Új privát üzeneted érkezett!

Dzsezmin,szerintünk is jobb lenne így,minél tovább kihúzni a betegségek nélkül...Majd meglátjuk,egyenlőre fenntartják neki a helyet a bölcsiben,majd januárban kell bemennem.

Kép

Kép
hajnus

Hajni

ÜDV!!!!! :lol:
Igen,3 évesen.Ahogy betölti másnap mehet.
De asszem áprilisban van beiratás akkor kell bemenni.(nem mindha most rohanni akarnál,igaz? :wink: )

Dzsezi :D
leirom mindjárt privibe
akkor jó cuccolást(gondolom már elkezdtél pakolászni!!)
Tesóm csütörtök óta van bent,infúzion,már mindjárt megy is haza!! :) Remélem jobban lesz tőle!!!!!!!!!!!!
Vendég

rik!Á még nem pakoltam semmit!Az az igazság,hogy még minden kell.Egy nap akarjuk az egészet akkor gyorsan bedobozolom őket(nincs sok cuccunk csak ruhák) másnap az ágyat és már ott is maradunk! :lol: :lol: :lol:
Reméljük a legjobbakat tesódnál!!!

Hajnus!Ez egy jó dolog,hogy nem veszik el a helye,mert nálunk volt olyan aki szórakozott,hogy hozza aztán mégse aztán igen és a hét elején szólt neki a vezető,hogy döntse el,mert akkor kihúzza!!A legjobb ha még otthon marad amíg ovis nem lesz!
Nálunk is ha a Levi beteg lenne majd a Balázs fog elmenni tápppénzre vele!Mást sajnos nem tudunk!!

Kép
dzsezmin

Sziasztok!

Egy hajnali 4kori kelés, iszonyatos szenvedő-nyűgös-cumizós napot követően kibújt Nyuszi 5. foga! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Már alszik :lol: , megyek én is-húzós volt ez a nap :? .

Anikó

Kép[/url]
quito

Juti,
Isten éltessen!!!!!!

A hétvégén nagyon sokan szülinapozunk!!!!!!!!!

Mi is otthon voltunk, finom tortát sütött anyukám Mártonnak :P

Anikó, együttérzés, már három éjjelt nem aludtam egyhuzamban :?

Zsani,
veled és Csillával mi vagyunk itt az ifjabbja :lol:
Lesz még nálatok is harmadik baba :lol:

Kép
Kép
Kép
amica

Hello!!!

Anikó!Kialudtad magad?Milyen volt az éjszaka?

amica!És nálatok?

Itt iszonyú hideg van borús,fúj a szél mindjárt be is gyújtok,mert zimázok!!!

Kép
dzsezmin

Kép
Na itt egy kép a Husiról igaz ez még nyári![/img]

Kép
dzsezmin

Kép
És mégegy profilos!

Kép
dzsezmin

Kép Na még egy uccsó!

Kép
dzsezmin

Dzsezmin

hatalmas ez a fiú!!Hány cm???
Beszél már szépen??

Anikó

Látod jönnek sorba azok a fogacskák!! :lol: A multkor még azon idegeskedtél hogy nem jön egy sem.Most itt van!! :lol: Emlékezetes lesz!! :lol:
Amugy jól vagytok???

Juti

Lehet megfogadni szülészt???VAgy akkor fizetni kella sok lóvét a kórház számlájára?HOgy van ez?
Vendég

rik!104cm!!Igen nagyon szépen beszél már és minden nap mond még valami új szót.Néha elvagyunk ámulva a Balázzsal,mert olyan szókincse van és olyan mondatokat kreál mint ha már felnőtt lenne!
Imádom!!!!
Berendezkettetek már teljesen?Ismerkedés a ház lakóival megtörtént?Rékának vannak már új barátnői?

Kép
dzsezmin

szaisztok,

Dzsezmin, ez a levus elképesztő nagy krapek lett!!

megint csak röviden helyzetjelentek, megint Sopronban, végre, most már a költözésig, ami talán november közepe lesz, de már nem merek semmit sem mondani...

szép napot!

