Új privát üzeneted érkezett!

Az igért pocakfotó (tegnapelőtti):

Kép

Kép
szilcsi

Szilcsi, milyen csini vagy, és kis helyes a pocód is, simi neki! :D

Sajnálom, hogy ennyire rosszul mennek a dolgaitok, viszont lehet, ha megszületik a baba, kicsit helyrerázódtok majd! Reméljük, igaz?

Uradnak jobbulást! Te pedig ne idegeskedj, bár ezt tudom, nehéz kivitelezni, ha ennyi minden zúdul az emberre.

A védőnőkről nekem megvan a véleményem, bár a legutóbbi azért egész normi nálunk.
Vendég

Anyapoc!
Köszi az infot!

Megyek, mert azt hiszem, mellhártya-gyulladásom vagy vmi olyasmi van....

Kép
Kép
zsazsóka73

Szilcsi naggyon szép kismami vagy!!!!!!!!
Vendég

Zsazsó, mi fáj? Remélem, nincs mellhártyagyuszid, sem hasonló!
Vendég

Zsazsó!!!!!

Tudod,vagy hiszed????Remélem,voltál dokinál,mert az komoly lehet!!!!
Írj feltétlenül,hogy mi van veled!!!!Jobbulást!

Szilcsi

Csini vagy :).

anyapoc

ZSazsó jobbulást! :cry:
Vendég

Szilcsi: helyes a pocid nagyon! :wink:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Szilcsi! Nagyon takaros kismama vagy!

Aranyosak vagytok Lányok! Köszönöm!
Valószínű, hogy "csak" megfázott a hátam, mert a bal karommal alig tudok emelni, fáj a hátam. De nem vagyok megfázva. Ígértem egy képet az édes kisfiamról:

Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Zsazsó, nagyon cuki Zsombibaba! :)
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a dicséreteket, egészen belepirultam ám! :oops: :wink:
Ahhoz képest, hogy fodrászhoz 5 hónapja nem jutottam el... :oops:

Képzeljétek, apa jobban van, a doki szerint csak egy csúnya gyomorrontás, úgyhogy ma este hazavisz a hétvégére, hogy még együtt lehessünk kicsit, mert utána elutazik pár napra és visszahoz anyuékhoz. Hát remélem, ezúttal betartja az igéretét és lesz ideje eljönni értem... :roll:
Elég kaka éjszakánk volt, azt hiszem, koponyavégűből visszafordult keresztbe a kicsikém, baromi kényelmetlen, biztos a front a ludas, negyed kettőtől reggel öt utánig ébren forgolódtam. :roll: Most meg hulla vagyok.

Zsazsó, aranyos a kicsi fiad, tehetnél fel nagyobb képet is! :wink:
És irány az orvos, ne tréfálj azzal, ha rosszul érzed magad, pláne ha mellhártya- vagy tüdőgyuszigyanús!!! A kedvünkért, jó? :wink:
Lépek ebédelni, pussz!

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Szilcsi, örülök, hogy jobban van a férjed, ettől már csak jobb jöhet. Nagyon csini kismama vagy szép a pocid. Gratula a betöltött 29. héthez. Hát ha nálunk a férjem intézné az oltásokat, akkor egyet se kapnának, ő még jobban félti őket mint én, de hát kell az oltás, mert sok randa betegségtől óvja meg őket. Rékánál mindig kihívtam a dokit, hogy ne legyen rossz emléke az orvosi rendelőről (teljesen felesleges volt) és akkor megnézegette előtte a doki a babát, addig ő is ott volt, aztán ahogy előkerült az injekcióstű el is húzott onnan.

Okr, nagyon eltűnt csak nem megszült? :lol:

Zsóka, nagyon helyes a kisfiad, csak tényleg nagyon pici lett a kép. Kérünk róla nagyobbat is! Te meg tényleg menj dokihoz!

Tegnap túlestünk a 2 hós oltáson, most meg kőművest hajtok, de kivan velük a púpom, a másodikkal fürödtünk be éppen :evil:

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Bocsánat a betolakodásért, egy jótékonysági felhívást szeretnék közölni Veletek!

