Új privát üzeneted érkezett!

Lucia

EXCUSE MEEEEE....... :lol: :lol: :lol: Oli lestoppolásához azért Lilinek is lesz egy-két szava :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

Én is büszke vagyok magunkra :wink: bár Lilkó eddig is ügyi volt,csak én bénáztam...... :? :?

Rakhatnál fel fotót,én pl nem leszek ott a talin..... :(

Bibarci

:P :lol: :P :lol:

Kép
lukrécia

:lol: Vicuska :lol:

Na most már elééééég :!: :!: :wink:

Kép
lukrécia

Úgy látom ideje összekapni magunkat kislányom,mert túl nagy a konkurencia :lol: :lol: :lol:

Kép
lukrécia

Juj Benszike!! :cry: ez nem éppen a legjobb hír,de kitartás drága, nem lesz semmi baj!!!!Dóra is már elég nagy a kinti léthez,majd itt meghízik!!Csak ne aggódj!!!
Bibar!!Nagyon helyes a fiatalúr,én nem szeretnék homi gyereket,így meghagyom a lányos anyukáknak!! :lol:

Nem tudom ki írta,azt hiszem Zsókuci,hogy az akváriu megnyugtatóan hat:így mindenkinek aki ideges,szerettel: Kép

Réka

Kép

Kép
rékaróka

bár így utólag ez a hal nem épp megnyugtató körözéseket végez!!
Bocsi!! :oops: előszőr egy saját akváriumi képet szerettem volna, de az istenért nem sikerült kicsinyítenem a képet...még próbálkozom vele...

Réka

Kép

Kép
rékaróka

:lol: Réka drága :lol:

Köszi....most már tényleg tiszta ideg lettem..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na megszűnök,mert már velem van tele a topik... :lol:

Kép
lukrécia

jóvanna, :oops: :oops: a szándék a fontos...nem?? :roll: :roll:

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Lucia,Vicuska
háááát ezt Luki nénivel kell megbeszélni,a kis Lilije már nagyon feni a fogát az Olivérre :P :P :P na majd meglátjuk addig hogy viselkednek Lukiék :P :P

Réka
köszi :oops: :oops: az a hal nem semmi,minden csak nem megnyugtató :oops: :oops: de a szándék a fontos,azért kérünk egy szebbet :wink:

Lukikám
:P :P :P :P :P nem is bénáztál,csak nem akartál takaritani és kivontad magad a forgalomból,jol megúsztad :wink: :wink: :wink: Lilkó meg szuper kiscsaj :P

bibar

Elan:
Gratulálok!
Benszi:
Remélem mielöbb beéri Dóra Balázst, szorítok! Vigyázzatok magatokra!
Bibar:
Édes a 4 D.
Mamm:
Láttad G. doki esküvői képét az iwen? :shock: Nem semmi ez a doki! :D
Vendég

Benszi!

Kitartást és sok-sok erőt kívánok neked!!Várjuk a híreket,de remélem a szülésről csak később kell majd hallanunk!!
gabicsibe

Gabicsibe!

Kösz a tippet herpeszre, ma este kipróbálom.

Benszi!

Gondolok Rád/Rátok!
ballagyo

Benszi

én is nagyon szorítok nektek,csak miután nekem Bibar már reggel mondta mizu,leírni elfelejtettem :oops: bocsi
Kérlek mindig jelentkezz hogy mi van,mert izgulunk értetek

Estrella

hú azt a képet én is megnézem,nagyon érdekel :shock:

Bibarkám

:P :P :P

Olyan jó megint az uracskámmal lenni :D bárcsak már itthon maradna :( de ma végre jót alszom :D

Réka

így van,a szándék a fontos :lol: azért várjuk a másik fotót :D

Kép
lukrécia

Benszike,
nagyon drukkolok nektek, és ne idegeskedj, minden rendben lesz, mind a két aprósággal!!!! Bibarcin keresztül remélem minél gyakrabban hallunk felőletek! Vigyázz magadra nagyon!