KépKép
KépKép
esztermami

Dzsezmin,
bocsánat Levi, nagy L-lel.

KépKép
KépKép
esztermami

sziasztok cajok!

én is imádok dolgozni!nálunk is jó a hangulat,segítőkész mindenki!
és kapcsolódok zsanihoz,hogy én is boldogabb vagyok,mint 20évesen,pedig én már 35,5 vagyok :roll: ,vagy 18,5 :lol: ,már nem is tudom.... :idea: bár a munkahelyemen csak azért mondtak rám 27-28-at,mert tudják,hogy van három gyerekem,amúgy 25-nek gondolnának,és nem is akarták elhinni az igazit!de nem is kell ezzel foglalkozni,lényeg,hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben!!! :wink:

MINDEN SZÜLINAPOSNAK,NÉVNAPOSNAK UTÓLAG IS NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK!!!

eszter
és hogy-hogy visszaköltöztök bp-re?vége a sulinak?és hol laktok(mármint itt)?

bebe,nekem már rég nincs egy dobozom se!!! :P csak a kosz mindig.most,hogy nincs szőnyegünk,nincs ami felfogja a port,állandóan porszívózni,felmosi kell(kéne....)

viol
egy tündér dorka!!!gyönyörű haja van!!!és a színe...péter pont ilyen hajú lánykáról álmodozott ifjú korában(mikor a lányokat vártuk)...,de mindig csak barna hajú jutott neki... :!:

szép hosszú hétvégét mindenkinek!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Kép Kép Kép

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

KimiKimiKimiKimiKimiKimiKimi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép[/url]
quito

Anikó,
én is :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
ábibaba

Csilla,
elfelejetted a másik címet megírni ahol napközben is elérhetlek :D

Kép
Kép
Kép
amica

KEDVES RÉKA, BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!

Kép
Kép

Kép Kép Kép Kép

Kép Kép

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!

Mi szombaton ünnepeltünk, nagyon jól sikerült, majd rakok fel képeket.

Ma hármasban vagyunk, Roland dolgozik, holnap is. :-(

Jövök gyakran a napokban. :-)

KépKép
KépKép
mirama

NOEL!!Boldog SZülinapot Kivánunk!!!!!!

Kép

Mi elszórtan ünnepeltünk.Szerintem Réka nem igy tervezte.Apósék már multhéten ünnepelték(eggyütt vették meg az ajándékot is)Aztán apum tegnap,Anyámék,meg mi ma.De nem lesz nagy ünnepség.Az akváriumot kapta ugyebár. :D
Az iskolástársait pedig nov.3-ra hivtuk.(bevallom őszintén ahhotz nem sok kedvem van.Mindig ugy érzem nekem kell őket szórakoztatnom.Pedig már nem kicsik...
Vendég

Szemizo

micsoda képek!!Merre jártatok??
A lányaid egyre szebbek hallod-e??A nagyfiad meg a beszélgetős plakát alatt. :lol: Olyan mintha tenné amit üzennek a plakáton... :lol:
Örülök hogy jól érzed magad a melóba!Szerintem ez nagyon fontos.Hisz ha hazamész a gyerekek egy kiegyensúlyozott,nyugodt anyucit várnak!! :wink:

Mirama
köszönjük a köszöntést!! :D
Vendég

Noel és Réka!!!!!!!!
Boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok csajok!

Köszönöm szépen a köszöntéseket, és szeretnék én is minden ünneplőnek SOK BOLDOGSÁGOT kívánni!!!

Erika!

Nem tudom, hogy hogyan működik ez a megfogadós dolog. Szerdán megyek a Bikkeshez, majd mgkérdezem, ha nem felejtem el. Nem ígérem meg, mert nagyon feledékeny vagyok! :oops: :lol:

jutiboszi

Kép

BOLDOG SZÜLINAPOT RÉKA ÉS NOEL!!!

