Sziasztok!
Hát a tegnapi cirkusz nekünk is nagyon tetszett. Jó sokáig tartott,Kyra el is aludt hazafelé az autóban,meg se tudtam fürdetni.
Haláli volt Kyra beszólása: azért ügyes az elefánt,mert jazzbalettra jár
Kicsit később Bogi mondta Lilinek,hogy a Kyra jár jazzbalettre,erre Lili:mint az elefánt?
Döltünk a nevetéstől.
Marcellt nem vittük el,amit annyira nem is bánok,sok volt a lépcső
Biztos az jobban érdekelte volna,mint az előadás. Apával kint megnézték az állatokat /az elefánt akkor is táncolt
/,a pacik mentek körbe,neki ez is nagy élmény volt.
Éva!
Gyorsan ment az állás találás?Hát én elég hosszúnak találtam. Képzeld azóta is futnak be álláslehetőségek,amikre korábban jelentkeztem,olyan jó érzés azt mondani,hogy köszönöm tárgytalan
A Király u. 18. alatt lesz az üzlet. Elvileg a jövő héten lesz a nyitás,a bútor már bent van,a könyveket kedd körül hozzák. Addig még ezer dolgom van,nekem kell az átíratásokat intézni,meg internetet.
Elárulod Te hova mész vissza dolgozni?
Kyra meggyógyult,hétfőn még egy utolsó vizeletet kell vinnem,aztán mehet óviba. Eléggé megijedtünk,mert gennyes volt a vizelete napokon keresztül,és a doki néni azzal riogatott,hogy nehogy vesemedencegyulladás legyen a vége. De szerencsére csütörtökön változott az állapota.
Brigi!
Semmi gond,dehogy haragszom!!!
Igazából csak annyit kérdeztem,hogy jól emlékszem-e,hogy a TB-ben dolgozol /ezt is akkor kérdeztem amikor priviben beszélgettünk,mondjuk nem is csodálkozom,hogy elkerülte a figyelmedet
,a téma fontosabb volt Számodra/
Csak azért érdeklődtem,mert ott dolgozik a kedvenc barátnőm /Paár Eszti/. Közben ő már mondta,hogy ismeritek egymást. Van ott még egy csajszi is akit ismerek, Kyra óvistársának Kyrának
/azt hittem ritka nevet adtam a lányomnak
/az anyukája Horváth Lilla.
Nagyon várom már,hogy változás jöjjön Nálatok!!!
Piros!
Én benne vagyok egy babás taliban. Mondanám,hogy legyen nálunk,de az a baj,hogy olyan kicsi a nappalink
és a gyerekszoba meg az emeleten van.
Mondjuk mehetnénk valamelyik játszóházba is. Ott a gyerekek jól elvannak,és mi is tudnánk beszélgetni. Vagy más ötlet?
Orsi!
Sajnos én nem tudom a választ a kérdésedre,de én is úgy gondolom,ha dolgozol és apa van otthon a gyerekkel akkor igenis kellene hogy járjon a táppénz. Ha Te lennél vele otthon,akkor érteném,hogy nem jár.
Eszter!
Utólagosan boldog szülinapot Neked!!!
Eléggé érdekesek az óvis kérdések,még ilyennel nem találkoztam,még a bölcsiben sem.
Ráhelnek is boldog szülinapot!!! Jó szórakozást a holnapi bulira. Tényleg jó sokan lesztek. Rakjál majd fel képeket.
Jó hétvégét Mindenkinek!
Bea