Bibar,
nem semmi micsoda harc megy Oli baba kegyeiért! :D A sok csajszi majd jól elkényezteti meglátod! Bár Lilikének sztem előjogai vannak, úgyhogy Luki néninek sem kell aggódnia! :D :D :D

Estrella
,
gyors megnéztem a képet, nem semmi ez a pasi! És hogy vigyorog! Mint a tejbetök! Látszik rajta, hogy nagyon boldog! :D

CSAJOK,
holnap és holnapután is vizsgázom, légyszi drukkoljatok!!!! Ja, és most beszéltem az egyik csoporttársammal, aki azt mondta, hogy január utolsó és február első hetében lesz az államvizsga... :o :o :o Izgalmas lesz, főleg hogy febrár 7-re vagyok kiírva....

Kép

Kép
mamm

Sziasztok,

Hű, ma mennyit írtatok :shock: De ezt már szeretem :wink:

Elan,
Táblába felvettek, a következőben már megnézheted magatokat :wink:

Fiona,
Hű, nagyon szép pocid van! :D Csini vagy, és én sem értem, hogy milyen kilókról beszélsz? :wink:

Chesti,
Sajnos Vic nem tud jönni a talira, kérlek, majd vedd ki a tábliból. Köszi!

Lippa drága,
Hát, ez tényleg nem lehetett túl egyszerű… Biztos nekem is majd’ beleszakadna a szívem… :? De hát, majd megszokják… meg te is :oops:

Sharon,
Hű, ne hari, javítottalak! :oops: :oops:
Sajnálom, hogy nem vagy jól! Már csak 10 hét… :roll: Kitartás!

Ballagyo,
Örülök, hogy jó élmény volt a 4D! Várjuk a képet :D

Bibar,
Jaj, mennyire cuki ez a srác! :D:D:D Nagyon helyes pofija van! :D:D És, hát látod, már most versengenek érte az anyós-jelöltek :lol: :lol:

Benszike drága,
Sajnálom, hogy be kell feküdnöd… Próbálj megnyugodni, minden rendben lesz Dórával is!!! Drukkolok neked nagyon!
Az iwről levadásztam a mobilod számát, ha nem gond, néha majd zaklatlak :wink:

Luki,
Annyira jók, amiket Bibarnak felraktál gifek! :lol: Itt rötyögök magamban! :D

Lucia,
Nem, sajnos nem tudok én sem semmit Kismoniról, de szerintem dobok holnap neki egy sms-t, hogy mizu velük (pont tegnap járt az eszemben, hogy jól eltűnt)! Remélem, minden rendben :roll: Ti merre mentek wellnessezni? :D Hát, tuti, hogy nem leszel nyugodt, de azért csak ki tudtok kicsit kapcsolódni :lol:

Mamm,
Millió drukk a vizsgákhoz!!!! Csak ügyesen :wink:

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!
Akkor a tegnapi bénaságomat ellensúlyozva, küldöm mindenkinek szeretettel az akváriumunkat!! :wink: Kép

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Mamm
hát látod,jó dolga lesz neki nagyon :P :P nem semmi vagy,államvizsga??le a kalappal elötted hogy most tudsz a tanulásra koncentrálni :oops: :oops: nekem hála az már megvan,csak angolra járok most,de valahogy a gondolataim mindig a babára terelődnek :oops: :oops:

Zsókuci
köszi,drága vagy :P :P

Bomba
veled mi van?multkor azt irtad gyakrabban jössz :oops: :oops: már nagyon közeledsz a babához :lol: :lol:

Lukikám
elhiszem hogy élvezed,most neked is jó kis napjaid lesznek :P :P én már a rucikra leszek nagyon kiváncsi :P :P

Réka
na látod ez már tényleg nyugtató :P :P

bibar

Réka

Hű,ez brutál jó,de szupi lehet otthon nézegetni :D

Tényleg-hogy Bibart idézzem :shock: -Bombával mi van? :lol:

Kép
lukrécia

Lippa, Lucia!
Köszönöm az infókat!

Lippa!
Sajnálom a kicsi lányt, elhiszem, h. szörnyű lehetett otthagyni. Reméljük hamar megvigasztalódott.

Lucia!
Kellemes wellnessezést! Nagyik vigyáznak majd a lurkókra?

Benszi!
Szorítunk! Nemsokára meglesznek! Dóra kicsit szed még magára, aztán kinn majd behozza a lemaradását.

