Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Drága Benszikém, én még csak-csak bírom, de ezek után, amiket írtál már egyre kiváncsibban várom a 29-ét, mit fog mondani a doki.Ezekre az összehúzódásokra, keményedésekre sztem is inkább pihenj, amennyit tudsz, bár mélyen átérem milyen uncsi máááár :wink: Nagyon drukkolok neked, és szívből kívánom, hogy behpzzák egymást a kicsikéid :!: :!:
Nekem a héten lett meg az ellenanyag+labor eredménye (RH neg.vagyok), és minden tökéletes, "kedvenc,idióta" védőnőm ma volt nálam...nem is részletezem, mert csak felhúzom magam.Táskámon már a cipzár is behúzva, minden útra kész....elvileg, csak a lelkemnek kéne még egy-két adag bátorítás...... :roll: :oops:

Napcsi!GRATULA még egyszer, ez a kislány gyönyörűszép!Sok-sok tejcsit és egészséget, pihenést és boldogságot kívánok nektek :!: :!:

Lukrécia!Nagyon szép vagy a pocakos képen (is) :wink: , hjjaj, emlékszel, amikor még a BMC labor előtt beszélgettünk, és meséltél magamról magamnak? :lol: :lol: :lol: :wink: :wink:

Bibar!Nagyon szépen nő a pocakod, és örülök, hogy okés lett végül, és beállt a cukrod, én a héten mentem utoljára, a diabetológus "nem is mert" ellenkezni velem, mondtam neki, hogy nem tudok már bemászkálni :wink:

Elan!Én megvettem az Alexandra kiadótól (még a legelején) a "Terhesség napról napra" c.könyvet, és a mai napig azt nézegetem.Sztem nagyon hasznos, és érdekes dolgokat ír.

Lucia, te a 35.héten szültél?Hajajj, az elég közelinek tűnik számomra, parapara :oops: :roll: emlékszem még, amikor feltetted nemis olyan rég a szülés előtti fotót, amikor a kórházi szobában állsz az ablak előtt.Bizony szép nagy pocid van rajta :lol:

Zsókuci, millió puszi neked :!: :!: :wink:

Vicuska, nagyon tetszik a legutóbb feltett fotótok, édes a kislány :lol:

Chesti, jól elszaladt ez az egy év.Niki babának előre is nagyon nagyon boldog szülinapot kívánok :!: :!: :!:

na megyek lányok, küldök egy friss képet, csak, hogy szörnyülködjetek :wink:

mindenkit puszilok

Numa Kép

Kép
numato

Napcsika nagyon-nagyon szép Nóri baba!Majd gyere és mesélj,ha lesz egy kis időd!

Mamm örülök,hogy mindent rendben találtak az uh-n.

Chesti drága köszi,aranyos vagy :D .Lilla nagyon élvezi a bölcsit,Petra időnként sír egy kicsit.Ma reggel pont nem sírt erre befelé menet hasra esett a lábtörlőben és beütötte az állát a küszöbben :? .Ma letették nekik a kiságyakat a Lillci el is aludt volna,de a Petra 10 perc fekvés után el kezdett dumálni és a Lillát is felkeltette :roll:.Jó bulizást holnapra,várjuk majd a képeket(répatortát én is nagyon szeretem :wink: ).

Benszike Neked sem kell majd konditerem :wink: .Nagyon sokat gondolok Rád,millió puszi!

Elan,Gina nagyon örülök,hogy tovább bővül a csapatunk :wink: .Nagyon szorítok Nektek a holnapi és a szerdai uh-hoz.

Elan azokon a könyveken kívűl amit a Csajok is ajánlottak én még a Gyermek születik című könyvet ajánlanám Lennart Nilsson-tól.

Numa úristen mennyit nőtt a pocakod a nemrég feltett képhez képest :shock: .Amúgy jó az új hajad :wink: !

Mindenkinek puszi!

Lippa

lippa

Sziasztok!

