Új privát üzeneted érkezett!

Sancsi: utólag kívánok boldog szülinapot!

Riti: Jövő csütörtöktől nálunk is lesz ringató, még gyalog sincs messze a helyszín, szeretnék elmenni Rékával, remélem élvezni fogja.

Bogyó: Mi Bebe Confort isofix autósülést vettünk, a neten tájékozódtunk a biztonságukról és utána az üzletben is megnéztük és beleültettük Rékát. Nekünk eddig bejött. Szerintem jó ötlet kipróbálni az üzletben, hogy a gyerek hogyan érzi magát benne. Talán ez típus csak 18 kilóig jó, de nagyon nagy a választék az autósülések között. A szomszédunk a neten lőtt egy használt Römert, az is szuper. Ha jól tudom jövő hétvégén lesz a Hungexpo területén vásár, bár lehet csak ruhavásár, de talán téged az is érdekel, hátha ott is lesz kapni autósüléseket.
Kellemes készülődést a keresztelőre!

Edith: Még nincs döntés a névvel kapcsolatosan: Bálint, Kolos, Zalán a befutók. Ha jön a baba akkor majd Ritinek írod egy sms-t és megkérem őt, hogy továbbítsa nektek is a híreket, de még van néhány hetem.
Örülök, hogy a baba is jól van, a keményedések ellen én is pihenést javasolok, az én dokim azt mondta, hogy tudja, hogy ez egy másik baba mellett igen nehéz. Amikor Réka alszik akkor én is pihenek picit. Most már többet kell, mert a lábam kezd dagadni, ha sokat ugrálok. Ma 2 órát sátáltunk, ami nagyon jól esett, de eléggé elfáradtam. Csinos kismama vagy, rólam azóta sem készült kép! Az UH képeken én sem igazódom ki, talán azért mert én nem kaptam képeket és nem magyarázta el senki.

Kati: nagyon édes Jocika ahogy alszik a képen! A d vitamint én is elfelejtem adni Rékának, főleg hogy eddig nem is kellett kapnia Madridban. Rékának van egy új szekrénye, aminek egyik fele akasztós és abba mászik bele, ma már az ajtót is magára hozta és meg kellett keresnem és ő izgatottan várta az ajtót nyílását és síkított.

puszi Eszter, Réka és Zalán

Kép
Kép
etterke

Sziasztok!

Bocs, hogy nem tudok jönni, néha már azt sem tudom, hol áll a fejem. Jól vagyunk, csak iszonyú sok a dolgunk és nagyon nehéz megszervezni az életünket. Alida nagyon jól van, egész nagylány lett! Aminek nagyon örülök, hogy végre egyedül elalszik és nem kel föl az éjjel!!! Ma volt az elsô este, hogy nem voltam itthon a lefektetésnél, ugyanis koncerten voltunk Gyulával! A müsoron Gyula két müve is szerepelt, nagyon jó elôadásban. Most megyek is aludni, mert holnap (ill. ma!) korán indulunk anyósomat felköszönteni. Ne haragudjatok, hogy nem tudok írni...

Sok puszi
zsuzsi 81

Sziasztok!

Hát, lányok, bizon yaz utóbbi napokban csakis ágyban feküdtem, ugyanis kórházban voltam. Szerencsére nincs semmi baj, továbbra is zárt vagyok, pár napiyg tartott a megfigyelés (péntek este utaltak be) ma jöttm hazaaaaaaaaa.. A biill...... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evi
l:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Edith: Most elsősorban miattad néztem be, hogy megnézzem írtál-e?! Örülök, hogy hazaengedtek és hogy minden rendben van veletek. Gondolom beszámolsz majd bővebben, ha a billentyűzeted engedi. :roll: Nehéz lehetett neked Kriszta nélkül. Ő hogy viselte a hiányodat?

Julcsi: Milyen volt a keresztelő? Dávid biztosan nagyon csinos volt a szép ünneplő ruhájában. Ugye látunk majd képeket?! :wink:

Zsuzsi: Sajnálom, hogy mostanában nem jut időd rá, hogy írj nekünk, de ugyanakkor megértem, hogy sok az elfoglaltságod. A lényeg, hogy mindnyájan jól vagytok! A sikeres koncerthez pedig gratulálok! :D

Etterke: Én biztos vagyok benne, hogy Rékának tetszeni fog a ringató! A három felsorolt név közül nekem a Bálint tetszik a legjobban, de furcsa lett volna, ha mi azt a nevet adjuk a kisfiunknak, ugyanis anyukámnak Bálint a vezetékneve. :lol: (Meg aztán a férjem egyébként is ragaszkodott hozzá, hogy az ő nevét kapja. Náluk ez hagyomány. :roll: )

Mi a hosszú hétvégét itthon töltjük, a férjem megint dolgozik. :cry: Joci most éppen alszik, ha felébred kimegyünk egy kicsit levegőzni.

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!

Csak be akartam jelentkezni,hogy mi is megvagyunk,sajnos egyáltalán nincs időm a gép elé ülni :?
Már 10 óra van és még csak most megyek tusolni,hulla fáradt vagyok.Jó lenne már ha a Mircsit 1 napra valaki bevállalná a családban akkor talán napközben tudnék egy kicsit aludni.
A mama vállalta de csak a hónap legvégén az még odébb van.

Edit olvastam kórházban voltál,örülök,hogy nincs semmi baj,vigyázz nagyon magatokra!!!!
Tök jó lassan kétcsaládos anyuka leszel :lol:
Na én lépek tusolni.
Pusza mindenkinek.

Kati , Mira,Iza babaKép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
kati28

Edith!

Jobbulást kívánok! Vigyázz nagyon Magatokra és pihenj, amikor csak tudsz! Nagyon megijesztettél! Remélem, hogy a pihenés megteszi a hatását és még jó sokáig bentmarad Mütyürke!
zsuzsi 81

Sziasztok Lányok!

Edit!
Nagyon sajnálom, hogy végül csak be kellett feküdnöd!!! De a lényeg, hogy nagyobb baj nem történt!!! Kérlek nagyon vigyázz magadra!!!

Zsuzsi!
Örülök, hogy jelentkeztél, és a lényeg hogy jól vagytok!!! :lol:
Ha lesz időd, azért egy hosszabb beszámolót is írj magatokról! :roll:
A sikeres koncerthez gratulálok!!!

Cs.Kati!
Sajnálom, hogy megint dolgozik a férjed és egyedül vagy!!! :cry:
Ebbe az időbe is kimentek sétálni??? :roll:

Etterke!
A gyerekülés kérdés végül megoldódott, ugyanis a Gyuri kollegájától azt kaptunk keresztelő ajándék gyanánt! :lol:
Márkája nincs, de Dávid nagyon jól érzi benne magát, és nem izzad bele!!!!!!!! Ami egy fontos szempont számomra! 18 kg ig használható!!! Majd ha eszembe jut lefotózom, de már bent van a kocsiban! :roll: Világoskék-bézs színű!

