Sziasztok!
Még mindig zárt topik téma: én csak tovább gondoltam a dolgot, és mégiscsak inkább örülnék neki...
Dehát ugye a többség dönt, egyrészt, másrészt pedig meg kéne találni a megfelelő helyet, stb.
Totka!
Temetés
Ma erősen gondoltam rád, majdnem fel is hívtalak, de aztán nem.
Ugye, Gergővel pont ma három hete kötöttünk ki a kórházban, merthogy a fülét fájlalta. Kapott antibiotikumot, és a kontrollra, mikor vissza mentük, akkor azt mondta a doki, hogy minden okés, vége a középfülgyuszinak.
Azóta folyamatosan köhögött Gergő, és hol jobban, hol alig, de kellett szívni az orrát.
Szombaton kivittük Gergőt anyumhoz, erre ma reggel telefonál anyu, hogy Gergő egész éjjel nem aludt, nagyon keservesen sírt, és a fülét fájlalta.
Persze kocsiba vágtuk magunkat, rögtön mentünk érte, hogy akkor visszük a dokihoz. Mire kiértünk, G. tök bágyadt volt, semmi nem volt jó neki, arról nem is beszélve, hogy 5-5 percekre elaludt, de mindig sírva ébredt. Láza nem volt.
Nem tudtuk konkrétan eldönteni, hogy most milyen is fájhat, és hogy a szimpla ügyeletre menjünk, vagy inkább egy kórházba, ahol fül-orr-gége ügyelet is van.
Na, de ekkor meg is oldódott a probléma, mert odavittem Gergőt az ablakhoz, mondván, hogy csak belenézek a fülébe (jelzem, arról van szó, amelyik két hete beteg volt), hát, elég érdekes, sárgás-fehéres dolog folyt belőle.
Arról nem is beszélve, hogy Gergő közben összehányta magát, de úgy, mint még soha. És ami a legmegdöbbentőbb volt, semmi nem jött belőle, csak túró... Ne haragudjatok lányok, hogy így leírom, de nem véletlenül. Ugyanis reggel tejet ivott. Létezik, hogy az így "túrósodva" jöjjön ki belőle?
Itt aztán végképp eldőlt a dolog, irány a HP kórház, ott van ugyanis fül-orr-gége ügyelet.
Szerencsére elég hamar végeztünk,(bár a kórházban megint összehányta magát) a doki azt nem mondta ugyan, hogy kifakadt, csak azt, hogy folyik a füle. És újra antibikát írt fel.
Na, ez nekem annyira nem tetszik, úgyhogy estére várjuk a gyerekdokinkat, azt mondta, szeretné megnézni ő is, mielőtt elkezdjük az antibiotikumot.
Láza nincs, csak hőemelkedése, kb. 37,8 fok.
És amiben a tanácsotokat kérném, és, ha
Rókica olvassa, akkor az övét külön!!!
Szóval, nem tudom, de ez a tejes dolog nem tetszik nekem. És kb. az előző fülgyuszi óta figyelem Gergőt, és minden egyes alkalommal, miután reggel és este megitta a tejét, olyan hurutosan kezdett köhögni, hogy csak na! Most elhagytuk az esti tejet, este nem is köhög.
Lehet, hogy oltári hülyeség, amit írok, de nem tudom, elég gyanús nekem ez a dolog, és mindig Róki írásai lebegnek a szemem előtt, amikor Zsuzsával végigjárták a fülfelszúrásos, kórházas kálváriát, ami, ha jól emlékszem, végül a tej számlájára írható.
Nem szeretnék így járni, de nem tudom, hogy egyáltalán hogyan induljak el, hogy ezt kiderítsem.
Szerintetek?