Chesti!
Utólag is boldog szülinapot Nikinek!
Hát, mi ezt a talit még kihagynánk, de legközelebb már ott leszünk. :)

Napcsi!
Nóri csudaszép! Ne aggódj belejössz a dolgokba. Lassan én is... :wink:

Gabicsibe kismama!
Hogy érzed magatokat? Kell még menned a BMC-be?
A lakás majd kialaku. Mi is egyenlőre 40 m2 es másfélben zsúfolódunk. :?

Mi ma vagyunk épp 6 hetesek! :) Most épp szunya van, de egyre többet nézelődnek, nagyon édesek. Talán a hasfájás is csillapodott már valamennyire, ésGergő ma éjjel csak 4-kor kért enni. Remélem ez nem csak a véletlen műve...

Puszi Mindenkinek
Gica

Kép
gica1

Kaptam egy tündéri édes videót, ha valakit érdekel dobjon egy mail címet és elküldöm! Nekem úgy feldobta a napomat! :D :D :D :D :D

Kép

Kép
mamm

Sziasztok !

Egy gyors beköszönés,mert nincs sok időm!

Benszi,nagyon drukkolok nektek,hogy Dóra hízzon még egy kicsit!

Bibar,nagyon édes pofija van Olivérnek! :lol:

Mamm,egy kalappal!

Gabi,remélem a kutyusod jobban van?

Puszi mindenkinek!Ígérem legközelebb jó sokat írok!

Andi

Kép
taptau

Mamm

én kérek vidijót :D küldöm priviben az emilem.köszi :D

Kép
lukrécia

Sziasztok!

Gratulálok mindenkinek a gyönyörű babucikhoz! :) :)

Nelli
nellike

Sziasztok,
először merészkedem ide írni, de Benszinek szeretnék üzeni, mert ő a földim :)
Szal remélem minden rendben lesz, nagyon drukkolok :)

Ja és állandóan a babucis, uh -os fotókban gyönyörködöm :)
madrin

Sziasztok.

Benszi,
Nagyon szoritok nektek, de biztos nem lesz semmi baj!
Pusza

Bibar,
Nagyon cuki a pici fiad. :lol:

Mamm,
Drukkolok a vizsgáidra,a mai remélem jol sikerült. :lol:

Zsókuci drága,
Hogy állsz a vizsgálatokkal?

Lukrécia,
Hu már csak 45 napod van, hu de jooooo.
Puszika

Ha megengeditek dobok egy képet megint :oops:
Kép

Kép
bibike27

Sziasztok,

Képzeljétek, tegnap megint elkezdett fájni nagyon a kezem :( Úgyhogy ma kénytelen voltam elmenni dokihoz. Másfél óra sebészeten + másfél óra reumatológián töltött várakozás után kiderült, hogy ínhüvelygyulladásom van – amit mondjuk sejtettem is… Kaptam csuklórögzítőt, hát nem egy élmény vele írni, úgyhogy ma megpróbálok rövid lenni, és az elkövetkezendő 1-2 hétben nem leszek nagyon bőszavú szerintem, mert hát fáj… :cry: Kaptam még gyuszicsökkentőt, meg kenőcsöt is, és hát a rögzítőt kb. 2 hétig viselnem kell a nap nagy részében.
Persze azt úgysem bírom ki, h ne írjak :oops: :lol:

Lucia,
Írtam sms-t Kismoninak! Még egyben vannak! :D:D 1 ideje már 1000-res a méhszája, ezért szigorú pihin van. Azt ígérte, h ha nem jelentkezik addig, a kórházból mindenképpen üzen majd. A lányok szombaton már 1870 és 1940 grammosak voltak! :D:D:D Úgyhogy szerencsére minden oké velük! Jól esett neki, h kerestük! :D

Bibike,
Aranyos, h érdeklődsz! Ha minden jól megy, és ha nem tévedek nov. 7-e körül megyek a vizsgálatokra. Remélem, addig a kezem is rendbejön :roll:
Ne viccelj, még szép h teszel fel képet, csodaszép a kiscsaj! :D Puszillak!