Kati28
Sajnálom, hogy nem tudod ki pihenni magad!!! Ekkora áldozat egy nagymamának, hogy egy délutánt töltsön együtt az unokájával, vagy messze lakik??? :roll:

A keresztelő nagyon jól sikerült!!! :lol:
Buliztunk egy jó nagyot! Én a gyerekekkel 11kor elmentem aludni, a többiek kb 2 ig mulattak! Dávidka nagyon élvezte amikor táncoltunk!!! Mind a 4 fogával vigyorgott, és amikor vége volt a számnak sírni kezdett!!! :lol: :lol: :lol:

Íme pár kép! Kép Kép

Ezen a képen Dávid keresztanyjával vannak a fiaim Kép
Kép

A Társaságról még nem kicsinyítettem le képet!!!! De ha megteszem azt is felrakom!

Szép napot Mindenkinek! Puszi Julcsi!

bogyo75

Sziasztok!

Na, Edit! Meglett a sok munka eredménye… :cry: . Vigyázz mostmár nagyon, veszélyes időszakba léptetek Mütyürrel. Ezt a 2-2,5 hónapot nyugton kéne már tölteni, ha eddig nem ment.

Bogyó! Milyen volt a keresztelő, meg a buli? Mesélj!

Mi nem voltunk megint sehol :cry: . Kőtelekre mentünk el majdnem rokonokhoz, meg a temetőbe, de hogy jött ez a szeles-hideg idő, anyám lemondta. Minden baj elérte :? .
És mostmár én is köhögök. Fel sem szakad, majd kiesik a szemem, annyit erőlködök :shock: .

Kicsiand! Bendegúz is benne van minden rosszalkodásba, ugye? Gondolom, az etetőszék sem magától borult fel :wink: .

Sancsi! Azt hiszem, te mondtad, hogy Lilcsi lábujját, ahol hámlik, olajjal kezeljem…Képzeld, bejött :lol: :lol: !! Elmúlt teljesen! Mostmár nem is olajozom, csak testápolóval oda is bemegyek. Csikis neki, de hát Istenem…! :D

[url]http://www.videogizmo.hu/index.php?vcmd=show&nid_object=18419Lilcsi táncol[/url]

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szóval ezt elcsesztem:..
Lilcsi "táncol"

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Mi jól vagyunk, sajnos a rossz időben mi sem tudunk kimenni, de ha enyhül az eső azért majd sétálunk picit az eső ellenére is.

Bogyó: Örülök, hogy kaptatok jó autósülést. Réka szétrugdalja az első ülések háttámláját, talán ha nő picit akkor behajlik a térde és nem rugdal, persze nem zavaró, lehet neki is néha kényelmetlen. Vagy nagyobb autót kellene venni, Polonk van most!

Edith: Én is picit megijedtem, remélem jól vagytok már! Pihenj!

Nóri: Lilcsi egyszerűen tündéri! Tehetségére oda kellene figyelni!

Kép
Kép
etterke

Sziasztok!

Most nyitottunk egy webáruházat, ahol használt angol, márkás babaruhákat kínálunk!

Ha érdekel titeket, látogassatok el oldalunkra!

www.angolbabaruha.extra.hu

KépKépKép
bogyra

Szép napot Mindenkinek!

Edit, örülök, hogy nem lett nagyobb baj! Hanyagold a házimunkát, inkább olvass, hallgass zenét, már amennyire Kriszta engedi. Én most Wass Albert-es korszakomat élem, éppen a Funtinelli boszorkányt nyűvöm. Túl vagy már rajta?

Nóri, óriási a videó! Csuda ügyes a lányod, olyan jó volt nézni...

Julcsi, gratulálok a keresztelőhöz. Dávidon olyan a ruha, mintha ráöntötték volna. Igazi kis úriember.

Most rohanok fel a lakásba, mert szerintem bendegúz már felébredt...

Kép

Andi és Gúz
kicsiand

Sziasztok!

Mi is megvagyunk, csak egy kicsit betegen. Regina megfázott, köhög, nem is tudtam elvinni az oltásra. Szegény jó későn fogja megkapni.

Edith!
Remélem már jól vagy, csak ovatosan azzal a sok munkával!:lol:

Bogyó!
Szerintem mindenfajta autós ülés jó, mert egy célra tervezték, hogy megvédje a gyereket! Tényleg csak a huzat dönthet, bár szerintem már erre is odafigyelnek a gyártók. Nekünk v.mi névtelen van, anno a Cora-ban vettük, és bevált, még a nagy melegben is utazott benne a Regi. Dávid nagyon édi a kisruhában.:lol:

Cs. kati!
Azt hiszem te írtad, hogy Joci csak másfél órát alszik napközben. Ez most is így van? Mert mostanában Regina is keveset alszik. Tegnap csak 45 percet, előtte meg csak 1 órát. Remélem ez átmeneti.

Andi!
Én bisztos szívrohamokat kapnék, ha elkezdene a Regi a kajától fuldokolni! Nem is tudom mit tennék. Még szerencse, hogy nem lett komolyabb baj!

szirwen1

Sziasztok Lanyok!

Vegre valahara en is elokerultem. :oops: Beleolvastam a hsz-aitokba, de nem tudtam mindent elolvasni, mivel rengeteget irtatok, miota nem jartam erre.

Teljesen elkepedtem, amikor meglattam, hogy Eszter nemsokara szul es Edith is lassan a vegefele jar. Egyszeruen rohan az ido.

Koszonom a nevnapi koszonteseket. En sajnos a nevnapokat mindig elfelejtem, mivel Angliaban nincsen csak szuletesnap.

Mi ismet Angliaban vagyunk. Majd irok bovebben is, csak most mar nagyon keso van.

Puszi mindenkinek:

Olive es Lolli

KépKép
olive

Sziasztok Lányok!

Olive!
Örülök, hogy előkerültél!!! :lol: Ha lesz időd mindenképpen írj, és fényképeket várunk Lolliról, mert már 100 éve nem láttuk! :oops: :lol:

Szirwen
Sajnálom, hogy beteg Regi! :cry: Jobbulást Nektek!
Egyébként Én is úgy gondolom, ahogy Te, hogy nem kell feltétlenül valaminek márkásnak lennie ahhoz, hogy jó legyen, a célnak megfeleljen!

Etterke
Te már tényleg a finisben vagy!!!!
Megvagytok már mindennel? Gyerekágyra, meg hasonlókra gondolok!
Sok új dolgot kellett venned kispocaknak, vagy eltetted a ruhácskákat Rékáról? Mert szerintem amíg ilyen kicsi, mindegy hogy fiú vagy lány ruha, szinte minden fehér! :oops:

Nóri!
Lilcsi zabálni való!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Kicsit írhatnál bővebben is, mert nincs mit hozzád szólnom!!! :oops: :lol:

Edit!
Remélem csak a pihenés miatt nem írsz, és nem azért mert valami baj van!? :roll: Jobbulást Neked, és szép napot!

Cs Kati merre vagy? Megjelöltelek már mult héten a skype-n, de még nem igazoltál vissza! :roll: Megtennéd?

Velünk semmi különös nem történt, azt leszámítva, hogy megint elaludtam, és a szomszéd keltett!!! :roll:

Az éjszakák mostanában nem ugy alakulnak megint ahogy szeretném! :cry: De remélem lesz ez még jobb is!!!!

