Új privát üzeneted érkezett!

Na voltunk kint vasarolni.Csodas az ido.Szepen sut a nap.Ha sikerul teszek fol par kepet,amejeket ma keszitettem. :wink:
Niki-Atticy 3150 el szuletett es 51 cm-vel.Most 17-en volt utoljara megmerve a dokineninel 6730 volt a sulya es 63,5 cm,volt.De szerintem azota meg hizott.Miert kellenek neked ezek az adatok?Csak kivancsiskodok...Atticy mar regota forgolodik,hatarol a hasara es forditva.Meg jo nagyokat nevet,ordit,mint a sakal,h.figyeljunk ra,nagy huncut,meg persze jatszik,es mind2 kezecskejet hasznalja.
Encu-nekem normalis foto kell,es sok,es a cimemre,ne ide,meg a 4D s kepeket is kuld el,legyszi,legyszi.Ha minden igaz meg itt leszunk 13-an.Ha igen folhivlak,rendben?Csorogj ram,mikor ne zavarlak,es akkor folhivlak.Mar nagyon izgatott vagyok.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

:lol: uj oldal,megeloztelek! 8)

Na voltunk kint vasarolni.Csodas az ido.Szepen sut a nap.Ha sikerul teszek fol par kepet,amejeket ma keszitettem. :wink:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Ezt jol elinteztem... :lol:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Ezt jol elinteztem... :lol:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timci, megnézem, mit tehetek, most punnyadok... De látom ezerrel foglalod a helyet :D:D:D:D:D

Atticy nagggyon édes!!!! Kis mosolymanó!! :D

Kép
Kép
encu

Leányok! Merre leledzetek? :D

Kép
Kép
encu

:shock: :? :P :lol:

Kép
Kép
encu

Halika!

Ismét itt! Elhoztam a koszorúkat, majd átvittem Ercsibe az anyósékhoz, mert ott hűvösebb van kicsit, a mohaalap jobban fogja bírni (legalábbis remélem)!

Encu, Zsuzsa!
Tök jó lehet, hogy rend van a lakásban, nálunk csak a mosás ment ma!

Móni!
Holnap nekem jó, csak 3 óra körül megyek el itthonról, már ha neki indulok az SZTK-nak gyalog... Majd meglátom!

Niki!
Nagyon jó fiú lehet a Nono, ha tudsz mellette táblázatot csinálni! :)

Jut eszembe! Senkinek nincs tippje a kérdésemre? (Fekete ruháról papírzsepi eltávolítása mosás után...)
rnecsi

Csilla, igen, nagyszerű érzés, hogy tisztaság van, mert rendet nem rak a takcsinő, csak tisztaságot csinál..de hát honnan is tudhatná, hogy mit hova akarok tenni :D Még én sem tudom.. ;)
Mosás ma kivételesen nem ment, de amúgy majdnem minden nap nyomatom.. :D

Hááát, nehéz kérdés ez a ruhából pzsepi ki...talán újra kellene mosnod zsepi nélkül ;) :D:D:D

Kép
Kép
encu

rnecsi-nedves rongyal dorzsolve talan lejon. :roll:
encu-1000 rel nyomulok,ja,mikor Atticy-rol van szo. :lol: 8) :wink: Most itt ul az olemben es nezi a Karcsika villogos kalozat.Nagyon bejon neki. :lol:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timci! Örülök, hogy bejön a kis kalózom ;) A tigris már lejárt lemez? :D

Kiskarcsi hihetetlen aktív egész nap megint...

Az a helyzet, hogy eddig minden nap vártam, hogy hátha történik valami, de ma annyira higgadtan közölte a doki, hogy még van elég magzatvíz, meg blablabla, hogy most már úgy vagyok vele, hogy kibírja a kiírt időpontig..Valahogy belenyugodtam, hogy nem jön előbb, ahogy én szeretném.. ;) Szóval most megint várakozás van. Csak fejben szülök...de már ott sem, mert "lebeszéltek" ... :D:D:D

No, ha ezt valaki értette, akkor tökjó!!! :D

Kép
Kép
encu

Gabó, ennyire megviselt a kacsaszitu, hogy már erre sem jársz?

Tesóka?? Téged sem nagyon láttalak ma...

Niki, Zsuzsa, Barbi, Csilla, Timci!!!!!

