Sziasztokcsajok!
Na végre van már valami mocorgás errefele
Be-be nézek, de sehol senki sose!Így magammal nem levelezek
Csilla,köszi az érdeklődést, jól vagyunk, és igen Hannus megkapta akkor az oltást, úgyhogy már túlvagyunk rajta!
Floci,puszi
a múltkor férj ült a gépnél amikor írtál MSN!Én meg nem jutottam ide.Pont valami volt, fürdés, vagy evés már nemtom
Kriszti,De jó, hogy írtál már végre!Én az első üzid után magamba már tippeltem is, hogy visszamennék a régibe!És látom ez is lett!
Szerintem is így jártok a legjobban, mivel ti nagyon szerettetek ott lakni, és tök jól meg is volt csinálva a lakásotok
Ugyanolyan maradt?Vagy újítotok valamit?
Karácsonyra renbe lesztek meglátod
És majd küldheted megint a képeket, sőt szervezhetsz is januárra babatalit
Olyan jó lenne már veletek összefutni, rég volt már az a 2 év!
Dorcsi
hát igen, ha jól veszem ki ő akkor vegyes csoportba jár?Én nagyon nem szeressem azokat, de itt is nagyrészt olyanok vannak.Bár jövőre indul kiscsoport, ha egyáltalán fölvesznek minket, annak örülnék igazán, ha oda!De az még a jövő zenéje
Domcsi.......
hát igen a mai gyerekek sokkal korábban érnek!Ő 8,5 évesen annyira szmtelen mint mi 14 évesen voltunk, kb!
Velünk amúgy minden ok. most tök jó, se betegség, semmi.Vagyis egy valami mégis Hannus foga jön, és azért nyügi, de csak éjszaka van a műsor!
Nappal semmi gond vele.
Már eszünk gyümit, meg este Sinlacot, és hétfőn kezdjük a krumplit is.Muszáj volt, mert még mindíg kis minimanó.Őt is szerettem volna 6 hós korig csak ciciztetni, mint anno Esztit, de minden gyerek ugye más, és ez nálunk is beigazolódott!Nem lesz egy nagy étkű, mert a gyümiket is úgy diktálom bele
remélem a krumpli ízleni fog majd neki!
Másban viszont már olyan ügyi.Tök szépen fejlődik, dumálgat egy csomót, fog, játszik, forog, érdeklődő, nevére hallgat, és már négykézlábon rugózgat
Már van fülbevalónk is, elvittem kilövetni!Annyira cuki, kis csajos feje lett vele!
Karácsonyt már nagyon várjuk, Eszti már vagy 20 levelet írta Jézuskának, hogy miket kér
Szerencse a "jézuska" ügyes volt, és a nagyrészt már túl is van mindenen.Már csak közös ajinkat kell megvenni apával, csomipapírt, meg hétvégén a kaját!Ennyi
Na, most pedig megyek aludni, amíg lehet