Nagyon régen jelentkeztem már, de talán még emlékeztek ránk. :wink: Olvasni se nagyon van időm, de azért igyekszem nagyjából képben lenni, kivel mi van, de sajnos nem mindig sikerül. :(
Az új kismamiknak boldog babavárást kívánok, az újdonsült anyukáknak gratulálok és sok-sok boldogságot kívánok. :D

Röviden rólunk. Milán ma tíz hónapos. Augusztus végén állt fel először, eleinte sokat esett, de mára már megtanulta, hogy hogyan menjen vissza négykézlábra. Így már nem kell folyamatosan a nyomában lennem. Kapaszkodva megy a kanapé és a szekrények mellett, és nagyon szeret pakolni. :D Nagyon izgága, folyamatosan mozgásban van, még evés közben is mozog a lába. :lol: Szóval unatkozni nincs időm,de ezzel gondolom mindenki így van. Pláne, ahol kettő gézengúz van egyszerre :wink:

Chesti
A talira szeretnék menni, remélem ezúttal összejön.

Külön most nem írok senkinek, bocs érte, de annyira nem vagyok naprakész, hogy nem is tudom, hol kezdjem, de megpróbálok bekapcsolódni újra.
pár kép Milánról:
kölcsönsapipróba
Kép
uncsitesónál autózom
Kép
igazi autót is vezettem már
Kép
jókedvű vagyok, mint mindig
Kép

Kép

Kép
agnese

Numa

Már hogy ne emlékeznék..... :wink: :wink: Meg amikor priviben tárgyaltuk a tüneteket,emlékszel???De fura visszagondolni :D
Sokkal jobb az új séród :D :D :D
A pocakod meg hihetetlenül nagy.Már nem csodálom,hogy kíváncsi vagy mit mond a dokid.Azért csak letelt az idő,látod.Utána írj hogy mi volt mindenképp.

Agnese

látom zajlik nálatok az élet :D
gyere gyakrabban.

Bibarkám

de jó volt veletek,ez a kis pillangó meg olyan álomszép,teljesen meg vagyok hatva,nagyon jól esik. :P És pihe-puha,ölelgetni való :oops:
Jutalmul megkapod a cuki képet is......ezt Neked tartogattam.
Kép

Kép
lukrécia

Drága Chestike,

kicsi Lencsilánykádnak NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT kívánok!!!

Kép

Kép

Kép
mamm

Drága Chesti,

Nikinek nagyon-nagyon sok boldog születésnapot kívánok! :D:D

Kép

Millió puszi!

Kép

Kép
zsókuci

LENCSILÁNYNAK NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!

MOT CSALÁD

:)
mot

Lukikám
nekünk is nagyon szuper volt :P :P na ez a kép nagyon cukorka,ilyet küldhetsz máskor is :P :P

Chesti
BOLDOG SZÜLINAPOT ANNAK A SZÉPSÉGNEK!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P :P

Numa
óriási a pocakod :P :P :P drukkolok neked a közeljövöre :P :P

Agnese
nagyon kis huncut ez a fiú,igazi kópé feje van :P :P

bibar

Chesti :D

CSILLAGSZEMNEK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK :D

Majd kérünk szülinapi fotókat :D :D :D

Kép

Kép
lukrécia

Bibarkám

egyszerre írtunk :D
Puszi,szép napot nektek :D

Kép
lukrécia

Chesti

Lencsilánynak Boldog Születésnapot kívánok!
Kép KépKép

Kép

Kép
agnese

Nikinek Boldog szülinapot! :D
Kép

Nálunk meg már kész a fincsi ebéd, nyami.

Jó hétvégét mindenkinek!
Vendég

Chesti,
NIKINEK SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KIVÁNUNK!! :lol:
Puszi nektek

Kép
bibike27

Chesti!
Lencsilánynak én is nagyon sok boldog születésnapot kívánok!!!!!!
Kép

(De nem csak 2 nap múlva lesz????)Én vagyok eltévedve??????? :roll: :oops: :oops:

Puszi minden kismaminak, anyukának!Csodaszépek a babák!!!!És pocifotók! :lol:
Vendég

Kriszti!

