Új privát üzeneted érkezett!

Chesti
Tudom-tudom, sok a gyertya! :oops: De akkor is olyan édi
Vendég

Anya pocakjában
Kép
Megszülettem
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 1.7241.jpg[/img]
1 hónaposan
Kép
2hónaposan
Kép
3hónaposan
Kép

És a mai séta elött
Kép

Kép
bibike27

Bibike

de szuper,olyan jó hogy mindenki nosztalgiázik :D nagyon jó látni a kis Betti növekedését és már egy éve volt a beülti,hihetetlen.

Kép
lukrécia

Jaj a megszülettem lemaradt
Kép

Na és akkor még egy ráadás, igy nézném a tv-t ha anya hagyná!!!
De nem hagyom!!!!!
Kép

Kép
bibike27

Szia lukrécia!

Ugye milyen hihetetlen, tényleg nagyon megy az idö.
De várom már a te nagy napodat!! :lol:
Puszi neked

Kép
bibike27

Sziasztok!

Chesti, én is Boldog Szülinapot kívánok a kis Gyönyörűségeteknek!!

Bibike, ez a kislány is csodaszép!!

Estrella, szuperul nézel ki!!!

Olyan jó volt ez a 4 nap, férjem végig itthon volt, nagyon kellett már ez! Kezdünk végre Ramival összekovácsolódni, megszoktuk a különböző "hangjait". Nagyon cuki! Éjjel sötétben szopizunk,és reggelre mindíg szép kis tejbajusza lesz! :)
vicuska2007

Kedves Niki!

Anyukám és apukám nevében is nagyon boldog születésnapot kívánok!

Puszi, Máté

Kép

Kép
Kép
share

Chesti,
nagyon-nagyon szép az egy éves kis Lencsilányka!!! Örült az ajándékoknak? Ha lesz majd szülinapi klipp, közkinccsé teszed? :D

Bibike,
csuda helyes a kiscsajod, és meg tudom érteni, hogy nagyon boldogok vagytok! :D

Estrella,
nagyon csinike vagy! És szerintem is tök jól látszik a pocakod! Egyre kiváncsibb vagyok, hogy vajon kisfiút rejt -e vagy kislányt... Tudom, hogy már írtad egyszer a neveiteket, arra is emlékszem, hogy a párod írta rá a pocidra, és azt a képet tetted fel, de nem emlékszem... :oops: Leírod megint? Nekem múlt héten volt a terheléses cukor, és elvileg péntekre már volt is eredmény, csak a nagy vizsgadrukkban (ez mondjuk nem annyira igaz... :oops: ) elfelejtettem telefonálni miatta... Én amúgy most kezdek rákapni az édességekre, eddig nem hiányzott... :roll:

Vicus,
örülök, hogy kezdetek összerázódni a kiscsajjal! Olyan jó lehet! A másik fórumra nem jelentkezel be? Biztos ott is örülnének neked! :D

Bibar,
ide is tegyél fel képet a kiságyról, jó? Mi is kiváncsiak vagyunk ám! :D

Csajok,
hol érdemes bababútort, babaholmikat vásárolni? :?:

Kép

Kép
mamm

Mamm
majd rakok fel képet,de még a kiegészitöket nem vettük meg,és ugy szeretném ha már a végeredményt látnátok :oops: :oops: a bútort mi a Babyoutletbe vettük a soroksári úton,olcso is volt meg szép is.rucikat meg ezer helyen,C&A,H&M,outlet,stb.de most vasárnap lesz a nagy bababörze,arra nagyon érdemes kimenni mert sok jó ruci is van olcsón :lol: :lol:

Bibike
cuki a kiscsaj :P :P

Vicuska
ari lehet nagyon a kis tejbajuszkájával :P :P

én holnap megyek ujra 4d-re már annyira várom hogy meglássam a kis pofikáját :P :P :P

bibar

Lencsilánynak boldogságos születésnapot kívánok!!! Szüleinek meg további boldogságot hozzá!
Lukinéni, nagyon jól nézel ki. Tök jó a fotó!
Estrella, Te is!
Bibike, Napcsi, csodásak a lányaitok!

