Új privát üzeneted érkezett!

Hát attól izgi hogy lehet a csoki nem lesz világbajnok :mrgreen: :mrgreen:

Igazi ezermester vagy (vagy mekkmester :roll: ) :wink: :D :D :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Na végre mááááá :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Miért vagyok ezermester??? Lemaradtam...

Viszont teletettem a pocakomat kajával :D:D:D És most elégedett kisóvodás vagyok ;)

Kép
Kép
encu

És ott a pont! :D

Sehol senki (más)??? Barbi hogy lehet? Meg úgy általában... :shock: 8)

Kép
Kép
encu

Jaj, de magáááááányos vagyoooook!!!! Tesóka, te sem vagy bagolymadár? :D

Kép
Kép
encu

:shock:

Kép
Kép
encu

Akkor jóccakát mindenkinek! Elkukkantam :D

Kép
Kép
encu

Szép jó reggelt! :D

Hogy aludtatok?

Mi szuperül :D :D :D :D bár még fogacska nincs :?

Encu!

Azért vagy ezermester mert mindenhez értesz :wink: Tudod, unikum :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Köszi jól vagyok, még mindig egyben. És ez már szerintem így is marad, remélem csak péntekig. :D

Móni, tényleg jó izgi volt az F1, ezért nem vitt apa mozizni, de végülis jó volt itthon. Mi is jól aludtunk :D
Ma már jön haza Szilárd délután, már túl sok ez a nyugi :roll: :D

Gabó, és mikorra tervezitek az esküvőt?

Kép

Kép
sbarbi

Reggelt!!

Jéé, én is jól aludtam, egyszer ébredtem fel tartósabban, mikor is megijedtem a saját takarómtól :D No de mindezt azért, mert nagyon hideg volt...aztán kiderült, hogy összetejeztem.. :shock: :shock: :lol: Egy fél tenyérnyi tejcifolt volt rajta, meg egy egy cicinyivel odébb :D Nem tudom, mit álmodhattam, de bejött :D

Hidegfront van? :D

Barbi, te már hihetetlenül közel vagy..!!!!!!!!!! :lol: 8)

Kép
Kép
encu

Encu, majd hozzászoksz, amikor szoptattam minden tiszta tej volt :oops: A vonalzód szerint már neked sem lesz korababa :D

Kép

Kép
sbarbi

Öröm látni Titeket, kipihent kismamik :D :D :D :D

Barbi!

Péntek már tényleg nagyon közel van, na meg a hivatalos 9 nap sem olyan sok :D Vince nagyon jó baba, tudja hogy mi a dolga, szépen időben kibujni :D hogy tudjon tervezni anya meg apa :wink:

Tesóka!

Tejcsi folt :D :D :D :D :D :D Még mennyi ilyen lesz :o

Az első hetekben mikor szó szerint úsztunk a tejben, vastag türcsin aludtam mert a melltartóbetét sem gyűzte szívni annyira folyt :lol: De rossz volt, akárhova mentünk tele voltam melltartóbetéttel, és átlátszanak azok a rucin, fújjjjjj de utálom :evil: Hála az égnek mára már nem aktuális 8)

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Barbi!

Tényleg nem csak az utazás meg az alvás gond csöpögő cicivel :o :D
A szoptatás sem kispályás mikor még automatikusan megindul a másikból a tejleadó reflex :D :D :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tényleg nem lenne korababa :D
De már a múlt héten sem lett volna, elvégre akkor már benne voltam a 37. hétben, most már a 38-at taposom ;)

Kicsit szomorkás idő van...Lehet, hogy megyünk Apával a luxusautó schowra :D

Kép
Kép
encu

37. hét :D :D :D :D

Lesz még uh-d Tesóka? Vagy már nem?

Tényleg szomorkás, :evil:

De vigyázz magatokra! És ha elkezdene folyni a magzatvíz, foglalj helyet az egyik ferráriban :wink: :D Aztán majd mesélheted Kiskarcsinak hogy hol akart kibújni :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

De jó, hogy mindenki ilyen kipihent. :)
Mi is egész jól aludtunk, pedig mostanában kétszer is kel éjszaka Nonó, nem tudom miért alszik ilyen rosszul, biztos az idő miatt.

Móni!
Légyszi tedd már be megint az a táblázatot, amin a hozzátáplálások vannak. Nem kell még, de azért jobb, ha megvan.
Amúgy azt, hogy töltötted be ide?

Gabó!
Mesélj az esküvői tervekről. :wink:

Csilla!
Minden ok veletek?

