Sziasztok!!
Hát igen, Zsuzsa, a jó hírű takarítónők hamar elkelnek
Anyum is pályázik rá..igaz, ő csak a karácsonyi nagytakarításban szeretne segítséget, tehát asszem egyszeri alkalomra gondolt..
De nagy segítség, az biztos.
Barbi! Tejóóóééég!! Nagyon közel vagy...
Éjjel egyszer, mikor felébredtem, volt egy görcsöm..vagy összehúzódásom (nemtom melyikmelyik..
), amitől majdnem a falat kapartam. Alig bírtam mozdulni. Akkor ez melyik?
Szülési lázban égek, csak nem várom minden percben a nyákdugót vagy a magzatvizet.. Bár tegnap este megkérdeztem a barátnőmet, aki nőgyogyinak-szülésznőnek tanul, hogy egy nagyobb rúgástól repedhet-e ki a burok..és azt mondta, hogy igen. Szóval tényleg bármi lehet. Érdekes módon Kiskarcsi mostanában (mondjuk 4-5 napja) egész jól alszik éjjel, mikor forgolódok, akkor sem akar bosszút állni..
Persze túlzás lenne kijelenteni, hogy belassult, mert tegnap egész nap mocorgott és most is feszegeti a bal bordáimat, párhuzamosan a hugyhólyagommal
NAgyon izgulok, hogy mit mond a dokid!!! Meg hogy mit mutat a CTG... !!! Majd gyere és mesélj!! És óvatosan vezess!
(mondom én
)
Viszont éjjel volt egy rémálmom: egy nagy mérgespók kergetett aztán utolért és megcsípett...!!! (UTÁLOM A PÓKOKAT!!!!) Húúú, szörnyű volt...
Tudja vki, hogy mit jelent?
Lányok! Merre vagytok? Mit csináltok ilyen ramaty időben?