Asszem neked van igazad és lencsilánynak csak 22-én lesz a szülinapja. Chesti bocsi. :lol:

Kép

Kép
agnese

Én is hétfőről tudtam.... :D
De ciki... :lol: :oops:

Kép
lukrécia

Hű lányok, ezt jól benéztük :oops: Őszinte leszek, ahogy írta Chesti tegnap, hogy ma lesz a szülinapi buli, teljesen megzavarodtam... És reggel mikor láttam hogy már Mamm drága szülinapot kívánt Nikinek, megnyugodtam, hogy ma van... :oops: De nem... :shock:

Chesti drága,

Kép

:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Kép

Kép
zsókuci

Hu de ciki :oops: :oops: :oops:
Ne haragudj Chesi :oops: :oops: :oops:

Kép
bibike27

Na zavaromba még a nevedet se irom jol :oops:
Bocsi Chesti

Kép
bibike27

Bibike

írjál már többet magatokról 8) :D

Kép
lukrécia

Sziasztok!

Éppen ideültem, hogy kicsit visszaolvassak és írjak magunkról, de Lilike éhes, így majd később....

Judit

jucicuki

Na, akkor jól beindítottam a sorozatot... :oops: :oops: :oops:
Engem is bekavart a szülinapi buli, és az is hogy Chesti vonalzóján az van, hogy 11 hónap és 4 hét... Vagy lehet, hogy rosszul láttam reggel? Lehet, hogy még félkómás voltam... Hát bocsika még 1x....

Kép

Kép
mamm

Sziasztok :)

Numato, köszönöm a könyvtippet Neked is! Hűűűűűűű.... én egyelőre nem is tudom elképzelni, milyen lehet egy ekkora pocakot "birtokolni" :)

Agnese, nagyon édes Milán :)

Lányok, Bennetek még biztosan élénken élnek az első hetek (szegény Gabicsibét már kifaggattam priviben, de több szem többet lát :)... Mennyire jellemző az, hogy napról napra változik a terhességi tünetek erőssége? Ma reggel arra ébredtem, hogy teljesen megszűnt a mellfeszülés, és a hányinger is elkerült. Normális ez vajon?

Kezdek rájönni mekkora szívás az első trimeszter :) Ha vannak tünetek, akkor azért, ha nincsenek, akkor meg azért :) Persze, ezek boldogságos gondok lennének, ha az ember ismerné a sztori végét...
elan

Sziaasztok!

Könnybelábadt a szemem annyira aranyosak vagytok!!!!
Köszönjük!! :)
Igen hétfőn lesz, csak a család most tudott összegyűlni, ezért tarottuk ma.
:)

2006 októberben kerültünk BMC-be.
Kikerestem az első hozzászólásomat, mikor sikerült, majd amikor apa írt elöszőr mikor megszületett Niki. :) Jó volt nosztalgiázni. :)

[quote]2 írta:006 Január 05 Csütörtök - 20:17

Sziasztok!
Én is most találtam rátok. Mi is odajárunk. Túl vagyunk a vizsgálatokon, lombik program azonnal. Ma kaptam az első szurit Decapeptyl, 37ezer kicsit nem kaptam levegot hirtelen a patikaban. Mi var ram meg lanyok? Azt tudjatok mennyit tamogat a tb? hogy élitek meg amikor nem sikerül?
BUÉK mindenkinek igy útólag is

[quote]2 írta:006 Február 13 Hétfő - 13:47

Sziasztok!

EGY SIKERES TERHESSÉG

Jajj lányok kibújok a börömből esküszöm! Istenem ááááááááááááááááááááááááááááááá

El kell mondjam hétvégén azért nem írtam mert nagyon rossz érzésem volt, mintha megakarna jönni, este meg görcsölem is. Úgy mentem oda semmi esélyem.Sz.ügynök megviccelt, teljesen fa arccal kérdezte...első beültetés volt úgye...hmmm na hát akkor gratulálok mert 1 sikeres terhességnek nézünk elébe
Kéééész, elkezdtem sirni
Szóval 10 nap múlva ultrahang, köszönöm a szorításokat

[quote]O írta:któber 23 Hétfő - 20:41

Sziasztok!