Kép

Kép
ábibaba

http://www.123greetings.com/thank_you/b ... day12.html
Icing A 'Thank You'... Thank your close friend for his/ her wishes on your Birthday.

Réka
Vendég

Kedves Rékák, Noel, Juti!

Nagyon Boldog Szülinapot Kívánunk!

Kép

katus78

RÉKA ÉS NOEL NAGYON-NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!

Kép

Kép
hajnus

Köszöni szépen Noel a köszöntést! :-)

Hihetetlen, 2 éve ilyenkor még semmi jele nem volt a szülésnek, 4 után kezdtem vmit érezgetni. :-)

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok Csajok!

Mi is minden szülinaposnak Nagyon sok boldogsagot kivanunk!

Dzsezmin!

Na most esett le, hogy Te vagy az Gabo!? Miert valtoztattal nevet?
Levi tenyleg hihetetlen nagy fiu lett, tiszta apukaja.
Milyen a melo?

Katus!
Erika!

Hogy vagytok? Van meg hanyingeretek?

Mi jol vagyunk, itt is valami iszonyat hideg idö van.
Lara egyre többször pisil bilibe, meg ha nem kell neki akkor is mondja, hogy PIPI.

Kép
Kép
reni76

Réka és Noel!!!

[color=red]Nagyon Boldog Szülinapot Kívánunk Nektek!!![/color]

Kép
wirág&

Reni

gondoltam is Rád,milyen idő lehet felétek!!Hát nem irigyellek...

Köszi CSajok mindenkitől a köszöntést!!!!!!!!!

Itt van a bátyám fia nálunk,ne tudjátok meg micsoda futkosás,meg hangzavar van... :? :roll:
Vendég

Réka és Noel!!! Nagyon boldog szülinapot kívánok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anikó

Kép[/url]
quito

Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
mirama

Mirama!

Milyen csinosak ezek a gyerkőcök! :wink: :D A képen nem látni jól,én meg olyan kíváncsi vagyok :oops: , hogy milyen figura volt a tortán?

Kép
wirág&

Mirama

egyszerűen gyönyörű képeket csináltál!!Persze a gyerekek gyönyörűek rajt! :wink: Mira olyan szépen néz Noelre,abban a nézésben benne van minden.Csodaszépek!!

Köszi a köszöntéseket.Rékának nagyon hizelgett! :wink:
Vendég

Kriszta!

Gyönyörüek a gyerköcök.

Kép
Kép
reni76

Reni!Ment privi!

Tök jó,hogy már Lara egyisszer mondja,hogy pisilnie kell!
Karira jöttök haza?Ott milyen idő van?

Mirama!Csodaszépek a gyerekek!Hihetetlen milyen gyorsan elszáll az idő!! :( :(

Mi is kettesben vagyunk Levivel apa csinálja a házat alig látjuk,de elvileg a héten költözünk ha kicsit javul az idő! :lol: :lol:

Kép
dzsezmin

Boldog szülinapot Noel és Réka!

Kép

Csilla!Ugye milyen jó melózni pláne ha még a kollégák is jófejek és jól kijön velük az ember?
Szuper,hogy te is így élvezed a munkát,de főleg,hogy az ember kiszakad a megszokott mindennapokból és emberek között van!!

Kép
dzsezmin

Kép Itt épp anyuval traccsol az ablakban
Kép
Kép Itt meg épp a wc-én ül csak ez a szar Pain így engedi levágni,hogy szinte saemmit nem látni belőle pedig olyan édi egybe látva ahogy ücsörög a Lilibabával meg a macival

Kép
dzsezmin

Réka, Noel, Juti!!!
Boldog szülinapot nektek!!!

:P :P :P :P :P :P

KépKép
viol81

Sziasztok!

Dzsezmin!

Ment privi!
Nem most karacsonykor itt leszünk, mert tavaly otthon voltunk. Es igy beszeltük meg, hogy egyszer itt egyszer otthon. Majd anyu jön valamikor az ünnepek utan. Meg semmi konkret.
Itt fene hideg van, fuj a szel.
Tudsz majd feltenni kepet a hazrol? Gondolom mar varjatok nagyon, hogy beköltözzetek. Majd meglatod milyen jo egy sajat hazat rendezni meg csinositgatni.

