Új privát üzeneted érkezett!

Hahó! :D

Kép
Kép
encu

Itt a pont!!! Éljen a kitartás :D

Kép
Kép
encu

:lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Ilyen bőszavú hozzászólás nincs is!!! ;) :D:D:D:D:D

Kép
Kép
encu

A kisszobába folyamatosan micimackóó szól. Nonó meg alszik :).
A többi számra nem alszik vissza. :shock:

Móni nem tudom, hogy elkezdem-e előbb, múltkor nagyon nézegettem a banános tejpépet Nonónak, de aztán lebeszéltem magam róla. :roll:

A táblát minden héten felteszem egyszer, persze ha szültök csajok, akkor változik. :wink:
Móni, még a Ricsike szül súlya, meg cm kellene.

Kép
niki+baba

Hellóóóóó :D

Hát tesóka de van :D A kezemben ült a Ricsi és nem bírtam már nagyon tartani :roll: :D

Hogysmint? :wink: :P

Niki!

Szül.súly: 3720 gramm, hossz 57 cm.

Aranyos lehet Nonó :D
A Ricsinek is volt egy ilyen korszaka de akkor még kisebb volt mint most Nonó. Nálunk mulatós zene ment orrba-szájba. Mára igazi zeneszerető lett, egész nap megy a viva tv és ezerrel tekeri le fel a hangerőt és megbámulja a nagy didkós, szőke énekesnőket :D Ja meg a komolyzenét is szereti :shock: :lol: Tudják mi a jó nekik :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Jaaaj, ne is kérdezd, Tesóka...ég a gyomrom, pedig nem ettem tele magam mindefélével.. :( Meg kicsit a fronttól fáj a fejem, most fejeztem be a teregetést és vasalást...kicsit leülnék :D Néha keménykedik a pocim, de amúgy minden ok.

Azért a Barbi jöhetne nyugtatni minket, nem? ;) Neki 8 napja van?!?!?!?! Aztaaaaaaaaaa :shock: :shock: :lol:

Kép
Kép
encu

Sziasztok!
Van egy bontatlan csomagolásban levo Avent vadi uj mellszivom.A kovetkezo dolgokat tudja,es a kov.kellekek is benne vannak.A tejet közvetlenül a mellszívóhoz csatlakoztatható cumisüvegbe lehet lefejni, melyre újszülött etetô cumit helyezve, azonnal alkalmas a baba táplálására. Tartalma: • ISIS mellszívó stimuláló masszázs párnával,, • harangvédô és üvegtalp,, • 2 db 125 ml-es cumisüveg, • 2 db extra puha újszülött cumi,, • steril cumi utazó készlet,, • 2 db tejzáró (alkalmazásával a cumisüveg a tej tárolására is alkalmas).
Ajándék egy pár melltartóbetét.Akit erdekelne,irjon.

Encukam-latom hamarosan a finisben jarsz.Mizus?Felsz?Varod mar,ugye?Ez lesz a legszebb karacsonyod,az tuti.Meg az enyem is.Hamarosan repulok haza Atticy-val.Mit csinal a pasid odabent?Most mozog igazan,ugye? Mar nagyon kivancsi vagyok ra.Otthon leszek,mikor szulsz.De legyszi az otthoni mobilomra kuldj ma egy uzit az adatokkal,meg,h.minden okes-e,rendben?Nagyon izgulok mar.

Kép
KépKép

Kép

Kép

Kép

8) :lol:

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timci, ok!!! :D Már nagyon várjuk, elhiheted ;) És mocorog ezerrel, persze...de az elmúlt 2 napban kicsit belassult..rá ilyen hatással van a melegfront.
Miért mész haza? Attila mit csinál addig?

Kép
Kép
encu

EEEeeejnye! Seholsenki?

Most győztem meg Apát, hogy ágyból tv-zzünk :D Tehát búcsúzom ;)

Gabó, hogy vannak a kacsák?

Tesóka, merre?

Barbi! Egyben vagy? :D

Zsuzsa! Mizujs? Rég írtál!!

Csilla, te is!!!

Niki, hajrá az ilyen jellegű közmunkákkal, mint ez a táblázat :D Tök jó! :D

Mindenkinek nagyon pihentető, nyugodalmas jó éjszakát :D Szép álmokat, meg ilyenek! :D:D:D:D:D

Holnap jövök a hírekkel!