Mindenkinek sok puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Bibike!
Aranyos,és gyönyörű a lánykád!Ha jól tudom Leo-Poldi rugiba van!Én ezeket árulom egy butikban! :lol: :lol: :lol:

Kép
gina25

Zsókuci
szegénykém :cry: :cry: nekem is volt,nagyon fájdalmas dolog,pihentesd sokat :oops: :oops: az nem lehet hogy ne irjál :oops: :oops:

Bibike
nagyon édes ez a pici lány :P :P

Taptau
köszi :oops: :oops: :oops:

bibar

Mamm

Hát ez olyan édes,azt sem tudtam bőgjek vagy nevessek,annyira cuki :lol: :lol: :lol: hihetetlen :P

Zsókuci

szegénykém,vigyázz a kezedre,hogy mielőbb meggyógyuljon. :P

Bibike

Csúcs az avatarod :lol: :lol: milyen édes pofit vág rajta :lol:

Nagyon izgatott vagyok már,ahogy megy az idő,gondolhatod.... :D

Bibarkám

puszika :P

Kép
lukrécia

Egész nap egyetlen hozzászólás sem volt??? :o :o :o

Hol van mindenki???

Kép

Kép
mamm

Leállt a vonalzóm...

Ez meg hogy lehetséges? Ma már 25+2 vagyok... :?

Jön valaki holnap bababörzére?

Kép

Kép
mamm

CSajok Szevasztok!!!!!!!!!!!!!
Végső visszaszámlálásra bejelentkezem!

Mindenkinek nagyon köszönöm,hogy drukkoltok nekem és gondoltok ránk!Megható!

Bibarkám!
Jelentkezem a hírekkel és megköszönöm,ha megírod a csajoknak,mert a tesóm,nem bizti,hogy tud jönni a netre!Anyukámat is műtik 5.-én,hozzám is jönni,lesz dolga szegénynek!
Olivérért nem gyenge harc folyik :lol:
Lippa!
Lesz még pár ilyen alkalom,hogy sírva hagyod ott a csajokat. :cry: jelentkezem nálad is!
Zsókuci!
Édes vagy és nyugostan zargathatsz!Inhüvely gyuszi az nekem is volt,mivel fodrász voltam!krémezd be és csavard be folpackkal,majd rá a merevítőt!Sokkal jobban bemegy a krém a szövetekbe!Hatásosabb!
Luki!
Kitartást neked is!Mindjárt it a kitűzött 5.-e,de reméljük még cipeled picit Lilkót!
Lucia!
Jánosban fogok szülni és nemrég alakítottak ki PIC osztályt,ahol találtunk ismerősökön keresztül gyerekorvost!
Madrin!
Földim,ari vagy hogy gondoltál rám!
Bibike!
Nagyon helyes a lánykád!
Mamm!
Grat a jó cukoreredményedhez!
Napcsi!
Ügyes vagy megoldod a háztartást is!És reméljük hamar elfelejted a szülést!
Taptau!
Nagyon jó pasi a fiad és nagyfiús lett!
Chesti!
Utólag boldog szülinapot Lencsilánynak!
Fionak!
Csini vagy és nem látszik rajtad a 9kg.
Nyunyi!
Remélem megoldódnak a gondjaid és visszatér a régi Nyunyi!
Gina!
Grat az ikrekhez!
Ballagyó!
Grat a 4D-hez!Télre akkor szedd 2naponta a gravidát,de egyél gyümiket!
Gabicsibe!
Mindjárt vége a 8.hétnek!Hogy repül az idő!
Gica!
Nemsoká kialakul a stabil napirendjük a babóknak és jön a gőgicsélős időszak!Klassz lesz!
Elan!
Írok püt!Klassz a vonalzód!

CSajok!
3x3 MagneB6 csodákra képes,nincs keményedésem,csak amikor jönnek a lájtos fájások! Dóra mozog rendesen,ha nem érzem,akkor genya módon felkeltem!Ja és ha nagyon ficánkolnak,beteszem nekik Bocellit és alszanak mint a bunda!Jófej gyerekeim vannak!