NAaaaaAAAAaaaAAaaaaAaAAAAAaaaaaaaaa!! :D:D:D:D

Kép
Kép
encu

encu-itt vagyok,csak vacakol ez a kocsog net. :evil: En ertem,h.mire gondolsz,tokeletesen.Ugye nem felejtesz el megcsorogni?! :roll: NJem,tetszik neki minden,ami szines es mozog.A tigris is bejon neki,csak a kalozod,nagyobb...

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Encu

15:30 kor végzett és 3000 ft kért

ÉS NAGYON SZÉPET CSINÁLT TÖK JO ILLAT VOLT A LAKÁSBA

Rég volt ilyen rend vagyis tisztaság
anha

Timci, persze, hogy csörgök!!! :D

Zsuzsa, örülök, hogy bevált!!! Akkor fog járni hozzátok, vagy egyszeri alkalom volt? Amúgy jó fej, el szoktam vele dumcsizni... :D

Kép
Kép
encu

Jaaaj, Timci, majd elfelejtettem!! (bár mit nem mostanában??? :D) Nem tudsz feltenni képet a házról, hogy milyen lett, hogy kicsit rendbe kaptátok? Jó érzés egy sajátban lakni? :D Szuper lehet csinosítgatni meg pakolászni...én legalábbis szeretek kreatívkodni itthon. Jó, hogy meleg fészket csinálhatok ;)

Mi a helyzet az uraddal? Hmmm? És anyudék rendbe tetették a verdát?

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Itt vagyunk, meg jöttünk :D
Most gyors leszek, Ricsit betettem a járókába hogy tudjak írni, de nem díjazza :shock: :lol:

Megvan az új kocsija, nagyon tetszik. CSini kék-fehér Pierre C., nagyon szupi. Holnap ha nem lesz nagyon pocsék idő ki is próbáljuk, apával beizzítjuk az új verdát :D :D

Na megyek most, mert hív apa

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Tesóka, hajrá, rójátok a köröket :D

Mi ráfeszültünk a Dr. House-ra :D:D:D Most volt egy olyan rész, ahol csecsemők voltak és elcsöppent a tejcim ;)

MEgyek alukálni, ha nincs forgalom..:D

Kép
Kép
encu

Ok, mi is nézzük a dokit :D

Mennyél hunyni nemsoká lehet nem hagy majd a kis picúrod :wink:

szép éccakát :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Ok, akkor jóccakát, Tesóka, holnap remélem aktívabban szórod az igét ;)

Mindenkinek szép álmokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

Kép
Kép
encu

Sziasztok

Encu Azt monta Probvál jönni de most tuti hogy csak az ünnepek után mert nincs ideje .
anha

Sziasztok!

Pocsék éjszakám volt, ráadásul Szilárd is szörnyen köhögött, majd velünk aludt. Kb 1-4-ig virrasztottam, és már begolyóztam az összehúzódásoktól...én biztos nem ismerem fel, hogy mikor indul be a szülés :shock: :oops: Még egyben vagyunk, de nagyon sokat húzódik a pocim, megyek majd 10 után CTG-re kivi vagyok mit mutat. Aztán du meg dokihoz. Úgyhogy már nagyon izgulok.

Encu, jó, hogy most egy kicsit le tudtál higgadni, de szerintem nem fogsz ilyen nyugodt lenni 1-2 hét múlva is...majd megint elővesz a szülési láz :wink:

Móni, éjszaka eszembe jutott, hogy írtad a karácsonyt. És visszagondoltam, hogy mivel Szilárd is februári, így első karácsonyakor kapott mindenki egy olyan egyedi falinaptárt, amelyen az "unoka" adott havi képe volt. Mindenki iszonyúan örült neki. Azt hiszem copy general-ban csinálták, de most már mindenhol lehet ilyet kérni :)
Egyébként még én viszem oviba Szilárdot, meg én is megyek érte. De már csak holnap megy, aztán őszi szünet, nem lesz ovi, úgyhogy itthon kikúráljuk remélem ebből a csúnya köhögésből.

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Barbi!

Mi van a pociddal még most is érzel valamit????
Lehet mondja már az Anna hogy irány a kórház. :wink:
Mikor még középidős voltam és vártam az sztk-ban a dokira, az egyik lányt ctg-zte az egyik védőnő és kijöttek, leültették a csajt és mondták neki hogy hívja a párját és irány a kórház :D :D Hátha.... :D :D

Tesóka!