Puszi mindenkinek!
süni76

Csajok!Mindenkinek köszönöm a pocidicsérőket. 2 hónap múlva szeretnék profi fotókat is :shock:
Mamm:Utoljára kislányt mondtak, de ugye nem volt egyértelmű. Majd a 4D-n remélem egyértelmű lesz. Egyébként Ádám vagy Dóra a név.
Remélem Ti is jól vagytok és szépen növöget a pocid.
Kép
Vendég

Sziasztok! :lol:

Csak egy gyors bekukk!

Niki babának boldog szülinapot kívánok! Bár kicsit megkésve :oops:

Lukinéninek nemkülönben gratulálok a 23.hoz :wink: :lol:

Gabika, örülök, hogy itt vagy!!!!!!!

Bocsi, de nincs időm visszaolvasni :oops:

Magunkról: a szülést még emésztgetem, de leírom majd, csak most még nem olyan jó visszagondolni rá :oops:

Nórikám nagyon jó kislány, szeret enni, kézben lenni, és ha teheti , végigalussza az éjszakát. Úgy kell keltenem az evéshez.
Tejem az még nem indult be rendesen, kell még a pótlás, de bízom benne, hogy hamarosan elhagyhatjuk. Már javult azért a helyzet, többet tud szopizni, mint kezdetben.
Talán én is kezdek lassan magamhoz térni, de most még elképzelni sem tudom, hogyan fogom Nórit is, meg a háztartást is ellátni, ha a nagyik már nem lesznek itt :oops:

Most mennem kell, lassan fürcsi van.

Bocsi, hogy nem tudok mindenkinek írni, majd igyekszem újra felvenni a ritmust :roll:

KépKép
naposoldal

Sziasztok!

Most nyitottunk egy webáruházat, ahol használt angol, márkás babaruhákat kínálunk!

Ha érdekel titeket, látogassatok el oldalunkra!

http://www.angolbabaruha.extra.hu

KépKépKép
bogyra

Sziasztok csajszikák!!!!

Elég régen irtam már de annyira nem történik semmi különös.
Mindennap persze olvaslak benneteket.

Bibike!!!!!!!!
Egyszerüen gyönyörü a kis tündérkéd!!!!!!!!!!! nem semmi pocakod volt!!!!! Kérdezhetek????? Sikerült már valamennyire visszaküzdeni a pocidat???? Mennyit hiztál????? Hú nekem a halálom ez a hizás.
Ezzel a car nassolással vagyok bajban. Eddig 9 kg hiztam. Ez számomra katasztrofa!

Chesti!!!!!!!
Boldogságos szülinapot kivánok a gyönyörü kis hercegnőnek!!!!!
Milyen az a répatorta???? Tényleg répa van benne?????? Még sosem kostoltam ilyet.

Nyunyika!!!!!!!!!

Nagyon hiányzol ám nekem!! Mi a baj kedves!!!! Mitöl borult fel az a mindig derüs jo lelkecskéd????Nem mondod el nekem???? Ird meg priviben. Lehet hogy nem tudok segiteni de megprobálom. Nélküled ez a topik nem az igazi. Mindenkihez van egy-két jo szavad. És az olyan sokat jelent. Puszilom kisördit.

Ma megigérte a drágám,hogy felrakja a legfrisseb pocakfotokat, hm csak cyőzzem kivárni türelemmel!!
Képzeljétek ma este fél tizre!!!!!!! :shock: :shock: :shock: megyek u.h.-ra. Most kértem a dokitól időpontot. Már egy honapja hogy nézte a kismuksót.És a kövötkező időpontig is van még két hét!!!! És szeretném ha csinálna hüvelykenet vizsgálatot is. olyan még nem is volt. Szerintetek hülye vagyok???? Mi a véleményetek???

Puszika

Kép
fiona66

Kedves Ikres Anyukák!
Szeretném megkérdezni tőletek, hogy a gyerekek mennyi idős koruktól aludtak hosszabb időszakot éjszakánként, és mennyi időnként voltak az etetések nálatok? Lucia, tudom, hogy már említetted nekem ezt, de elfelejtettem... :oops: A kocsi tök jó. Metróztál esetleg vele? Ráfér a mozgólépcsőre?
Bocs, de hívnak a babák
Gica

Kép
gica1

Halihó!