Ebbe a rossz időbe nem tudom, hogy ki fogunk e tudni menni? Remélem igen!Már jó lenne elvinni lemérni Dávidot, mert kiváncsi vagyok mennyit hízott?

Szép napot mindenkinek!

bogyo75

Jó reggelt! :)

Szerencsére minden rendben, jól vagyok (leszámítva az időnkénti keményedéseket, de azok már a normalitáson belül vannak :roll: ), Pihenek, egy-egy kicsit főzök, még jó, hoyg van mosogatógépem :P , és Krisztával játszunk. Vagy esetleg ő mesét néz (a dzsungel könyve az egyedüli, amit nézeget) és én mellette pihenek: kötök vagy olvasok.
Most inkább "szakmai" könyveket olvasok, a mostani a gyerekek fegyelmezéséről szól. Egész jó. :)

Andi, gondolom, hoyg megijedtél amikor Bendegúz fuldokolt! Kriszta egyszer - még jóval kisebb volt, talán nem is volt egyéves még - a banántol fuldokolt. Én is annyira megijedtem akkor, jó ideig nem is adtam többé a banánt a kezébe! :roll:
A funtineli boszorkány volt a legelső Wass-könyv, amit elolvastam, de már több, mint 10 éve. Imádtam, annál is inkább, mert acselekménye itt játszódik a közelünkben, és léteznek mai npig azok a helyek, falvak, hegyek, amiket megemlít. Sőt, a mi falunk is benne van, de nem akarom elárulni a végét! :D

Olive, örülök, hoyg újra otthon! :) Majd gyere és mesélj! :) És mutass képet is Lolliról! :)

Szilvi, remélem, Regina hamar meggyógyul. :) Szerencsére a múltkori orrfolyás-köhögés nagyon gyorsan lezajlott Krisztánál, meglehet, hoyg az immunerősítésnek köszönhetően! :roll:

Julcsi, biztos jó volt a buli is a nagy esemény után, de Dávidka voltafénypont szerintem. :) Olyan édes kispasi abban az elegáns ruhában, hogy ajaj! Lesz még neked álmatlan éjszakád miatta! :wink:

Etterke, köszi a hozzászólást a naplóban is. :) Tényleg, én arra még nem gondoltam, hoyg majd akkor mi legyen, jöjjön Kriszta ,meglátogatni vagy sem, de most biztos csak rosszat tett volna mindkettőnknek. Igaz, itt kb. 5 napot maradunk kórházban szülés után, és az már hosszabb idő, de még meggondolom, hoyg mi legyen. Őszintén, nem tudom. :roll: :oops:

Szép napot mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Olive! Újra otthon? De jó! :lol: Tarthatnál beszámolót a nagy utázról! Meg képeket is, ha készültek…

Bogyó! Nincs túl sok minden, amiről írhatnék…
:cry: Tegnap Lilcsi nagyon gyorsan megtanult egy szót….amit nem kellett volna, úgyhogy most már nekem is vigyáznom kell rá, mit is mondok. Tv-t néztük, egy betelefonálós műsort. És a pasi olyat mondott, amire csak annyit tudtam mondani, hogy „hülye”. No, ezután Lilcsi ezt hajtogatta :cry: :oops: . Így, „tömör professzorosan”.
Amúgy nálunk anyukám is elkapta a náthát….versenyt köhögünk, mikor ott vagyunk nála.

Az előbb meg itt volt egy ismerős néni, hogy adhat-e Lilcsinek kabátot, mert vettek egyet ajándékba, és kiderült, hogy dettó ugyanolyan műirha kabit vettek a babának a szülei is, mint ők. Nem tudom, mekkora, remélem, jó lesz…. :lol:

Délután remélem jobb idő lesz, mert csak menni kéne csavarogni. Mostanában már alig használjuk a babakocsit. Hacsak nem sietek, mindenhová gyalog megyünk. Igaz, tovább tart, de legalább fárad, és Lilcsi is jobban élvezi.

No, megyünk az ebédért….meg gondolom egy pár pocsolyát is megnézünk közelebbről… :? :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Kép Lolli szeptemberben Magyarorszagon Kép Lolli setara keszen, csak a sapi hianyzik (Anglia, oktober) Kép Kép Kép Igy szoktam apara vigyorogni

Sziasztok Lanyok!

Most csak gyorsan elkuldom ezeket a kepeket, aztan majd kesobb irok.

Puszi mindenkinek:

Olive es Lolli

KépKép
olive

Olive!
Nagyon kis tündéri Lolli!!!! :lol:

Elin
Na ugye hogy történik valami veletek??? :lol: 8)
A csúnya beszéddel tényleg vigyázni kell! Ragad rájuk nagyon!!!
Tetszett a maci???

Most megyek kicsit próbálok aludni, ami az éjszaka kimaradt!

bogyo75

Ideertem. Most se tudok sokat irni, mert ebredezik a dragam. Nappal tovabbra se akar nekem 15-20 perceknel tobbet aludni. Az ejszakakkal nincs gond, meg ha fel is ebred, nem ebreszt fel minket, eljatszik a bekajaval, ami a kisagyahoz van csatolva.

Van koztetek valaki, aki beadatta a pneumococcous oltast? Lehet, hogy nem igy kell irni, de valami ilyesminek hivjak. Nalunk ezt adjak a kotelezokkel. Jol megjartuk vele. Sose volt meg beteg Lolli, hat ettol az oltastol sikerult jol lebetegednie. Laza nincsen, de nagyon rondan kohog es horogve, sipolva veszi a levegot. A doki azt mondta, hogy csak egy virus, adjak neki Calpolt. (Ez paracetamol keszitmeny szirup formaban). Eleinte adtam, de ugy vettem eszre, hogy nagyon nem jo a gyomranak. A reggeli Calpol szagat meg az ebed utani bufiben is ereztem. Sot, volt olyan, hogy hanyt is tole. Az eves se ment napokig. Amikor nagy nehezen evett valamit, rajott egy kohogoroham es kihanyt mindent. Napokig csak tapszert volt hajlando enni. Most mar jobb az etvagya, 2 napja nem is hanyt, de meg mindig rondan kohog es horog. Raadasul mara meg en is elkaptam. Tuti, hogy az oltas tett be neki, mivel senki se volt korulottunk beteg, meg nem fazhatott, mert mindig jol feloltoztetem, ugyhogy szerintem csakis az oltas lehetett a ludas. Egyebkent ugy kezdodott, hogy piros volt az oltas helye es be volt kemenyedve napokig. Aztan jott kohoges.

Mennem kell, mert nyugoskodik. Majd meg probalok jonni.