Remélem még jövök ma!Pusza mindenkinek!
Vendég

Benszi most olvastam, hogy mi hogyan alakult mióta beszéltünk!! Nagyon vigyázz magatokra!! Kitartást kívánunk és szorítunk. Puszillak Benneteket, ha valami üzenni valód van rajtam keresztül is jöhet nyugodtan, megírom a lányoknak! Drukkolok!
torolve_20130114141731

Lányok!

Szeretném megkérdezni, hogy szerintetek reggelente egy világos tejeskávétól (a fejfájásomra jótékonyan hat) lehet valami baja a babeknak? Már annyi mindent olvastam erről, hogy vetélkési kockázat és kis súly meg mindenféle hasonló rémképek.. Szóval van aki közületek reggelente ivott kávét vagy rákérdezett erre?
torolve_20130114141731

Sziasztok lányok,

Hát én még csak olvasó üzemmódban vagyok itt egyenlőre, de remélem jöhetek majd én is közétek! :oops: Nagyon szépek a babák és a pocik is! :wink:

Benszi,
Nagyon-nagyon szurkolok nektek, hogy minden rendben legyen :!: :!: :!:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok! Benszi!! Nagyon szorítok nektek, ha így haladunk lehet egyszerre fogunk szülni :)

Nekem is már csak 12 nap van hátra. Persze sose lehet tudni mikor jön. A dokim azt mondta egy hétig lehet túlhordani, aztán megindítják a szülést, szóval legkésőbb november 16 és 19 között Benedek is kívülről csodálja majd a mamit :D

Vikkata! Én az elején mindentől óvtam magunkat, így kávét sem ittam, aztán a 3. hónap után ittam kávét, napi egyet. Én azt olvastam kisebb mennyiségben (kevesebb mint 150-300 mg koffein) nincs káros hatása a babára és a terhességre. Ez azt jelenti, hogy ha naponta megiszol egy sima kávét (ez kb. 50-100 mg koffein) azzal jóval alatta vagy az esetleges károsító mennyiségnek. A tea (zöldtea is), a kóla is koffeinforrás. A fejfájásod nem lehet hogy pont a koffeinfüggőség miatt van? Esetleg próbáld ki, hogy 3 napig nem iszol és a 4. napon is fáj-e még a fejed.

Jó szórakozást a topictalira, mi most ezt kihagyjuk, mert már nem szeretek sokat kocsikázni, babácal meg pláne nem is fogunk tudni menni. Nem bírok sokat ülni sem, mert nagyon megfájdul a csípőm, gondolom már nyúlnak rendesen az izületeim. Egyedül a séta, ami jól esik, tegnap is voltunk kirándulni és mintha kicseréltek volna, semmim nem fájt utána.

Bocs, hogy nem írok mindenkinek, majd még jelentkezem, azért gondolok rátok és majd jövök ám panaszkodni meg kétségbeesni is ha Benedekke kibújt, és valami nem megy (tapasztalt anyukák legyetek készenlétben :D )

Puszi mindekinek, Gomba
gombahölgy

Benszi, nem kaptam meg a privit, de ne izgulj miatta, nem baj! Közben ajánlottak nekem egy másik szimpatikus dokit a Jánosban, szeretném megnézni magamnak :) Ha esetleg mégsem szimpi, akkor jelentkezem, de addigra már meglesznek a babáid tuti! Klassz hogy írtál, és benézek mindennap az új hírekért; nagyon szorítok Nektek!

Kép
elan

Sziasztok!
Benszi Drága nagyon drukkolok,hogy Dórárüűól minél jobb híreket kapjunk hétfőn!!Ha elkezdett hízni,akkor gondolom nem kapják ki belőled a skacokat igaz?? :roll:
Nagyon remélem,hogy minden jól alakul és ha ki is kell venni őket akkor is minden rendben lesz!!Azért már Dóra se irinyó-pirinyó,majd gyorsan meghízik idekinn,hisz nem lesz aki terrorizálja!! :wink:
Várom a legjobb híreket!!
Gomba:hú akkor Te is nemsokára anyuka leszel!Hűű de izgi!!Csak óvatosan és ami jólesik azt tedd!!