Muzsikával az újszülöttekért
- jótékonysági gálakoncert a Gólyahír Egyesület javára -

Időpontja: 2007. november 03. szombat - 16h
Helyszíne: Otthon Művelődési Ház – Soroksár
Bp. XXIII. Ker. Szitás u. 112
(a Hősök terei Templomtól egy percre)

Műsorunkban felejthetetlen dallamok hangzanak fel
egyebek mellett Puccini - A bohémélet, Gounod - Faust, Donizetti - A szerelmi bájital
és Donizetti - Don Pasquale című operáiból!

Fellépnek a Magyar Állami Operaház művészei:

Cecília Loyd, Boross Csilla, Csák József, Szvétek László, Vághelyi Gábor, Ghillány Márta
Németh Mónika, Szentidai Szilvia, Töreky Katalin, Angyal Enikő, Czira Judit, Réder Katalin
Zongorán közreműködnek: Katona Anikó és Köteles Géza
„Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokan döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni e remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!”
Jegyek 2007. október 1-től válthatók 2000 Ft-os áron az Operaház jegypénztáraiban, vagy elővételben a Gólyahír Egyesületnél, számlára befizetve a jegy árát 2000 Ft/fő
név megjelöléssel, (a jegyek a koncert előtt a helyszínen vehetők majd át).
Érd és Vidéke Takarékszövetkezet: 64800073 - 10705005
kkriszi

ÁÁ,nem szülünk még! :D Csak idegbajt kapok,3 éves hisztigépemtől :evil:

Ma oviból hazafelé olyan hisztit lerendezett,mert nem engedtem szoknyába,és rövidujjasba hazajönni....szörnyű! :evil:

Zsóka
Nagyon cuki a kisfiad!!Gyógyulj meg minél előbb!!!

Szilcsi
Nálunk most az elektromos kütyük betegszenek sorra. :wink:
Apának jobbulás!!!

Védőoltás
:A pneumococcus ellenit tut beadatom,mert volt szó róla tegnap,hogy a mellékvesekérget teszi tönkre a baci,anélkül pedig nem lehet élni. :x :roll:

KépKép

KépKép
okr

Szilcsi: annyira nagyon szep kismama vagy!!! Olyan aranyos a pocid, Rateval nekem is ilyen volt. Sajnalom hogy ennyit kell szenvednetek es ilyen sokat vagytok kulon a ferjeddel de kitartas, hidd el megeri, utana egy ket szobol elfelejted majd.

Zsazso: hogy vagy? Remelem minden ok es nem vagy beteg!
Nagyon edes a fiad csak olyan kicsi ez a kep, kerunk szepen nagyobbat.

Robcsi: hogy viselte Adrienn az oltast? Nem sirt nagyon? Nem lazasodott be tole?

Kriszti: hu, kitartas ennel csak rosszabb lesz! :lol: :roll: Nalunk detto, engem mar a guta utoget, neha mar elviselhetetlen a hiszti. Nalunk nem a szoknyan van a hiszti hanem minden mason! Meg azert is sikitas van ha eppen nem azt a meset adjak a minimaxon amit nezni szeretne.
De szegenynek megint bronchitisze van szoval kicsit ertheto hogy igy viselkedik (bar ez mar honapok ota megy :roll: ).

Par kep (bocsi a kepozonert de imadok fenykepezni) :D

Papi etet kora hajnalban:
Kép
Rate Thomaszos cuccban:
Kép
Babak pofisodnak:
Kép

Tegnapelott mertem Oket, Anna: 2870 g. Alex: 3330 g. :D

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Lányok, ég a képem, mert itt még mindig nem köszöntem meg a gratulákat :oops: Aranyosak vagytok, köszönjük szépen. Visszaolvasni nem nagyon tudok, csak teszek egy képet nektek arról, hogyan kell kikönyökölni a pólyából:

Kép

Szilcsi képét láttam, Szilcsi, naggyon csini kismama vagy!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom: nagyon edes baba es mar most milyen kenyelmes!!! :D :D :D

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Tontica, Adrienn amikor megkapta a szurit akkor sírt egy picit, de utána rögtön felvettem és abba is maradt. Mivel nem fájdította a lábát és estig nem lázasodott be, nem adtam neki kúpot. Éjjel se lázasodott be, de ettől az oltástól nem is szoktak.
Látom Rate is szeret beleülni a pihenőszékbe :) Réka is, így vettem Adriennek másikat, mert ezt még Réka kapta egy ismerőstől használtan és azt hiszem az ő súlyát már nem sokáig fogja bírni, úgyhogy most 2 pihenőszéket kerülgetünk az ezer másik játék mellett. :wink:
Nagyon szépen híznak a babák és most látom mindjárt 1 hónaposak. Tényleg rohan az idő :)

Szirom, nagyon cuki Ede :lol: Már most tudja mi a jó neki.

Többiek hosszú hétvégéztek?

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

SZiromlka milyen édes Ede! Imádnivaéó!!

Én ma voltam Uh-n

van Két tüszőm 17*8 18*19 mm és méhnyálkahártya 8mm! szerda reggel tüszőrepesztő injekció, csütörtök, Péntek otthoni spontán babaásodás!

:lol:
Vendég

Hello!

Robcsi: de jo hogy ilyen konnyen viselte Adrienn az oltast! Latod nem kellett volna aggodni emiatt! Ja, Rate is szereti a pihenoszeket, el is torte mar. :evil:

Boniko: tok jo, hajra spontan babak!!! :D

Lanyok, nagyon ki vagyok, beszeltem a tanitonovel, Rate szenved szegeny. A suliba nem csinal semmit, nem rajzol, nem fest csak ul az asztalnal, nem eszik semmit csak csendben folynak a konnyei es a gyerekekkel sem jatszik. :cry: :cry: :cry: Pedig amikor bemegy ugy nez ki vidam es amikor kijon akkor sem latszik rajta semmi.
Itthon pedig nagyon rosszul viselkedik, elviselhetetlen, sokszor szegyenlem magam de nagyon felidegesit es nem tudok uralkodni magamon. Nem tudom mit tegyek, ha rosszul viselkedik ne buntessem meg mert igy szinte egesz nap (vagyis amikor itthon van) csak veszekedunk. Na, majd lesz valahogy, majd csak tul leszunk ezen is.

Ja, es nem fer be a babakocsi a liftbe :evil: hogy a fenebe fogom igy levinni Oket. Be leszunk zarva ebbe a hulye lakasba, nem tudok majd kimozdulni sehova egyedul mert valakinek segitenie kell majd lemenni. :evil: El kellene cserelni a lakast egy foldszintire de az uram tuti nem akarja majd. :(

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Tontica

Nem lehet megoldani,hogy Rate ne "iskolába" járjon?Hogy esetleg visszamenjen a bölcsibe?Vagy olyan helyre,ahol nincsenek "követelmények"?.Bocs,hogy értetlenkedek,de nekem még mindig nem teljesen világos a spanyol oktatási-nevelési rendszer.
Nem akarok a testvérféltékenységről most nagyokat szólni,mert nap mint nap találkozol vele,de szt ez már túlmutat rajta.Valószínűleg Rate nehezen kezeli az új helyzetet,talán jobb lenne neki egy kicsit otthon lenni.Tudom,hülye dolog,mert pont elég a két babával,de esetleg ha felvennétek egy bébicsőszt,akkor tudnál vele is foglalkozni,amíg ki nem heveri a traumát.Mert valszeg annak éli meg....Én legalább is a leírásaidból ezt látom.
A babakocsi helyzetről:nem lehet a földszinten vmi tárolób betenni a babakocsit?Vagy garázsba?Akkor csak a két hordozóba leviszed őket és már mehettek is.Esetleg ha van otthon kocsi...Nekünk az volt a "babakocsitároló"... :)

Bocs lányok,de csak ennyi voltam,remélem,mindenkivel minden ok!!!!