Kép
Kép
encu

Encu-Attila addig dolgozik,meg pihen.Hat azert megyunk haza,h.anyaek is meg Indi is legyen Atticy-val egy kicsit.hisz nem latjak surun...meg tudod,h.van...Varom majd az sms-edet,nehogy elfelejts!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kepzeld elpakoltunk e par szabadnap alatt,egesz otthonos lett a kero.Kezdem jol erzeni magam. :lol: Na jocakat!

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

jah es Encuuuuuuuuuuuu-krek kepeket!!!!!!!!!!!!A mailcimemre tessek ma kuldeni.Varom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Most nyitottunk egy webáruházat, ahol használt angol, márkás babaruhákat kínálunk!

Ha érdekel titeket, látogassatok el oldalunkra!

http://www.angolbabaruha.extra.hu

KépKépKép
bogyra

Sziasztok! Jó reggelt!

Elég jól aludtam, csak úgy óránként ébredtem a fájás féleségekre, aztán paráztam, hogy át ne aludjam :oops: nagyon fáradt voltam...
De elmúltak...
Szóval remélem mostmár holnapig bent marad Vince, és majd a doki megmondja mi legyen.

Encu, várjuk a híreket!
Niki, tök jó a tábla, ügyi vagy!
Móni, nagyon édes Ricsi a képeken, igazi kis rosszcsont lesz...majd szétszedi a lakást :lol:
Zsuzsa, mi a helyzet a bölcsi-munkahely kérdéssel?

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

ÉÉÉéén soha többet a büdös életbe nem pucolok kacsát!
Este fél nyolckor azt mondtam elég, de még egy kacsa tokozása mára maradt!
A büdös dögök nem hagyták magukat még az ujjam is begyulladt!!!! :twisted:

Niki!
Szupi a táblázat, nagyon ügyi vagy!
Persze hogy átveszem neked a CD-t!
Flóra 9500gramm és tud járni és minden hangot utánoz.
Születési súly: 3460gramm és 53cm.

Encu!
Jól aludtál?
Veled álmodtam meg Kiskarcsival, hogy sétáltok át hozzánk!
(persze nálunk meg kupi volt!) :oops:

Móni!
Ricsi nagyon édi fazon!
Látom még mindig a lábujjrágás a kedvence! :lol:
Most jó éccakátok volt? Mert nekem most többet kelt Flóra!

Barbi!
Basztikuli! :oops: Már csak 7nap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Nagggyon izgi!

Timci!
Még mindig nem írtad meg, hogy mekkora méretűek a rucik amiket feltettél! :D

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Hát eltelt a hosszú hétvége, és milyen tartalmas volt! :lol:
Vasárnap délelőtt megvettük a két kiságyat és a hétvége további része a babaszoba rendezgetéséről szólt és a pihenésről.
Egyre vészesebb az egészségi állapotom, így örülök neki, hogy a nagyobb dolgok megvennak a fiúknak, ha teljes ágynyugalomba kényszerítenek akkor is csak az apróbb dolgokat kell beszerezni! (Gondolom én, hogy apróbb! :oops: )
Tegnap és tegnapelőtt az édes semmittevésben délutánra akkora lett a bokám, hogy a csont eltünt és ha benyomtam a bőrt, akkor még 2 perc múlva is látszott a helye! Nem szokott így kinézni estére akkor sem, ha egész nap talpon vagyok! :x :x

Barbi, Encu!
Kiváncsi vagyok mit mond az orvos! Amilyen fejfájásom volt az utóbbi két napban, biztos voltam benne, hogy kicsalogatja legalább Vincét! De jól bírja a benti életet, kitartó fiú lesz! :wink:
rnecsi

Csilla, vigyázz magatokra!!! Az jó, hogy már a nagy dolgokat megvettétek...de gondolom még rengeteg dolog lesz, max a férjed beszerzi lista alapján :) Te mikor mész orvoshoz?

Kép

Kép
sbarbi

31-én megyünk orvoshoz. Remélem, hogy nem fogja megvétózni az utolsó szülőlátogatásomat a távolság miatt! Most szeretnék hazamenni utoljára kettesben Viktorral, legközelebb már csak a fiúkkal megyünk húsvétra locsolkodni! :lol:
rnecsi

gabriel-mejik cumi erdekel?Ami a mellszivohoz van,azon irja,h.ujszulott kortol.A jatszocumi meg van 0-3 honapos kortol,meg 3-6 honapos korig,meg 6-12 honapos korig. Melyik erdekelne? :wink: :roll:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

gabriel-mejik cumi erdekel?Ami a mellszivohoz van,azon irja,h.ujszulott kortol.A jatszocumi meg van 0-3 honapos kortol,meg 3-6 honapos korig,meg 6-12 honapos korig. Melyik erdekelne? :wink: :roll:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timci!

