Ide is beírom magam hogy, ne panaszkodjatok, hogy üres a topic.
Sziasztok Lányok!
Elképzelhetõ, hogy mi is kimegyünk a szigetre.
Ne várjatok ránk majd mi megkeresünk benneteket, mert két dolgot el kell intéznem elõtte.
Apa elutazik másfél hétre Görögországba, õt kell elindítani, Doni meg köhög egy kicsit azt szeretném a dokinak reggel megmutatni. Nem vészes, de jobb a békesség.
Képzeljétek, kész Doni cipõje.
És úgy szégyellem magamat.
Össze vissza sírok nektek, hogy milyen csúnya és ahhoz képest amit láttam és a kezembe fogtam ez a cipõ szép!!!
Mi már erre a hétre is kivettük a vakációt. A kicsi szerintem már nagyon elfáradt, mert a múlt hét vége felé minden reggel egy tortúra volt az öltözés óvodába menés. Úgy döntöttem szeptemberig nem is viszem õket.
Két barátnõm teljesen kiakadt én meg csak mosolygok rajtuk.
Meg azt gondolom mehetnek még eleget, majd ha már dolgoznom kell.
Melegen, morgósan, kisebb viharfelhõkkel telt a hétvége. Valahogy nem tudtunk a párommal azonosulni. Õ itthon szeretett volna ténferegni én meg elszerettem volna itthonról menni.
Péntek este voltunk vásárolni. A fele kudarcra volt ítélve, mert az Auchan ki volt fosztva.
Szombaton délelõtt a párom elugrott egyet dolgozni. Délután kimentünk a matáv szigetre. Jó volt, de nekem a tavalyi felállás jobban tetszett.
A Levente P. halálra idegesített a poénjaival pedig valaha szerettem és az égbõl pottyan meséket is szeretem. Gryllus V, az szokás szerint jó volt, bár öt meg kisközösségben, kisszínházban szeretem jobban, hangulatosabb.
A fiaim meg megint "retkes" malacok lettek. Pont beültünk a kocsiba amikor leszakadt az ég. Én még ilyen nagy esõcseppeket nem is igen láttam.
Vasárnap nem jöttünk közös nevezõre, ezért mérgembe ráncba szedtem a gyerekek szobáját. Ugyanis szombaton amíg az apjuk dolgozott én meg fõztem adtam nekik gyurmát meg egy fokhagymanyomót, lábost, fakanalat. Õk is fõztek, de a végén már elmarháskodták és az egész lakást teleszórták gyurma cafatokkal. Na ezeket szedegettem össze míg arra vártam, hogy eldõljön hova megyünk. Aztán semmi, közben ebédidõ lett megebédeltünk és utána kiadtam az ukázt, hogy irány a játszótér.
Végül az Árpádfejedelem úti Máltaira mentünk. Úgy lefáradtak. Este csak egy gyors zuhany, kakaó és már békésen szuszogtak is.
Hétfõn, strandon voltunk. A jegyár az borzalom és siralmas. Az, hogy a felnõtt 1200 még valahogy megemésztem, de hogy a gyerek is 1000 és kétéves kortól kell.
Viszont akkorát fürödtek. A kicsi!!!
Állandóan a víz alatt volt. Ebben rám hasonlít, nekem is mindig csak a popsim látszott ki a vízbõl gyerek koromba.
Kedden nagymama nap volt. Ja meg telefonáltak, hogy mehetünk a cipõért.
Ma belátogattunk délelõtt az oviba. Vittünk matáv szigetes programot, meg virágot a Margit néni ovó néninek. Dominik annyira szereti, hogy a virágostól végig õ cipelte a virágot és adta oda pedig eléggé szégyenlõsen viselkedik ilyenkor.
Megint rácsodálkoztam a nagyobbik fiamra milyen kis érzékeny. Játszogattunk, rajzoltattam meg színeztettem.
Az volt az egyik mese, hogy rajzoltam egy nagy papírra egy nagy s betû formát a vonal mellett egy másik vonalat kb. egy ujjnyi távolságba. Így egy utat kaptunk. Végig kellett mennie ceruzával az úton úgy, hogy nem ér hozzá a vonalhoz.
Ez ált. egy nem túl nehéz feladat, de neki igen. A mese meg az volt, hogy ahonnan indul ott van a bicikli a végén meg a mama háza. Ha kimegy a vonalból, akkor árokba megy a bicikli és ott sok a tüskés bokortól kilyukad a kereke és a végén a mama nem vendégeli meg málna szörppel. Elsõre szépen koncentrált és megcsinálta a feladatott, rajzoltam is egy pohár szörpöt a mama háza mellé. Másodikra is meg akarta csinálni (nem én kértem rá), de bohóckodott és kétszer kifutott a vonalból. A végére rajzoltam egy szörpöt, de, hogy érzékeltessem is a dolgot át is húztam két vonallal, hogy, most ezt nem kapja meg.
Doni erre felugrott és elszaladt bebújt az ágyunk mögé. Mentem utána, hogy meg nézzem mit csinál és képzeljétek el ott sírdogált és hüppögött, hogy a mama neki miért nem ad málnaszörpöt. Már megint úgy meghatódtam rajta. Szegénynek, de sok baja lesz még az életben.
bigacsiga Kata