Puszi mindenkinek:

Olive es Lolli

KépKép
olive

Bogyó! Persze, hogy tetszettek! :lol:

Olive, én nem tudok ebben segíteni, de elképzelhető, hogy az oltástól legyengült az immunrendszere, ezért kapott be valami bacit könnyebben Lolli :cry:

Hát, a műirha kabát mérete 92-es, de hát nem tudom.... Kicsi Lilcsire :cry: . Vagyis inkább úgy gondolom, hogy ebben az időben már jobban alá kéne öltöztetnem, de akkor meg úgy néz ki benne, mint a kitömött krumpliszsák :?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Jó régen írtam, de egyszerűen nem volt mit. Napokig ki sem mozdultunk a házból a rossz időjárás miatt, legfeljebb a boltba mentünk el Jocival, oda is babakocsival.
Ma már végre nem esik az eső! :D

Julcsi: Írtam privit! :)

Edith: Örülök, hogy jól vagytok! Ez a kis Mütyürke jól megijesztett mindenkit! Én sem tudom, hogy a helyedben hogyan döntenék azzal kapcsolatban, hogy Krisztát bevigyék-e majd látogatóba hozzátok vagy sem. Mert az biztos, hogy jó lenne látnotok egymást, viszont lehet, hogy őt jobban megviselné az elválás, mert nem értené, hogy miért kell eljönnie onnan. Talán az tűnik a legjobb megoldásnak, ha István elviszi őt a rokonaitokhoz, hogy többen legyenek körülötte és jobban lefoglalják őt legalább napközben. :roll: Vagy

Olive: Jó látni a képeket Lolliról, szép nagylány lett belőle, amióta utóljára láttuk. Nekem legjobban a harmadik kép tetszik, amelyiken hasal. :D Sikerült már berendezkednetek? A pneumococcus oltást én nem adattam be Jocinak, ezért nem tudok róla semmit sem mondani. Jobbulást kívánok nektek!

Szilvi: Meggyógyult már Regi? Joci mostanában össze-vissza alszik napközben. Az utóbbi időben ebéd után fektettem le és aludt vagy 3 órát, de tegnap muszáj volt még délelőtt ágyba tennem, mert mindenhová hordozta magával a plédjét és ahol éppen eszébe jutott, ott letette a padlóra és ráfeküdt. Ma pedig ismét nem várta meg az ebédet, kb. 10 perce fektettem le, mert olyan álmos volt.

Etterke: Hogy vagy? Már biztosan nagy várakozással telnek a napjaitok! :)

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy előző hozzászólásomat 1 órával ezelőtt írtam, de csak most küldtem el, mert Julcsival dumcsiztunk egyet a Skype-on. Úgyhogy Szilvi, Joci már fél 12-kor lefeküdt, ezért maradt le az ebédről. És Edith, nem fejeztem be az utolsó mondatomat. Arra gondoltam még, hogy lehet, hogy Krisztának jobb lenne, ha a kistesóját már előbb is látná, mielőtt hazaviszitek. Tudod, az esetleges féltékenység miatt. De nem akarok okoskodni.

Na, megyek ebédelni.

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!

Edith, tenyleg nehez dontes, hogy bemenjen-e latogatoba Kriszta. Bar lehet, hogy megis jobb, ha nem megy, mert neked is meg neki is meg nehezebb lenne az elvalas. A picit meg nem is biztos, hogy lathana. Nem tudom, hogy nalatok mi a szabaly, de abban a korhazban, ahol en szultem, csak ablakon keresztul mutattak meg a babakat latogatoknak a fertozesek elkerulese vegett.

Cs-ne Kati, nekem is a 3. kep tetszik a legjobban, azon annyira edes. Mar a multkor is elfelejtettem irni, hogy nekunk is van skype-unk: helgavoz neven talaltok meg. Nem biztos, hogy meghallom a csorgest, mivel csak a headset-en keresztul csorog, de azert probalhattok hivni, ha be vagyok jelentkezve.

Elin, sajnalom, hogy nem lett jo a kabat Lilcsire. En nagyon nem vagyok kepben az otthoni meretezessel, mivel itt ugy van a ruhakon, hogy 0-3 honapig, 3-6, 6-9, 9-12,12-18, 18-24. Raadasul, ha elmesz tanacsadasra, csak testsulyt mernek, testhosszat nem. 1 honapja, amikor Magyarorszagon voltunk, akkor elmentem Lollival tanacsadasra es ott lemertek, ugyhogy tudom, hogy akkor 65 centi volt, persze azota mar biztosan nott. Itt nem is jarok tanacsadasra, mert barmit kerdezek, nem tudnak ra felelni es csak testsulyt mernek, azt meg itthon is meg tudom tenni, mivel van babamerlegunk. Ha valamiben nem vagyok biztos, ti tobbet tudtok segiteni, mint a nagytudasu angol vedonok. :roll: :lol:

Kepzeljetek, tegnap este nem akart aludni Lolli. Elaludt, aztan 1 ora mulva felebredt, aztan megint elaludt fel orara, utana ismet felebredt! Viszont nem sirt egyaltalan, csak magyarazott, meg "enekelgetett", ugyhogy elszorakoztatta magat.

Debreczeni Andirol es az amerikai Andirol van hiretek? Meg mindig nem tudtalak visszaolvasni benneteket, ugyhogy nem tudom, hogy jelentkeztek-e mostanaban. Ahogy atfutottam az oldalakat, Beucitol es Bettytol se lattam hozzaszolast.

Ja, meg lattam, hogy tobben is uj kocsival buszkelkedhetnek. :) Gratulalok a buszke tulajdonosoknak.

Puszi mindenkinek:

Olive es Lolli

KépKép
olive

Bogyotol elfelejtettem kerdezni, hogy hanyan voltatok a keresztelon es milyen vallasu lett Davidka? Lehet, hogy irtad mar tobbieknek, csak meg nem olvastam. Nagyon helyes volt abban az elegans cuccban. :)

Lollit juniusban szerettuk volna kereszteltetni, de nem jott ossze. Ugy nez ki, hogy jovo tavasz vagy nyar lesz belole.

KépKép
olive

Sziasztok!

Olive!

Én beadattam Reginek a Pneumococcus oltást, de nem volt ilyen nagyon beteg. Az elsőnél csak láza volt, de az nagyon magas 39 C°. A másodikat a 15 hós oltással kapta, ami itt a mumpsz, rózsahimlő és a kanyaró ellenioltás egyben. Ez mellé kapta a második pneumot, amitől másfél hétig volt 38C° felett a láza. Nagyon megszenvedtük mi is. Remélem Lolli hamar túl lesz rajta, és már jobban van.

Nekem nincs Skype-om, csak msn-em és én ott is csak írni tudok, mert a párom "megbütykölte" a mikrofont, és azóta csak én hallom azt amit a nekem mondanak, de engem nem hallanak.:cry:

Cs.Kati!

Szerintem is az idővel lehet a gond, mert Regi is elég rapszódikusan alszik mostanában. Félek is az óra átállítástól, mert lehet hogy az is megkeveri a napirendjét.

Sajnos Regi még nem gyógyult meg teljesen. Napközben semmi baja, viszont éjjel olyan köhögés jön rá, hogy attol félek menten megfullad. Az orvos szerint elég rá a Nurofen, (nem tudom, hogy miért, egyáltalán nem jó rá) de én inkább kakukkfü teát itatok vele. Attol, ha lassan is de legalább javul. Ma éjszaka is csak egyszer köhögött egy 5-6 percest utána aludt tovább.

szirwen1

Sziasztok!