Telefonáltam a cukor eredményem miatt: 4,1 lett. Csak ennyit mondott az asszisztens csaj, és fogalmam sincs, hogy ez jó -e? Gondolom az, különben csak szólt volna, nem? :)
Ti hogy tudjátok hogy mennyi a normális érték?

Köszke!

Este talán tudok jönni kicsit többet is, de most tanulás van... :o :o

Mamm

Kép

Kép
mamm

Chestikém, Isten éltesse sokáig az 1 éves tündéri lencsilányodat!

[quote="chesti"]S írta:chestiiasztok! :)

Csak gyors bekukk :) Köszönünk minden gratulációt, olyan jól estek :) Zo a kórházba is hozta mindig amit irtatokm én meg mindig elpityeredtem milyen aranyosak vagytok :) :)
Hát megérkezett a kis szoba csöppnyi lakója, és a bölcső icipici lencsilánya is :)
(Azért lencsilány mert ezt éneklem neki ha megnyugtatni akarom :))

Kép

A szülésünk története... háááátt már elöző nap jöttek mentek a fájások, (szombaton) ezért szinte alig aludtam valamit, mert állandóan az órát lestem fájáskor, hogy 5 percesek e. AZtán vasárnap reggel elmentünk az érdi tescoba :lol: normális vagyok nem? :) Este 6-kor beállt stabilan 5 percesre. Mikor szülésznőm mondta menjek fzuhanyozni hogy vagy elmúlik vagy felerősödik, hát akkor nekünk 3 percesek lettek, irány a kórház 11-kor. Ezek annyira még nem voltak durva fájások, szülésznő és doki mondta hajnalra baba lesz, én meg majd kiugrottam a bőrömből..csak azt nem mondták melyik hajnalra :) NA mindegy szóval teltek az órák és semmi...nem akartam tágulni, a fájások meg erősődtek.
A lényeg hogy a 20. óra felé amikor már vagy századjára vizsgáltak és még mindig azt mondták feleslegesen szenvedek, mert még mindig csak 2 újjnyi vagyok (5 újnyinál szülünk) akkor eltört a mécses...szenvedek de minek, közben a szülőszobákból állandóan fel felsírtak az épp megszületett csöppségek.
Infúzióra raktak, meg szurikat kaptam, behívtak egy másik dokit is mi legyen mert már fáradunk..na az aztán megkínzott rendesen, (nem részletezem) és rá 4-5 órára mikor mondtam nem bírom vágjanak fel, vagy üssenek agyon, valamit csinált megint a doki, mert azt mondta na most szülünk... :)
AZt hiszem elsírtam magam :) Rengeteg mindenre nem emlékszem amúgy, de Niki 3. tolásra jött ki, és amikor megláttam...ezekre az érzésekre nincsenek szavak :) néztem őt, a mellemre rakták a kis forró testét, suttogtam neki, és ő csendben maradt...jajj lányok még most is elerednek a könnyeim :)
Gátmetszeni amugy nem kellett, és nagyobb sérüléseim sem voltak hálaég, szóval testileg teljesen rendben vagyunk.
Kicsi Nikim egy tündér néz azokkal a nagy kék szemeivel, és kajci után elégedett mosolyra húzza a pici szájacskáját :)

Na most megyek kicsit ledőlök én is a következő etetésig, de mindenkinek csak azt kívánom minél hamarabb megérezze ezt az érzést :)
Rozus könnyű szülést nektek :lol:

Mellesleg lányok, sokat nem tévedtetek, Chesti ha jól emlékszem október 20-ra volt kiírva. :) :)

Kép
lucia1

Sziasztok!

Chesti,Nikinek nagyon boldog 1. születésnapot kívánunk! :lol:

Most csak ennyire van időm,majd visszaolvasok!
Addig pár kép Mátéról! Kép Kép Kép Itt a barátaimmal vagyok.....

Puszi:Andi

Kép
taptau

Sziasztok!
Chesti[b]!![b]Utólagos boldog szülinapot Nikinek!!:oops:
Nagyon megható volt az emékezések...olyan jó ilyeneket olvasni!!

Benszi Drága,holnap UH nem??nagyon drukkolok,hogy Dóra ügyesen hízzon,és minden rendben legyen!!