Puszi!

anyapoc

Anyapoc: a suli ugyanolyan mint a bolcsi, nem "tanulnak" hanem jatszanak de csinalnak feladatokat is mellette, rajzolgatnak, szinezgetnek, ezt a bolcsibe is csinaltak csak most Rate nem akar ebben reszt venni. Bolcsibe mar nem mehet vissza, de mondom nincs sok kulonbseg a ketto kozott.
Bebicsoszt felvenni nem tudunk :cry: sajna arra nincsen, amugy itt van a nagymamam ugyhogy van segitsegem de meg igy is nehez. Ugy nez ki egeszen karacsonyig marad. :D
Az hogy Rate itthon maradna szerintem nem oldana meg semmit mert itthon csak unatkozik es mi nem nagyon tudunk Vele foglalkozni szoval szerintem jobb Neki a suliban majd ha mar megszokta es osszebaratkozott a gyerekekkel.

folyt. kov. utana

KépKép
KépKép
tontica

Helló!

Sajna csak röviden:

Tonti, én ezért nem adtam be idén oviba Szilit, nehogy úgy érezze, hogy őt mellőzöm, és hogy már le akarom pattintani, hogy csak a kistesóval foglalkozhassak. Nem akartam, hogy úgy érezze, rá már nincs szükség. És még így is sokszor tudom, hogy szomorú a kis lelke, amiért nem tudok vele úgy foglalkozni, ahogyan öcsi előtt.
Egyébként ő is sokat hisztizik azóta, mióta Endi megszületett, de egyrészt ez korral jár, másrészt meg neki sem mindegy, nehezen viseli, de jobb itthon neki. Bár biztosan szívesen játszana a sok gyerekkel, de majd legfeljebb jövőre. Így legalább nem lesz lelkiismeretfurdalásom.

Biztos az is rossz szegény Rate-nak, hogy új helyre került, talán idegen gyerek közé, nehéz beilleszkedni, és még otthon sem csak vele van foglalkozva, gondolj bele, milyen nehéz most neki.

Na bocs, ennyi mára!

Többieket pusszantom
Vendég

Tontica

Írtam privit!

anyapoc

Bee-ről most olvastam:

Ma hajnalban megszületett Jáksó Gergő. Paraméterei: 38 gramm, 49 centi. Természetes úton születetett.

Hatalmas gratula itt is!!!!

Kép

anyapoc

Beenek nagyon gratulálok Gergő babájához! Bár szerintem nem is olvassa ezt a topicot! :?

Anyapoc, gondolom fáradt lehettél, csak mert 38 gramm kicsit mikroméretű bébi lenne. :lol:
Vendég

Sziasztok!

Beenek gratula Gergőhöz.

Athiz, én egészen 1-2 héttel ezelőttig azt akartam, hogy Réka majd csak jövő szeptemberben kezdje az ovit addig is legyen itthon velünk. Viszont látom mennyire ki van éhezve a gyerektársaságra, én meg nem tudom már annyira lekötni itthon. A jövő héten elmegyünk abba az oviba ahová szeretném vinni, van ott egy ovónéni akit nagyon jól ismerünk és ha úgy látom tetszik neki a dolog, akkor megpróbáljuk elintézni, hogy februártól mehessen.

Kistörpém most felébredt, szopizott egy kicsit, de úgy döntött még csicsikál. Szerencsére sokkal jobb alvó, mint a Réka volt.

Kép
Kép
robcsi03

Szirom!
Nagyon édes Ede baba!

Bee-nek itt is Gratulálok!!!
( Biztosan olvassa majd, csak kórházba került már korábban )

Teszek majd nagyobb képet, csak valahogy mindig időhiány van...
Nem tudom, ti hogy csináljátok. Én pedig már jobban vagyok, tegnap lámpáztam a hátam. Aranyosak vagytok!

:D

Kép
Kép
zsazsóka73

Athiz

Én csak bemásoltam a sorokat... :roll:

anyapoc

Sziasztok!