Veled mizujs???? Pihi volt???

Timcike!

Nagyon aranyos Atticy! :D

Zsuzsa!

Szóval már nálatok is tisztaság van :D Akkor már csak nekem kell elmerülnöm a portörlés rejtelmeiben :roll: :D :D :wink: :wink:

Na mennem kell hív a Ricsi, folyt. köv...

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!!

Hát igen, Zsuzsa, a jó hírű takarítónők hamar elkelnek ;) Anyum is pályázik rá..igaz, ő csak a karácsonyi nagytakarításban szeretne segítséget, tehát asszem egyszeri alkalomra gondolt..
De nagy segítség, az biztos.

Barbi! Tejóóóééég!! Nagyon közel vagy... :shock: :shock: :D Éjjel egyszer, mikor felébredtem, volt egy görcsöm..vagy összehúzódásom (nemtom melyikmelyik.. :oops: :oops: ), amitől majdnem a falat kapartam. Alig bírtam mozdulni. Akkor ez melyik? :D
Szülési lázban égek, csak nem várom minden percben a nyákdugót vagy a magzatvizet.. Bár tegnap este megkérdeztem a barátnőmet, aki nőgyogyinak-szülésznőnek tanul, hogy egy nagyobb rúgástól repedhet-e ki a burok..és azt mondta, hogy igen. Szóval tényleg bármi lehet. Érdekes módon Kiskarcsi mostanában (mondjuk 4-5 napja) egész jól alszik éjjel, mikor forgolódok, akkor sem akar bosszút állni.. :D Persze túlzás lenne kijelenteni, hogy belassult, mert tegnap egész nap mocorgott és most is feszegeti a bal bordáimat, párhuzamosan a hugyhólyagommal ;)

NAgyon izgulok, hogy mit mond a dokid!!! Meg hogy mit mutat a CTG... !!! Majd gyere és mesélj!! És óvatosan vezess! ;) (mondom én ;) )

Viszont éjjel volt egy rémálmom: egy nagy mérgespók kergetett aztán utolért és megcsípett...!!! (UTÁLOM A PÓKOKAT!!!!) Húúú, szörnyű volt... :( Tudja vki, hogy mit jelent?

Lányok! Merre vagytok? Mit csináltok ilyen ramaty időben?

Kép
Kép
encu

Csilla!

Ebéd után megyünk, vissza kell keresnem a számod mert eltűnt a telómból :shock: Kb. 2-re ott vagyunk. :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Lányok! Apósom most talált egy nagyon szép vörös-fehér kiscicát! Nem kell valakinek? :D:D:D:D:D:D:D Nekik sajna vad kutyájuk van, ls biztos kinyírná a kicsit... Vagy ha tudtok valakit, akit érdkelne, az is jó! :D (úgy sajnálom az ilyen csőppségeket...)

Kép
Kép
encu

Mi ez az ünnepi forgalom??? :D:D:D

Kép
Kép
encu

Szasz Tesóka :D

Még hogy ünnepi :shock: :lol:

Barbi nagyon hallgat :shock: Mondjuk most is 10 után van. Lehet épp ctg-zik :D

Nekünk már van egy nyekergőnk, fogadd örökbe Te :wink: :D Mondjuk Kiskarcsinak :lol:

Pók :shock: :shock: :shock: :shock: fúúúúúj

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Tetszik ez az időjárás, mert ma is tudtam normálisan aludni! Rémálmaim azok voltak, hatalmas pocakkal dolgoztam és foglalkozást kellett tartanom. Persze lehajolni sem tudtam a gyerköcökhöz!

A mai napot én is egy kicsit a lakás rendbetételére szánom! Előszedem a porszívót, nekiugrasztom a lakásnak és várok, hogy mi fog történni! :lol: Ha végképp nem akar dolgozni, akkor majd felállok a számítógép elöl és segítek neki, de egy próbát megér! :lol: :lol:

Móni!
Gyertek nyugodtan, ilyen ramaty időben úgysem megyek sehová!
A számom: 06/20/421-1061
rnecsi

Sajna a porszívó nem dolgozik egyedül, így muszáj neki segíteni! :?
Azért néha benézek, hátha történik valami errefelé! :roll:
rnecsi

Tesóka, nekünk már van cicánk...ha nem lenne, biztos rámozdultam volna :D
Pók? Te is utálod? ÉN IS!!! NAGYON!!!

