Sziasztok Lányok!
Leszter
Probléma még áll, itt aludt egy ismerõsünk (lány, fodrász
), így a gép nem lett bekapcsolva, de amikor én beszélgetni akartam, Apa egybõl álmos lett, így elaludtunk
De ha elbeszélgetünk, arról bármi is az eredmény, írok (elõbb
vagy utóbb
)
Palacsintaaaa...
Elsõ terv szerint július 28-tól augusztus 10-ig mennénk anyukámékhoz, de ha nagyon jól érezzük magunkat és készen lesz a strand is, akkor tovább maradunk
. Ha nem jön közbe semmi, akkor aug. 18-án kellene Zsombinak szurit kapni, Szandinak 6-án, de a doki néninek már bezengtem e tervet (mármint hogy lehet, hogy hosszabbítjuk a nyaralást), így elõre engedélyezte a csúszást
Csucsuka
Haláli a két gyerkõc
És mekkora bibik vannak Danó lábán
Heni
Snapszerezik
, de én úgy látom, hogy inkább a cseten van a hangsúly
. És az a különbség, hogy nálunk Zsombi még nem alszik, amikor õ már nekikezd
.
Az én vasalómat most januárban nyírta ki a lányom, részvétem
Gratula a két fogacskához
Kitartás Bencéhez!!!
Én még Zsombi fogaival nem tudok eldicsekedni, de Szandinak múlt héten kibújt az elsõ maradandó foga
, a második is az áttörés határán van.
Tegnapi rossz hír: fogorvost kellett keresni, mert Szandi sírt, hogy nagyon fáj a foga
. Valószínûleg nem nagyon fájt, mert eléggé mimóza a lelkem, de túlélte, itthon már nagyon dicsekedett, aztán meghallgattam az apját, mi tartott egy olyan kis tömésen másfél(!) órát
. Azt azért meghallgattam volna, hogy beszél nyitott szájjal
, amikor nem ordított, akkor beszélt, a doki sík ideg volt a végén (szegény, lehet, hogy többet nem is vállal el bennünket
), de jól bírta. A lényeg, az egyik tejfog oldala elkezdett lyukadni, be kellett tömni. Hiába dumáltam, hogy hülye ötlet Túró Rudival kezdeni a napot (Apa ötlet megint
), pláne, hogy utána nem mos fogat, itt az eredmény. Most már bezzeg az van, amit én mondtam (fél éve annak kellene lenni, akkor nem lett volna a tegnapi hajcihõ).
Tegnap lemérték Zsombit, 5,75 kg, ezt is csodálom, nagyon rosszul eszik mostanában, állandóan rajtam lóg, de tuti, hogy csak játszik, mert tele cicit enged el
Andi
S-es szoknya???? Én meg sem írom, mekkora ruhákat vettem/kaptam (van közte mindenféle)
Nekünk még nem mondta a doki néni, hogy "piszkálhatjuk" a fütyit, pedig Zsombi már 8 hetes
Myssnia
Köszi Zsombi nevében
A pocakom helyén meg maradt egy jó kis párnácska
Nem tudom, mi van, de Zsombi hétfõn is és kedden is nyügi volt, amíg el nem aludt, és egyre kevesebbet alszik (Szandi is ilyen volt).
Idézetek
, nálunk még nem idéz senki, anyukámék megkérdezik, hogy felvehetik-e (érdekes, anyukám is csak akkor kérdezi meg, amikor tudja, hogy úgyis fel kell venni)
A csoki-téma gáz, de nyugodj meg, el fogja újságolni Szilárd is, mert azzal, hogy "Ne mondd meg anyádnak" csak azt éri el anyukád, hogy elmondja (így van húgoméknál is és nálunk is volt hasonló szitu Szandival), szóval a kicsik még nem hazudnak.
Gömb
Szép szõnyeg
, gratula
Lám, aki tehetné, hogy apájával foglalkozzon, az gyerekezik
Én saját barkácsolású szõnyeget tervezek Zsombinak, anyukáméknál szeretném megcsinálni, mert neki jobb varrógépe van.
Maci_2
Johnson's-os masszázsfüzet a kórházban kapott kisbaba csomagban volt, legalábbis nekem onnan van. Itt is van babamasszázs tanfolyás a IV. ker-ben, ott voltál (Erdõsor u.? Ha igen, milyen? Mi is szeretnénk menni, de buszozni kell
Anyakati
Mindenkinek jobbulást
Gyerkõcök nagyon szépek
Rajtad plusz 8 kiló???? Hol???
Norka
Én ideg-rohamot kapok minden reggel, amikor tükörbe nézek, úgy áll a hajam
Visszasírom a derékig érõt (Szandi nem húzta, öcsém mellszõrzetét annál inkább
)
Kakitéma: Zsombi már megint nem akar kakilni, hétfõn reggel volt utoljára
Ez a második alkalom, az elsõ péntek délelõtt 10-kor született kaki után a következõ vasárnap este 9-kor jött. Hétfõn reggel megnyugodtam az újabb termés láttán, erre azóta semmi
. Nekem van itthon kúp, lehet, hogy kipróbálom (védõnõ szerint ne).
Bocsi, megint jó hosszú lett, igaz, közben éhen haltam
És Zsombi is mozgolódik
Pussz
Toffi + izgõmozgó Zsombi
Momo
Én nem akciófilmezek, hanem Spektrumot és társait nézek, meg is kaptam párszor, hogy lehet este hangyákról, kígyókról stb. szóló filmet nézni? Neki nem mindegy? (nem, mert közben azért tévézne is) De ez a Post-it-es dolog tetszik, kipróbálom !!!
Anyakati
Gratula a fényképezõhöz
Urszila
Jobbulást
Zsuzsi
Neked is jobbulást
Noémi
Gratula a 6-ik fogacskához