Még mindig a papa.
Eszter jól van. Végre tud pihenni. Niki már szopizik
Eszti kérte, h pár gondolatot írjak le a szülésről az én szemszögemből. Annyi minden forog még bennem, h mindet leírni lehetetlenség. Tényleg csak pár gondolat:
Először is: HŐSÖK vagytok. Minden nő az. De Eszter különösen. 48 órás ébrenlét és 24 órás vajjúdás útán még maradt ereje a szülésre. Hihetetlen kitartás és erő van ebbe a csöpp lányban. Ezentúl is csak apás szülést tudok elképzelni. Amelyik apa kihagyja ezt az rengeteg mindent elveszít: egy életre szóló élményt, még szorosabb köteléket a párjával és az első torokszorító pillanatokat mikor a gyermeke felsír! Soha nem fogom elfelejteni, mikor először Eszti mellére rakták a Nikit. Be is fejezem itt, mert még mindig túlfűtött érzelmi állapotban vagyok és csak a könnyeimet nyeldeklem. Még pár dolog:
Szülésznőt mindenképpen fogadjatok! Eszteré nagyon jó volt. Nagyon nagy segítség.
Alternatív szülőszoba egy remek találmány, de a végét még mindig csak hagyományos szülőszéken tudom elképzelni. Ahogy elnéztem Eszter is osztja a véleményemet.
A kórház szülészeti osztálya is nagyon remek volt.
Mindenamellett, hogy szakmailag nagyon felkészültek, folyamatosan odafigyeltek a családi intimitás fenntartására is.
Nikiről nem tudok csak könnyezve írni ... gyönyörű kislány. Szegénykém, ő is nagyon elfáradt a szülésben, de mai napon már nagyon élénk volt
Legyetek jók és mindenkinek sok-sok babát.

Most pedig 1 éves. :lol:
Nagyon jó volt, répatortája volt, ami nagyon ízlett neki, rengeteg játékot kapott, itt van pár kép, de inkább videóztunk. :)

Kép Kép Kép Kép

chesti

Chesti drága
na most meg nekem folyt a könnyem,ahogy a soraidat olvastam,jó kis nosztalgia :P :P :P a torta gyönyörü,no meg Niki is mint mindig :P :P

bibar

Chesti, boldog szülinapot Nikinek, hétfőre, nem biztos, hogy lesz időm akkor írni :wink:

Numa, nem semmi pocak!

Remélem Mindenki jól van, visszaolvasásig még nem jutottam, ezen az oldalon csemegéztem csak :oops:

Mi jól vagyunk, zajlik az élet, nem mondom, hogy unatkozunk a két csajszi mellett, Ati két hétig itthon van, sokat segít, még vasal is :lol:
Honlapot igyekszünk a lehetőségekhez képest frissíteni, ma is kerültek fel képek.
Rendesek a csajok, éjszaka csak négy óránként kelünk enni, doktornénivel megbeszéltük, hogy ha nem ébrednek, nyugodtan hagyhatom őket eddig, úgyis rá kell majd szokniuk, hogy éjszaka alszunk.
Dorka enyhe háti, nyaki hypotoniája miatt felvettem a kapcsolatot a Dévény alapítvánnyal, még nem válaszoltak, szeretném, ha megnéznék ők is.

Majd jelentkezem még!

Puszi!

Judit

jucicuki

Jó reggelt!

Éppen fejek a csajok reggelije előtt, hogy legyen mivel beadni majd a gyógyszereket. Nyugodt éjszakánk volt, a lányok igazán elkényeztetnek.
A 8:20-as etetés után 00:20-kor és 04:20-kor keltem őket, addig csend van. Kicsit még ugyan lassan esznek, így egy etetés a pelusozással, büfiztetéssel 1-1,5 óra a 2 csajszinak. Dorka 70 ill. 80, Liló 60 ill. 70 ml-t evett, mióta a kórházból hazajöttünk sokat erősödtek, egyre ritkábban kell üvegből pótolni (ami nagyon jó, mert ha minden szopi után még fejnem is kellene :shock: :shock: )
A 11:20-as etetés után szoktunk sétálni, ha szép az idő.
A séta lesz ( öltöztetés ) macerásabb majd ha egyedül leszek már velük itthon.

