Hello!
Köszi már nagyjából megnyugottam csak annyi idegesít hogy ő volt a hibás.Annyiszor szóltam neki hogy ne menjen a másik autó seggébe mert engem rettenetesen idegesít na és mi van ha hirtelen megállnak előtte, na most megtudtuk
.Elég csunyán összetört ráadásul lekötötte a motorháztetőt egy rongyal ami utközben a szél feltépett így az felnyilt és betörte a szélvédőt is.Baja akkor lesz a Drágámnak ha egyszer agyonütöm mert mindíg későn jön rá hogy igazam volt amikor már cseszhetem.
Nálunk csekk jön a szemétről is.Keresztelő ziccer nálunk is volt.Bátyámék amikor a kisfiukat várták feszt mondták mi leszünk a keresztszülők Ők már a lányomé voltak de nem vettek semmit de ez engem nem is érdekelt mi megvettük neki a babakocsit és nekiadtuk az összes kisruhát amit Szabi kinőt majd amikor megszületett vettünk overált mert Ők sajnáltak pénzt kiadni érte és törülközőbe csomagolták a gyereket.A lényeg az hogy nekünk és anyámnak is mindíg monták hogy majd nemsokára lesz a keresztelő ez így ment vagy két évig mire kiderült véletlenül hogy már megkeresztelték a gyereket sőgornőm tesójával.Tesómékkal még tudnék írni pár ilyen jó történetet majd ha kijön rá a lépés.
A te anyosod sem kiváncsi az unokájára?!Ezt is tudom milyen .Zsebivel voltam terhes Krisz elkapta a bárányhimlöt tőle Szabi de Ő sulyos volt korházba került vele Anyám volt bent vele szabit vett ki a munkahelyén mert amikor meglátták az orvosok hogy terhes vagyok még a sürű látogatást sem ajánlották.De én minden nap bementem nem bírtam volna ki hogy ne lássam.Anyósom nyugdíjas nem ért rá bemenni hozzá,de az ivócimbiknek ha bekerülnek még csirkét is szokott sütni.Mondjuk nálunk annyiból másabb hogy Ő minden unokáját leszarja a sógóromékét is.Szóval még róla is tudnék mit mesélni majd ha kijön rá a lépés.
Itt is rossz az idő esik és fúj a szél.
Nem is írtad mi volt a dokinál?