Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Én már írtam, hogy ha lány lesz Emma lesz, ha fiú, akkor Áron. A szüleim teljesen ki vannak akadva az Emma névtõl. Hogy lehetne megszerettetni velük??
cory
cory (cory)

Szép jó reggelt mindenkinek!
Köszönöm mindenkinek a folyással kapcsolatos információkat.Megnyugtattatok, mert azt hittem valami baj van. Én is megijjedtem már emiatt többször, mert azt hittem bepisiltem.
Tegnap felhívtam a védönöt és azt mondta kell a vér és laborlelet a belgyógyászatra. Egyébként engem 12 hetesen amikor elöször voltam tanácsadáson akkor csináltak vérvételt és küldtek el a belgyógyászatra.
A kisbaba neve: Nálunk ha fiú lesz Bence Ádám lesz, ha kislány akkor valószinűleg Alexandra.
Képzeljétek el tegnap este amikor tüsszentettem, a hasam bal oldala elkezdett hullámozni, olyan mintha belül is megremegett volna a baba. Valaki tapasztalt már ilyet?
Én már kismama( féle ) ruhákat hordok, mert a pocim erőteljesen átalakult és látható a kis babuci. Én nagyon büszke vagyok magunkra.
Puszi
Mónika

Sziasztok!

Gabi! Hogyan lehet a táblázatodba bekerülni és milyen adatok kellenek hozzá? Holnap kell mennem UH-ra és ott majd pontosan megmondják, hogy hány hetes a babám. Számításom szerint ezen a héten már 7 hetes és január 10.-én fog megszületni. A második ciklusban jöt össze a babuci és nagyon boldogok vagyunk. A férjem még nem érzi magát apának, mivel nem látszik a hasam, felvételt remélem holnap kapok róla. Nálatok mi volt a helyzet, hogy fogadták az ujdonsült apukák a hírt?
Andrea vagyok Budapestről, de a férjem csak Pucurnak hív.

Sziasztok, üdv mindenkinek, és örülök, hogy ennyi kismama van!!!
Pucur

Helga,
A "ma megint megjött"-böl jöttem át, de ott csak nyavajogni voltam, mert szemtelenül az elsö probálkozásra összejött a baba. Ezért biztosan utálnak Kép de hát ez van.... Kép

Gabi,
Majd engem is írj be a táblázatba, de csak pénteke tudom megmondani a hetek számát meg ilyesmit, mert csüt.-ön megyek dokihoz. Persze én most is tudom, hogy harmadik hetes a kiscicám, de a doki mint tudjuk majd az utolsó mensitől számolja. Szülni január közepén fogok, de ez is csak akkor lesz "hivatalos" ha megmondja a dokim.

Ancsi,
Egyre jobban félek, hogy majd nem találják az én babámat sem.. hiszen még olyan kicsi...

Jó lenne ha megosztanátok velem, hogy mi történik a legelső vizsgálatkor. Kíváncsi vagyok mit fog velem csinálni a dokinénim csüt.-ön.
Köszi!

Puszika,

Mamacica
Mamacica

Helga!

Egyenlõre jól érzem magam, csütörtõkön megyek a dokihoz majd mond valamit mert lassan szerintem UH-ra is kell menni.

Vica
tvica

Szila!

Bocs kihagytam a nevem ha hívsz a munkahelyemen tud Terpecz Gáborné Éva.
tvica

Sziasztok Lányok!

Nem voltam tegnap, és most alig gyozöm az olvasást.
Dokinál voltam, pénteken megyek UH-ra, és most megint azon idegeskedem, hogy egészséges lesz-e a pocaklakóm. Mondtam a dokinak, hogy vannak cicáim, és azonnal vetetett vért is a toxoplazma miatt. Éjjel alig tudtam aludni az idegességtol, és milyen messze van még péntek! Ideges vagyok a Dawn-kór, a nyitott gerinc, agyhiány, és minden miatt, ami miatt csak lehetséges.

Mamacica!

