Új privát üzeneted érkezett!

Nem válaszolt... :( Pedig jó lett volna!!!

Miket ettél össze? Én kurva éhes vagyok, de már nem eszem...csak max almát..de attól még csak éhesebb leszek...na mindegy, ördögi dolgok ezek :D

Ricsinek szorulása van? Szegénykém... ilyenkor mit lehet adni?

Kép
Kép
encu

Hihiiiiiiiiiiiiiiiii!!!
PONT!!!

A Gabó utál minket????? :shock: :oops: :o :lol:

Kép
Kép
encu

Naaaa, lányok!!! :lol:

Kép
Kép
encu

encuuuuuuuuuu--Majd teszek fol kepet,mikor te is elkuldod nekem amire kertelek. :wink: Koszonom kerdesed,Attila jol van.Dolgozik,mint a negerek. :lol: Szegenykem.Anyumek verdaja hamarosan keszlesz.A pontos ido,mikor utazok az 12/dike.Csak,h.tudd.Na jo,megyek locsiztassam meg a kisfiamat,aztan csicsika. :wink:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timci, nem erre voltam kíváncsi Attilával kapcsolatban, tudod!! :D

Aztnap megyek be a kórházba, 12-én :D De mindenképp nyomom az üzit, hogy mizujs, ok?

Képet meg majd küldök ;)

Kép
Kép
encu

Hát lányok, ez a gép sem tökéletes, akartam feltenni Nonóról képet, de egyszer azt írja ki, hogy nem ismeri fel az usb csatlakozást, aztán felismeri de mégsem jó valami. :?
Ma beadtuk a másik gépet hogy megcsinálják, ott legalább ilyen gond nem volt. Bár lehet nem éri meg megcsináltatni, majd meglátjuk.
Ha minden kötél szakad akkor meg veszünk egy új gépet, de azt majd csak karácsony környékén.

Encu!
Még nem válaszolt Barbi???? :shock:
Szerintem tuti bent vannak a kórházba, mert különben már jött volna este fele netre beszámolni, gondolom én. :wink:

Kép
niki+baba

Niki! Nem írt bizony...izgulok ezerrel..lehet, hogy már megvan a Vince?? Vagy épp műtik? Jaj, remélem jól vannak és hamar jön élménybeszámolni meg képeket felpakolni...!!! Mert ez a legfontosabb ;););) :D:D:D:D (Bocs, Barbi, természetesen viccelek, remélem isteni pillanataid vannak és lesznek!!! :D )

Kép
Kép
encu

BARBINAK MEGSZÜLETETT VINCE!!!!! :D:D:D:D:D:D:D

Azt írja, hogy 3300 gramm és gyönyörű!!! Hűűűűű...én most bőgök!! :D:D:D:D

GRATULA NEKIK!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Jövök ahogy tudok, hátha van már valami hír, de semmi...

Tesóka!

Én is úgy számolom hogy már lehet hogy megvan a Vince és pihizik... minden lehetséges :D
Aztán lehet arra várnak hogy beinduljon a szülés jobban és akkor császiznak, vagy abba maradtak a fájások és várnak.... jajj már jelentkezhetne :o :D :D :D

Niki!

De azért még fogsz irogatni, ha nem lesz megcsináltatva a régi gép, ugye?!!!!!! :wink: :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Tesóka!

Ne sírj!!!! :wink: :D :D :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Barbi!

Gratulálunk!!!
Sok-sok tejcsit és boldogságot kívánunk!!!
Várunk haza Titeket :wink: :D :D :D :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Barbi!!!!

Hatalmas GRATULA!!!!!!!!!!!
Nagyon sok örömet és boldogságot, és persze egészséget kívánok Nektek, és sok-sok tejcsikét!!!!!!!!