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Sziasztok,

Gina,
Na, megbarátkoztál úgy látom a gondolattal! :wink: Nagyon szépséges a vonalzód! :D

Estrella,
Nagyon csini vagy! És látszik azért az a poci még a pulcsiban is :wink:

Chesti,
Kis husi a képeken Niki! :wink: Puszi nektek! :D

Lukikám,
Úgy néz ki, csak jövő hét lesz belőle, ha minden igaz…

Bibike,
Jó volt olvasni a Te nosztalgiázásodat is! A fotósorozat meg egyszerűen tüneményes! :D:D Nagyon szép a kiscsajszid! :D

Vica,
Örülök, hogy jól telt ez a 4 nap a kis családoddal :D Édi lehet Rami a tejbajusszal :wink: :lol:

Share,
Hogy vagy? Máté? Kérünk képet, és hogy mesélj magatokról! Puszillak!
Remélem, hogy a talira jöttök!!

Bibarci,
Várjuk a fotókat :D Mi volt ma 4D-n? Remélem, arról is kapunk fotókat! :D:D

Süncike,
Hogy vagy drága?

Napcsika,
Örülök, hogy jól vagytok! Ne aggódj, ha egyedül leszel Nórival, minden magától fog adódni, és jön ösztönösen!
Képet kérünk! :D:D

Fiona,
Mesélj majd, hogy mi volt az UH-n! És nagyon várjuk a fotókat! :D

Mamm,
Gratulálok a vércukor eredményedhez! Úgy tudom, hogy 5 alatt jó (de ha nem bocsi :oops: ).

Taptau,
Hű, mekkora már Máté :shock: Kész, nagyfiú már! :wink: Nagyon aranyos kissrác, még mindig!

Lippa, Lucia,
Puszi Nektek! :D

Benszike,
Hogy bírod? Mikor lesz az UH? Pénteken? Drukkolok nagyon!

Réka,
Jól vagy?

Jaj, nem is írtam, jövő hétvégén megyünk Miskolctapolcára újra! :D:D:D 6-an megyünk (a horvátországi csapat :D), 2 éjszakára! Már nagyon várjuk! :D

Egy friss táblicsku:
BMC_pocisok-babások

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Lucia

de jó volt olvasni a kis nosztalgiát :D tök jó,hogy előkerested :D

Réka

magadról miért nem írtál :) ???

Benszi

szorítok holnapra :D

Málnával mi lehet?

Zsókuci drága

akkor legyen a jövő hét utáni hét-ha neked is ok lesz-mert jövő héten tesómék itthon lesznek(külföldön laknak)és kicsit zűrös lesz :) ,jó? :D

Kép
lukrécia

Sziasztok,

Az elmúlt napokban csak olvasgattalak Benneteket, csodáltam a babákat, és reménykedtem, hogy ma jó híreket kapok.

És így lett, ugyhogy most már nekem is van vonalzóm :)

Kép
elan

sziasztok
na megjártuk a 4d-ét,valami csoda volt :P :P :P holnap lesz kép,de képzeljétek már 2 héttel túlszárnyalta a korát :shock: :shock: 29 hetesnek és 2 naposnak felel meg :P :P a súlya 1315g :P :P nem lesz egy picurka az bizti :oops: :oops: annyira cuki volt,mindig belefurta a fejét a méhfalba igy az egész arcát ritkán lehetett látni,bezzeg a kukiját azt megmutatta :P :P holnap Luki néni rak fel képet :lol:

Taptau
nagyon édes ez a fiú,és mekkora már :lol: :lol:

Zsókuci
hú de jó lesz nektek,jó kis kikapcsolódás :P :P

Elan
gratula a szép vonalzóhoz no meg a pulzáló szivecskéhez :P :P

bibar

Zsókuci!

Kezdek már túl lenni az első sokkon!Iker kocsikat néztem a neten!Hát elég ramaty a kínálat!

Kép
gina25

Luki drága,
Tökéletes! :D Akkor kb. 2 hét és megyek :D:D

Elan,
:D igaz, már a másikra is írtam, de itt is: nagyon szépséges a vonalzód! :D Szeretnél bekerülni a táblába? :D

Bibar,
Örülök, hogy minden rendben Olivérrel! :D Várjuk a képeket! :D
Hű, akkor nem lesz kicsi :shock: De nem baj :wink:

Gina,
Az ikres anyucik biztos majd segítenek az ikrekbabakocsi választásban :wink: Táblába te is szeretnél bekerülni? :D
Az ez előtti hozzászólásom alján van egy link "BMC_pocisok-babások" néven, arra, ha rákattintasz, és a megnyitásra OK-t nyomsz, akkor meg tudod kukkantani a többiek adatát, illetve, hogy milyen adatokat kellene megadnod, hogy beletegyelek :D :wink:

Puszi és jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt Kismamik!!!