Én is nagyon várom a Barbit a fejleményekkel!

Csilla, óvatosan azzal a porszívózással!!

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Aranyosak vagytok, hogy így izgultok értem! :D
Hát bizony rendszeres fájásokat mutatott a gép :D Úgyhogy már beszéltem a dokival, és mondta, hogy délután megnézzük, ha addig nem történik semmi rendkívüli. Lehet, hogy már ma szülök???? :D
Mindenesetre visszük a pakkot :wink:

Kép

Kép
sbarbi

Szasztok

Vagyok én is

Voltam Apánál Meg az anyosoméknál is
anha

Sziasztok!

Barbi!

Hahóóóóó itthon vagy még??? Mikor mentek du-án a dokihoz?
Fájdogál a pocid?
Vagy már bennt is vagytok a kórházban??
Akkor ma tuti baba lesz? :D :D :D :D :D :D
Nagyon szurkolunk neked!!!!!!!!!!!!!! :wink: :D

Tesóka!

A kiscicát istápolod hogy így eltűntél????
:D Veled minden ok, vagy te is szülsz??? :D

Csilla!

Na már meg is jártuk Ercsit :D Gondoltam ilyen időben kocsikázunk egyet, de aztán el is ment tőle a kedvünk :?

Nagyon szépek vagytok!!! És egy év mulva már nem lesz nálatok ilyen csend :wink: :D :D

Gabó, merre vagy???

Olyan pipa vagyok, fel tudnék robbani a dühtől. :shock: Pedig nincs mire haragudnom :shock: Ráadásul fáj a fejem :evil: :evil: És már csak egy algopyrinem van és nem merem beszedni mert ha jobban fájna máskor akkor nem lenne, mert ugye receptköteles már, az sztk-ba meg fel nem megyek ezért :roll: :evil: :evil:

És esik ez a fránya eső, pedig úgy babakocsiztunk volna :twisted:

Tényleg a kocsi:

Kép

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

BARBI!!!!! Drukk-drukk ezerrel!!!!!!!!!! De jó!!! :D

Tesóka! Nem istápoltam senkit, csizmát vettünk :D Most meg megyek gyümölcsért! :D

Én is akarok fájásokat!!! ;)

Kép
Kép
encu

Édes a Ricsi és jó az új tütü! :D

Kép
Kép
encu

Na végre hogy előkerült valaki :D

Tesóka, milyen csizmát? Neked? KÉszülsz a téli babakocsitologatásra :lol:

Láttad a 23-i eseményeket a tv-ben? Tavaly ilyenkor még ezerrel terhes voltam és azon aggódtam hogy jaj csak nehogy beinduljon a szülés mert pont a blahán harcoltak és akkor még a Rókusba kellett volna menni :o :lol:

Szerintem is jó az új verdánk, de apa mindig talál rajta valami hibát, már be is szóltam neki, ő meg megsértődött :shock: :oops:
9000 ft volt, van hozzá lábzsák meg esővédő is, szerintem jó :D

Olyan kiváncsi vagyok mi lehet a Barbiékkal?????? :shock: :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Lányok

Én is izgulok olyan jo lenne tudni valamit Barbirol
anha

Barbi!
Jelentkezz, ha még itthon vagy! Mindenki izgul érted, és annyira jó belegondolni abba a lehetőségbe, hogy reggelre kibővül a HVCS!! :lol: Ha történik valami, remélem valakinek üzensz apával! :wink:

Móni!
Köszi a dicséretet! A csendet kihasználom addig, amíg lehet, főleg, hogy én egyébként is elvagyok napokig TV és rádió nélkül! Engem nem őrít meg a csend, mind mást! :roll: :roll:

Zsuzsa!
Ne hari a MSN-ért, de feladtam a dolgot! :roll: Nincs türelmem belépegetni 2 percenként! :oops:

Encu!
Mesélj a csizmádról! Hol vetted? Fel tudod egyedül venni, vagy segítség kell hozzá? :roll: Hülye kérdések, de nekem is kellene egy téli cipellő, de csak olyan, amit egyedül is fel tudok venni! ... vagy ilyen cipő terhesen nem létezik?! :?