Encu!
Azt tudtuk eddig is gyönyörű lesz Vince baba! :wink:

Kép
niki+baba

Móni, ha nem hal be ez a gép akkor fogok. :wink:

Encu!
Most már te következel. :wink:
Gondolom most már egyre jobban izgulsz. :D
Ne sírj, sírsz még eleget, ha a kezedben tartod Kiskarcsit. :lol:
Amúgy én is ilyen érzelmes vagyok :)

Kép
niki+baba

Tesóka, Niki, én még teljesen átszellemült állapotban vagyok, tökre örülök...szóval lehet csinálni a táblázatkiegészítést :D:D:D:D

Vince Csaba 2007.10.25-én született :D:D:D:

JAj, de jó!! Remélem hamar haza jöhetnek és minden pillanatot elmesél :D

Én megyek aludni, mert izgalmamban megszülök ;)

Jó éjt, lányok....micsoda befejezése a napnak!!! :D:D:D:D

Kép
Kép
encu

encuuuuuuuuuu--Majd teszek fol kepet,mikor te is elkuldod nekem amire kertelek. :wink: Koszonom kerdesed,Attila jol van.Dolgozik,mint a negerek. :lol: Szegenykem.Anyumek verdaja hamarosan keszlesz.A pontos ido,mikor utazok az 12/dike.Csak,h.tudd.Na jo,megyek locsiztassam meg a kisfiamat,aztan csicsika. :wink:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Szép éjszakát csajok!!! :D :D :D :D

Bár a Ricsi még ezerrel pörög :shock: :lol:

Jajj, olyan szuper ez az este, mostmár tényleg te jösz Tesóka!! Nagyon várom már azt a pillanatot is!! :wink: :D

Na pusz :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

SZiasztok

Mosat olvasom és énis elbögtem magam

BARBI GRATULÁLOK :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
anha

Sziasztok!

De jó, hogy túl van rajta Barbi! 1000000 puszi neki is és a babának is! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Biztos gyönyörű baba, hisz azon a képen is egy kisangyal volt, amelyiket Szilárdról feltett! Remélem nem lesz semmi baj, és minnél hamarabb hazaengedik őket! :lol: :lol: :lol:

Encu!
Rajtad a sor, de kitartás ez a pár nap neked is el fog telni észrevétlenül! Azért kiváncsi lennék, hogy mit álmodtál az éjszaka így, hogy Barbi már túl van a szülésen! :wink: :wink:
rnecsi

Barbinak-ORIASI GRATULA!!!!

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Jó reggelt! :D

Visszaolvastam az örömködéseinket, és megint párás a szemem ;)

Tényleg szuper dolog így együtt örülni valakivel... Barbi igazán hazaküldhetné a párját egy fél órácskára, hogy tegyen föl nekünk képeket, nem ??? ;););) :lol: :lol: Na, de komolyan, nagyon kíváncsi vagyok a kis harcosra :D

És igen, már alig várom hogy én küldhessem az üzit ;)
De Kiskarcsi tényleg nagyon jól érezheti magát bennt...éjjel volt egy-két csúnya méhössezhúzódásom, meg fájdogál a derekam...de rendszeresnem semmiképp nem mondanám. (közben a kis drága megint félrenyelt és csuklik ;) )

Amúgy meg olyan hamar mennek a napok..este elképzeltem, ahogy hazahozzuk, berakjuk a kiságyba, és hetekig nem szól másról egyáltalán az élet, mint RÓLA :D Nézzük, ahogy alszik, ahogy eszik, ahogy néz...Gyönyörködünk benne, mint a fanatikusok... :D Asszem nem álmodtam semmit, de hogy emelkedett éjszaka volt, az fix :D

Lányok, mi van a GAbóval?????? 2 napja nem írt!!!

Még egyszer gratula Barbinak, nekünk meg kitartás ilyen kaki időben... :D

Kép
Kép
encu

encu-Atticy annyira boldog volt a pocakomban,h.1 hetet kesett.Es szerintem,ha nem ittam volna tonikot,meg bennt maradt volna egy jo ideig. :lol: 8)

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timci, én is ittam a minap tonicot... :D:D:D:D És még bennem van a fiam ;)

Kép
Kép
encu

encu-Atticy annyira boldog volt a pocakomban,h.1 hetet kesett.Es szerintem,ha nem ittam volna tonikot,meg bennt maradt volna egy jo ideig. :lol: 8)

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

encu-de en 2 oriasi sorospoharral ittam.egyebkent valoszinu,h.miatta vannak enyhebb osszehuzodasaid.Ez eltrarthat meg egy darabig.En is igy kezdtem. :wink: Este lefekveskor megittam,hajnali 5 fele kezdodott.8 kor a nyakdugo kipurcant,aztan be a korhazba,es ejjel megszuletett a kiscsavo.Szoval...varj csak turelemmel.Egyebkent jo ha a 38 hetet betoltod es utana szulsz csak.