Bocsika az eltűnésért!!! :oops: Kicsi Fiónám megy a pü-kicsikém!!!

Boldog születés napot Nikikének!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Nagyon szórítok mindenkinek,és örülök a jó híreknek!!!Benszikém ,remélem minden rendben lesz!!! :roll: nagyon drukkolok Kicsikém! :wink:

Nem tudok sűrűn jönni ,mert vannak dolgok de ahogy tudok jövök!!!Mindenki vigyázzon magára nagyon!!!!!!!!!!!!!! :wink:
nyunyi82
Békéscsaba

Köszi Lányok :) Remélem, minden rendben lesz a továbbiakban is.

Zsókuci, végülis miért ne? :) Szólj, ha kellenek még adatok, hirtelen nem tudom, hogy hogyan is néz ki az itteni tábla....

Kép
elan

Sziasztok csajszikák.
Itt az igért fotok!!!

Kép pocak kép1
Kép pocak kép2

Kép
fiona66

Kicsi Fionám!

Szerintem mi már taliztunk ám a bmc-ben sőt nekem ugy rémlik még beszéltünk is!!! :wink: Szép nagy a pocód!!!! :D Rakok képet hátha te is emlékszel rám!Hihi Kép Ez vagyok Én!!!Tegnap elötti képecske! Na ismerős vagyok?????Vagy csak te hasónlítasz valakire?! :wink:
nyunyi82
Békéscsaba

Mamm Drága!

Na megkaptad mán a cd-t??????????????? :wink:
nyunyi82
Békéscsaba

Fiona,
Nagyon csini a pocakod. :lol:
én 11-12 kg hiztam,de különben meg nem vagyok egy vékony alkat :oops: , mikor kijöttem a korházbol , 1 kg maradt rajtam , a pocim szinte rögtön visszament nekem,de ez alkat kérdése szerintem.Ja és a szoptatás alatt viszaszedtem 2 kg :oops: .
Nyugodtan kérdezz. Puszi :lol:

Kép
bibike27

Jó reggelt!

Annyira aranyosak vagytok. :) Mindenkinek köszönjük még egyszer a köszöntést. :)

Lucia drága, hát jó volt újra olvasni. :) Tündér vagy. :)

Kismamik ezért kell szüléstörit írni, milyen jó lesz visszaolvasni majd. :)

Share, Zuzmó, Taptau megkaptam az sms-ket, köszönöm nektek is. :) Sms-t nem tudok írni, mert Niki szétnyálazta a telcsimet, és néhány gombnak annyi. :)

Fiona szééép kis poci. :) Igen igazi répatorta, nagyon fini, egyszer probáld ki, bár sokféle képpen csinálják. :)

Elan, Gina üdv itt. :)

Bibike a kis csaj valami gyönyörűűűű. :) Ahogy a kában nevetve szétdobja magát... :lol: :lol:

Napcsi, nyugi, megfogod oldani a háztartást is. :) Ha meg néha néha úszik a lakás tojd le, nem az a legfontosabb most, hanem a kis Nóri. :)

Bibar várjuk ám a bútor képeket, na meg a 4D-t. :) Apának is tetszett a 4D? Zoli azt mondta neki kivehetöbb a 2D. :roll:

Luki néni akartam már kérdezni nem baj, hogy küldözgetek neked is pps-ket mailen? :) Csak arra gondoltam jó kis unalomüző. :)

Taptau Máté egyre dögösebb pasi. :)

Mamm drága. :) Örült az ajándékoknak, jó sok játékot kapott. :)
Klipp lesz, de nem szülinapi, hanem az 1 évet átfogó...hát már most bögők rajta. :) Milyen pici volt... :)

Most mennem kell, legoból kell várat építenünk. :lol: Ja, és már kezdi mondogatni a gyeje szót. :) Ha meg segítség kell nyúl a kezem után. :)

chesti

Kép
Kép
Kép
chesti

Sziasztok csajszikák. Majd délután leirom mi volt az u.h.-on most mennem kell dolgozni egy kicsit.