Anyapoc, csak viccesnek találtam, hogy 38 grammos a baba, tudom, hogy nem vagy bugyi, és tudod, mekkora egy újszülött. :D
Azért írtam, hogy biztos fáradt vagy, mert erre gondolom nem is figyeltél.

Ede baba nagyon cuki, gratulálok hozzá Szirom!

Tonti, a te gyermekeid is mind egytől egyig tüneményesek, meg a Papid is, hogy így segít neked!

Okr, gratula a 39. héthez, remélem, jól vagytok!

Pusza mindenkinek, most ennyi!
Vendég

Sziasztok!

Gratulalok Beenek!!! Eljen!!! :D :D :D

Most azt varom mikor jelentitek be hogy Kriszti megszult! :D

Ma nagyon faraszto napom volt ugyhogy megyek is aludni mert tegnap ejjel sem aludtam valami sokat, faradtabban keltem reggel mint ahogy lefekudtem. :lol:
Kinyaltam ma Rate popsijat :lol: vittem suliba, hoztam sulibol, jatszoterre mentunk, olvastunk meset, vonatoztunk, egyutt furodtunk, szoval ma nem panaszkodhat. :wink:

Megmertem a babakat, Anna: 3160 g. Alex: 3610 g. :D Hiznak am!!!

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Most nyitottunk egy webáruházat, ahol használt angol, márkás babaruhákat kínálunk!

Ha érdekel titeket, látogassatok el oldalunkra!

www.angolbabaruha.extra.hu

KépKépKép
bogyra

Sziasztok!

Tontica

LÁtod,megy ez!!!Csak így tovább és tuti,h Rate meg fogja hálálni!!!Azért nem kell minden nap ekkora feneket keríteni ám neki :wink:!
Gratula a hízáshoz!!!!

Athiz

Őszintén szólva nem is figyelgettem,hogy mi van beleírva pontosan,szt az én agyam automatikusan kiegészítette két 0-val :D!
Bár való igaz,fáradt is voltam...és ahelyett,hogy már rég aludtam volna... :?

Zsóka

Nyugi,lesz még bőven időd,ha már elfoglalja magát a legényed.... :wink:
Jesszus,látom,nálatok is megy az idő... :roll:

Puszi

anyapoc

Azt el is felejtettem írni,hogy talán emlékeztek,hogy pár hónapja magas lett a koleszterinem.Most diétát tartottam,sok zöldség-gyümi,hal,kevés sertéshús,sajt stb.Ugyan még nem tökéletes az eredmény,de mindkét értékem javult :):):)!

anyapoc

dejó! Anyapoc! csak így tovább!

Csajok kérhetem csütörtök Péntekre a drukkokat? remélehetőleg akkor lesz a nagy találkozás! :lol: ma reggel kaptam emg a repiszurit
Vendég

Boni

Feltétlenül szurkolunk!!!!!! :) :) :) Huh,d izgi :wink:!

Voltam dokinál,örült az eredménynek,újabb 3 hónapot kaptam,hogy lejjebb tudom-e tornázni.Megkérdezte,hogy mi mindent tettem ezért a szép eredményért :):)!
Ma vettem zabkorpát is a rostbevitel miatt :D!

anyapoc

Sziasztok!

Csajok megint szeretnék óriási drukkokat kérni Szilcsinek, mert ismét kórházba került fájásokkal :cry: Most a szentesi kórház szülőszobájának vendégszeretetét élvezi :cry:
Kapott tüdőérlelőt, visszatartót, nyugtatót. A méhszája nyílik és meg van rövidülve. Pár napig bent tartják, aztán jön vissza Szegedre az orvosához!
Nagyon drukkolunk Szilcsi, hogy béb még bentmaradjon legalább 6 hétig!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bocs de nincs erőm most visszaolvasni nagyon szomorú vokk :cry: Remélem mindenki jól van!

pusza
e

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Szilcsike, nagyon drukkolok nektek, és remélem, hogy minden rendben lesz!!!!

Boni, drukk neked is! Hajrá, hajrá...
Vendég

Sziasztok!

