Sziasztok Lányok
Köszönjük a kedves fogadtatást Babácskák nevében is
Gabi
Phenek, nem idegeskedem és mivel évek óta küzdöttünk a Manócskákért igy az Elevitet már másfél éve szedetik velem.
MOndjuk ártani nem ártott mert korábban mindig vérszegény voltam erre 30 éves fejjel sikerült egy tökéletes vérképet alkotnom.
P.Éva
Köszi a fogadtatást, én is boldog vagyok, hogy Rátok akadtam
Nem, neveken még nem godolkodtunk mert babonából semmit sem szerettem volna eddig elkiabálni
A 7. héten még azzal riogattak, hogy csak egy baba fog megmaradni a másik biztosan nem éli meg a 12. hetet...szerencsére nem igy történt
A héten felvetõdött a kérdés milyen neveket találjunk ki? Még nem tudjuk a babák nemét igy 4 nevet kéne kiokoskodni
A Párom eddig két olyan nevet mondott ami nekem nem tetszik igy ha nem jutunk majd dülõre hát sorsot húzunk, hogy igazságos legyen
Svájc középsõ részén lakunk Küssnacht am Rigi nevü picike kis községben
Ez Lucern-tõl 13 km-re található
Az ismerõsödék merre laknak? Gratulálok a babájukhoz
A napjaim nyugalmasan telnek mert a Párom reggeltõl-estig dolgozik. Én itthon vagyok mert már a beültetés napjától betegállományba jöttem a munkahelyemrõl
Annyira régóta vártuk ezt az idõt, hogy elhatároztam mindent megteszek majd a siker érdekében és nem bánta meg
Most nem idegeskeden, olvasok, goblein-ezem és most már, hogy van netem irni is tudok szorgosan
Egyszóval eltelnek a napjaink
Az idõ itt most enyhült valamennyire de a hét elejéig pont olyan hõség volt mint otthon 33 fok körül. Valamiért azt gondoltam itt a hegyek közt biztosan enyhébb a nyár de tévedtem. Viszont gyakrabban esik az esõ mint otthon igy zöld és virágos minden
Csodaszép
Anna
KÖszönjük a fogadtatást Neked is
Nem, még nincsenek neveink mert babonából semmit sem terveztünk elõre
Évinek leirtam errõl néhány sort és nem akarom újra ismételni, mert úntatnám a topikot
Ha lesz majd ötlet ikerbabakocsik ügyében akkor szivesen várom
Puszi: Doris