Megy ma valaki a kismama börzére??én lusta disznó módon nem...de semmi porcikám se kívánja a BKV-t :oops:
Rebe: juj, neked is ezerrel szorítok!Remélem nemsokára boldogan irogathatsz hozzánk!! :lol:

Remélem a fekvők jól vannak,én az éjjel olyan jót aludtam, mint már régen...pedig egyedül voltam itthon és ilyenkor éjjel mindig parázok valamin, alig alszom... :oops:
szép napot!

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Ja, Vikkata!!Ha a vérnyomid rendben van, vagy alacsony,akkor napi egy rendes kávé is teljesen megengedett, a tejes kávé meg méginkább...igaz engem a férjem eltiltott tőle, de az első 3 hónapban nem is kívántam, csak nyáron nagyon, de akkor én kevés kávét és sok tejet raktam...igazából kávés-tej volt...próbáld ki.lehet,hogy elég annyi koffein!Egy kevés tényleg nem árt!DE csak akkor ha egészséges vagy...nem görcsölsz,keményedsz...ha igen,akkor a biztonság kedvéért én kihagynám a kávét...

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Sziasztok!

Élünk és virulunk, de továbbra is az a jellemző, hogy inkább csak olvasok.

Talit nagyon várom, remélem minnél többen leszünk!

Vikkata!

Szerintem igyál nyugodtan kávécskát, egy light-os nem fog ártani. Feltéve, hogy nem émelyegsz tőle. Én annak idején addig nem ittam amíg émelygős időszak volt, de aztán egy ujjnyit reggel és néha délben is. Ha nincs vérnyomi probléméd nem lesz baj. Gondolom azért fáj a fejed mert alacsony, nekem is az volt, a terhesség alatt is átlagos.
Remélem tudtam segíteni!

Pussz mindenkinek

Kép
Kép
zuzmó

Kép

Csak hogy jobb legyen a kedvetek!Majd írok még!
Vendég

Benszi!Ez egyszerűen ÓRIÁSI!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Benszi, elájulok! Ez nem semmi, hallod!!! :D :D :D

Kép
elan

Sziasztok!

Köszönöm szépen Gomba, Réka, Zuzmó kicsit megnyugodtam, eddig olyan eszméletlen lelkifurdálassal ittam, hogy ettől fogok elvetélni. Tényleg csak tejeskávé reggel, és csak ébredés után amúgy nem is kívánom, csak jobb, mint a fejfájás, Viktor nem nagyon örülne ha fájna a fejem, mert szerinte nem tesz jót a babeknak, utoljára egész nap hánytam tőle, szerinte ez rosszabb lenne.

Benszi, olyan jóóóó a pocakod.. :D :D
torolve_20130114141731

Benszikém
oriási ez a lufi a hasad helyén :P :P :P sokat gondolok rád és irjál sms.-est,én is irok,és természetesen tájékoztatom a csajokat :wink: :wink: jót fogsz pihenni remélem bennt,vigyél könyvet is és élvezd ki az utcsó nyugodt pillanatokat :? irj majd,puszika

Vikkata
én is a fejfájásom miatt ittam reggelente és semmi bajod nem lesz tőle :P :P kis kávé sok tej :oops: :oops:

Rékaróka
én voltam a börzén,ott is hagytam 50000ft-ot :shock: :shock: na jó ebből 30.000 volt a légzésfigyelö+bébiőr,akciós volt,de a pelenkák is olcsok voltak,a rucik meg tök jók,szóval életem elsö börzéje volt de megérte kimenni :lol: :lol:

Lukikám
elhoztuk a babkocsit tegnap,majd lefotozom azt is,szerintem nagyon jó és össze rakták nekünk igy tologattam egy kicsit :P :P :P

bibar

Bibar!
Milyen pelenkát vettél?Nem tudod volt mosható pelus is (poponella,kushies,stb)??

Vikkata:hú akkor meg végképp kávé,ha ennyire meggyötört a fejfájás!! :cry:

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Ugye milyen jól szórakoztatlak titeket a képeimmel?Ma még apa fotóz egyet és a szülés napján is szeretnék még egy uccsót.

Bibarka!
Küldöm majd a sömöst.Angel Caret vettetek?Nálunk az van.
Pihenni a kórházban?Hát nemtom,mert a család mindennep tiszteletét akarja tenni.Majd meglátjuk!Könyv bekészítve.Ha van zárható szekrény,akkor viszem a laptopot!