Gabót a ruhák érdeklik, nem a cumik!! :lol: :lol: :lol:
rnecsi

Sziasztok

Hát nem sok minden történt velem a hétvégén

A livivel verset tanultam Mert megy valami vermondo selejtezöre . más nem volt

A mensim sehol ezt ugy halkan mondom mert hétfö lett volna a nap ma csináltam tesztet igaz nem az elsö vizeletböl hát az ful negativ hétfön megyek dr hez ha adig se lesz semmi . de nem hiszem hogy bármi is lenne bennem
anha

Encu jön ma a takcsinö mégis ugy izgulok itt ezer keztem összepakolni de rájöttem hogy minek hisz ezért jön .
anha

ha nálatok végzet
anha

Gyakorló anyukák!
Dobhatnátok egy listát, hogy mire van szüksége egy téli újszülöttnek az ágyon, kocsin és babahordozón kívül! Kezdek kiakadni, mert mindenhol mást javasolnak és nem szeretnék tök felesleges dolgokat megvenni! Például nem biztos, hogy szüksége van a gyereknek 52-es ruhából 10 darabra! ... vagy igen? :roll: :roll:
rnecsi

Niki

Zoé 9200g 81cm

Hát nem is tudom mit mondot elösször talán az adjál meg az apa

Livia 21kg 132cm
anha

csilla

Hát igen mert lebukja meg ilyenek akkor viszont nem biztos hogy tudod olyan gyorsan mosni
és hát két babárol van szó
anha

Ahhhhhhhh.Ezer bocsanat.Felreolvastam... :oops:
Tehat ruhak...Meg lehet nezni oket a tesz-veszen,fol van teve az osszes.Az ottani felhasznalo nevem is ugyanez. :wink: Ott minden le van irva. Ramesz arra,h.Ruhazat,azon belul babaruha,gyerekruha.De egyebkent vannak 6-9 honaposig,4-5 eves,18-23 honaposak,12-18 honaposak,5-6 eves,7-8 evesek,8-9 eves,18-24 honapos,14 eves,masfel eves,3 eves,1,2 eves,hat igy. :wink:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Zsuzsa!
Szerinted akkor nyugodtan vehetünk a két gyereknek 20 darab 52-es ruhát? Az első két hónapban előreláthatólag lesz segítségünk, tehát akkor nem én fogom a ruháikat kimosni valószínűleg! :roll:
rnecsi

rnecsi-tok folosleges rengeteg rucit venni.Az sem bioztos,h.az lesz a merete.Meg nagyon hamar nonek,nem kell sok ruha.Overalt vegyetek neki,jo meleget,vagy lehet kapni olyan halozsakfelet is nekik,nagyon hejesek.Merthat ki kell vinni oket a friss levegore.Es ebbe nem faznanak meg.Jobb,mint egy takaro,meg a labzsak.ez melegen tartja oket.En is most veszek egyet Atticy-nak,mert megyunk haza,es ott nagyon hideg van.A heten mar hullott is a ho,kepzeljetek. :lol: 8) Egyebkent van nekem egy overalom,1x volt rajta csak,akit erdekelne 5000-ert adom,es jo vastag,budas belul.Teszek fol kepet is rolla havan ra vevo.Akit erdekelne szoljon.

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Jelentem ma este egy tündér volt a pici fiam. :)
Csak fél négykor kelt szopizni, utána fél hétkor és végül kilenckor. :D

Gabó!
Köszi, hogy átveszed, életet mentesz. :D

Csilla!
Drukkolok, hogy minden rendben menjen a dokinál!

Móni!
Nagyooon cuki Ricsike!!!!
Még akartam valamit írni neked, de elfelejtett, mindjárt visszaolvasok. :?

Barbi!
Mindent összepakoltál, megy az izgalom?
Én is izgulok, és szurkolok értetek!!!!!!! :wink:

Gabó, Móni!
Flóra már mindent eszik?
És Ricsike?

Zsuzsa!
Mennyivel született Zoé, és hány cm-vel?
A mit tud a babához mit írjak?

Timcike!
Tőled is kérek adatokat! Köszi!