Puszi Mindenkinek!

Judit

jucicuki

Chesti

szuperek a fotók és még egyszer bocsi :oops:
Olyan jó volt olvasni a régi sorokat.....

Elan

sajna nem tudok segíteni,mert nekem mikor beindultak a tünetek,nem volt megállás.... :shock:
De pl egyik barinőmnek volt úgy,hogy össze-vissza,egyik nap szarul volt,másnap meg kutya baja.Sztem ezer féle verzió van. :wink:

Juci

fárasztó lehet,de azért boldogságos.... :P szép napokat nektek :D

Napcsika nagyon el van tűnve.... 8)

Kép
lukrécia

Sziasztok,

Na, itt vagyok ám én is, csak az elmúlt napok eléggé zűrösek voltak, mindig mentünk valahová :? Pénteken voltunk a Titanic-kiállításon, nagyon jó volt, és egyben félelmetes is. Maga sztori ugye ismert volt, de mégis döbbenetes véletlenek váltak számomra is ismertté. Szóval jó volt, bár kicsit többet vártam tőle.

Napcsi,
Hát kész vagyok Nóritól! Csodaszép kiscsajszi (mint az anyucija) :D Mesélj majd, ha túl vagytok a kezdeti nehézségeken :wink: Puszillak!

Mot,
Hát ez a kis tündér nagyon édi! :D Látszik rajta, hogy nagyon boldog babóka! :D

Fiona,
Örülök, hogy minden rendben manócskával! :D És, hogy bepótolta a mocorgásait :D:D
Kilók: ha ismernél, akkor nem tőlem kérdeznéd :lol: :lol: :oops: Hát azt tudom írni, hogy sok gyümi és zöldség, kevesebb szénhidrát és cukor. De nekem még nem terhesen sem megy, úgyhogy megértem, ha nem tudnád tartani. Amúgy tényleg ne foglalkozz vele. Hiszen a lényeg a pocidban van, minden más másodrangú. Ő érte küzdöttél, így mit számít az a pár kiló?? A szopi után meg majd lemegy. Első a babó és az egészség, a többi le van…….. :D

Benszi,
:shock: Hát anyám, nem semmi történések… Nagyon-nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen Dórával! 2-3 hét… atyaég! Kitartás drága! Fel a fejjel!

Numato,
Hm, nem semmi ez a pocak! :D:D És tényleg nagyon jó ez a haj! :D:D Csini vagy!
Hát igen, lassan bekocogsz a finisbe Te is! :D Jaj, nagyon izgi! :D Remélem, ha már ott leszel, akkor kaphatok tőled sms-t…:oops:
És meglátod, minden rendben lesz! Ügyes leszel, és a kicsik is azok lesznek! Te elvileg normál szülésre készülsz, ugye? Fel a fejjel, kitartás! Puszillak!

Lippa,
Szegény Petra álla… kis husika… Puszild meg Őket helyettem is, jó? :)

Agnese,
De szuper, hogy jelentkeztél! :D:D:D:D Boldog hófordulót Milánnak utólagosan is :D Nagyon szép nagyfiú már! :D

Chesti drága,
Az én szemeimbe is könnyet csaltál :oops:
Puszi Neked is és a majdnem egyévesednek is :lol:

Judit,
Örülök nagyon, hogy ilyen jól viselkednek a lányok! :D Milyen rendes Ati, hogy ilyen sokat segít! A lányok csodaszépek!

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Jó estét mindenkinek!

