Sziasztok ,
Latom nem en vagyok az egyetlen ejjeli bagoly
.
Kriszti, asszem ezzel meg is van valaszolva a multkor feltett kerdesem
- nagyon orulok a kis pocaklako hirenek, jaj biztos oltari boldogok lehettek
!! Gyors utanaszamlalas utan latom hogy nagyjabol hasonlo lesz a korkulonbseg a ti kicsinyeitek kozott is...na akkor en kitaposom neked azt a bizonyos utat
. De meselj, hogy erzed magad?
Timur, igazi apa+fia kepekkel kenyeztetsz itt minket, remelem azota kiegyeztetek a polc sorsan
. A multkor beleneztem az online fotoalbumba is. De jo hogy ilyen sokat kirandultok, Ricsi biztos nagyon elvezi a sok egyuttletet!! Kar hogy a londoni "buli" nem jott be annyira...legkozelebb ne a Hyde Park-ba menjetek am
!
Xena, akkor jol sejtettem hogy konzultans szuleszhez van beutalod. Orulok neki (de latom ti is) hogy bevallaljak a termeszetes szulest!! Engem nagyon meregbe tudnak guritani az ilyen idopontos csaszaros dolgok amirol te is irtal
. Jo tudni hogy ilyen profi ellatasban van reszed es ha egy mod van ra, akkor ugy fog tortenni a szules ahogy azt ti elkepzeltetek. Amugy hogy erzed magad? Birod meg a Ricsi utan valo futkosast? O hogy eli meg a kisteso varast?
Kerdeztel a baba sirasarol...igazandibol mi magunk ereztuk hogy valami nagyon nincs rendben, es nem egy egyszeru hasfajasrol lehet szo, mert tenyleg folyamatosan sirt Viggo, par perces, max fel oras megszakitasokkal. Es ugye miutan megtettem vele mindent (megetettem, aludt (mar amikor aludt), kicsereltem a pelusat, jatszottam vele, stb), es meg azutan is csak sirt, akkor mar vilagos volt hogy itt valami olyasvalamirol lehet szo amit mar en mint anya nem tudok orvosolni. Mint kesobb utanaolvastam, a kicsi az ilyen nyugtalan babak jellegzetes szimptomait produkalta...nem lehetett a hatara fektetni, csak oldalt fekve tudott pihenni, mert olyankor volt a legnagyobb a nyomas a fejeben es tenyleg akkor sirt a legjobban, allandoan gorcsosen be voltak feszitve az izmai (keze, laba), ha olbe vetted is rugta-lokte ki magat allandoan, nem tudott egy pillanatra se lenyugodni, es hat az alvas, ami szinte nem is letezett. El sem hiszem hogy mindez mar a multe!
Amugy allitolag ez a cranial osteopathy nagyon popularis itt, sokan meg problemak nelkul is elviszik az ujszulottjuket ugymond "atnezetni" egy ilyen szakemberrel.
Rima, nalunk ferjur es lanya kozott tenyleg nagyon speci a kapcsolat
- sokszor en is kivancsi vagyok hogy lehet-e ezt meg egyaltalan fokozni. Ugyhogy lehet igazsag abban amit mondanak az apak es lanyaikrol! Na de lehet meg abbol a lanybol eppen fiu is nalatok! En is szentul meg voltam gyozodve rola hogy lanyunk lesz masodjara a terhes szimptomaimbol itelve (annak ellenere hogy teljesen mas terhessegem volt mint Antoniaval - en sz'tem lanyoknal fiu, fiuknal meg lany szimptomakat produkalok), aztan nicsak mi lett belole
. Mi egyik alkalommal se kerdeztuk meg a baba nemet, es mondhatom mindket alkalommal nagyon kellemes meglepetes ert minket!
Tenyleg lanyok, nevekrol lehet kerdezoskodni? Ugye ez is egy nagyon izgalmas resze a varandosagnak!
Nalunk annak idejen sokat segitett a neveknel, hogy az en kezem alatt annyi fele-fajta nacio megfordul...innen jott az Antonia, aki egy fiatal francia szuletesu de Sri Lanka-i eredetu diakom volt, valamint a Viggo, aki egy kedves kozepkoru dan bacsika volt. Ez utobbi nev szinten nagyon tetszett azon ismeroseinknek akik nagy Viggo Mortensen rajongok
. Es mivel mar tobb gyerko ugysem lesz, elarulom hogy ha lanyunk lett volna, akkor valszeg Clara Katalin lett volna
.
Huha, jol leragadtam itt, mikozben meg atleptunk a holnapba
- puszi, b