Biciklizés: a terheskönyvek általában nem tiltják, egyetlen gond van vele: a 4. hónaptól kezdve a kismama az egyensúlyérzékét idonként pár pillanatra elveszítheti. Nyilván ez nem nagyon veszélyes általánosságban, de bicajon ülve rosszabb.
Ezzel egyébként én is bajban vagyok (hogy tegyem? - ne tegyem?), mert a hétvégén voltunk az unokahugoméknál, és el akartam hozni a bicaját (már régebben megbeszéltük) és életemben eloször úgy megszédültem, hogy nem tudtam állva maradni, le kellett ülnöm, és mindenki velem foglalkozott. (Még nem tudják a babát.) Ezek után meg sem említettem, hogy bicajozva mennék haza (5 km), és nagyon elgondolkodtam a továbbiakat illetoen.
Ha mégis bicajozol, egyet feltétlenül tarts szem elott: soha ne fáradj el nagyon, mert a szervezet a lábakba pumpálódó többletvért a medencetájékról veszi el. Úgyhogy csak lazán.

Szila! A Péterfybe járok, az orvosom dr. Orbán István. És te?
Nadrágszabásminták: szerintem menj el néhány kismamaruha boltba, vigyél be néhány nadrágot a próbafülkébe, és jól tanulmányozd át, hogy hogyan varrhatták meg. Én két nadrágot vettem, az egyiknek annyira egyszeru a szabása, hogy szerintem még egy nagyon kezdo is meg tudja varrni.

Beja! Nem tudok neked segíteni AFP ügyben, de a komolyságát illetoen annyit mondanék, hogy a védono az én AFP-idopontomat jún. 11-ére, a doki pedig jún. 18-ára, tehát PONTOSAN EGY HÉT KÜLÖNBSÉGGEL számolták ki. És egyik sem tunt felületesnek, jó sokáig számolgattak. Úgyhogy én is inkább az UH-nak fogok hinni.

Gabi! Nagyon köszönjük, hogy csinálod a táblázatot!!! Nálam tökéletes! Én nem írnám bele a neveket. Szerintem nálunk is több variáció lesz.

Cory! Én úgy döntöttem, SENKINEK sem fogom megmondani a baba nevét a születése elott. Úgy gondolom, nincs olyan név, ami az összes ismerosömnek megfelelne, és el szeretném kerülni az olyan szituációkat, hogy: fúj, hogy lehet ilyen nevet adni valakinek, ez olyan idétlen név, stb. És akkor bennem is elkezd motoszkálni, hogy tényleg, ilyen-olyan idétlen ez a név, és hagyom magam lebeszélni az általam tökéletesnek tartott névrol. Hát nem. Majd azt fogom mondani mindenkinek, hogy még nem tudjuk.

Puszi: Laura
Laura

Sziasztok!

Azt hiszem igaz, hogy az elsö pár rúgás csak bejelentkezés, mert nálam mostanában kezd jelezgetni a picur kopogtatással. PL. ha nem úgy fekszem, ahogy az neki megfelel, akkor egyszerüen elmászkál, addig tekereg, amig megfelelönek nem találja a helyét. A hétvégén egy kisebb fajta házibuliban mikor a fiúk nekiálltak (ordítva) nótázni kezdett az ott lévö másik kb. egyidös kismama és az én babám is örülten kapálózni. Szóval a zajt sem szeretik. Ja és a macskakövön-autózást. Tényleg, szerintetek meddig vezethet az ember autót? Én az elejétöl kezdve félek, de a biztonsági öv sem az igazi, mert pont a hasat fogja. Ha nem én vezetek, akkor a térdemre tekerem az alsó részét. A végén marad a BKV, de az meg borzasztó.
Pocok

Sziasztok!

Most csak egy frissítést rakok fel. Majd késöbb írok.

