Rena!
Örülök, hogy ha mással nem, de lelki támogatással, és saját tapasztalatokkal tudok segíteni. Most hányadik ciklusnapon jársz? Már be vagy jelentkezve az orvoshoz? mert azt mondtad, hogy novemberben mész. Az mindjárt itt van.
Márti!
Örülök neki, hogy megosztottad a tapasztalatodat. Szerintem még nem tuti, hogy fiú lesz, hisz a doki sem mondta biztosra. Nekem a 3.-nál tutira mondták a lányt, még képem is van a "szeméremajkakről". Hát mégsem lett az. Azóta eléggé kiábrándultam az uh-ból. Most pedig amikor a 20. héten az uh-ra mentem, azzal kezdtem, hogy nekem ne mondjon semmit a neméről. Pedig ha nagyon akarnám már tudhatnám.
HÁt mi is azzal a módszerrel próbálkoztunk (csak ennél a babánál), amelyikkel te. Ez eléggé nehéz, hiszen itt minden óra számít. Czeizel szerint pé. előtt 12-24 óra fiú, 36-48 lány. Ehhez képest Shettles azt mondja, hogy az y-ok max. 2 napig élnek, tehát ha 3-4 nappal előtte próbálkozunk, akkor jók az esélyek. Czeizel még beszélt arról is, hogy van egy időszak amikor mind a kettőnek egyforma esélye van. Na most mi van ilyenkor? Mivel ennyire szoros az időhatár szerintem az sem mindegy, hogy este vagy reggel van akció. Dehát egyikünk sem jósnő, hogy annyira tutira tudja, hogy mikor lesz. Szóval nagyon nehéz. Bezzeg fiút mennyivel könnyebb lenne, igaz? Neked az ovu teszt semmit sem mutatott a 17. napon? Halványat sem? Én úgy számoltam, hogy először leteszteltem a tesztet, hogy nálam hogyan jön, hány nappal a halvány után lesz erős, és így csíptem el a 3-4. napot.
Tehát:
Máj. 23. 13. cn. halvány csík akció
máj. 24. 14. cn. halvány csík akció
máj. 25. 15. cn. fele erős cs. semmi
máj. 26. 16. cn. + teszt semmi
máj. 27. 17. cn. + teszt semmi
Tehát nekem két nap egymás után + volt a tesztem, ami azt jelenti állítólag hogy a peteérés csúszik, tehát valószínűleg a 18. c.napon volt. Dehát ez nem biztos szerintem lehetett a 17.-en is. Mi az ebéd utáni szieszta időt használtuk az akcióra, tehát nem az estét, úgyhogy azért szerintem kb. 72-100 óra telhetett el a pé.-ig. Hát ha jól számolok. Neked mennyi idő telhetett el? Ki tudod kb. számolni? Emlékszel, hogy este, vagy reggel volt-e az akció?
Ja! még valami, azért ha a hüvelyöblítést is megcsináltátok, akkor pedig a fiúknak el kellett volna fáradniuk. Szóval még ne fessétek kékre a babaszobát
És a Hold nálatok hogyan állt azt tudod?
Nálam nem biztos, mert május 28-án délben ment át a lányba, előtte meg ugye bizonyos idejig mindkét nemű gyerek lehet. Tehát ha nekem 28-án, azaz a 18. cnapon délután érett meg akkor a hold szerint lány, de ha előtte, akkor meg ki tudja? Azt nem tudom, hogy mennyi idő kell a Holdnak, hogy átmenjen az egyik jegyből a másikba, úgyhogy nem tudom meddig tartott a tuti fiús időszak a Hold szerint. Te tudod ez hogy van?
Remélem jelentkezel!