Encu!!!!!!
Mi volt a dokinál???????? :shock:

Kép
niki+baba

rnecsi-tok folosleges rengeteg rucit venni.Az sem bioztos,h.az lesz a merete.Meg nagyon hamar nonek,nem kell sok ruha.Overalt vegyetek neki,jo meleget,vagy lehet kapni olyan halozsakfelet is nekik,nagyon hejesek.Merthat ki kell vinni oket a friss levegore.Es ebbe nem faznanak meg.Jobb,mint egy takaro,meg a labzsak.ez melegen tartja oket.En is most veszek egyet Atticy-nak,mert megyunk haza,es ott nagyon hideg van.A heten mar hullott is a ho,kepzeljetek. :lol: 8) Egyebkent van nekem egy overalom,1x volt rajta csak,akit erdekelne 5000-ert adom,es jo vastag,budas belul.Teszek fol kepet is rolla havan ra vevo.Akit erdekelne szoljon.

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Csilla

20 nem is de egy 12 biztos A 20 az sok

Mert ugyis Kell nekik hálozsák én abba altatam a zoét Meg egy 2 darab overál zsák És egy 10 darab badit is vehetsz de ne 56 osat hanem inkáb 62 est bár az ikrek általában kisebek szoktak lenn felezd el az adagot max a 62 nagy lesz rá de belenö és felhajtod az uját anyit még nem mocorog hogy zavarná hogy hosszab a rugdalozo meg kizokni 00-00 ás azt is vehetsz egy 6 darabot meg sapit télit 4 .
anha

Niki

Zoé 3130g 51 cm

Mit tud sokat enni

Meg hisztizni ha valami nem ugy van

Na szoval Üll Áll Beszél lemászi felmászik Nem eszik kanállal csak kézzel
anha

Spongya Bob ledőlt pihenni.

Kép

Fő az önbizalom!
Kép

Ezt nem biztos, hogy kellett volna! :lol:
Kép

A szoptatás népszerűsítése!
Kép

Van amikor az öngyilkosság az egyetlen megoldás!

Kép
rnecsi

Móni!
Én nem merem még kivenni a melltartóbetétet, mert lehet napközbe nem csöpög, de ha egyszer-egyszer bedurran akkor csöpögök. Sőt van olyan, hogy néha magától is elkezdi, pl. mikor kijövök a kádból.
Akkor azt mondod kb. még egy hónapig lesz ilyen?

Lányok én olyan hülye vagyok. :( Kezdem magam felkészíteni, hogy nemsokára már ugye hozzátápit kell adnom, és olyan fura érzés van bennem, hogy már nem fogom annyit szoptatni. :?
Ráadásul már napközbe nem igazán alszik el cicin csak nagy ritkán, este viszont mindig úgy alszik el, és kicsit olyan mintha eltávolodnánk, nem tudom máshogy megfogalmazni, tudom hülyeség. :oops:

Ja és a lényeg!!!
Most hétvégén 26-28-ig baba-mama expo!!!!
Syma Sport-és Rendezvényközpontban

Kép
niki+baba

S.O.S. Valakinek van valamilyen ötlete arra, hogy a frissen mosott fekete dolgokról hogy szedjem le a papírzsepit? :oops: Pedig direkt átnéztem a zsebeket! :roll: :roll:
rnecsi

Sziasztok!!

Na végre, géphez jutottam!

Kiskarcsi becsült súlya 3100gramm :D:D:D:D Jó nagy darab legény és mikor az orvos meglátta a zacsiját, elkerekedett szemmel ennyit mondott: Mekkora tökei vannak!!! :D:D:D

Még van megfelelő mennyiségű magzatvíz, meg jól érzi magát odabennt, szóval lehet, hogy a nemsokára megölelhetem dolog kicsit még odébb van.. ;)

Barbi! Még ti is egyben? ;) :D Kíváncsi vagyok, neked mit mond holnap a dokid! :D

Gabó, tök komolyan hős vagy...nem nyúltam volna a kacsákhoz most szerintem...túl nagy állatbarát vagyok..vagy nemtom (mert szerencsére finnyás nem.. ;) )
És milyenek voltunk Kiskarcsival? :D:D:D Szépek? ;)

Tesóka, merre kóraficálsz??

Niki, jó, hogy a Nonó ilyen jó baba, tudtál kicsit pihizni?