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

encu-de en 2 oriasi sorospoharral ittam.egyebkent valoszinu,h.miatta vannak enyhebb osszehuzodasaid.Ez eltrarthat meg egy darabig.En is igy kezdtem. :wink: Este lefekveskor megittam,hajnali 5 fele kezdodott.8 kor a nyakdugo kipurcant,aztan be a korhazba,es ejjel megszuletett a kiscsavo.Szoval...varj csak turelemmel.Egyebkent jo ha a 38 hetet betoltod es utana szulsz csak.

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!!!

BBBBBBBBBBBBBarbi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GRATULÁLOK VINCÉHEZ ÉS SOK-SOK TEJCSIT KÍVÁNOK NEKTEK!
JAJJ DE JÓ, HOGY ILYEN JÓ HÍRRE ÉRKZTEM!

Encu!
Nem haragszom! :lol:
Igazából tegnap egésznap dédiztünk pesten és ráadásul Flóra jól megfázott tegnap előtt, tehát kissé anyás is lett meg szerzem be a szülinapi ajándékait meg a lufikat meg meghívókért kutatok, tehát ezért nem jöttem, de gondolni gondoltam rátok mindig!
Jajj most már érted kezdhetünk izgulni te drága, de érzem olyan hamar eljön az idő, amikor nekünk küldöd az sms-t, hogy Kiskarcsi a karodban van! :wink:

Móni!
Pedig jó ez a babakocsi is!
Most hány babakocsitok van?
Fúú, de ügyin felsoroltad, hogy miket szereztél be Ricsinek én már nem is emlékszem, sőt a nagyját el is adtam! :oops:

Csilla!
Én csak arra az egyre emlékszem, hogy Flóra majdnem két hós koráig hordta az 56-os rugikat, majd gyorsan 68-as lett és még most is van olyan 74-es cucca amit hord!
Szerintem szerezz be párat és majd 1hónap után meglátod, hogy még mire lenne szükséged!

Niki!
Ma átveszem a cd--t és délután odatudnám neked adni?

Timci!
Nagyon szép a kisfiad és tündéri, hogy így mosolyog! :lol:

Barbinak!
MÉg egyszer gratulálok és sikerült csatlakoznom Encuhoz, mert amikor olvastam, hogy megszületett Vince én is elbőgtem magam!
Pusza nektek![/b]

Kép
gabriel79

gabi-koszike a bokot.Hat igen,O marcsak ilyen kis mosolymano. :lol: 8)

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Még mindig tök heppi vagyok, hogy megszületett Vince :D

És Gabó tényleg nagyon hallgat :shock: :shock: :shock: Mi lehet velük????????

Tesóka!

Látom csodás volt az éjszakád :D :D

Elmélyültem ebben a babás székrekedésben :roll: Megtudtam egy csomó mindent, lassan profi leszek kakitémában :roll: :lol: Bevetettünk mindenk, kamilla tea, szilva, birs alma, sütőtök, narancslé, és meglett a hatása, ma reggel trónolt a legény. Viszont ennyi székletlazítótól sem volt puha de már kemény sem, fél állapot volt. Szerintem a narancs hozta meg a hatást, lefekvés előtt itattam vele 100%-os narancslevet és szopott rá tejcsit :shock: :lol:

Olyan jó lenne ha elrepülne ez a négy nap és már itthon lennének a Barbiék :D :D :D :D Úgy várom 8) :D :D :D :D Tök olyan mintha már egy nagy család lennénk :o :D :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

encu-csak a narancslerol jut eszembe.A korhazba vigyel magaddal sok sok rostos baracklevet,nekemmeg mai napig az megozza a hatasat.Meg az alkoholmentes sor.Rengeteget fogsz inni,meglatod,ugyhogy vigyetek jo sokat. :wink:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Látom Gabó is előkerült közben :D :D :D

Gabó!

