecske. Képzeljétek a tékában is megkérdezték, hogy hogy fogják hívni, és az egyik emberkének a Kincső tetszett meg nagyon, mondta is, hogy a lányát úgy fogják hívni
Csak azt nem tudom, hogy melyik neve legyen a használt. Igazából Kincsőzni szoktam, de a Szaffit is úgy használnám. Nehéz döntés ez
Juti! Örülök, hogy jobban vagy!
Ne aggódj, nem lesz gond. Én is nagyon utálom a szurit, de egészen kezdek hozzászokni
Tök jó hétvégén mentek 4d-re, képet kérünk ám feltenni
Mi azt beszéltük Gézával, hogy majd az utolsó előtti uh-n meglátjuk mit mondanak, mekkora kb. Kincső, bár ezt tényleg nem kell 100%-nak venni, és akkor veszünk 50-est. Bár nekem olyan érzésem van, hogy nem fogjuk megvárni a feb. 18-at. Valahogy úgy érzem, hogy 1-2 héttel hamarabb fog érkezni. Bár lehet, hogy ez is olyan megérzés, mint az amikor az elején úgy éreztem, hogy kiskrapek lesz
Majd meglátjuk.
Délelőtt sikerült megint pihennem, tök jó volt, most meg kómásan ülök bent és csinálnom kellene a honlapot
Lehe, hogy már vasárnap tudjuk takarítani a lakást. Már csak két pici helység marad ki, de ott már nem lesz nagy por. Barátnémat már izzítottam is, készüljön a nagy melóra