Köszönjük az érdeklődést, jól vagyunk. Kispocak sokat mozog, erőteljesen rugdal. Szerdán voltam ctg-n és a doki szerint még egy hétig nem várható a baba az eredmények szerint, UH vizsgálat is volt, minden rendben, jelenleg 3250 g a súlya. Örülnék, ha még min egy hétig bent növögetne.
Réka picit köhög, más tünete nincs, én lándzsás útifű szirupot adok neki, szörnyű szerintem az íze, de ő boldogan megeszi.
Kispocaknak ágyat és néhány ruhát kellett venni, de persze már minden elő van készítve neki és nekem is. Egy-két dolgot kaptunk kölcsön pl bubdazsák, mert Rékának Madridban erre nem volt szüksége.
Jóslófájásaim már vannak, de ez nem jelent semmit mint tudjuk.
A pne... oltást Réka is megkapta, ez az agyhártya elleni nem? Madridban ez kötelező volt, mindhármat megkapta és semmi baja nem volt tőle, még láz sem, nem tudom mi okozhatta Lolli baját, örülök hogy jobban van. Gyönyörű kislány!

Kép
Kép
etterke

Sziasztok Lányok!

Kicsit felgyorsultak az események itt a topikon!!! :lol:

Olive
köszönjük a bókot!!! :lol: Dávid keresztelőjén kb 30-an voltunk, és református vallású lett! Én ugyan római katolikus vagyok, de nem gyakorlom a vallást, és a református sokkal szimpatikusabb számomra! A Gyuri is meg Áki is reformátusok!
Sajnálom, hogy Lollit ennyire megviselte az oltás! Remélem azért mára már jobban van! Megjelöltelek a skype-n!

Szirwen!
Reginek nem probáltál ilyen kámforos kenőcsöt kenni a mellkasára??? Nekem Áki kicsinek kruppos volt, és angyon sokszor befulladt éjszaka, de amikor ezzel a kenőccsel bekentem a hátát meg a mellkasát sokkal jobban volt! Tudom, hogy Regi nem az, de segít felszakítani a lekaródott trutyit a mellkasából! A nevére már sajnos nem emlékszem de a patikában biztos tudják mi az!

Ákinak ma nem volt kötelező a suli, így nem is emnt, és most megyek vele társasozni, amíg Dávid szunyál!!!

Később még jövök!

Puszi!

bogyo75

Bogyó! Nem is írtam, hogy mostanában milyen sokat emlegetünk! :lol: Tele van a környék ilyen piros meg fehér bogyójú bokorral, és Lilcsi szalad egyiktől a másikig (legalább haladunk :roll: ), és kiabálja, hogy "bodó! bodó!" :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Elin!
Akkor ezért csuklok napok óta!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Edit!
Merre vagy? Megint régen nem jelentkeztél? Jól vagytok? :roll:

Kicsiand!
Bocsi hogy csak most reagálok az írásodra :oops: , de valahogy mindig kimaradt! :oops: :oops: :oops:
Mostmár tényleg rátok férne egy kicsit nyugisabb időszak, úgy Rád a munkában, mint Bendire a balesetek miatt!!!

Szirven!
Ha megírod a msn címed.... vagy tudod mit, itt az enyém, ha gondolod vegyél fel partnernek, és chatelni tudunk! :lol:
julcsi1975@freemail.hu

Ákiról olyan szép fényképet csináltak a suliban!
Az a baj, hogy nincs szkennerünk ( remélem jól írtam) és nem tudom megmutatni Nektek! :cry:
Tegnap a Gyuri elment cigi leszoktató valamire!!! Valami mágneses rezonanciával, az érfalakról lerázzák a felhalmozódott nikotint, ami bekerül a véráramba és 2 hét alatt kiürül a szervezetből!
Napi 4 liter ásványvizet meg kell innia, és egy csomó dolgot nem ehet, nem ihat!
Szegény elég ideges, most alszik Dáviddal!

Szép napot mindenkinek!

bogyo75

Sziasztok!

Megvagyunk mi is csak nincs időm írni!

Szilvi:az orvosod éjjelre miért nem ír fel nektek Sinecod cseppeket????Mesi ezt ette lefekvés előtt és végig aludta az egész éjszakát!Pár csepp és használ.

Bogyó:mikor msn-ezünk???

Remélem mindenki jól van!!

Most megyek,mert Emese felébredt!

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Sziasztok Lanyok!

Remelem kellemesen telt a hetvegetek.

Ismet lenne egy kerdesem. Lollinak nem latszodott a BCG oltasa es otthon azt mondta a vedono, amikor meg csecsemo volt, hogyha nem fakad meg, akkor 6 honaposan ujra kell oltani. Itt rakerdeztem a multkor, amikor oltottak a pneumococcus-szal es azt mondtak, hogy Angliaban nem igy van (miert is lenne ugyanugy?), van akinek latszik, van akinek nem. Itt nem oltanak ujra. Most akkor hogy van ez? Mit javasoltok, mit csinaljunk? Sajnos leghamarabb tavasszal megyunk haza.

Eszter, mit csinaltatok a hetvegen? Pakolasztatok vagy mar minden kesz van es pihi volt?

Puszi mindenkinek:

Olive es Lolli

KépKép
olive

Bogyo, holgy all Gyuri a nikotinelvonoval? Nehezen viseli?

Szirwen, hogy van Regi? Lolli meg mindig kohog, de legalabb most mar megmarad benne a kaja es az etvagya is jobb. Itt az MMR-t, amit nalatok 15 honaposan adnak be, 1 evesen adjak. En ezt masfel eves kora elott nem szeretnem beadatni. Beszeltem egy termeszettgyogyasszal es o is azt mondta, hogy jobb, ha kesobb. Ugyhogy 1 evesen biztosan nem adatom be. Szerencsere itt nem annyira szigoruak, mint otthon, sot meg azt is valaszthatja az ember, hogy nem adatja be. Nekunk nagyon sok ismerosunk kulon adatta be a 3 oltast, mivel nehany doki kirobbantotta a nagy hirt, hogy milyen veszelyei vannak. Sajnos, mivel az orszag szerzodesben all egy gyogyszergyarral, amelyik ezt a kombinalt oltast kesziti, hiaba ismerik mar a veszelyeit, nem tudnak mit csinalni, mert nagyon sok penzbe kerulne elallni tole. Ugyhogy meg evekig igy kombinaltan fogjak oltani a gyerekeket es probaljak megnyugtatni az aggodo szuloket, hogy minden ok ezzel az oltassal. Ha kulon akarja valaki beadatni, oltasonkent kb. 30e Ft-ba kerul. Mi meg gondolkozunk, hogy mi legyen. Nagyon felunk tole, mivel van az ismerosi korunkben olyan, akiknel ez az oltast autizmust idezett elo.

Kriszta, de regen hallottam feloletek! Orulok, hogy jol vagytok. Ezt a sinecod cseppet mennyi idos kortol lehet adni? Ez kohogesre van ugye? Meg emlekszem, hogy en is szedtem kohogesre, de tabletta formaban.