Nálatok is közeleg a nagy esemény :D :D :D

Háááááááááát, 3 kocsink van :oops: de a két régit felteszem a tesz-veszre, az újba belezúgtam és teljesen fektethető, így újszülöttnek is jó, tehát ez marad a tesóknak is :roll: :D

Na megyek majd, jövök még örömködni :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

encu-csak a narancslerol jut eszembe.A korhazba vigyel magaddal sok sok rostos baracklevet,nekemmeg mai napig az megozza a hatasat.Meg az alkoholmentes sor.Rengeteget fogsz inni,meglatod,ugyhogy vigyetek jo sokat. :wink:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

encuuu-meg a gumipapucsot se felejtsd el,a tusolashoz jol fog.Meg az intim moso.En amiota a Niveatol hasznalom,hala semmi bacim nem volt. :wink:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Tesóka, az alkesz, egy rekesz sörrel megy a szülészetre :D :D :D :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

encuuu-meg a gumipapucsot se felejtsd el,a tusolashoz jol fog.Meg az intim moso.En amiota a Niveatol hasznalom,hala semmi bacim nem volt. :wink:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Gabó!
Lehet tudni, hogy mi lesz az első szülinapi ajándéka Flórának? Nagy party-t csaptok?

Móni!
Nem vagy kispályás! Narancslé + tej! Ezt egy felnőtt gyomra sem biztos, hogy tűrte volna! Bár a cél szentesíti az eszközt! :wink:
rnecsi

Csilla!

A jó gyomor mindent bevesz :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Csilla!

Mivel eddig nem sok játéka volt Flórának csak néhány csörgő és labda meg tőlünk örökölt plüss, így most inkább játékokat kap!
Ő döntötte el, mert szeret babázni, tehát kap az uncsitesójától babát, mi vettünk neki a tescoba játék babakocsit és még ki tudja miket, persze a nagy vásárlásnál már karácsonyi ajcsik is kerülnek a kosárba!

Lányok!
Nem hihetetlen, hogy közeleg a kari? :roll:

Kép
gabriel79

Na végre valaki, akivel megoszthatom a karácsonyi lázban égést :wink: :D :D :D :D :D Gabó! Nálam is kari örület van egy kicsit már :roll: :D :D :D :D

Szóval babás a lánykád, igazi kisasszony :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Volt ma valaki kint? Milyen idő van, hideg?
Lehet elmennénk sétálni egy kicsit, már elég volt bezárva a lakásból, de ha nagyon hideg van inkább nem megyünk :?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, egész tűrhető idő van, elég egy pulcsi és vékony kabát, ehhez öltöztesd a Ricsit...

Én meg megyek, madj jövök :D

Kép
Kép
encu

Gabó, jó, hogy vagy!!!! És nem csodálom, hogy lázban égsz! :D

Én is várom a fiam, jólesik, hogy izgulsz :D

Kép
Kép
encu

Szia

Momi

Én voltam ki elmegy lehet sétálni .
anha

Látom semmi sem történt mióta elmentünk :shock:

Köszi az infókat, tényleg szupi idő volt kint. És milyen sokan sétáltak :shock:
Felavattuk az új kocsit, tetszett a Ricsinek :D megrágcsálta ahol érte :lol: Én meg bénáztam, fura volt tolni, ráadásul ha szemből tolom egy kicsit alacsony a tolókar mérete, de ez van, görnyedtem :roll:

Merre vagytok???

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Basszus!
Nem jöttem a netre pedig mi kint voltunk egy vásárlással összekötött sétán!
Csoda, hogy nem futottunk össze Móni, pedig még be is néztünk az utcátokba! :shock:

Szerintem kellemes volt a levegő!
mi még elkezdtük összeszedni a faleveleket itthon, de sajna fel kellett jönni, mert Flórának orrot kellett szívni!

