Sziasztok!
Túl vagyunk Dávid szülinapi buliján és Krisztiék is reggel (sajnos) hazamentek.
romeltakarításban is már egyre jobban állok....
Most aztán van mit olvasni
nem panaszkodhatunk,jó volt csajok!
Meg kell keresnem hol is hagytam abba...upsz még a túloldalon...mostmár tényleg jár a fp.
Anett!
Jó,hogy írtál...
Tök aranyos lehetett Szonjaboris a telefonban.
Tényleg nem semmi,hogy összefüggésbe hozzák a dadogást a korai nyelvtanulással
most kicsit ledöbbentem
,eddig azt hittem,hogy jót teszek a gyerekemnek,hogy adok a kezébe egy nyelvet,ami a mai világban szerintem nem egy rossz indulás,és mint írtam szó sincs tanítattásról,ez akaratlanul is ragad rájuk azért nem értem
senki nem erőltet rájuk semmit,csak játszanak végig,most az hogy közben szól az angol cd a háttérben vagy éppen a napot yellow-ra festik és nem sárgára...
meg amúgy is 6 éves korig ők másképp tanulnak,ezt próbálom kihasználni,de azért kösz,hogy szóltál,azért figyelem őket (ugyanis novembertől Rékát is szándékozom beíratni.
)
Ibolya!Még a csütörtöknél tartok
...hát azért nem írtam,hogy milyen volt az ovi,mert csütörtökön nem voltunk,épp az angol miatt,úgy beszéltem meg a vezetőnővel,hogy februárig nem fogunk járni az oviba csütörtökönként,utána fogok valami más megoldást találni,mert ez tudom,hogy nem a legjobb.
Oké a tápit megdumcsizzuk!
Kösz,hogy leírtad a bőlcsis tapasztalatokat,hát elég kiábrándító számomra is.
Szenyó ruhák
Őszi szünet???? NAhát tényleg azt fogja hinni a Dávid,hogy tök jó az oviban
csak néha kell menni.
Nagyon helyesek a gyerkők,jó hogy raktál fel képet róluk.
Szandra!
Tök jó,hogy Tami ilyen könnyen vette az akadályokat. Én se panaszkodhatok,de azért várom,hogy mikor robban a bomba. Túl sima ügy lenne ez így
Ő nem beszél így róla,hogy várja vagy nem. Kérdezem tőle,hogy megyünk holnap oviba? "Hát persze hogy megyünk"-(ez a legújabb dili,mindenre azt mondja,hogy hát persze.),ez volt a válasz,de olyan érzésem van,hogy csak úgy mondja.
vagy már megint paranoiás vagyok?
Nagyon jók a képek. És a torta is tetszik.Milyen ügyes vagy te nőci.
Nem csalódtam benned!
Kevinszpészi!(Kata)
Akkor szerencsés vagy! a mai világban ez nem mindenkiről mondható el
én is sokáig akartam ikreket
tényleg izgalmas időszak elé néztek
sok sikert a továbbiakban is hozzájuk.
A vonalzód alapján egy kislányt és egy kisfiút vártok?
Nevek vannak már?
Első 6 hónapig nagymamák?
Biztos akarjátok?
Gyöngyi!
Remélem Marietta már teljesen jól van,sok sok gyógypuszit küldünk neki innen a szomszédból!!!
És Kristófnak is !
És igen nekünk is elkezdődött az orrfolyás
te kis proféta!
Milyen volt a vendégségben?
Én is kiváncsi vagyok,hogy mit csinált a Nóra Kristóffal,hogy nem kellett kórházba menniük. Le a kalappal Nóri!
mindenesetre nagyon ügyesen csinálta.
Reggeli építkezés
Sára még mindig fél az Ufoktól?
jó kis képek!
Andi!
Jó pihit Neked!És tőled is várjuk a képeket.
És gratula Lőrinek a szobatisztasághoz. Úgy látszik annyi jót hall az oviról,hogy ő is szeretne menni januárban.
Fogacskák Rebekánál bújtak még?
Jutka!
Örülök,hogy jöttél végre egy kicsit. Szabina egy kis tűnemény!Dóri meg iszonyú sokat nőtt a nyáron!
Sajnálom,hogy nem jött össze a fiúknak a peca,de majd legközelebb jobban megszervezzük nekik
Jól néz ki a szülinapi ebéded, apa csinálta vagy te?
és hogy hogy az első torta?
Benettke!
Azért az biztos jó érzés,hogy bármikor úgy dönthetsz,hogy nincs tovább,nem dolgozunk
kitartás!!!
A dokindnál én is kiakadtam,ha minden oké ,akkor azért ne legyen ennyire előrelátó
ha tényleg valami miatt indokolt lenne a só mentes diéta na de ez az eredmény nem ezt indokolja. Halgass a szívedre!
Szénhidrátszegény étrend ez érthetőbb
Ja és használd ki a Zuraddal töltött hosszú hétvégéket
én is azt mondom.
Most látom,hogy írtál,ezekszerint nem lehet semmi gond:
[quote]n írta:em igazán preferálom a sót (na, nem az egészségmániám miatt, mert az nincs ) , hanem mert nem igazán szeretem a túl sósat.
-a szénhidráttal ugyanez a helyzet. Nem vagyok édesszájú és igazán nagyevő sem...
Mindenkienk jó éjt,remélem semmi nem maradt ki.
A honlapon vannak a szülinapi képek.
egy pár izelítőül:
A hároméves nagyfiam:
tesók:
és sikerült lencsvégre kapni,hogy Réku kapaszkodás nélkül megáll egyedül:
Ildikó