Barbi!
Megy a drukk ezerrel, már tényleg csak pár nap, és a kezedben tarthatod Vince babát! :lol:

Barbi, Encu!
Izgultok már?

Nekem a tejcsiről csak egy sztori jut most az eszembe.
Nálunk Nonó, mindig azzal szórakozik, hogy megszívja ezerrel a cicit, és akkor veszi ki, mikor szabályosan spiccel a tej, és jót kuncog rajta. Nagyon kis huncut! :D

Kép
niki+baba

Sziasztok!!

NAgyon kúl verákat láttunk, tán még esélek is majd, csak most vízszint :D

Tesóka, igen, most szerdán lesz egy UH, meg remélem több is :D

Niki, IZGUOK ÁM!!! :D

Kép
Kép
encu

Látom ünnepi a forgalom ;)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Aztaaa mennyit írtatok :o :shock:

Niki!

A Ricsi is szereti ezt játszani :D
Viszont volt már olyan hogy mikor hisztizett, elő a cici és képenlőttem tejjel. NÉzett nagyokat hogy mi van :lol: Megmár apára is lövöldöztem 8)

Tényleg, nálatok hogy van ez mikor apával összebújtok, tabu a cici vagy ugyanúgy mint előtte? Engem zavar ha hozzányúl, most a Ricsié, fura is mikor "odapiszkál" :shock: :oops:

Még mindig nem tudom hogy hogy kell táblázatot beilleszteni, visszalapozok és belinkelem újra :wink:

Tesóka!

Mesélj a csili-vili verdákról!

Kiváncsi vagyok már mekkora Kiskarcsi :D

Túlságosan is ünnepi a forgalom pedig ma még nincs is ünnep :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Háááááát fogalmam sincs hogy hányadik oldalon lehet a tábla :?
Rákerestem és találtam egy hasonlót, majd ha több időm lesz visszapörgetem rendesen az idő kerekét :D

http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/mes ... 201686.doc

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Hááát, volt ott mindenféle szuperdrága verda, meg hétköznapi márkákból is felsőkategóriások... De úgy mentünk Apával a sorok között, hogy "aztaaa!", "figyeld!", "aztakurva!"..meg ilyenek :D Volt egy-két egyedi építésű szuperluxus meg szupergyors darab is....Hát ellébecoltunk egy darabig ;) Még holnap is van, ha valakit érdekelne :D

Engem is nagyon izgat, hogy mekkora lehet bennem ez a kis ördögfióka :D Egész nap izegmozog, mintha kergetnék :D Viszont most mintha már néha én is meg tudnám különböztetni az ő mocorgását a méhösszehúzódásoktól.. Tehát ezzel azt akarom mondani, hogy vannak összehúzódásaim :D

Most megyek Apát nyírni ;)

Kép
Kép
encu

Én elmentettem azt a dokit :D

Íme: 1193060534.6296.doc

Kép
Kép
encu

:shock:

Kép
Kép
encu

Ez ugyanaz :D

Tesóka!

Hogy tetted ezt így fel ide??????????
Én is akarok de nem tudom hogy hogy kell, csak képet tudok csatolni :oops:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Nyírni vagy kinyírni? :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Elmentettem az asztalra a doksik közé a múltkor, mondván, jó lesz majd egyszer, most meg feltettem mellékletként :D

Megnyírtam, és nagyon jó lett :D

Most meg lassan indulunk anyum szülinapjára :D

Kaja-pia-dínom-dánom :D:D:D

Kép
Kép
encu

1193063792.9344.doc

Hihííííí na én is tudok táblázatot feltenni, hát de szupiiiii :roll: :D

Ez az én eredeti táblázatom :lol:

Tesóka!

Köszi szépen, most nagyon heppi lettem :D :D :D

Jó kis petrezselymes krumlit fini rántott husival meg ubsallal, nyam-nyam, egyél helyettem is :wink:

Sok boldogságot az ünnepeltnek! :D

Na megyek megzabolázom a Ricsit, belemászott a játékosdobozába :shock: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Hááát, nem ez volt a menü, de hasonlü :D Mondjam? Jó, no: marhatokány jó sok hagymával, vörösborosan, csirkecomb sülve gombafejekkel, marhacomb egészben, borsos kéreggel. Krumpisaláta, répás rizibizi, házikenyér, tiramisu, gyümölcstorta és sörkifli :D:D:D:D:D Lazán ennyi :D Gondolhatod hogy nézek ki ;) Kiskarcsinak alig van helye!! :D:D:D:D:D

Örülök, hogy örömet tudtam okozni ;)

Ja, voltak savanyúk is, de az valahogy lemaradt :lol:

Kép
Kép
encu

Tesóka!!! Merre?