Na vajon Barbi mit csinálhat?Hogyan érezheti magát?

Kép
gabriel79

Jaaaj, voltunk végre éléskamrát feltölteni, én meg miután hazaértünk és bepakoltam hűtőbe-kamrába, egyik pillanatról a másikra úgy elfáradtam, hogy hihetetlen...meg már a kasszánál pakolászás közben is... :( Erőm végéhez értem ;)

Tesóka, ugye, hogy jó idő van? Fel akartam még sétálni a TK-ig, de aztán nagyon rövid úton lebeszélt róla a fáradtság :D

Gabó! Én is sokat gondolkozom ezen, hogy vajon milyen lehet egy új babával...És majdnem mindig nagggyon elérzékenyülök :D (Na jó...MINDIG!! :D:D:D)

Timci! Kitől hallottad ezt a tonik dolgot? Vettem egy nagy üveggel, de nem árt? MEnnyit kell inni? És tud valaki valmit a málnalevélteáról??

Húúú, vízszint!!!!!

:D:D:D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Este hozom a táblát ha minden jól megy. :)
Nonó ma elviselhetetlen, tiszta nyűgös. Tegnap meg rá se lehetett ismerni, olyan jó baba volt! :? :D

Mi most megyünk sétálni egyet!
Apa ma elég későn ért haza. :cry:

Megy valaki a babamama expora?

Mit szeretnél a málnalevél teával?
Az elvileg a tágulást segíti. De te császárral szülsz, nem?
Nekem van egy fél tasakkal, ha esetleg kell odaadom. :wink:

Kép
niki+baba

Niki!

Én mennék expora, de nagyon le vagyunk égve..kicsit sok volt most a kiadás... :oops:

Tegnap nem volt semmilyen front, ma meg melegfront van...talán emiatt nyűgös a Nonó,nem? Csak tippelek, de tudom, hogy nekem pl fájt a fejem ma...

Köszi, ari vagy, vettem málnalevélteát.. :D Csak érdekelt, hogy kinek milyen tapasztalata van vele. Akkor csinálok egyet magamnak...úgy tudom, hogy kondicionálja a méhet ;)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Niki!

Mi nem megyünk többet ilyenekre. Egyszer voltunk a kismamás börzén és olyan sz@r volt, hogy soha többet :evil:

Lehet megint az időjárásváltozás kavar be Nonónál, talán. Aztán már őt is piszkálhatja a fogacskája, amiatt is nyüsziznek. :?

Tényleg jó későn mentek sétálni, de apáért mindent :wink: :D

Encu!

Málnalevél tea akkor kéne ha rendesen szülnél :D
Tonikról nem hallottam de szerintem baromság az összes. Lehet lépcsőzni, sokat sétálni, apával összebújni, gugolni meg még biztos van egy csomó trükk. Ne siettesd, max. 17 nap :wink: :D

Gabó!

Tényleg kár hogy elkerültük egymást, mondjuk nem is errefelé sétáltunk. Lementünk a dunáig aztán dunafüred strandos oldalán sétáltunk. Láttad mennyi nyugdíjjas volt az utcán? :shock: :lol:

Tesóka!

Ülj bele egy nagy kád vízbe és relaxálj, olvass vagy amihez kedved van . Erre hónapokig nem lesz lehetőséged, használd ki :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok

Van egy Álomvirág légzésfigyelőm, amire már nincs szükségem, és nagyon elégedett voltam vele. Azért írok ebben a rovatba, mert a közelség miatt személyesen is át tudnám adni.

Új ára 23400,- volt tavaly. Én adnám 14000,- ft-ért.
telefon:30/3100056

Érd
g.erika

Tesóka, ma volt a battai nyugdíjas nap, azért volt ennyi nyugdíjas az utcán :) Vezér küldött minden öregnak kaját...nagyanyám is kapott, aztán jól felaltuk ;) :D:D:D:D

NE siettessem, azt mondod? Még nincs kész ez a gyerek? :D:D:D

Kép
Kép
encu

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?