Nyunyika irtam neked privit. Jelezz vissza drága hogy megkaptad-e??? Mert az én hozzáértésemmel nem biztos hogy sikerült jol elküldenem. :lol: :lol:
Puszika

Kép
fiona66

Taptau Máté iszonyú helyes kis pasi :o .Gyere majd és írj Magatokról!

Bibike nagyon szép a Kislányotok és nagyon jó volt a nosztalgia is.

Napcsi örülök,hogy jól Vagytok :D !Ne aggódj hamar belerázódsz majd a ritmusba egyedül is :wink: !Képeket kérünk még!

Gica nekem a Csajok 2 hónapos koruk után végigaludták az éjszakát,az etetések pedig 3-4 óránként voltak ha jól emlékszem :roll: .

Bibar várjuk a képeket.Hát a pocakodat elnézve nem is csodálom,hogy azt mondták nagyobb Olivér a koránál.

Zsókuci drága millió puszi Neked is :D .De jó lesz Nektek majd Miskolctapolcán.

Fiona nagyon csini Vagy,szépen gömbölyödik a pocakod :wink: .Várunk az uh-s fejleményekkel!

Elan gratulálok a 3 mm-es Bébikéhez és a pulzáláshoz!Jó a vonalzód :wink: .

Benszike drága nagyon drukkolok a mai vizsgálathoz,remélem Dóra hízott jó sokat.

Ma reggel Petra már amikor a bölcsi felé kanyarodtunk akkor elkezdett ordítani és persze mikor megérkeztünk sem hagyta abba sőt :roll: .Azt hittem megszakad a szívem amikor otthagytam Őket :cry: .

Mindenkinek puszi!

Lippa

lippa

Lippa :( Szegény kis Petrus. :( Nem tetszik neki az ovi, vagy csak ebben a ramaty időben anyát akar?

chesti

Sziasztok!

Csak egy gyors életjeladás rólam: elég szarul vagyok, egyre többet fáj a hasam, már nagyon utálom a frontokat! Vannak azért jó napjaim is, de ez a szél és eső kikészít. Szerdán már majdnem elindultam a kórházba, egész nap szúrt. Mire összecsomagoltam abbamaradt, így hát maradtam itthon, de nagyon lóg a kórház a fejem felett. Most szigorúan fekszem, csak pisilni kelek fel, meg egy kicsit hozzátok (titokban). :lol:

Mindenkinek sok puszi, sajnos nem tudok visszaolvasni.

Csak egy gyors reklamáció, ha már itt vagyok: Zsókuci nem jó a táblázatban a Picúrkám kora, majdnem két héttel idősebb. Ma 29 hetes és 2 napos. Nem ám beér Bibar! :lol:

Kép

Kép
sharon

Sziasztok!

Tegnap voltunk életünk első 4D UH-ján, gyönyörű volt! Majd igyekszem képet is feltenni. Soma az UH szerint már 24 hetes és 6 napos, 750 gramm, a doki szerint ha nem vigyázok, óriásbébi lesz... Szerinte lassan le kell majd jönnöm a Gravidáról. Ti meddig szedtétek vagy még szeditek? Az az igazság, h nem szívesen maradnék multivitamin nélkül télire.
Egyébként ilyenkor mi az irányadó a naptár szerinti kor vagy az UH szerinti? Persze, lehet, h butaságot kérdezek, bocs... Az UH szerint február 9-re várható a születése.

De hogy ne csak jót írjak: életemben először egy gyönyörű herpesz jelent meg a számon :evil: :twisted: Nem merek rátenni semmit, csak fogkrémet. Kíváncsi vagyok, mikor múlik el. Remélem, egyébként h nem okoz semmi gondot! Ti mivel kezeltétek, már akinél jelentkezett?

Benszi!

Sokat gondolok rád! Remélem, még bírod!! Kitartás! Írj, h mi volt az UH-án!

Fiona!

Nagyon szépek a pocifotók!

Málna!

Merre vagy?
ballagyo

Sziasztok!