BGabi

<pre>
Tvica 24 hét Budapest szept. 5.
Cory 3.c. 23 hét 5 n Budapest 23 év szept. 7. 1.b.
Pocok 18.c. 21 hét 6 n Budapest 27 év szept. 20. 1.b.
Lara 1.c. 18 hét 1 n Szeged 25 év okt. 16. 1.b.
PK 2.c. 17 hét 1 n Svájc 29 év okt. 23. 1.b.
Kiraly Kati 8.c. 16 hét 0 n Budapest 25 év okt. 28. 1.b.
Helga 26.c. 14 hét 3 n Debrecen 22 év nov. 10. 1.b.
Móni 3.c. 13 hét 5 n Debrecen 27 év nov. 16. 1.b.
Eszter 2.c. 13 hét 4 n Budapest 24 év nov. 16. 1.b.
Katus sok 12 hét 1 n Pécs 28 év nov. 26. 1.b.
Viráganya 4.c. 11 hét 6 n Dunaújváros 29 év nov. 29. 2.b.
Gabi 1.c. 11 hét 6 n Nyíregyháza 27 év nov. 28-29. 2.b.
Laura 8.c. 11 hét 5 n Budapest 29 év nov. 28. 1.b.
Beja 8.c. 11 hét 2 n Budapest 25 év dec. 3. 1.b.
Szilvi Budapest 25 év dec. 7. 2.b.
Niki 10.c. 10 hét 2 n Bp. (Érd) 27 év 1.b.
Évike 3.c. 10 hét 1 n Budapest 29 év dec. 11. 1.b.
Indigó 2.c. 10 hét 1 n Budapest 24 év dec. 11. 1.b.
Mariann 3.c. 9 hét 4 n Miskolc 30 év dec. 14. 2.b.
Orsi 8.c. 9 hét 3 n Komló 26 év dec. 15. 1.b.
Szilvi 1.c. 9 hét dec. köz.
Ada 2.c. 8 hét 5 n Budapest 27 év dec. 21. 1.b.
Picur 1.c. 8 hét 1 n Kanada 31 év dec. 17. 1.b.
Szila 7.c. 8 hét Budakalász 25 év dec. 22. 1.b.
Márti 1.c. 8 hét 1 n Budapest 30 év dec. 25. 1.b.
Kata2 3.c. 8 hét 0 n Budapest 27 év dec. 26. 1.b.
Kata 7 hét Budapest 22 év dec. vége 2.b.
Ancsi 4.c. 6 hét 5 n Adács 27 év dec. 31. 1.b.
Pucur 2.c. 7 hét Budapest jan. 10.
</pre>
Bánhidi

Pocok!

Az övet a pocak alá kell tenni, hogy ne nyomja a babát, a másik szárát meg a mellkasodon keresztbe, ahogy szoktad. Én is így csinálom, nekem bejött, és olvastam is valahol.

Gabi!

Elfelejtettem megírni a táblázatba, hogy a babám dec . 10-én fog érkezni. A doki ugyan 11-et mondott, de fejben számolta, a kalkulátor nekem biztonságosabbnak t&#369;nik. Szóval légyszi ha van id&#337;d, egészítsd ki a nevem mellett a Dec. 10-et. Köszi!!!

Niki
Niki

Gabi!
A hiányzó adataim, 27 éves vagyok, második baba,az n nem tudok mit jelent.

Vica
tvica

Sziasztok,
nagyon furcsa: már nyolc hetes ez a kis kutyaházi! Még nem realizáltam igazából.
A munkám kész idegbaj, izgulok kis a gyerek miatt. És más nagyon szeretném, ha ez az állandó rosszullét elmúlna. Iszonyú rossz úgy tárgyalni valakivel, hogy közben hullámzik a gyomrod és összeszorítod a fogaidat...
Asszem, anyukám kiszúrta, hogy unokája lesz. mondta, hogy nem tetszettem neki hétvégén, meg rákérdezett, hogy akkor most az építkezésen a gyerekszobát is meg akarjuk-e csinálni, meg váratlanul el kezdett mesélni arról, milyen az otthoni védono (hülye), szóval elég gyanús. De rém tapintatos, mert kivárja, amíg mi mondjuk, úgy látszik. Persze hét gyereket szült, világos, hogy azonnal kiszúrja...!!!
Igyekszem ropit rágni egész nap, az egy kicsit jobbat tesz, de ennél többet nem tudok tenni.
minden jókat
mégegykata
mégegykata

Gabi!

A hiányzó adataim: 29 éves vagyok és ez lesz az els&#337; babám.

Mamacica!

Nálam az els&#337; vizsgálat holnap lesz meg, eddig csak tesztb&#337;l tudom, hogy terhes vagyok, az id&#337;pontot pedig a kalkulátorral számoltam ki. A dokin&#337; el&#337;ször ultrahangot csináltat, utána megvizsgál kézzel is. A többir&#337;l nem tudok semmit, de holnap újabb felvilágosítással tudok szolgálni neked.

Üdv. mindenkinek: Pucur
Pucur

Kedves Helga és Mónika!

Helga: "talákoztunk már". Te kértél véleményt a Klinikáról és a Kenézy-röl. Még mindig a Klinika?

