Hali lányok!
Szilbee: gondoltam rád pénteken! Örülök, hogy minden oké volt, megesett az első NST is ott helyben. Gratula a méhszájadnak is, jól bírja Dávid babát!
Virág: Most olvastam, mi volt terhesgondozáson..Nem semmi....Bár Tóth dokiból kinézem, hogy nem tudja hanyadik hétben vagy...Bocsi, nekem ő nem (illetve sem) jön be.
Balwin: Dehogy vagy felelőlten, én vagyok túl kíváncsi. Új UH van a kórházban, gondoltam tök jó lesz...Hát az volt...
BBJ: Főzőtipp - ha még aktuális (bizti, hogy nem...)
SZóval lasagne, dubary szelet, pácolt rostonsült csirkemell, majonézes rakott krumpli, mákos tészta+gulyásleves...Sült kacsa párolt káposztával, tört krumplival, brassói aprópecsenye fokhagymásan, zöldborsóleves és almás palacsinta, pizza, gyros, töltött csirke, borsos tokány nokedlivel...Hmmm...asszem éhes vagyok.
Rólunk: Új módi nálunk, hogy éjszaka bepörög a kisasszony és nem hagy aludni. Ezt úgy csinálja, hogy akárhogy fordulok, mindenhogy rugkapál. Nem folyamatosan, csak amikor éppen elszenderednék.
Minap fél 3 kor sikerült elszunnyadni és már fél 7-kor ébresztett.
Elkezdtük a bevásárlást, remélem, hogy télleg lány, mert már rózsaszín cuccokat is vettem, pedig megfogadtam, hogy minden uniszex lesz, de ki tud ellenállni néhány gyönyörű kis ruginak, pulcsinak....Ha fiú, visszaszámlázzuk Mosonyinak a holmik árát. He-he....
Volna kérdésem, lányok, segítetek nekem? KÉrdéseim a következők:
- Milyen márkájú pelenkát javasoltok kezdésként? ELveszetten álltam minap a pelenkahalmok előtt.....
- Zokni kell egy téli babának, ha minden rugija "talpas"?? És harisnya?
- Kocsikabát kell, ha van overál?
- Szopisteát javasoltok valamilyet?
- Babatea kell? Köménymag mondjuk?
- Popsitörlőt lehet használni újszülőttön? Mi annó nem használtunk csak 3 hónap után, addig steril vatta+melegvíz.
Köszönöm előre is a segítséget!!