Puszi:

Olive es Lolli

KépKép
olive

Sziasztok Lányok!

Szia Olive!
Gyuri elég jól viseli a dolgot, bár tegnap azt mondta, hogy utálja a vizet, mert 4 napig csak azt ihat, napi 3-4 litert! És kicsit hiányzik neki az üdítő!!!
Már akartam kérdezni, hogy Lollinak a bukása elmult? Dávid kb 2 hónapja teljesen elhagyta! Most már csak az a kaja jön vissza amit undorral evett meg! De ha ezt látom rajta akkor 2 kanál után nem is eröltetem, de az a kevés is egyből vissza jön!
Láttam tegnap, hogy fent voltál skypen, de én akkor már befejeztem a gépezést. Remélem legközelebb tudunk dumcsizni :lol:

Megkezdődött az őszi szünet. Úgy volt, Ákit már szombaton elviszi az apja egész szünetre, de csak szerdán fogja! Szegény Áki elég csalódott volt! :cry:
Nekünk a tegnap elég csendesen telt, itthon punnyadtunk, hiába szívtam a Gyuri vérét. hogy menjünk valahova kocsikázni, nem tudtam rávenni! :cry:
Viszont ma megyünk, dabasra, ahol a kocsit vettük, és felrakatjuk a téligumit, visszafelé meg bemegyünk a tescóba és veszek Dávidnak overállt, Ákinak meg téli kabátot!

Legyen szép napotok!
Puszi mindenkinek!

bogyo75

Sziasztok!

Olive!

Nekünk sem látszott a BCG oltás helye, de nem is csináltak semmit. Emlékszem én is aggodtam, és többször is megkérdeztem, de azt mondták, hogy ha csak a tű helye látszik akkor az már jó. Nekünk 2 nap után már az sem látszott.
Én is csak 16 hónaposan adattam be a 15 hós MMR-t, és azt is csak a hónap vége felé. Én is azt gondolom, hogy jobb ha késöbb kapja meg a baba, amikor már egy picit erősebb az immunrendszere. Anno én úgy tanultam, hogy az autizmus génhiba, és nagyon sok emberben megtalálható ez a hibás gén, de nem okoz semmit egészségesen élik az életüket. Az oltás csak a felszínre hozza a problémát. Olyan nem fordulhat elő, hogy teljesen egészséges baba autista lesz töle. Szerintem Lollinál nincs ilyen jellegü gond, szerintem másfél évesen beolthatod Őt.
Szerintem az ismerösödnél is egy ilyen probléma állhat a háttérben.
Ettöl függetlenül én is nagyon féltem, ezért utánanéztem az oltásnak is: Régebben higany alapú volt ez az oltás, de mostanra a szervezetünkben sok higany rakodott le , amit persze átörökítünk a babába is, és ez a felgyülemlett higany, no meg az oltásban található együttesen váltja ki az autizmust. Állitolag ma már más a vivőanyaga ennek az oltásnak, de nem találtam meg hogy pontosan mi az.

Bogyó!

Köszi az ötletet, én erre nem is gondoltam. Pedig jobb mint az én illóolajos párologtatom.:lol:
Felvettelek!

Regi már jobban van, én már kevésbé, de legalább kifele megyünk, ebböl a náthás köhögös v.miből.

szirwen1

Kriszta!

Sajna az orvosom egy múmia, szerintem nem is hallot róla! Én Mucopront-ot, vagy Rhinatiol-t adtam Reginek, de az előírt mennyiség felét.

szirwen1

Ja azt elfelejtettem odaírni, hogy a a higany nagy része a hajunkon keresztül távozik, ami felgyülemlik az csak kicsi mennyiség.

szirwen1

Sziasztok!

Olive: Én a bárányhimlő-oltással kapcsolatban azt tudom mondani neked, hogy Jocinál hónapokig piros volt a helye, szóval egészen más volt az ő esete, mint Lollié. De mint olvastam, Szilviéknél ugyanúgy volt, mint nálatok, úgyhogy "Ő a te embered", aki választ tud adni a kérdésedre. :)

Julcsi: Sikerült vásárolnod a fiúknak? Mi holnap megyünk a helyi Cora-ba, láttam a katalógusban, hogy ott is jó áron vannak az overállok, én is nézek egyet Jocinak. A férjednek kitartást kívánok, biztosan jobban is fogja érezni magát a cigi nélkül, csak jusson a kúra végére. Nyilván nektek is jobb lesz, ha leszokik róla. :)

Edith: Hogy érzed magad?

Joci éppen délutáni alvását tölti. Újabban az a kedvenc elfoglaltsága, hogy felkéredzkedik az ölembe és "rajzol". Azt tervezem, hogy veszek neki zsírkrétát, mert a ceruzával sokszor durván bánik és kitöri a hegyét, másrészt pedig meg is szúrhatja magát vele. (A kezemet már sikerült neki.)

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!

Bejelentkezem én is! Alidának jönnek a szemfogai és ma délután fölment a láza. Remélem hamar elmúlik.

Örülök, hogy mindenki jól van, igyekszem gyakran benézni, nehogy lemaradjak a nagy hírrôl (Eszter)! Bocs, de nincs annyi erôm, hogy mindenkinek írjak, csak Katinak szerettem volna ajánlani a vastag ceruzát. Mi olyat vettünk Alidának (papírírószer boltban), de tényleg legalább 3* olyan vastag, mint az átlag ceruzák. Azóta folyton rajzolunk (zajzol). Külön faragó kell hozzá! Képzeljétek, tegnap azt mondta Alida, hogy "Mami, szeretem!"

Megyek, még hajat is kell mosnom.
Puszi
zsuzsi 81

Sziasztok!

Mi is élünk, jól is vagyunk, de keveset vagyok gép előtt, mert nem bírja a pocim. :roll: Hétvégén netünk sem volt, mert kicseréltük a gépet és a szolgáltatónak aktiválnia kellett ennek a gépnek az azonosítóját (vagy mijét).
Továbbra is a szükségeseket végzem és pihenek. Közben meg kötök. Krisztának 3 sapkát kötöttem, most hétvégén meg egy pulcsit. éppen most varrom krbe a gallérját és kész is van. :D MAjd megmutatom őket! :)

Eszter, én is benézek most már folyamatosan, nehogy lemeradjak a nagy hírről! Mert bármikor jöhet a baba, mégis! :) Nekünk sem kell sok mindent venni, de még sehogy sem állunk az előkészületekkel. Hét végén tervezem kimosn ia picinek a legkisebb ruhákat, majd össze kellene állítanom a kórházi csomagomat.
Azt hiszem, te kérdezted: Kriszta továbbra is a kiságyában alszik, és vettünk egy utazóágyat a picinek arra az időre, amíg Kriszta át nem szokik másik ágyba. Bár ennek, igaz, nem látom még eljövetelét! :) Ebbe az ágyba teszünk egy normál matracot és akkor kiságyként használható. Később pedig költözik, az utazóágyat meg kihasználjuk nyáron a kirándulásokkor, mamalátogatásokkor. :)
Ami pedig a nyuszihúst illeti, házi nyuszi volt, vadhúst még nem kapott Kriszta, igaz, nem is nagyon van lehetőségünk olyat szerezni.