Mónika: minden tanácsadást úgy kell kezdeni, hogy vizelet adsz le abban a kis pohárban. (Nem éhgyomorra.)
Egyébként nekem is volt dolgom felnöttekkel (levelezö oktatás), de én inkább a normál gimisektöl féltem, hogy mit fognak szólni, de rendesek voltak, pedig én végigdolgoztam a tavalyi tanévet. (Szeptemberben szültem, mint "jó tanárnak illik." Kép ) Ngy pocak ide-vagy oda, nem tettek megjegyzést. (Ök tudták, hogy keményen visszaszólnék, ismertek már annyira Kép)
Szerintem ne foglalkozz velük, Te érezd jól magadat!

Láttam: novemberi babáitok lesznek, jó egészséget (kisebb höséget, mint tavaly):

Juca
juca (juca)

Pucur,

Akkor kábé egyid&#337;s terhesek vagyunk? Nekem a szülés kalkulátor jan.14.-ét jósol szülési id&#337;pontnak. Utolsó mensim ápr.11.-én volt, a babám ápr. 23 vagy 24.-én fogant, most 3 hetes. Orvosi számolás szerint 5 hetes, de ez nem igaz rá.
Én is csak a tesztb&#337;l tudom, hogy létezik és abból, hogy sokszor émelygek, áloms vagyok és most pl. halaszthatatlanul jégkrém kellett neki Kép Kép

Te mit érzel?

Mikor mész dokihoz? (én csüt.-ön)

Puszi,

Mamacica
Mamacica

Pocok!

Szerintem addig vezess autót, ameddig biztonságosan érzed magad benne. Több ismerosöm is volt, akik a szülés elott pár nappal még vezettek. De volt olyan barátnom, aki 5 hónaposan koccanásos balesetet csinált, és azóta nem vezet.
A biztonsági öv helyes használata pedig pontosan úgy van, ahogy Niki mondja: az alsót a pocak alá kell tenni, a felsot pedig ahogy amúgy is szoktad.

Laura
Laura

Sziasztok lányok!
Örömmel konstatálom, mennyi édes kismama!KépKépKép

Mamacica!
Ne félj, nem biztos, hogy a Te cicádat nem fogják
látni.
De ha esetleg mégsem látják, Te már mint felvilágosult kismamóci, nem fogsz kétségbeesni,
mint én, a tudatlan. Kép

Szerintem lehet, hogy egyidõsek a babáink, mert
a mi kis kincsünk is kb. akkoriban foganhatott.))
Új számításaim szerint a várható szülés nem szilveszterkor, hanem kb. január közepén lesz.
(okos kis vízöntõ lesz belõlük!!)

Beja!
Írtam Neked!Kép

Pussz,
Ancsi
Ancsi

Mamacica!

Én holnap megyek UH-ra 10 órára a II. sz. n&#337;i klinikára. Ha viszaértem írok nked! Hála istennek keveset émelygek, de sokszor nagyon álmos vagyok. Este már egy filmet sem tudok végignézni. A mellem csak feszül meg feszül, de hát mit csináljak vele, ez van.

Szia, vigyázz magatokra, szedjél folsavat és ne szedjél vitaminokat. A vitamint az orvosom szerint a vidéki barnáknak találták ki, nem pedig a normálisan táplálkozó egyéneknek. A terhesség egyébként sem hízlalda! Ebb&#337;l kifolyólag én is abbahagytam a materna szedését. Míg szedtem (terhesség el&#337;tt két hónapig) állandóan éhes voltam, émelyegtem és hányingerem volt t&#337;le. Szerencsére ezt a két kilót visszafogytam gyorsan.

Na szia, holnap írok!

Pucur
Pucur

Pucur,

De kíváncsi vagyok, majd írj!
A filmeket én sem tudom végignézni, tiszta röhely Kép mindig a párom mondja meg másnap mi lett a vége. De a Rex felügyel&#337;t eröltetem, a kutya miatt mindig megnézem. Kép
Még szedem a Multivitamin Terheseknek-et, mivel vidéki vagyok Kép Kép De a nyáron nem szedek semmit már, mert itt lesz a sok jó gyümölcs, azt akarok enni tonnaszám. Kép

Várom a beszámolódat!!