Zsuzsa, mondta a takcsinő, hogy megy hozzátok, el is rohant ezerrel :D

Csilla, te meg vigyázz magadra! Majd apa mindent megcsinál ;) Te csak pihizz, relaxálj és figyelj befelé a babóidra :D
Ja, akkor ha most fájt a fejed, akkor melegfrontérzékeny lehetsz, a babók meg ahogy tudom hidegfrontra jönnek...az meg nem lesz a héten ;)

Timcim, milyen képre gondolsz?

Jaaaaj, de jó tudni hogy mekkora a gyerik :D Reggel "fogadtunk" Apával...ő 2700 grammot, én 3200-at tippeltem ;) ÉN NYERTEM!!! :D:D:D

Képzeljétek, ma valami másik asszisztensnő volt bent, egy undok, büdiszájú nőszemély...és mikor hallgatta Dopplerrel a szívhangot, Kiskarcsi szabályosan kimenekült a bal oldalamra a nő elől :D Meg elég zaklatott volt..úgy kalimpált a kis szíve :D Nagyon érzik a kicsik hogy anya kit csíp meg kit nem...aztán a kezemet rátettem a pocimra és azonnal megnyugodott. Nem akart kimenekülni és a szíve is normálisabban vert. Ja, meg ez a nő kiküldte Apát, míg vérnyomást mért, meg súlyt...hogy miért? Eddig mindig bent lehetett... Ki voltam akadva rajta. Még jó, hogy nem ő van állandóan ;)

Na, lelövöm magam... :D

Kép
Kép
encu

niki-Atticy pl.mar nagyon reg nem alszik el szopi kozben.De ahogy befejeztuk,meg bofi stb.utana leteszem es alszik,mint a bunda.Es latod,o mar eszik babaetelt.nem kell azon idegeskedni,h.eltavolodtok.Ez a termeszet rendje.Te mindig az anyucija maradsz es ugyis imadni fog,ha mar nem is fog cicizni. :wink:

nagbri-ez a festekes se rossz. :wink:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

encu-vajon milyen kep?Hat pocakosokat szeretnek,meg 4D-set a kis nagypucusu fiacskadrol.De most rogton.mert ha mind halogatod,nem fogok kapni egyet sem. :lol: 8) Varom oket.De jo nagy fiad van hallod.Atticy 3150-el szuletett. :roll: Es hany cm?Kb.mikor fognak csaszarozni,nem mondtak?

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timci, pocis képet csak-csak, 4D-s az van, amit utoljára feltettem, most meg nem csinált a doki képet, mert már nem lehet :D Túl nagy ahhoz Kiskarcsi ;)
Nem tudom hány cm, de sztem nagy :D Császárra ki vagyok már írva : november 12-én megyek be a kórházba, 13-án császár. Ha addig kibírja bent.. :D

No, egy tökfriss kép a pocimról: Kép Remélem megfelel ;)

Kép
Kép
encu

Encu!
Örülök, hogy minden rendben!
Szép súlya van Kiskarcsinak, ez látszik a pocidon is. :wink: :D

Timci!
Atticy hány cm-vel született?
Most hány kg és cm?
És mi az amit a legtöbbször csinál mostanában? Mármint hogy forog, fog stb.?

Kép
niki+baba

Encu

téleg alapos
anha

Encu

nagyon édi a pocid
anha

Encu, örülök, hogy minden rendben van Kiskarcsival, aki jó nagy fiú lesz :D

Kép

Kép
sbarbi

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!
Az előbb beírtam egy kisregényt, a szerver nem fogadta, én nem mertem rányomni az újraküldésre (máskor kétszer jelent meg ennek hatására), erre eltüntette! Kicsit kiakaszt a dolog! :x :x
rnecsi

Na másodjára még jó hogy kimásoltam gyorsan mikor belefagyott a küldésbe :shock: Írtam egy regényt, kitéptem volna a hajam :evil:

Sziasztok!

Tesóka!

Gyönyörű vagy! Igazi boldog kismama!!!! :D Sugárzik belőled a boldogság, olyan jó lett ez a kép :wink: :D :D

Kiskarcsi meg ejha :shock: hát nem kicsi :D
A Ricsit 2900nak becsülték és egy hét múlva 3720-szal született. Kiváncsi vagyok :D lehet az 56-os ruha kicsi is lesz :P :roll:

Szóval november 13. :D :D :D :D :D

Barbi!