Zsuzsi, mi is sokat rajzolunk, bár Kriszta tehetsége "túlnyúlik" :wink: a papír méretein. Semmi sem ússza mega merényleteit: a fal, szekrények, stb. Krisztának is zezuza volt eleinte a ceruza, most már tezuza. :)

Kati, a zsírkrétával valóban nem szúrja meg magát, de nagyon hamar eltüri, és ha befalja, összefesti a fogait! :D Kriszta már kipróbálta! :wink: Nem mérgező, igaz, de úgy is mindig mellette kell lenni.
Egy másik topikban mutattak a csajok valami rajzszőnyeget, amire vízzel töltött filccel lehet "írni", ami nyomot hagy a szőnyegen, de 5 perc múlva megszárad és lehet folytatni a rajzolást. Szeretnék egyet én is beszerezni, de nem tudom, hoyg itt, üzletekben lehet-e kapni. Ha nem, megrendelem valahol a neten. Ők linket is tettek, de már nem tudom, hol volt ez. Sokat írtak azóta.

Julcsi, sok sikert és kitartást kívánok Gyurinak az "elvonókúrához"! Biztos sikerülni fog neki, és mindenkinek jobb lesz, de főleg az ő egészsége óvodik jobban. :)

Oltásokhoz nem tudok hozzászólni, nálunk ilyen korban már nem ugyanezek vannak, illetve nem kötelezőeket nem is nagyon adnak/adatnak be. Bárányhimlő elleni pl. nincs is. :roll:

Szilvi, Reginek további gyógyulást kívánok! Nem tudom, te nem adsz neki valami immunerősítőt? Megérné, azt hiszem. Kriszta az Oscillococcinum mellett, amit hetente kap, Echinaceea-kivonatú szirupot is kap időnként (ezt is kúraszerűen) és amikor kijött rajta a betegsége, két nap alatt rendbejött, csaka khögése húzódott el vagy 5 napig. Biztos, hogy ennek volt köszönhető, mert semmi más gyógyszert nem kapott, csak természetes alapúakat.

NA, mentem, szép napot mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok Lányok!

Zsuzsi örülök, hogy jelentkeztél! Alidának jobbulást kívánok, és azon se lepődj meg, ha esetleg a széklet színe, szaga megváltozik, a fogzás ideje alatt! Bár már biztos volt ilyen! :oops:
Hogy megy a suli?

Kati!
Dávidnak sikerült overállt vennem, bár nem egészen olyan amilyet szerettem volna, ugyanis a nadrág nem kantáros! :roll: De viszont nagyon jó anyaga van, a C&A ba vettük 5500 ért! És képzeld a 80-as a jó rá!!! Pedig azt hittem, nagyobb kell már, mivel téli, de ugy látszik, itt tudják, hogy kell számozni! Ákinak, és a keresztlányomnak nem találtunk, de ma elmegyünk nekik is nézni!

Szilvi!
Örülök, hogy tudtam adni egy jó ötletet!!!! :lol: :lol: :lol:
Remélem hamar túl lesztek a köhögésen!

Te jó ég, már csak 56 nap és itt a karácsony!!!!! :roll: :roll: :roll:

Elin!
Köszi az ujjabb állatságokat! Nagyon klasszak! Ezeket Te gyüjtögeted ki, vagy Te is úgy kapod valakitől?

Edit!
Nagyon hiányzol!!! Kérlek csak pár sort írj magatokról!!! :cry:

bogyo75

Edit!
Egyszerre írtunk!!! Örülök, hogy minden rendben Veletek! Továbbra sincs skyped????
Irigyellek, hogy Neked van türelmed kötni!!! Én is megpróbálkoztam vele, de nem nekem való!!!! :oops:
A továbbiakban is nagyon vigyázz Magatokra!

Szép napot neked!

bogyo75

A pulcsiról még nincs kép, de a sapkák itt vannak. :)

Kép
Kép
Kép

Julcsi, látom, megláttad, hoyg írtam! :wink: Még nincs Skype-om, de lesz!!! Csak szép sorjában mindent. Annyi a baj, hogy a webkamerát IStván nem tudja telepíteni valamiért. Tegnap egész délután azzal kínlódott, keresgélt a neten, hoyg mi lehet, de mégsem sikerült.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!
Itt vagyok a pulcsival meg a 32 hetes pocakommal (nem tudom a vonalzó miért nem ennyit mutat :roll: ), de aztán, ígérem, eltűnök. Úgyis megyünk sétálni egy kicsit. NAgyon szép az idő. :)

Szóval Kriszta pulcsija - elölről:
Kép
és hátulról:
Kép
(A nyaká a gallért levarrtam, de képzeljétek, nem fért bele a feje :roll: :oops: Muszáj volt kibontanom. Most ki kell okoskodnom oda valamit. TAlán oldalra egy kicsi cipzárt.)

ÉS akkor a pocakom:
Kép
Kriszta és a kistesó:
Kép

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Edit, jó, hogy néha dobsz 1-1 füstjelet! :wink:
Klasszak a kötések! Régen én is nagy kötős voltam, de már nincsen rá se idegzetem, se időm! Mikor terhes voltam, én is kötöttem Lilcsinek kiskabátot, ami helyből kicsi lett. Meg 1 együttest is kötöttem, azt most bontottam szét, mert a fonal még jó lesz másra…..egyszer, valamikor.
A legnagyobb művem 1 maxi-pulóver, amin azt hiszem, Picasso egy képe van. Meg van még, csak várom, hogy visszajöjjön a maxi a divatba. De kötöttem kosztümöt is, meg kardigánt, pulcsikat…
Anyukámtól örököltem ezt a hajlamot, mert ő csinált mindig valamit: kötött, horgolt, hímzett, subázott. Szóval mindig volt valami a kezében. :lol:

Julcsi! Én is felvettelek Skype-ra! tajti.nori vagyok. Nem telepítettem, mikor fel lett újítva a gép, csak most, hogy írtátok. Ki is ment a fejemből, mert alig használtam :roll: . De a mikrofon még nincsen beüzemelve. A webkamera meg nem is lesz.
Ezeket a marhaságokat, amiket küldök, természetesen én is kapom! :lol:

Olive! Képzeld, említettem ezt az autista esetet egy b.nőmnek, aki csak megerősíteni tudott. Neki egy ismijének ez az oltás szellemi fogyatékosságot okozott. Most 11 éves (csodálkoztam, hogy már akkor is volt ilyen kombinált vakcina), de egy 2 éves szintjén van. És ő is teljesen egészséges volt előtte.