Mamacica
Mamacica

Jaj képzeljétek, reggel kiderül, hogy az éjszaka egy csomó mindent elloptak az építkezésünkrol, ami már épp elég baj, erre meg dél körül lezuhant egy munkás a mellettünk levo ház álványáról (ott férjem unokatestvére építkezik), most ezért egy csomó ellenorzés lesz , meg ilyenek.
Tiszta idegbaj.
Rögtön rosszul is lettem, tökre fáj a hasam meg minden. Szorítsatok, hogy ne kössenek bele semmibe!
mégegykata
mégegykata

Mégegykata!

Hol építkeztek ilyen lelkesen, mert mi is építkezünk, de eddig csak nehézkés volt.

Szorítok neked, mert tudom miken mész keresztül!

Vica
tvica

Sziasztok kedves leend&#337; Anyucik,

Én most tévedtem ide el&#337;ször, és kicsit megnyugodtam, mikor végigolvastam az oldalt. Ezek szerint mindenki hasonló problémákkal küzd, mint én, és nem vagyok egy csodabogár (émelygés, mellfeszülés, stb.)
Magamról annyit, hogy az orvos els&#337; vizsgálata alapján 8 hetes vagyok, egyébként a 30. évemet taposom és &#336; az els&#337; pocaklakónk. Ha minden rendben megy, karácsonyi baba lesz.
Minden jót mindenkinek, igyekszem követni a diskurzust.

Sziasztok
Jucu
Jucu

Sziasztok!
Egy eléggé kényes kérdésem lenne: Szóval ti szoktatok mertek szeretkezni a baba mellett? Az én párom nagyon félti a babát és így nem történik semmi.Köszi Juca a segítséget. Egyébként elmondtam a hallgatóknak akik kedvesen fogadták és nagyon elnéz&#337;ek. Pl.valamelyik nap késtem az óráról 5 percet és azt mondták megbocsátanak nekünk. Szóval ez ügyben semmi gond. Viszont a jöv&#337; héten indul mégegy új tanfolyam attól nagyon tartok.
Puszi
Mónika

Mónika,
Mi, azóta, hogy tudjuk a babát még jobban kívánjuk egymást, szinte minden nap jókat szeretkezünk.
Ha minden rendben van a baba meg se érzi, illetve jó neki. Ha ti örültök, a baba is örül, ne félj!

Hajrá!
Kép

Mamacica
Mamacica

Mónika, Mamacica!

Az én dokim azt mondta, hogy a terhesség elso harmadában a 4., 8., és a 12. héten kell nagyon vigyázni magunkra, mert ezek ugye a (most éppen nem létezo) mensi idopontjai, és ilyenkor fokozottan kell magunkra és a pocaklakóra vigyázni. Tehát ilyenkor a szerelmeskedést is jobb lenne egy picit visszafogni, legalább is mi ne kezdeményezzünk.

Laura
Laura

Hello Lányok!

Sok itt az ismer&#337;s név a "ma megint megjött" topikból. Én is ott kezdtem és egy jó darabig elt&#369;ntem. 1 hó betegállomány, majd 1 hónap szakdolgozat írás. Most újra munkában és net-közelben. Gondoltam becsatlakozom.

Ha bevesztek a táblázatba, akkor 31 éves,Bp. második ciklusban összejött, elsö baba most 17 hetes és október 23-ra várjuk.

Eddig szerencsére minden rendben. 12 hetes UH OK volt, bár nekem is mondták, hogy rendellenes helyen tapadt meg a lepény (elülsö fali, rálóg a méhszájra), de azzal vigasztaltak, hogy még változhat. AFP-t levették a múlt héten, majd jövö hét szerdán megtudom az eredményt. Egyébként a Margit kórházba járok. Van esetleg valaki ott közületek?

Ruhák szoritanak, + 3 kiló.

Adri
Adri

tvica, egy kisebb faluban építünk, a Pilis alján - egyébként eddig semmiféle probléma nem volt, élveztük, haladt stb. Most azért is volt ez egy kicsit sokkoló.

