Sziasztok!!
Akkor próbálok sorba menni!!
Echinaceat egy hétig napi 2X5 golyóban adom, mert tüneteink vannak.
Apropó!! elkiabáltam magam: ma nagyon szarul van a Marietta. Már a torkát fájlalja, és nagyon elesett. Ma egy barátnőmnél voltunk, akinek a kisfia (4 éves) fájlalta a fülét, és az anyja fülgyertyázta!! (hallottatok már róla??) Mivel azt mondta, hogy a fülzsírt is jól feloldja, gondoltam próbáljuk ki a Mariettán, mert neki sosem ürül a fülzsír, és ezért rendszeresen fülmosásra járunk. Hát ami kijött a füléből, az nem volt semmi!!!! Brrrrrr!!!!
Rend!!
Hát, mi a rend??? Én különbséget szoktam tenni a rend és a tisztaság között. A tisztaságra törekszem, a rendre nem
De engem elkényeztet a nagylányom, ő szokott rendet rakni!! Amikor nagy pocakom volt a Sárával, már nehezen hajolgattam. Mondtam a Mariettának, hogy segítsen öszepakolni, mert ha rálépek elesek és megütöm a hugit!! Pakolt mint a kisangyal
és azóta is!!! Szebben elrakja a játékokat, mint apa
Már a Sára is bőszen segít, mert mindenben a tesóját utánozza
De nem mindig volt (van) így, ha nincs kedvem, akkor csak lábbal csinálok egy főcsapás vonalat, hogy éjjel ne essek el a fürdő, vagy a konyha felé
Ahol gyerek van, ott rendetlenség is legyen!!!
Mégegy sztori ehhez. Az első terhességemmel félidőtől otthon voltam: rend, tisztaság, pedantéria
Amikor a Marietta már elkezdett kúszni, mászni, és szétpakolni, egyszer hazajött apa, és azt mondat: "De jó hazajönni, már van élet a lakásban!!!" Ennyit a rendetlenségről
Mások meg nem nagyon érdekelnek
Horoszkópom: rák
Ovi:
Már tavaly is járt, és az első perctől imádja (talán nem jó neki itthon??
), de már két éves kora óta készült menni. Neki nagyon erős a szociális érzéke. Már pár hónaposan is az tömött bevásárló központban érezte a legjobban magát
Ja, és nekem is kapar a torkom!!! Micsoda egy hülye idő!!! Mindenki beteg. Már csak a minuszokban bízom!!
Jobbulást, és szép estét.
Sziasztok