Sziasztok!
Aszta Anna termeltél!
Aludt a nagyfiad, mi? Az enyém most ébredt, nem tudom apja meddig bír elbajoskodni vele...
Nem, nem, csak ide írok! Nekem ti elegek vagytok!
Hát persze, hogy büszke vagyok a fiacskámra! Kivéve ma reggel... tefükéltünk az ágyban, aztán addig lóbálta a cumisüveget, hogy az orrnyergemre vágott. Hát csajok elbőgtem magam annyira fájt! Nem ér röhögni!!!
Egyébként Balázs egy kézzel kapaszkodva szalad a bútor mellett. Egy-két lépést már tesz, hogy elérjen másik bútort. 10-15 másodpercig áll egy helyben, úgy hogy nem kapaszkodik és nem támaszkodik a mellkasával sem. Legjobb játék a konyhában kirámolni a fiókokat, lábasokat... na és a szemetest!
Nagyon szeret menni, ha fogjuk a két kezét, sokszor ki is követeli, odajön, fogja a kezünket és lütyőzik
, hogy induljunk már! Aztán le-fel a lakásban. Én itthonra nem adok rá cipőt/szandált. Egy-két hete lent a játszin cipőben leraktam a földre, odaállítottam a pad mellé. El is indult, de elesett. Felállítottam, megint elindult, megint elesett. Ugyhogy egyenlőre ezt a cipős dolgot nem erőltetem. Már ha stabilan megy, vagy olyan idő van, és már egykézzel sétálhatunk, de addig inkább nem.
Féléves kora óta van az, hogy meglepő gyorsan fejlődik. Vagy két hete már nem tudom, hogy hogy, de megkaparintotta a mosogató szivacsot. Na és mit csinált vele? Az etetőszéke lábtartóját törölgette, mert előtte én is azt csináltam.
Tegnap a szobájában a pocokat... Észrevettük, hogy mostanában utánoz minket. Most is egy játékát odatettem a kis talpához, hogy de büdi patkó! Kivette a kezemből és ő is ott húzogatta a talpánál a játékot!
Ha zokni kerül a kezébe húzza a lábára, vagy az enyémre. Mostmár próbálgatja a játékait is a helyére pakolni. Van egy kukásautója, amibe flakonok kupakjait gyűjtőgetjük. Azt is nagyon szereti mert színes, és meg tudja fogni. A lényeg, hogy idáig az volt a játék ha kiszedegette, borította a kupakokat. Mostmár ő is teszi vissza, ahogy töllünk látja. Szóval hihetetlen, de minden nap produkál valamit. Igazán nagyon büszke vagyok rá!
Na én is jó sokat írtam.
A pneumo oltást érdemes a 6. hónap után beadatni, mert akkor eggyel kevesebbszer kell szúratni a kicsit. Az első vakcina 16.000.- volt. Bővebb info:
www.pneumo.hu
Katlina! Robika nagyon édes a sapiban! Én is hasonló csíkosat vettem, kék szinekkel. Majd dobok képet, ha készül.
Na mostmár lépek.
Üdv!