Kép
Kép
reni76

Köszi Csajok!!!!

Reni

babaprojekt???
Itt is csunya szél van,és HIDEG!!BRRR!!!! :twisted:

Dzsezmin

De szuper mindjárt itt a hétvége!!!Aztán költöztök!
Onnan közel lesz a melód is ugye?Meg bölcsi is....
Levike nagyon ügyin üldögél a Wc-n!!!ÉS trécsel anyuddal mint a nagyok.... :lol:
Vendég

Sziasztok!

Reni! Itt is hideg van, 4 fok, fúj a szél mint a fene! Brrrrrr...

Dzsezmin! Nagyon jók a képek! Noel is imád babákkal játszani, mondjuk van kitől látnia. :lol: Az ablakos még tetszik, olyan karácsonyi hangulata van. :-)

Csilla! Mira is volt már ilyen pillangóra kifestve. Míra is szereti az arcfestést? Nagyon jó képeket tettél fel, a plakátosok is csúcsak. Zóra haja meg milyen hosszú már!

Wirág! A tortán Elmo volt, ez egy mesefigura, a Minimaxon megy, Szezám utca a címe. Mira választotta, hogy ez legyen a tortán. Nem egészen sikerült szépre a torta, sőt, nagyon nem sikerült, vittem egy képet de hát nem olyan lett. Viszont nagyon finom volt! Miráé májusban nagyon szép volt de belül szar. Legalább most jót ettünk. :-)

Kép

KépKép
KépKép
mirama

Reni!Igen majd teszek fel róla képet!
Tőlem is épp ma kérdezte anyu,hogy karira megyünk-e haza,mert tavaly nem voltunk csak két ünnep között még nem tudom majd meglátjuk,de így,hogy már melózok szerintem megyünk haza,mert utánna már nem lesz idő rá!
Tényleg!!!Baba dolog hogy áll?

mirama!Milyen ízű volt a torta?Roland hogyhogy melózik ünnepen is?Nekem már kezd karácsonyi hangulatom lenni olyan hamar itt lesz az is már gondolkodom a Levusnak mit vegyünk nem egyenlőre gőzöm sincs!

rik!Hát ha ilyen lesz az idő a héten akkor nem megyünk,mert bútorokat pakolni nem lenne szerencsés esőben!! :(
Igen ott vana túloldalon a bölcsi és 5-percre a ház már alig várom!!! :lol: :lol:

Kép
dzsezmin

Hát nekem meg olyan szar sütit sikerült csinálnom,hogy lehet megy a kukába!! :evil: :x :x
Csöpiszelet akart lenni,de túl sűrű lett a tésztálya!!! :(

Kép
dzsezmin

Dzsezmin! Erdei gyümölcsös-túrós volt, még pici mindig van belőle. :P

Roland Ausztriában dolgozik, ott nincs ugye ma ünnep, majd csütörtökön lesz. :-)

Nekem amióta ilyen hideg van, teljesen karácsonyi hangulatom van.

KépKép
KépKép
mirama

Gabó, nekem már csak 1ajándék hiányzik Ágnesnek :oops: :oops: :oops: :oops:
Hogy karácsony előtt a "diliben" hogyan bírom ki, hogy már semmit se válasszak???? Majd üres bukszával megyek :lol: :oops:
Bár mindenki kettő "valamit" kap. Tavaly is így csináltuk, elégedettek voltak mégis, és örültek is az ajándéknak.

Kriszta, hol csinálták a tortát?
Mártonnak anyukám sütött nagyon finom és nagyon szép dobostortát, cukormázat is tud a tetejére, és Márton kívánsága volt :D

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Most nyitottunk egy webáruházat, ahol használt angol, márkás babaruhákat kínálunk!

Ha érdekel titeket, látogassatok el oldalunkra!

http://www.angolbabaruha.extra.hu

KépKépKép
bogyra

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?