A többiekről már nem is merek érdeklődni ;)

Kép
Kép
encu

Nálatok a Ricsi randalíroz, nálunk most a Zeusz...beengedtük, azóta nem lehet lelőni...Extraboldog, hogy nem fázik már :D

Kép
Kép
encu

:shock: :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: :?:

Kép
Kép
encu

Egyedüli bagoly vagyok?! :? :o :lol:

Kép
Kép
encu

Uhu!!Uhu!!Uhu!!Uhu!!Uhu!!Uhu!!Uhu!!Uhu!!Uhu!!Uhu!!Uhu!!Uhu!!Uhu!!Uhu!!Uhu!!Uhu!!Uhu!!Uhu!!Uhu!!Uhu!!Uhu!!Uhu!!Uhu!!Uhu!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Encu!

Hát hova lettél az este? :o :D :D

Anyud szép menüt rittyentett össze :D

Hogy aludtál? Mi megint szuperül, a fiúk még most is alszanak :lol:

Többiek?????????Ma sem lesz szinte senki? :cry: ejnye-bejnye :wink: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Látom a nagypocakosok még egyben vannak, pedig azt hittem, hogy ez a szomorú idő változást hoz!
Persze nem baj, de akkor hogy fogtok jönni Flóra szülinapjára????
Hát egy kicsit önző voltam! :oops:

Encu!
Biztos szupi lehetett, én is imádom a jó verdákat!

Móni!
Ti is jobban alszotok mostanában?

Barbi!
Nem sokára már a kezedben tarthatod Vincét! :lol:
Mikorra is beszéltétek meg a dokiddal a nagy napot?

Hát tavaly ilyenkor sokkal jobb és szebb idő volt! :evil:
Kicsit depis vagyok az időtől, na meg attól, hogy egy óra múlva kacsát tollazok! :shock: :?
Jobban mondva kacsákat!!!

Na mentem is csinálni a terepet.

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Encu, az autókiállítás jó lehetett, aztán meg az a szülinap, jó sokat dolgozhatott vele anyud!

Gabó, majd csütörtökön fixáljuk az időpontot a dokival, ezért gondolom a pénteket, vagy türelmetlen vagyok? :oops: A kacsapucolást nem irigylem, bár a pecsenyekacsa az nagyon finom :wink:

Mi is elég jól aludtunk, Szilárd is 7ig aludt, nála ez rekordnak számít.
Bár éjjel egyszer úgy görcsöltem, hogy mozdulni nem bírtam...
Olyan szomorkás ez az idő tényleg, olyan sötét van :(

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Túloznék a jó alvás dumával, de rossznak sem mondanám :D

Igen, lányok, anya nagyon kitett magáért, nemcsak hosszú volt a menü, hanem istenifinom is :D Szegénykém biztos jól lefáradt.. :oops: :? De hát egyszer 50 éves az ember... ;) Meg segítettünk neki azért, míg ott voltunk.

Tesóka, tök jó, hogy mostanában jól alszotok...az elmúlt 3-4 éjszaka nekem is tűrető volt. Melegfront van, és a héten nem lesz semmilyen front, úgyhogy Gabó, nem valószínű, hogy frontos szülések lennének... :D De ki tudja? Lehet, hogy ekkora összefüggés azért nincs a dolgok között...

Gabó! Mikor tartod Flóra szülinapját? Ezek szerint le fogunk maradni róla... :(:(:(:( PEdig ettem volna a tiramisudból ;) ÁÁÁááá, jó lett volna még egy olyan míting, mint a múltkor...Sebaj, majd lesz itt nálam, amikor Kiskarcsi már látogatható lesz. Csinálok egy "babakelengye" bulit ;) Tehát eszem-iszom-kinevetjobbanamásiknál buli ifjú anyukáknak.. :D Mondjuk ez odébb van, de türelem ilyet terem :D

Barbi! Egy csúnya összehúzódásom nekem is volt éjjel..olyan 5 körül asszem :D Figyeltem, jön e még, de jelentős nem lett végül. Viszont Kiskarcsi kezd belassulni picit. Éjjel nem mocorgott sokat, meg is voltam ijedve...aztán mikor magához tért, akkor nagyon erősen nyomta, de csökkent a mennyiség :D Állítólag ez is jelent valamit. MINDEN JELENT VALAMIT!!!! :D:D:D:D:D:D:D

Na, kicsit sürgökforgok, gyertek, csevegjetek! :D

TÖBBIEK? :D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!
Hoztam egy táblát! Nem tom örültök-e neki. Ez csak egy próba, ha szeretnétek akkor ezentúl lesz.
Ja és kérem a hiányos részeket, hogy írjátok le, hogy betudjam írni.
A mit tud a babához, mindig az aktuálisat mondjátok, amit ált. legtöbbször csinál.