Először is gratulálok Szirminek.

És drága Bee!
Neked is sok szeretettel.

Zsazsóka!
Látom betegeskedsz, vigyázz magadra. Nagyon aranyos a fiad, remélem egyszer megtekinthetem majd élőben is. :)

Anyapoc!
Ügyes vagy a koleszterin csökkentéssel, de tényleg. Azt hiszem a páromnak is magas kissé. Hogy is csináltad?

Szilcsi!
Sajnálom, hogy ennyire nem felhőtlen a várandóságod. Bízom benne, nem lesz semmi baj!!!

Tonti!
Bizony várható volt, hogy Raténak is nagy változás lesz. Ott van az előkészítőben és tudja hogy te meg otthon vagy a két kicsivel. Biztos összekombinálja a dolgokat, ahogy már a lányok is írták fentebb. Kitartást és sok türelmet kívánhatok csak...

Én megvagyok csajok, Semmi különös, nem bízom a csodában, de kitartok...

puszi mindenkinek, annak is akinek nem írtam és köszönöm a szorítást.
Vendég

Jajj Istenem!Szegény Szilcsi! :( Nem élvezheti ezt a szép állapotot! :( Nagyon nagyon szorítok nekik,hogy sikerüljön még benttartani a babócát!Sok sok drukkom nekik!
((((((Szilcsi))))))

Kép
Kép
ancsa81

SZilcsinek nagyon szorítok, hoyg minden rendben legyen!
Vendég

Szilcsi, nagyon-nagyon szorítok, nem szabad még meg születnie a babódnak!!!

Kép
kata05

Hahó!

Én is nagyon drukkolok Szilcsiéknek! Kitartás Szilcsi, pihenj sokat!

Bee-nek pedig nagy-nagy gratula!

Tonti! Gyönyörűek a srácaid, már annyiszor akartam mondani! Csak mire idejutok, már nincs időm írni valahogy :roll: :wink: Nemtom, te hogy csinálod :shock: :wink:
Rate jobban van? Nem lehetne, hogy kihagyjon a suliban pár napot?

Anyapoc! Hát hallod, álmomban nem gondolnám, hogy neked koleszteringondjaid vannak! :shock: De ügyes vagy, hogy tudsz rajta változtatni!

Athiz! Szerintem ez a "nagyobb gyerek lepattintása" csak akkor van így, ha a kistesó érkezésével egyidőben kell kezdenie az ovit. Én örülök, hogy Miksa már tavaly elkezdte, így most nem érzi lepattintásnak szerintem. Most én se küldtem volna, legfeljebb akkor januártól.
Amikor Edével hazajöttünk a kórházból, akkor különben fölajánlottuk neki, hogy maradjon itthon. Két napig maradt is. Aztán volt a szülinapja, és rohant az oviba a tortával :wink: Én azt veszem észre, hogy pár nap elteltével már baromira nyűgös, ha nem jár oviba, nem tud magával mit kezdeni, én meg már kevés vagyok neki. Nem tudok 20 gyereket helyettesíteni :oops: De ő sem jár ám sokat, 9 körül érünk oda, és ebéd után már jön is haza.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Szilcsi

Kitartás,reméljük,minden rendben lesz :!:...bár ha megszületne sem lenne már nagy baja szt,de csak tartsák bent!!! :roll:

Enikő

Köszi a híreket... :roll:

Junko

Mérték a férjednek,vagy "csak" Te gyanítod?
Amit én tettem:szedtem omega3 és oega 6 (plussz a végén )) zsírsavakat tartalmazó kapszulát(Dmben vettem,van sokféle),mellette heti egyszer halat mindenképpen,sok-sok főzelék,sok zöldség és gyümölcs és kerültem a sertíéshúst.Persze nem iktattam ki(bár azt olvastam,hogy a hús akár teljesen elhagyható volna,én ezt nem tudom megtenni),mert pl minden héten vasárnap anyum húslevest főz,rendszerint sertíéshúsból és a menzán sem nagyon tudok válogatni.De ez már ezek szt nagy lépés volt.Ja,és a szíros sajtok fogyasztását is mellőzöm...
Most vettem zabkorpát,hogy ha éppen nem tudok annyi zöldséget-gyümölcsöt enni,akkor a rostbevitel meglegyen...Így megint kaptam haladékot gyógyszer nélkül :).