Nyunyika,
pont ma gondolkodtam rajta, hogy hol lehetsz, és miért nem írsz már... Képzeld, a cd még mindig nem érkezett meg, pedig minden nap sasolom a postaládát... :? Fogadjunk, hogy a postán csücsül valahol, mert már rég ide kellett volna érnie...

Bibarci,
gratula a nagyfiú méreteihez! :D Szerintem készülhetsz egy két héttel korábbi szülésre! :wink:

Ballagyo,
neked is gratula! Úgy látszik ezek a fiúk mostanában nagyra nőnek! :D Az én kicsi lánykám legutóbb napra pontosan megfelelt a korának, és ennek azért örülök, mert január közepén nekem államvizsgáznom kellene, úgyhogy remélem nem akar majd korábban kibújni... :)

Fiona,
nagyon csini vagy!!! :D

Benszi, Gomba,
mi újság veletek????

Elan, Gina,
jó, hogy Ti is itt vagytok! :D :D :D

Estrella,
nagyon szép neveket választottatok! :wink: Nálunk úgy néz ki, hogy Zsófia Panna lesz a kisasszony, vagy ha bejön az a 20%, amit az uh-n mondtak, akkor Zétény Botond. :lol:

Képzeljétek! Tegnap voltunk kiságyat és pelenkázót nézni. Olyan jó érzés volt! Csak az a baj, hogy kicsi a lakásunk... Eredetileg úgy terveztük, hogy az elején velünk lesz a baba, de a hálószobánk is elég kicsi, és az elrendezése sem túl jó, úgyhogy lehet hogy át fogunk költözni a nagyobbik szobába, és a kisebbikből baba szoba lesz. :D

Kép

Kép
mamm

Sziasztok!
Ja, tényleg magamról nem írtam semmit,de azért mert nem igazán történik mostanában semmise...vagyis egyre kevesebbet keményedik a pocim, tesóim szerint ez már tök normális,nem is kéne vele törődnöm,dehát tudjátok a mumusom miatt nem tehetem... :twisted:
mindenesetre nem fekszem már, a magnerotot szedem...
építkezés halad, már a tetőn dolgoznak a fiúk! :lol:
Benszi:naaaaaaaagyon drukkolok!!!
Lippa:szegény Petra...remélem hamar rájön,hogy nincs mit tenni,menni kell... :cry:
Ballago_gratula az uh-hoz!Én a gravidát nem vittem túlzásba, szerintem csak egy dobozzal (30db)szedtem de,de én amúgy se vagyok nagy multivitaminrajongó és ugye nyár volt így könnyen ettem mindenféle vitamint...most is csak C vitamint és echinacia cseppet szedek immunrendszer erősítésre...mondjuk az uh-k alapján nem is lesz óriás bébim,de mindig korának megfelelő volt... :roll:
Sharon:jaj drága a fene vinné el a szurkálódásaidat!! :evil: :evil:
ELAN:szívből gratulálok,édik a kacsák!! :lol:
Fiona:szép poci, ha végre készül rólam mostani (bár eddig se vittük túlzásba a fényképezkedést)akkor én is rakok fel!! :lol:
Én eddig kb.9kg híztam :oops: :oops: :cry:
no lassan ebédelhetnékem van, de vásárolni is kéne...csak esik ez a nyavajás eső...úúúúúúúgy nincs kedvem kimozdulni itthonról.. :roll: :oops:

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Sziasztok :D

Nemsokára felrakom Bibar Olivérjét,csak az uram csücsül a másik gépnél és csak ott tudok kicsinyíteni.

Fiona

szerintem tök csini vagy,nem tudom mit pánikolsz :wink:

Réka

de jó hogy minden ok :D

Ballagyo

én raktam zoviraxot a herpeszre,mert azt olvastam lehet,csak ne nyald le.

Sharon

annyit gondolok rád.Kitartás.

Elan

szupi a vonalzód :D

Kép
lukrécia

BIBAR-OLIVÉR

Kép

Kép
lukrécia

Ballagyo

Én nagy herpeszes vagyok és most is kijöt az idegeskedéstől!Fülpiszkára egy pici ecet,rá a hólyagokra!Lehet picit csipni fog,de nekem 2 nap alatt leszárította pedig csak reggel és este kentem. Most Neogranormonnal kenem,hogy ne repedjen ki!
Ha abba hagyod a Gravidát egyél sok citrus félét,káposztát,karalábét és talán nem lesz gond a megfázással!