Kép

Én sajna nem aludtam ilyen jól 5-ször voltunk fent éjszaka! :cry:
De már edződöm :).

Kép
niki+baba

Szia Niki!!!

Jó ez a táblázat...de asszem egyelőre ennyit tudunk beírni az én részemhez ;)

Jókedvű a Nonó? :D

Kép
Kép
encu

Móni!
Nálunk nem tabu a cici, de sok értelme nincs hogy hozzáérjen, mert fáj nekem, és ha meg hozzáér, beindul a tejcsi, és csöpög mind a kettőből.
A melltartóbetétet én is utálom, mert nagyon meg kell válogatni, hogy mibe nem látszik át, de nekem még kell. :?
Neked szokott olyan lenni, hogy napközbe csak úgy bedurran a cicid, nem megkeményedik, de fáj, és tudom hogy akkor elkezd csöpögni. Mikor pl. anyuéknál volt Nonó, és telcsibe meghallottam hogy sír, akkor is bedurrant, érdekes volt.

Gabó!
Lenne egy hatalmas kérésem!!!
Neked megvan a Halász Judit cd, ha jól tudom, amin a micimackó is van. Sehol nem találom ezt a cd-t. Viszont Nonó délután csak a micimackóra nyugszik meg, és nekünk az az egy szám van meg Halász Judittól,mert a micimackó kalandjain van bónuszszámként.
Apával már nagyon unjuk ezt a dalt :? , nem tennéd meg hogy átmásolod nekünk? Kifizetem meg el is mennénk érte, csak hátha más szám is érdekelné, mert nem tudom hogy a hangjára nyugszik meg vagy a számra. :shock:

Kép
niki+baba

Encu!
Most szerencsére alszik. :)
Nagyon nyűgös, nem sokat aludt ő sem.

Megyek eszem valamit. :wink:

Kép
niki+baba

Bocsi Móni!!!!!!!!!

Kép

Kép
niki+baba

Sziasztok!

Itt voltak anyumék, jól lefárasztották a Ricsit és most alszik :D

Niki!

Szupi a táblázat!!!!! :D
súly: 10670 gramm
mit tud: legújabb: felállni
első szava: baba
:D :D :D :D :D :D

Gabó!

Ez volt a második éjszaka hogy jól aludtunk. De előtte, fú de rossz volt. Már várom hogy megint romoljon, nagyon duzzadt a Ricsi ínye :?

Kacsapucolás :lol: :lol: ki lőtte a tást? :lol:

Látom nagyon készülsz Flóra szülinapjára :wink: Milyen tortát akarsz neki? Vagy titok? :D Ajándék ötletek vannak már?
Olyan izgi az első szülinap, persze aztán majd mindegyik de ez az első. Úh, én a karácsonyra vagyok rápörögve :oops:

Encu!

Segítettetek anyudnak? Mit? Eltakarítani a főztjét :D :D Jól főzhet anyud, még most is nyelek ha visszagondolok a menüre :roll: :D

Minden rendben? Kicsit off vagy ma :shock: :wink:

Barbi!

Egyben vagy még?? :D csak mert te is hallgatsz :wink: :D
Hát ha pénteken ügyel a dokid akkor biztos akkor lesz. Általában az ügyeleti napjukra időzitik a programozott császikat a dokik. De majd úgyis megtudjátok két nap mulva, már mindjárt :D :D :D :D :D :D

Niki!