Adri, én a MArgitban születtem, az nem jó? Egyébként a doki, akinél születtem még most is raktizál, nem is túl öreg, dr. Lacza Tibornak hivják, és a családunkban mindenki nála született. Egyébként meg üdv közöttünk... KépKépKép
mégegykata
mégegykata

Sziasztok!
Úgy látszk, hogy valami fels&#337;bb hatalom nem akarja, hogy regisztráltassam magam, de nem adom fel!
Ha e nélkül is sikerül felkerülnöm a táblázatba, akkor nagyon örülnék. F.Évi néven szeretnék szerepelni, c2, 27 éves vagyok, els&#337; baba, 16 hetesek vagyunk, a múlt csütörtöki UH szerint, a hivatalos, orvosi számítás szerint okt. 16. a szülés várható id&#337;pontja, bár ezt nem igazán értem. Tud valaki segíteni?

Mégegykata!
A ropval vigyázz! Kb. 4 hete én is úgy éreztem, hogy feltétlenül ropit kell rágcsálnom, de kisvártatva mind kijött bel&#337;lem.

Juca!
Én is tanár néni vagyok, csak általános iskolában. A gyerekek amióta tudják a babát nem változtak meg, és ennek én örülök. Pedig én is tartottam a szemtelen megjegyzésekt&#337;l.

A rosszulléttel küzd&#337;knek üzenem: van remény! Az elején azt hittem, hogy életem hétralev&#337; részében minden reggelt a vécékagyló fölé hajolva fogom tölteni. Nem így van. Már csak hetente 3-4-szer fordul el&#337;.

Vigyázzatok magatokra, ha nem csintalankodik a gép, hamarosan jelentkezem.

F.Évi
Névtelen

Sziasztok!

Szilvi!
Nálam a 12.héten történt meg az elsõ vérvétel. A doki azt mondta, hogy a 12.hétig még sokminden történhet, ezért nincs értelme hamarabb elmenni tanácsadásra.

Cory!
A nagyszülõknek próbáld elmondani, hogy milyen aranyosan lehet becézni az Emmát!
Az Emi nagyon aranyos (sokáig mi is ezen a néven gondolkoztunk)Kép

Mamacica!
Kép

Juca!
Igen, a Klinika maradt. Van ott egy jó orvos, akit ajánlottak. Ezért választottam.
Köszi a jókivánságokat!

Mónika!
Én sokat olvastam a baba és a szex témáról. MIndenhol azt irják, hogy ha a babával minden rendben van, akkor nyugodtan lehet szeretkezni, mert az orgazmus a babának is jó. Egyedül ott nem ajánlják a gyakori házaséletet, ahol volt elõzõleg vetélés vagy méhnyak-elégtelenség.
Szóval ne féljetek! Kép

Pihenjetek sokat és vigyázzatok magatokra!
helga (helga)

Sziasztok Kismamak!
Azt hiszem en is hozzatok fogok csatlakozni,mert ma reggel teszteltem es a masadik csik is megjelent, csak rozsaszinu nem piros, meg halvanyabb,mint akontrol csik. A 35-ik napon vagyok.Szerintetek ez mar terhesseg, igaz???
Nagyon boldog vagyok, csak nem merem meg beleelni magam. Holnap megyek orvoshoz.
Puszi mindenkinek,
Erika
Erika

F.Evi
Mig nem sikerul regisztraltatni magad. Addig ha beirod uzenetedet utana 2 red{CSAK AZ Azonosito mezobe ird be azt hogy F.Evi} akkor regisztracio nelkul is hasznalhatod a nevedet.
A nevtelen rublikat ne kattintsad be es jelszot se irj

Napocska
napocska (napocska)

F Evi

a lenyeg csak elobb elbenaztam

Most en beirom igy de ezzel nem foglalom el a nevet csak lathatod hogy igy mukodik
F.Evi

Jó reggelt mindenkinek!
Tegnap nem tudtam jönni, mert oktatáson voltam. Eredetileg azt mondták, hogy ez a tanfolyam csak júliusig fog tartani, tegnap meg közölték, hogy majd jövö decemberben lesz a vizsga. Azt hiszem hamarosan rá kell kérdeznem a fönökömnél, hogy mi van akkor, ha én közben GYED-re megyek. Azt még meg tudnám oldani, hogy eljárjak az oktatásokra (havi 2 alkalom, itt a környéken), de majd csak ha visszajöttem, fogják tudni igénybe venni a megszerzett tudásomat (azért jelentkeztem a tanfolyamra, hogy egy kicsit elterelje a figyelmemet a baba projektröl, de mire elkezdödött, már sikeresen befejeztükKép). Nem tudom, hogy szóljak-e az elsö alkalom elött (még nem tudják a munkahelyemen, hogy babát várok)?