Először is gratulálok a kis szülinaposoknak!
A pocakos képet látván először megrémültem,de a vonalzót néztem és láttam hogy 4 nevecske van rajta,akkor kicsit megnyugodtam hiszen ezek 4-es ikrek gondoltam!!Csak nézem azt a vonalzót továbbra is,és leesett a tantusz hogy ikrek és két nevük van!! :oops: :oops: :oops: :oops: Azért írtam le mindezt mert a tegnapi első UH-omon tudtam meg hogy nekem is ikreim lesznek!Megmondom az őszintét hogy K....ra be vagyok szarva!Remélem nem csak én vagyok így ezzel!Az elején szerintem mindenki így van vele!Az megnyugtató hogy van egy pár ikres anyuka és kismama köztünk! :roll: :roll: :roll:
Biztos lesznek majd kérdéseim feléjük,már most is vannak,de még megvárom ezt a kritikus időt,hiszen még bármi történhet!Én addig is amit tehetek értük azt megteszem ezerrel,aztán majd meglátjuk!!
gina25

csak megnézem sikerült-e a vonalzom :)

Kép
gina25

Sikerüüüüüült :lol:

Kép
gina25

Sziasztok!

Benszike most olvastam, hogy mik történnek Veled, kitartás!

Numa kitartás!

Puszi!

Judit

jucicuki

Hát ezen a képen annyira nem látszik a pocóm, de most csak ezzel tudok szolgálni. És persze ha még nem láttátok volna az új szépséges vonatot akkor azt is kicsit megcsodálhatjátok. :)
Kép

Bibar:
Hogy derült ki nálad az, hogy nem ehetsz édességet? Melyik eredményed nem lett jó? Lehet hogy már írtad, de érdekelne azért.
Köszi
Vendég

Estrella
a sima cukros vérvételem jó lett,de a terheléses nem,tehát amikor megittam a cukros lötyit és utána 2 órával vettek ujra vért,na azon megbuktam,a szervezetem azt már nem tudta feldolgozni.a korházi sima vérvételek mind határérték alattiak lettek.de azért egy pici süti vagy norbi rudi minden nap lecsuszik ám :oops: :oops: az még belefér :oops:

eddig havonta 4 kg hiztam,most meg már 2 hét alatt fogytam 1 kg-ot :lol: :lol: szóval ez már kellett nekem mert tényleg elszálltam,igy könnyebb lesz szülés után :oops:

Lukikám
ma rakjuk össze a butort,annyira várom már hogy lássam a kiságyat :P :P :P hogy vagytok?szerdán beszélünk?csütörtökön meg megyek majd szórakoztatni!addig kitartás :wink: :wink:

bibar

Sziasztok!

Gyors bekukk a vonalzóm miatt. Had pityogjak még egy kicsit... ma is. :lol:

Kép Kép

chesti

Chesti
akkor ma ujra boldog szülinapot ennek a szépségnek :P :P amikor én ide csatlakoztam annó a te londoni képeid láttam meg elöször,annyira irigykedtem,csodaszép kismama voltál :P :P most meg 1 éves.....imádnivaló az a felsö mosoly :P :P :P

bibar

Bibar:
Köszi a dicséretet, meg az infókat is. Én szinte minden nap eszem édességet, valamelyik nap 3 sütit is benyomtam. Imádom.
Félek mi lesz a terheléses cukros vizsgálaton. De csak november végén kell mennem, addig mi lesz? Vérvételen voltam, de ott meg nincs cukor meg semmi, én ezt nem értem. Mit néznek akkor? :shock:
Vendég

Chesti

NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK MA IS :lol: :lol:

Estrella

de csini vagy,szerintem azért a cukivizsgálatod előtt egy héttel már ne egyél édességet,én is úgy csináltam.

Bibarka

Tudom ám,hogy ma rakjátok össze..... :lol: Tegnap többször is eszembe jutott milyen csudaszép napotok lesz ma :D
Szerdán hívlak. :D
Olyan rossz volt az első éjszakám az uram nélkül :cry:
Jön ma anyóspajti :shock: :lol:
puszika :P :P :P

Kép
lukrécia

Juj,33 hét. :D :D :D

Kép
lukrécia

Chesti, mennyire gyönyörű a kislányod! Ezek a szemek... teljesen elolvadtam tőle!

Juci, örülök, hogy jól vagytok, és lassan kialakul a napirend. Gondolom, most jól jön a szervezőkészség :)

Lukrécia, hát, úgy tűnik, hogy én ilyen tünetváltós alkat vagyok; most éppen megint eléggé vacakul érzem magam (ilyenkor örülök :) De most, hogy ezt már tudom magamról, kevésbé fogok parázni miatta. Most éppen rettenetes undort érzek minden édesség iránt (korábban csoki, keksz, és sütifüggő voltam, szóval még szoknom kell ezt az új érzést).