Igen, még most is van, hogy pl. itt nosztalgiázok és bedurrannak :lol: de már nem csöpögnek. Lassan neked is el fog mulni ez a csöpi, nekem kb. 5. hónaptól már nem kellett melltartóbetét csak éjszakára a biztonság kedvéért, de azt is elhagytam mert nem folyt már éjjel sem.
Most néztem a vonalzódra, hogy pontosan mekkora is Nonó, ééééééés majdnem 5 hós :shock: :shock: :shock: valahogy leragadtam a négy hós lesznél :oops: :lol:

Fájni még most is fáj, sajnos. :evil: Kétszer sikerült már hason aludnom, de most megint nem megy :evil: :evil: pedig olyan jó úgy alukázni :D

Ja és képzeld tegnap nekem is kiszlapázta az összes tejcsit a Ricsi, de már egyáltalán nem izgat, csak eszembejutottál hogy mikor még csak szopi van akkor ez mekkora riadalom. Viszont nektek is már 5 hét kb. maximum és ehettek fincsi gyümiket :D Vársz addig vagy előbb kezditek vagy majd jön ahogy jön :D :wink:

Csilla!

Merre jártok?? Minden ok?

Zsuzsa!

Te is nagyon hallgatsz!

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Ja, felállni kapaszkodással :D még odébb van az egyedül :o :lol:
Nikinek a táblihoz! :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Na, most töltöttem fel az új fotográfiákat, bocsi ha valaki nem kiváncsi ránk :oops: :wink:

Kép Ettől alszom jókat mostanában :lol:

Kép Kicsit folyik a nyálam :shock:

Kép Csak egy kicsit tapicskoltam össze a tükröt :shock:

Kép Az új tudományom

Kép Tesókának :wink: :D Köszönjük szépen!!! :D

Kép Ez meg a játékosdobozom :D

Na ennyi, befejeztem :oops: :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, rátok mindig mindenki kíváncsi!!! Édesek vagytok nagyon, és megható a kép, amin a "flakeszommal" van a Ricsi :D:D:D:D

Most értünk haza a Campiból, voltunk a Tropicariumban egyet nézelődni...engem nagyon megnyugtat, szeretem azt a helyet.. ;)

Off voltam, mostantól nézegetek a net felé, kár, hogy ilyen nyálkás idő van...mehettünk volna sétálni egyet..

Ugye, BARBI!!!! :D

Holnap megyünk mi is dokihoz, most lesz UH, megtudjuk mekkora ez a kis gézengúz :D
ÚGY VÁROM!!!

Gabó, kemény csaj vagy, elismerésem :D

Kép
Kép
encu

Hellóka!

Köszi, édi vagy hogy kivi vagy ránk :wink: :D

Még sosem voltam a tropiban :roll: de bizti jó, majd jövőre a Ricsivel :D

Úgy látszik elég termékeny lesz a jövőhét :D :D

Na megyek mert nem bír apa a Ricsivel és kijabál hogy anyaaaaaaaaaa :shock: :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Hűű, a Ricsi sztem nagyon fogja élvezni...Kiskarcsi is bizti.. Tök jó színes, meg látványos...lehet, hogy nem fog még felfogni semmit az egészből, de a színek-formák-fények jót tesznek a kis agyának :D Úgyhogy majd visszük..! :D Meg állatkertbe is, Timci kisfia is nagyon élvezte, pedig még igen picur. Megaztán amúgy is azt dumcsiztuk Apával, hogy mindenhova, ahova csak lehet, magunkkal fogjuk cipelni a csemetét/ket. :D Hadd lássanak világot ;) Kiskarcsi már így is egy csomó helyen volt ;)

ÚGY várom a HOLNAPOT!!!! :D

Barbi! Hogy vagy???

Többiek!

Kép
Kép
encu

Ja, azt hittem vasárnap van és holnap hétfő, és azért írtam hogy termékeny lesz a jövőhét :roll:
Akkor holnap, szerdán kell izgulni hogy mit mond a doki :D
Hű de ja, fáradt lettem, úgy aludnék :shock:

Szóval azt mondod jó a tropi :D
Állatkertbe már a Ricsi kerianyuja akarta vinni nyáron a kölköt de nem engedtem. Én túl kicsinek találtam oda, neki csak egy sima séta lett volna, de hol tettem volna tisztába meg hol szoptattam volna meg, hol mostam volna kezet, meg ilyenek. Vagy ez megoldható ott? :roll:

Kiskarcsi igazi világjáró már most is milesz ha kibújik :wink: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sztem meg lehet oldani az állatkertes dolgokat...Csak van annyira kultúrhely, hogy van pelenkázó a budikban...nem?? Meg én vinni fogok mindig fertőtlenítős kéztörlőt magammal ;) Szóval csakrákészülés kérdése.. (mondom most, aztán lehet, hogy majd ki sem akarok mozdulni a kölökkel, annyira macerás :D:D:D:D )

Minden percben tökre várom... :shock: :oops: :oops: :oops: :lol:

Kép
Kép
encu

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?