Ancsi!
Szerintem sem árt a könnyü bringa túra, csak a szédülés miatt kell vigyázni, a barátnömnél is a domb mászások miatt volt gond.

Lányok!
Nálunk a párom még nem igazán tudja felfogni, hogy apa lesz (talán majd ha megmozdul a kis pocok), nem is akarom sürgetni, ezért még a nevekröl sem beszélgettünk. A múltkor (amikor feltettem a kérdést) lapozgattam a naptárat és próbálgattam, melyik nevet választanám. Nekem fiúk közül a Donát, Barna, Bence és a Bálint tetszik, lánynév mellett még nem igazán döntöttem, de tetszik a Tamara, Zorka (ez utóbbit itt olvastam a babaneten) és nagyon aranyos a Margaréta is. Jobb lenne hosszú keresztnevet taláni, mert a párom vezetékneve Uti (ezért a Barna már ki is esett, mert egy kicsit félre érthetö).

Mónika, Mamacica!
Nálunk sajnos most egy kicsit ritkultak az akciók, mert a párom délután dolgozik, én pedig reggel. Ezért mikor én kelek, ö még alszik, mire ö haza jön már én alszom. Sajnos képtelen vagyok ébren megvárni, mert ahogy haza érek rettentö álmos leszekKép.

Szép napot mindenkinek!

Orsi
Orsi

Szija Mindenkinek!

Tegnap láttam a babucimat!!!!!!!! 22 mm az ül&#337;magassága. Az jó?

Gabi, az UH alapján 8 hét 5 napos vagyok!

Remélem, jól van mindenki, nekem t&#369;znöm kell dolgozni, azért néha, ha tudok, benézek.

Pussssssssssssssssssssssssz!!

Szila
Szila

Sziasztok lányok!
Remélem mindenki jól van, és a babák is!Kép))

Beja!
Remélem hoztál magaddal háromnapi hideg élelmet,
mert írtam Neked!Kép)

Képzeljétek, szombatra kaptam idõpontot a Beja
által ajánlott dokihoz.
Most már szorítsatok, hogy ott legyen az a baba!

Ancsi
Ancsi

Szia Adri! Én a Margitban szültem a lányaimat és most is ott fogok szülni augusztusban, az orvosom Dr Sárvári. Nekem nagyon jók a tapasztalataim. Egyébként én is 31 éves vagyok, és a kisebbik lányomat Adrikának hívják.

Szép napot Mindenkinek! (nekem most valahonnan epret kell szereznem, mert megörülök úgy kívánom!) Kép
Andrea
Andrea

Sziasztok Kép

Szörny&#369; álmom volt, arról, hogy elmentem a dokihoz, mindenféle m&#369;szerekkel kotorászott bennem, nyomkodta a hasam meg ilyesmi. Utána amikor hazamentem elkezdtem vérezni. Juj!
Csodák csodája nem hangol le az álom, egyszer&#369;en folyamatosan jó a kedvem. Ezt a rossz álmot annak tudom be, hogy nagyon izgulok mi lesz holnap a dokinál. Kép

Nem vagyok túl jól, émelygek is és nagyon álmos vagyok, pedig sokat aludtam.

Orsi,
Te olyan cuki vagy, hogy mindig leírod mi van veled, milyen gondolataid vannak. Úgy szeretek ilyet olvasni, hogy kivel mi van, mit érez.
A babát még az én párom sem fogta fel, de néha rátör a boldogság és olyankor kurjongat, hogy "de jó, de jó" és átölel. Kép
Egyébként még én sem fogtam fel. Ti hogy vagytok ezzel? Ki hogy érzi? Örülök, aggódom és félek egyszerre, mindezt jókedv&#369;en. Kép Asszem ez már a hangulatváltozás...

Bocsi ha hosszú voltam!

Mindenkinek gömböly&#369; napot! Kép

Mamacica
Mamacica

Szia Erika!

Úgy tunik, a többiek figyelmét elkerülte, de én nagyon-nagyon gratulálok neked!!! Kép Kép Kép Kép Kép
És még mindig szorítok, hogy holnap a dokinál minden rendben legyen!
Ha gondolod, tesztelj még egyet, egy másféle teszttel, az megerosíti a jó hírt.
Nagyon várom, hogy mit írsz holnap!

