Sziasztok,
Köszi mindenkinek az érdeklődést, hálistennek jobban van apukám, talán ma du. már hazaengedik, új gyógyszert kapott, reméljük, nem fordul elő ez többet vagy legalább nagyon sokáig! Amúgy tiszta katasztrófa a kórház, meg az odafigyelés, ellátás, kétszer másik betegnek adták a gyógyszerét és még őket akarták hibáztatni, 2x sikerült elfelejtetniük odaadni, a hétvégén a kutya nem nézett feléjük... szóval jobb lesz, ha otthon lesz, mert a végén úgy felidegesíti magát, hogy megint baj lesz...
Dóri: gratula a szakdolihoz, nagyon ügyi vagy!!!
Én az interneten néztem a játszóházat, azt íják, nov. közepéig átalakítás miatt zárva van.
Annamari, ti mikor jártatok ott utoljára?
Gabi, tudod, a Gvadányi utcában, ahol régen is taliztunk, te is jártál ott egyszer -kétszer sztem!
Anikó, hű ez a hányás dolog azért durva, hallottam, hogy vannak gyerekek, akik ennyire túlreagálják.
Nálunk Máté nagyon nehezen adja fel a sírás dolgot, képes több mint egy óráig vonyítani, ha az ember bírja addig idegekkel... Ezért is lepődtem meg tegnap este, amikor iszonyú erős ordítás után magától abbahagyta viszonylag hamar, mert hát persze altatásnál sem mindegy hogy ki, mikor, hogy, mit, és minden percben változik, hogy mit akar, beszélni ilyenkor nem lehet vele, sajnos. Na de csak lesz egyszer jobb.
Te kinél fogod szülni a harmadik babócát?
Fogorvost csak egyet ismerek az sztk-ban, de nem igazán ajánlom, én sem mentem el hozzá szívesen, pedig már kellett volna.
Nem tud vki egy nem olyan drága, de jó magán fogorvost Zuglóban v a környéken?
Judit, Máté lebetegedett végül komolyabban, mi a helyzet? Jobbulást neki!
Timi, Barbi, hogy vagytok?
Puszi mindenkinek, Krisz