na hello csajok, ismét itt vagyok. Kriszta remélem azért még nem adtad fel.
Mi szorítunk. Trixy, te meg remélem jó hírekkel jössz holnap, holnapután. Nekem még van három nap, de már úgy érzem ki sem lehet bírni... na mindegy. Valahogy csak menni fog.
Ma reggel megdőlt a bizalmam a hőmérőzésben. A múltkor írtam hogy milyen furcsát mértem, úgyhogy ma reggel amikor felébredtem gondoltam kísérletezek. Rögtön mértem ahogy szoktam. 36,6. Tök jó. Mondom mérek gyorsan mégegyet, most mit mutat. Fél perc telt el a kettő között. 36,4... úgyhogy én is tényleg higanyost fogok venni. Ez így nem az igazi...
Nálam tünet még mindig semmi. Pontosabban tegnap este volt egy kis hányinger, meg a savam folyamatosan visszajött, de én hányós soha nem voltam amúgy sem,úgyhogy nem hiszem, vagyis remélem hogy ez most sem lesz másképp. Cici nem feszül kicsit sem... Viszont úgy fel vagyok fújódva, hogy folyamatosan pisilek, és mégis úgy érzem, hogy megint menni kell. Szóval fogalmam sincs. Elvileg még minden esély megvan rá, de én úgy érzem,ez nem az én hónapom. Majd a hétvégén kiderül.
Vicces,amikor mindenki azt írja, hogy nem baj, majd legközelebb, meg hogy nem is olyan gáz, meg hogy akkor nem görcsölünk. Én egyenlőre nem tudom így felfogni. Az a baj, hogy én olyan ember vagyok,aki eltervez valamit,és addig hajt, amíg meg nem történik. A baba meg nem így működik és nehéz elfogadni, hogy majd csak akkor jön amikor akar. Azért remélem az hamar lesz.
Csucsu jó háznézést!
Fülke te meg nehogy kisértődj már. Nézd végig hogy utánad hányszor és hányan érdeklődtek, meg mások után. És ha még mindig úgy érzed, hogy te senkit nem érdekelsz...
Na de vissza a vidámabb részekre.
Kicsit jobb idő van úgyhogy legyen mindenkinek a kedve is jobb. Már csak két nap és lesz otthon netem, úgyhogy le sem tudtok rázni.
Jövő héten meg ráadásul végig otthon vagyunk úgyhogy jaj nektek.
Na mindenkinek jó írogatást, lehet hogy később még benézek.