Kati! Zsírkrétával én is csínján bánnék! Előbb-utóbb az is darabokban lesz, meg ha a szőnyegbe beletapossátok, még rosszabb :shock: !
Én rajztáblát vettem Lilcsinek, már elég régen, aminek egyik oldalára porkrétával, a másik oldalára filccel lehet rajzolni. De eltettem. A krétát darabokban találtam, a filcet meg még egyébként sem adtam a kezébe, mert úgyis megkóstolná azt is. Pedig vettem szép színes krétákat is, de az meg még a kezét is úgy összefogta, hogy alig mertem elvinni a fürdőszobáig, hogy megmossam.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Olive: Tegnap természetesen véletlenül írtam bárányhimlő-oltást a BCG helyett! :oops:

Edith: Fantasztikusan ügyes vagy! Még Kriszta nevét is belekötötted a pulcsiba! :o Nekem sajnos nincs türelmem a kézimunkázáshoz, de ezt már korábban írtam. :) Örülök, hogy újra lesz Skype-od! :D

Julcsi: Délelőtt a ringató után benéztem a turkálóba és sikerült is találnom Jocinak 3 klassz pulcsit összesen 1500 Ft-ért, de overáll itt nem volt és valószínűleg nem is lesz, úgyhogy majd a Cora-ban megnézem.

Köszi a véleményeket a zsírkrétával kapcsolatban, lehet, hogy akkor még várok vele egy kicsit és inkább körülnézek az egyéb rajzolóeszközök között. :wink:
Tegnap nem is meséltem, hogy Joci lábujjhegyre állva már éppen feléri az ajtókilincset, így aztán már nincs előtte akadály.
:roll:

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!

Ujra itt! :oops:

Edit!
Nagyon ügyeske vagy. csuda csini lett a lányod a pulcsiban! :lol:
Nekem a 2.sapiban tetszik a legjobban!!! Jók a macifülek! :lol:
A pulcsi nyakára gombot nem lehet berakni? A cippzár esetleg szúrhatja a nyakát! :roll:
Nekem sincs vebkamerám, a mikrofont meg nem nagyon szeretem, de írni annál inkább! :lol:

Elin!
Ne idegesíts ezekkel az oltásokkal! :cry: Tegnap a fókuszban is volt egy fiú, aki a beadott oltás miatt bénult le szinte teljesen, és most az orrával!!!!!!!! fest! :roll:

Na voltam az örsön a kínaiban!
ott hagytam egy 10 000-est! De viszont mindent vettem amit akartam! Áki magának választott kabátot, és szerintem nagyon jól, tudtam venni a keresztlányunknak is egy klassz kabátot, Dávidnak meg egy szuper kisplédet, a babakocsijába, hogyha bejön a hideg, akkor se fázzon meg ha elalszik benne!

Egy kicsit skype-zok amíg alszik Dávid!

Szép estét Nektek!

bogyo75

Sziasztok!
gyorsan átfutottam, amit írtatok, de sajnos megint nincs sok idôm, beszámolót kell írnom egy kétnapos konferenciáról, hogy kapjak néhány kreditet. :evil: Sajnos Alidának nemcsak a fogzástól volt láza, hanem torokgyulladása is van, de nem vírusos, így még antibiotikumot is kell neki adni. A láza egész nap nem ment le, ennek ellenére egész jókedvü volt és élénk. Remélem, holnap már jobban lesz.

Bogyó:
Örülök, hogy sikerült jó cuccokat venned! Mi is a C&A-ban vettünk Alidának kezeslábast, de én eléggé utálom azt a boltot, nehéz igényesebb ruhákat találni, csakhát volt utalványom...

Olive:
Jó, hogy Te is gyakrabban jelentkezel. Elmúlt már a hasmenés? Nem is írtam a múlkor, hogy Lolli nagyon szép kislány, olyan vidám a képeken!

Képzeljétek, Alida magyar állampolgár is lett végre! Viszont úgy tünik, hogy ettôl az évtôl eltörölték azt a rendeletet, hogy gyes mellett ingyenes a tanulás.

Edith:
Nagyon szép dolgokat kötöttél! És milyen helyes a modell!! :D Pocakod is jó nagy már! Továbbra is sokat pihenj! Nálunk a falra került firka a "firkakaka".

Na tényleg megyek, nem lesz így a beszámolóból semmi.
Puszi
zsuzsi 81

Sziasztok!

Zsuzsi, nem hasmenese, volt Lollinak, hanem hanyt a kohogestol. szerencsere mar vege. Azert meg mindig van egy kis kohoges, de mar nem pakolja ki a kajat. :oops: Viszont vegig jo volt a kedve, semmit se lehetett eszrevenni rajta. Azt se vettem eszre, hogy jon a foga. :oops: Vartam, hogy majd nyugos lesz, meg sir, de nem volt ilyen. Igaz, hogy azert nezegettem neki, de csak elol es pont nem ott jon. A jobb felso szemfoga jon. :shock: Apa el is nevezte vampirlanynak es mondta, hogy vigyazzak a nyakamra. :lol:

Gratulalunk Alidanak a magyar allampolgarsaghoz es jobbulast a kis betegnek. Lollinak mar a brit allampolgarsagot kene elinteznunk, de mindig annyi inteznivalo van, hogy ebbe meg nem fogtunk bele.

Edith regen en is kotogettem, de mar vagy 15 eve nem. Most mar arra sem emlekszem, hogyan kell elkezdeni. Meg simat, forditottat talan tudnek kotni, de semmi mast. Sot a fogyasztasra es szaporitasra se emlekszem. :( Amugy nagyon tetszenek a sapik meg a pulcsi. Tok jol kitalaltad, hogy a ket nevet rakototted. En ilyenre nem valallkoznek, mert Lollinak mind a ket neve hosszu.

Bogyo, en regebben vasaroltam jo cuccokat a C&A-ban, csak itt Angliaban bezart mar nagyon regen.

Kati, nekunk meg a rajzolos korszak odebb van, de azert jo, hogy emlegettetek, mert majd mondom apanak, hogy a nappali falat lemoshato festekkel fesse le. :lol: A nappali es a furdoszoba meg hatravan, de sajna a konyha sincsen meg teljesen kesz. Annyi munkaja van mostanaban, hogy itthon mar semmire sincs ideje, meg energiaja. Meg mindig nagy a kupi nalunk, ezert is nem mutattam eddig meg kepeket. A hetvegen odaig eljutottunk, hogy a nappaliban ramoltunk egy kicsit, ugyhogy most mar le lehet ulni meg lepni is lehet. :oops: :lol: Most hetvegen mar megint nem haladunk semmivel, mert vendegsegben leszunk. Megyunk az egyik baratnomekhez, akiknel szinten van egy pici, csak kb. 7 hettel idosebb Lollinal.

Elin, ti hogy alltok a kabat temaval? Talaltatok mar Lilcsinek?

Puszi:

Olive es Lolli

KépKép
olive

Kép Ugrandozom

Azt szeretnem kerdezni toletek, hogy mit tudtok errol a rugozos szerkentyurol? Nem karos a csiponek? Egy baratnomektol kaptuk kolcson, de nem tudom, hogy nem karos-e ez a kicsiknek. A bebikomprol is mar annyi rosszat hallottam, de az nalunk nem is ferne, mert pici a haz. Ezt a szerkezetet meg csak egyszer hasznaltuk es nem tudom, hogy merjem-e tobbszor is beletenni Lollit.

Na, most mar tenyleg elkoszonok, mert kesore jar. Jo ejszakat mindenkinek!

KépKép
olive

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?