Aranyos vagy, hogy azon izgultál hogy át ne aludd :D Bármelyik percben lehet valami, olyan izgi :D
Szilárdért még te mész az oviba? Mersz még közlekedni egyedül?

Gabó!

Mennyi kacsát pucoltál :shock: :shock: :shock:
Megmondom őszintén, udorodom az ilyen dolgoktól, olyan büdik :oops: Ügyes lányzó vagy, nem egy elveszett :wink: :D

Csilla!

Próbálj meg vízhajtó gyümiket meg zöldséget enni, egy picit segíthet.

Párod nem tud vezetni? Csak mert akkor a hátsóülésen feküdhetnél ha már ülve nem jó :wink: :D Otthon meg felpócolt lábbal tudnál pihizni :D

Rucik:
két hétig használtunk 56-ost, utána 68-as sokáig.
Kezdő csomink ez volt ha jól emlékszem 56-osból:
1db téli overál
1 sapka
7-8 hosszúujjó body
10 ujjatlan body a rugi alá míg hideg volt az első hetekben
10 hosszúujjú rugi
zokni sok volt, de nem a legkisebbből.
40 db textil pelus! és ez is volt hogy kevés volt mert sokat bukott a Ricsi meg folyt a tejem nagyon.
Ezekkel max. 3 naponta kellett mosni.
Utána 68-as használtunk elég sokáig, azokból már felszerelkeztünk menet közben, de kezdőkészlet ebből is volt:
5-6 rugi, 8-10 body, overált már nem vettünk, rétegesen kapott rucit meg pléddel jól betekertem, meg 2-3 sapka. A zoknikat már írtam hogy nem a legkisebbet vettük, meg kaptunk hanem egyel nagyobbat így az viszonylag sokáig kitartott.

Ami nagyon fogyott az a textilpelus, body-k. A kezdeti híg fos kifolyik minden pelusból sajnos :evil:
Az ágyra nem tettem gumis lepedőt hanem sok réteget. Kb. így nézett ki: szivagy, szivacshuzat, lepedő, nagypárnahuzat ami kétréteget jelentett így, textilpelus. És a fejénél még egy pelus, így ha bukott vagy kifolyt a pisi,kaki nem kellett ágyat húzni csak réteget cserélni :D

Hát ennyi :roll:

Niki!

Szerintem próbáld ki nappalra betét nélkül otthon. Ha a melltartó rajtam volt, betét nélkül már mentek a nappalok ilyentájt, de ha nem volt melltartó mint pl. a fürdés akkor én is folytam :?

Ha elkezdesz kiegészíteni attól még fogsz szoptatni. :wink:
Nálunk most így néz ki egy nap:
Éjjel 1-5 szopi általában
reggel mikor felkelünk szopi
9-kor tízórai
délelőtt egy szopi
12-14 ebéd
utána 1-2 szopi az uzsiig
16-18 uzsi
utána igény szerint szopi ami kb. 2-3 és az esti bealvós szopi.
Szóval nyugi, nem fog elválasztódni olyan hamar Nonó :wink: :wink:

Bocsi ha valakit kihagytam, amúgy is sok lett és felkelt a Ricsi is közben :lol:

ma este megyünk az új kocsiájért már úgy várom, teszek majd fel róla képet holnap 8)
Tényleg, köszönjük szépen a dícséreteket :!:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Ja meg volt még 56-os hálózsákunk is 4db de azt nem szerettük.

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Köszönjük mi is a dícséretet, tényleg nagyon boldog kismama vagyok :D:D:D

Tesóka, miért para a november 13? :D:D Jó kis babonás szám, pont mindenszentek havának 13. napja ;) Húúúúúhúúúúú!!! Aztán ki tudja Kiskarcsi milyen csínnyel készül ;) Nem semmi a napirendetek :D Te tulajdonképpen egész nap szoptatsz 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

Barbi, te is sugárzol a boldogságtól, bár sajna már napok óta nem láttalak, de biztos vagyok benne, hogy azóta is csak szépültél!! És tényleg bármelyik pillanatban történhetnek események! NAgyon sokat gondolok rátok, hogy minden gördülékenyen menjen!! :D

Zsuzsa! Ki is takarított??? :shock: :shock: :shock: Nem szarozott (már bocsi).. És mennyi idő alatt végzett? Meg mennyit kért? (na jó, ez az uccsó kérdés lehet, hogy túl intim volt... )

NA, megyek, megtámadom a frissen vásárolt nutellás croissanomat :D:D

Kép
Kép
encu

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?