Hát csajok nem vagytok egyszerűek. Tudok én gyorsan olvasni, de ezt a mennyiséget...
Szóval reggel érdekes dolog történt. Be van állítva az ébresztőm, hogy minden reggel ugyanakkor mérjek hőt. Fel is ébredtem, 36,4
Szomorú voltam, mert elvileg emelkednie kéne. Aztán kb. egy óra múlva, amikor magamtól ébredtem, mondom megmérem most is a kíváncsiság kedvéért. És 36,6 volt. Ja, és ezek után délután is pihiztünk egyet, és megmértem poénból mégegyszer 36,8 volt. Tudom hogy az ébredés utáni számít, csak vicces dolgok ezek.
Ja, nekem semmi tünet. SE cicifeszülés, se hányinger (bár ma nem volt túl jó a pocim), viszont a bal petefészkem szúrkál. Meg a derekam is továbbra is fáj...
Csucsu, igazán sajnálom, hogy az örömödet ilyen dolgok teszik tönkre. De ne hagyd magad. Gondolj arra, hogy nemsokára elköltöztök. Nekem sem egyszerű a családom, hosszú történet, de az a szerencse hogy a férjemmel nagyon szeretjük egymást, és nem foglalkoztat hogy mások mit mondanak.
Bogyó, ez a helyes hozzáállás. A szomszéd meg le van ejtve.
Kriszta már nagyon kíváncsi vagyok hogy mi van!
Trixy te meg már gondolom tűkön ülsz.
Csubi, uoma, jenny tök jó hogy ti is írtatok.
Most azt hiszem megyek, majd holnap ha tudok megint benézek. Már csak négy nap és lesz otthon net. Aztán még kettő és ugrik a majom.
Ja, azért azt elmesélném, hogy ma olyan érzelmi kitörésem volt egy semmiségen, hogy csak na. egyik pillanatban röhögtem a férjemmel, aztán meg sírtam. Na most ez vagy a feszültség vagy a hormonok...
Na jó éjt nektek! (Még egy pár dolgot megnézek aztán lehet hogy meg egyszer bekukkantok).