Sziasztok!
Köszönöm szépen a segítséget!!!
Igazából azért félek a szekszárdi kórháztól, mert hajdan, még első gyerkőcöm előtt a munkahelyemen rengeteget hallottam az ottani szülészetről, de csak ilyeneket, hogy "elfelejtették...", "nem nézték meg, hogy...", " nem vették észre...", stb, stb.
EGyébként ma azt mondta a 6 éves Lili, az egyenlőre egyetlen lányom, hogy itthon szüljek már, ne menjek már el a kórházba!!! Ha tudnátok mekkorát sóhajtottam... titokban én is ezt szeretném. De a családom kinyírna, ha ezt kiejteném a számon
EGyébként nagyon vonz a születésházas szülés is, de hát Lili 2 óra alatt tokkal vonóval megszületett. MÉg jó, hogy behívott előző nap a doki, hogy mostmár befeküdni!!! 2 héttel vittem túl a csajt... A doki kint kávézott a szülésznővel, a párom meg vicceket mesélt, ahogy lógtam a labdán. Ja, és ha nem vigyorogtam időben a viccen, akkor megkérdezte, hogy jól értem-e. Hát ezt időnként felhozom neki
Aztán bejött a doktor, és lesben állt a finisben az ollócskával, de nem vágott!
Egyébként tényleg le a kalappal a Szent Imre előtt! Gyönyörű, tiszta, mondhatni szállodai színvonal. Legalábbis akkoriban lett kész az új szárny, és mi már abban voltunk
Na, bocsi a sok dumáért, gratulálok minden pocakosnak, és megszültnek!
Azt hiszen, sűrűn benézek majd!
Sziasztok!