Gabó, Niki!
Mi van veletek? Nagyon eltűntetek a netről!
rnecsi

Ja, nem is írtam még!
Szeretem a teszveszt! A meghírdetett termék személyes átvétele azt is jelentheti, hogy házhoz hozzák neked! :lol: :lol: Máskor is szétnézek arrafelé! :lol: :lol:
Egyébként köszi Móni, hogy ilyen ramaty időben képes voltál a családot autóba ültetni és megkocsikáztatni!
rnecsi

Sziasztok!

Csak most tudtam jönni, de látom jó hírre jövök!! :D
Barbi én is szurkolok értetek!!!!!!!!

Encu!
Küldünk neked is fájásokat! :wink:

Csilla!
A táblázattal annyit, hogy 3 napig csináltam azt ami fél óra alatt meglett volna. Addig apával volt Nonó. :lol:
Most már egyszerűbb mert mindig csak frissíteni kell. :)

Móni!
Klassz a kocsitok!!!
De most miért is van megint másik? :shock:

Kép
niki+baba

Encu!
Milyen csizmát vettél?

Kép
niki+baba

Encu!
Ha a gyümölcsbeszerzésen túlvagy, akkor tényleg muszáj leszel mesélni a csizmádról, hisz a Barbi szülése után az a következő érdeklődési pont mindenkinél!! :lol: :lol: :lol:
rnecsi

A csizma egy nagyonfasza Marc csizma, bélelt, sötétbarna, oldalt cipzáros :D A Campiban vettük, szerintem több telet is megjárok vele, mert jó minőségű! :D Ja, igen, készülök a babakocsitologatára!!! Csilla, egyedül fel tudom venni, de a próbálgatások után Kiskarcsi besértődött, hogy mit össze nem nyomorgattam, és csak mostanra enyhült mag..tehát most kezdett el szétkapni!! :D

BARBI!!!! GYEREEEE!!!!! :D:D:D:D

Kép
Kép
encu

???? :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Niki!

Háááááááááát :roll:
Szerettem volna egy olyan kocsit amit szemből is tudok tolni, meg rendesen tud benne ülni a Ricsi. :roll: :D

Csilla!

Nagyon szivesen :wink:

Tesóka!

Szép lehettél csizmapróbálgatás közben :lol:

Jajj, valaki tud valamit Barbiról????? Annyira kiváncsi vagyok mi lehet velük :oops: Bizti bent vannak a kórházban ha nem jelentkezik. Sőt lehet babázik már :D Azonnal írjon az akinek írja az sms-t :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Lányok

Látom Barbirol semi hir jo lene ha a párja is irna nekünk Az örömkönyek közt . De bizti Hogy ezerel dolgozik Barbi meg a baba hogy láthasák egymást és reggelr ha elöb nem bizti it vilog majd a születési Súly meg minden
anha

Tesóka, hát, igen...elég komikus látványt nyújthattam, ahogy ekkora pocakkal küzdök egy cipővel ;)

Már én is nagyon izgulok a Barbiért!!! Írtam is neki egy sms-t.. :oops: :oops: 8) Remélem nem zavarom...

Hűűű, tisztára le vagyok pukkanva..pedig nem csináltam ma olyan sok mindent...

Kép
Kép
encu

Naaaaaaa és válaszolt????????????????????
Megelőztél meg nem is mertem írni :D azonnal írj ha reagált!!! :wink:

Nekem meg felfordult a gyomrom,áááááá, fúúúj, túl sok mindent ettem össze :oops:

A Ricsi meg nem kakilt másfél napja, holott kettő nagyot szokott produkálni naponta :shock: szóval aggódmom, és persze mindjárt megint hétvége, akkor még doki sincs :?

Na apa horkolására felkelt a Ricsi :evil:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Naaaaaaa és válaszolt????????????????????
Megelőztél meg nem is mertem írni :D azonnal írj ha reagált!!! :wink:

Nekem meg felfordult a gyomrom,áááááá, fúúúj, túl sok mindent ettem össze :oops:

A Ricsi meg nem kakilt másfél napja, holott kettő nagyot szokott produkálni naponta :shock: szóval aggódmom, és persze mindjárt megint hétvége, akkor még doki sincs :?

Na apa horkolására felkelt a Ricsi :evil:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?