Szirom

Gondolhatod,én mennyire ledöbbentem... :?
Van abban valami,amit a lepattintásról írsz.Én is azt érzem,hogy a bajok okozója sokszor az,ha több,egyidejű változás van a gyerek életében.Igaz,Bulcsú bölcsis volt előtte,de Villő születése után nemsokkal átvittük oviba,mert a böli már nem volt elég...simán vette az akadályt..
Most meg már azért akar menni,mert szerelmes és látni akarja a csaját :lol: :lol: ...Jaaaaj,de hogy ezzel a szerelem dologgal mennyi baj van :roll:....

Pusztok!

anyapoc

Sziasztok!

Szilcsi: nagyon, nagyon remelem hogy meg bent marad a bebi mert szivbol kivanom Neked hogy ne kelledjen inkubatorban latnod a babadat!!!

Ceniko koszonjuk hogy szoltal, varjuk a hireket Szilcsirol es legyszives mond meg Neki hogy szoritunk egy gondolunk Rajuk!!!

Szirom: ugy birom hogy nem birom. :lol: Most ket napig nem jutottam gepkozelbe viszont most szerencsemre mindket baba alszik, Rate nagyival jatszik es en mindjart megyek vacsizni.
Rate jol van csak allandoan bepisil :cry: naponta tobbszor is pedig tenyleg mindent megprobalunk, sokat foglalkozunk Vele de gondolom ennek ido kell. Nem akarjuk hogy sokat hianyozzon az elokeszitobol mert akkor mindent elolrol kellene kezdenie utana.

Anyapoc: koszi a privit, szerettem volna valaszolni de latod nincs idom meg most is olyan faradt vagyok es zokni hogy nem is tudnam rendesen megfogalmazni. :roll: Nagyon igyekszunk de nem konnyu, allandoan faradtak vagyunk es Rate nem konnyiti meg a helyzetunket, allandoan felkelti a babakat, eldobja a cumijukat, napi kismillioszor veti Magat a foldre orditva ha nem kap meg valamit azonnak stb.
A babak meg egesz nap felvaltva orditanak es mar faj a fejem, most sirni hagyas van mert este nem akarnak az agyban aludni hanem inkabb kezben lennenek. :?
Sokszor esznek es keveseket meg mindig, szoval szinte egesz nap etetunk megallas nelkul.
Bulcsu szerelmes? De edes, nalunk ilyen meg nincs. :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Szilcsihíradó:

SMS, tőle:" Volt ma UH, törpe szép nagy, hízik mint állat :D , 1513 gramm a becsült súlya, 82 mm a BPD-je. Minden oké vele, csak nagyon lent van a feje, de megmutatta a kukacát :lol: "

Pusz csajok, jókívánságok átadva Neki! :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

ceni! Örülök hogy Szilcsi és a baba is jól van! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hurrá, hurrá! :lol: :lol: ...nagyon izgultam... :roll:

Okr-híradó:
A hír, hogy nincs hír, hacsak az nem, hogy a laptopjuknak annyi... Tehát várom az sms-t, aztán jövök! :lol: :lol:
Dorottya babát 3320grammra tippelték, tehát a gyerek tökéletes! :lol: :lol: :lol:

...szóval várunk...

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Bali köszike az infót OKr ról! :D
Vendég

Anyapoc!
Igen, az idő rohan...
És tudod, magas koleszterinre vöröshagyma. Én nagyon szeretem úgy,hogy bevagdalom, besózom és összenyomom. Utána persze a szagok miatt, aszalt gyümölcs a célszerű.

Junko!
Mi van veled? Bízom benne, hogy találkozunk!!!!

Kép
Kép
zsazsóka73

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?