Gina, gyönyörű a vonalzód ;) Remélem, lassan sikerül feldolgozni az első "sokkot". Itt a lányok biztosan rengeteget tudnak segíteni, és meglátod, minden rendben lesz!

Estrella, szerintem nagyon is látszik :) Nagyon szép kismama vagy, vonat nélkül is!

Benszi, remélem, hogy a körülményekhez képest jól vagytok! Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen.
elan

Elan

Én az első 3 hónapban jégkrémen és pogácsán éltem... :? Semmi más nem ment le,mondjuk még ez is kijött :roll: :D
Majd visszajön a kedved az édességhez,ne félj :wink: kamatostól :wink:

Kép
lukrécia

Nagyon sok boldogságot kívánok az 1 éves Lencsilánynak!

Chesti drága jók a képek mint mindig és nekem is nagyon tetszett a visszaemlékezésed!

Agnese mekkora már Milán :o .Továbbra is nagyon huncut és gyönyörű!

Gina gratulálok az ikrekhez :wink: .Én nagyon örültem neki anno amikor megtudtam(sőt titkon erre vágytam :oops: ) :wink: .

Estrella nagyon csini Vagy,azért látszik ám az a pocak.

Juci örülök,hogy minden ok :D .Ne aggódj pikk-pakk belerázódsz majd az egyedül történő öltöztetésbe is :wink: .

Zsókuci drága átadtam :wink: .

Mindenkinek további jó pihenést kívánok!
Lippa

lippa

Chesti,

NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KIVÁNUNK A KIS NIKINEK.
Kép

Kép
bibike27

Chesti drága,

Na, most már a napján :oops: :oops:

Isten éltesse sokáig a gyönyörű kislányodat! :D:D

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Chesti

Nagyon boldog szülinapot a pici lánykádnak!
Kép

Estrella
Nagyon csini kismami vagy!
gabicsibe

Estrella
csak november végén lesz?? :shock: :shock: akkor én sem értem....na de a lényeg hogy én is ilyen édességfaló voltam,és nem álltam le,igy magas lett,a vérvétel elött egy héttel már nagyon fogd vissza magad :oops: :oops: próbáld meg :oops: nekem nem sikerült :shock: :shock:

Lukikám
anyóspajti :shock: :shock: jó szorakozást :wink: mi összeraktuk a butort,nagyon szép,majd lefotótom és átküldöm valamikor :wink: :wink: remélem azért nem félsz éjszakánként egyedül :oops: :oops: kitartás,csütörtökön szórakoztatlak :lol: :lol: :lol: hivj szerdán,puszika

bibar

Sziasztok!

Elöször is én is nosztalgiázok egy kicsit, ugyanis pontosan 1 éve , okt 22-én volt a leszivásom, és 24 .én a beültetésem, és most itt szuszog mellettem a kicsi lányom, istenem mennyit vártünk rá, és most végre itt van!Én vagyok a legboldogabb ember a földön! :lol:
Irok egy kicsit magunkrol, :oops:
Voltunk oltáson, és az én kicsi lányom egy igazi hös, képzeljétek nem sirt, csak egy kis nyöszörgés volt,folyamatosan magyarázott, nevedgélt a doktornöre, nagyon büszke vagyok rá! :lol:
80dkg hizott 1 hónap alatt :lol: , már 5700g körül van a kincsem.
ja és már 59 cm.Már fürdésnél pancsikál a szivem, nagyon tetszik neki. :lol:
2-3 napja ugy érzem mintha kevesebb lenne a tejem, ez miatt most egy kicsit ki vagyok. :cry: , remélem hogy rendezödni fog.
Ismeri valaki a more milk kapszulát? Most rendeltem kiváncsi vagyok rá!
mindjárt dobok képeket is
Puszi nektek

Kép
bibike27

Chesti
Nagyon boldog születésnapot kívánok a gyönyörűséges Niki babának Kép
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?