Gomba!
Hát mi talizunk az biztos!Drukkolok!

Elan!
Ment a pü!azt a dokit válaszd,amelyik szimpatikusabb.

Réka!
Szerintem Balázs miatt tartják benn Dórát,hogy legalább ő növekedjen és elkerülje az inkubátort!a magzatvízáramlás és a szívhang tökéletes Dórának!Ha gond van akkor indítják meg azonnal.

Rebe!
Merészkedj nyugodtan ide erre az oldalra!Ez már tuti,hidd el!

Vikkata!
Nem csak telcsin,hanem írásban is gratula.
Vendég

Benszike drága nagyon-nagyon drukkolok Nektek,majd hívlak!Szerintem ne vidd a laptopot amikor én szültem,akkor is volt lopás a kórházban,úgyhogy szerintem nem érdemes kockáztatni.Jó a kép nagyon :D !Millió puszi!

Kata szerintem is nyugodtan ihatsz reggelente egy gyenge kávét,én is ittam mert nagyon alacsony volt a vérnyomim.Ja és a múltkor kérdezted,a Csajok nem fagyis beültisek.Drukkolok az uh-hoz(remélem ketten Vannak :wink: ).

Bibike nagyon szép Bettina!

Rebe üdv itt is,várunk nagyon!

Bibar a múltkor elfelejtettem megdícsérni Olivért :oops: .Gyönyörű és a szája :o .Nem semmi harc folyik már most Érte.

Luki már csak 45 nap :shock: ,azt már féllábon is kibírod.

Zsókuci drága gyógyulj meg mihamarabb.Nagyon rossz dolog az ínhüvely gyulladás,nekem is volt a fejéstől.

Petra pénteken már csak egy nagyon picit sírt,viszont egész nap egy hangja nem volt.Gondozónők szerint nagyon jól elvannak,mosolyogva kelnek az alvásból,egész nap jókedvűek,úgyhogy nagyon örülök neki.Ja és képzeljétek a Lilla v.melyik nap azt mondta,hogy hülye :shock: .
Mostanában én is kicsit kevesebbet leszek,mert dolgozom,de azért igyekszem jönni.

Mindenkinek puszi!

Lippa

lippa

Sziasztok :D

Na végre megint pörög a topik :D

Gomba

hú,nem semmi érzés lehet így a finishben,majd jelentkezz :D

Benszi

várjuk a híreket,remélem még maradnak sokáig bennt a skacok
Extra turbó a fotó :lol: :lol: :lol:

Kata

szerintem is nyugodtan igyál kávét,Bibarnak is csak az jött be fejfájásra

Bibike

tündér a bébi,mint mindig :P

Bibarci

de jó lehetett a börze,majd mesélsz hogy mi volt :D

Lippa

örülök hogy feltalálják magukat a csajok :D

puszi mindenkinek

Kép
lukrécia

Benszi hűűűűűűűű apám :lol: :lol:
Szuerintem se vigyél laptopit...sok paraszt lop ott is. Többek között Heim Pálban gyerekosztályon loptak..ez a durva! :lol: Beteg gyerektől lopni...

Lippa épp kérdezni akartam mit csinálsz a rengeteg szabadidődben. :) Ezekszerint dolgozol.
Ragadni fog rájuk a "hülyeség" készülj fel, kivédhetetlen.

Zsókuci husi mi van a kezeddel??

Kata Én is ittam gyenge kávét, mert nekem is alacsony a vérnyomim.
Szerintem is jobb, mint kómázni egésznap. :oops:

Rebe te kis félős.. :lol: Gyere sűrűbben most már. :)

Gomba néni mi találkoztunk múlthéten. :) Édes pocakos kismama vagy. :) Hát mi az ajtóig jutottunk az ízlelő részlegen...akkora tömeg volt...tipikus, ingyen kaja egyenlő tömegnyomor. :lol:
Ki tájékozatat majd minket ha megszültél? :)

Bibar Én is kiakartam menni a börzére, de még nem gyógyultam meg, és tökre elfáradok. Milyen volt? Nagy, szupi meg minden? :)

Na megyek is, további szép napot mindenkinek. :lol:

chesti

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?