Bibar
Aluszkált ez a tündér?Milyen kis husi szája van :D

Fiona
Jó a pocis képed és nem is olyan nagy!

Mamm
Látom ti is ilyen gondokkal küzdötök,majd el kélne egy 1-2 jó tanács rendezésügyileg,mert mi is bajban leszünk!

Lippa
Kitartás Petrával!Lassan talán megszokja és ha látja hogy Lilla nem sír talán...Nem mondta meg miért nem szeret menni?
gabicsibe

Sziótok!

Hétfőn befektetnek,mert Dóra nem fejlődött!Kivagyok!Mindennap CTG lesz!Balázs 2kg körül van,Dóra 1300-1400gr.Fájások már voltak a ctg-n csak rendszertelenek.zárt méhszáj.max.2hét és amúgy megindulna a szülés magától!Spontán szülés így sem kizárt,bár a kisasszony megint megfordult és most fenn van a feje a bordáimat fejeli!
Így az en már nem értek el egy darabig,csak telcsin!
Mostmár nem is félek a szüléstől csak ne legyen semelyiknek semmi baja!
Ne haragudjatok,hogy most nem reagálok semmire,de mielőtt befekszem bekukkolok!Most kicsit kivagyok!Köszönöm,hogy gondoltatok rám!
Majd a tesóm értesít mindenkit a fejleményekről!
Puza Szilvi
Vendég

Benszikém
bár már telefonon is megirtam,nem lesz semmi baj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nagyon drukkolok nektek,és csak arra gondolj milyen ügyesek ezek a gyerköcök :oops: :oops: kitartás neked,és irj nekem sms-est,és majd én is zaklatlak,aztán majd tájékoztatom itt a csajokat :oops: :oops: puszi

Gabicsibe
persze aludt,néha kinyitotta a szemecskéjét és a szájába vette a kis kezét,de nem idegesitette magát tulságosan :P :P

bibar

Bibarkám :D

Amiről ma beszéltünk,nálatok a kertben...találtam hozzá egy képet :D
puszi :P

Kép

Kép
lukrécia

És most a valóság: :D

Kép Kép

PUSZI :lol: :lol: :lol:

Kép
lukrécia

Sziasztok!

Benszi, kitartás! Melyik kórházba fekszel? van PIC? Én 34+4-re szültem...

Lukinéni, Zsombibaba büszke rád és a lánykádra! A végén még lépcsőzni fogsz. :)

Leginkább azért néztem be, mert hátha TI TUDTOK VALAMIT KISMONIRÓL???????????? Olyan régen nem írt. Vajon mi lehet vlee és a lánykáival?

Chestikém, nincsen mit. Jó volt emlékezni. :) :)

Zsókuci, Miskolctapolca gyönyörű. Mi is megyünk pondrók nélkül wellnessezni. :oops: :oops: Háááttt... kiváncsacsi vagyok mennyire fog arról szólni az egész hogy hogyan rágom le a körmeimet, vajon mi lehet velük.

Bibar, a lánykám lestoppolta Olivért. Ő is ilyen óriásbébi volt, ha egyedül lett volna és időre születik bizony 4 kiló körül lett vóna. :oops: :oops:

Most képet nem rakok, november végén úgyis találkozunk, puszi mindenkinek
Lucia

UI: Gica, megnéztem, 2 hónaposan már csak 1x keltek fel éjjel, hajnali 4kor, 3 hónaposan aludtak este 8-tól reggel 7ig egyhuzamban. :) :)

Kép
lucia1

Lukikám
nem semmi :P :P :P az elsőt megzabálom :P :P a siróst is :P :P nagyon cukik,ja és a képet is köszi hogy felraktad Olikáról :oops: :oops: 2 re értem haza,már nagyon untam az autózást,de nyunyikáért megéri :P :P pusszantalak

bibar

Sziasztok!

Hú, Benszike, nagyon-nagyon drukkolok Nektek!!!!!!

Bibar, jaj de szuper a kép Olivérről! Nagyon jó képű! Esetleg lefoglalhatom az én kis Ramcsimnak? :lol:
vicuska2007

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?