Sokszor puszillak: Laura
Laura

Erika,

Én is gratulálok! De jó, hogy egyre többen vagyunk itt! Kép Kép

Szerintem biztosra veheted, a Gravi HCG-n pl. ott volt, hogy az is + eredmény ha halvány a csík, hiszen nem egyforma mennyiségben termel a testünk hormont.

Meséld el mi volt dokinál, én csüt.-ön megyek és nagyon izgulok!

Üdvözlünk a kisamák között!!! Kép Kép Kép

Puszika,

Mamacica
Mamacica

Jahaj, sziasztok, én már csak nyögni tudok, irtóra únom ezt a folyamatosn hányingert, reggelenként nincs kedvem felébredni, mert tudom, hogy azonnal elkezdodik és lefekvésig tart. Rémes.
Bocsánat, hogy mindig itt nektek nyöszörgök, de még senkinek nem tudok panaszkodni, mert nem tudják, legfeljebb a páromnak, ot meg nem akarom elriasztani azzal, hogy állandóan nyafogok.
Szerintetek ha ténlegesen hánynék végre, megkönnyebbülnék? Mert akkor ledugom az ujjamat a torkomon...
Szia Évi, szia Erika, mi is örülünk nektek. Most Erikáról eszembe jutott, amikor mi fedeztük fel a kis piros csíkot... szinte hihetetlen volt. nagyon örültünk neki. Most is örülök neki, bár néha a rosszullét erosebb... csak abban bízom, hogy elmúlik mostmár.
Hivogatom a dokit, hogy mikor mehetek, de nem nagyon akarják felvenni a telefont akórházban! Hallatlan, mi? Még jó, hogy nem valami bajommal hívom a kórházat.
Hát sziasztok, igyekszem jobb kedvre hangolódni, és legalább annak örülök, hogy ti nem vagytok ilyen ramaty állapotban

mégegykata
mégegykata

Mégegykata! Próbáld ki. Nekem anno bevált, órákig jobban voltam. Én úgy kezdtem a reggelt, ittam egy kis vizet, és akkor legalább volt mit hányni. És aztán hagytam, hadd jöjjön. Majd jóízûen reggeliztem, és jobb esetben egésznapra túl voltam rajta.

Pucur! Kíváncsi leszek, majd ha a babád idekint lesz, akkor is ezen a véleményen leszel-e vitamin tekintetében!!! Ne hidd azt, hogy amit a zöldségesnél veszel, az olyan rém egészséges! Van azért pár anyag, ami jó, ha jut, nem csak a folsav. De mindegy, nem akarlak eltéríteni a dokidtól.

Ildi
Pethes Ildikó

Erika!
Én is <BLINK>GRATULÁLOK!</BLINK> Tényleg szuper, ahogy sokasodunk!

Mamacica!
Köszi, aranyos vagy! Én egyenlöre csak veletek tudom megosztani igazán mit érzek. Néha magam is kételkedem abban, hogy tényleg várandós vagyok, hiszen hetekig semmi tünetem nincs (nem mintha hiányoznának a rosszullétekKép). Talán a párom is ezért nem igazán érti mi is történik bennem, bár tegnap este az egyik könyvemet lapozgatta (képek vannak benne a 9 hónapról és a szülésröl, igazi képes könyv, alig van benne szöveg), aranyos volt, azt mondta, hogy most leginkább olyan,mint egy kis nyolcadik utas, de lesz még szebb isKép!

Orsi
Orsi

Orsi,

Mi a könyv címe?

Mamacica
Mamacica

Laura, én is a Péterfybe járok, a dokim neve dr. Vécsei Attila.

Lekopogom, de még mindig nem voltam rosszul, bár a gyrosos szagát nem bírom.

Azt hiszem, ma megveszem a Kállai Ildikó féle fitness-kazettát, persze csak óvatosan fogok tornázni. Elmennék úszni is, mert imádok, csak félek attól, hogy valami fert&#337;zést kapok. Úgyhogy valószín&#369;leg marad a torna.

Az ugye nem árt a babának, ha van kutyánk? Egy világszép boxer...

Sziasztok,

Szila
Szila

Sziasztok!

Ma megyek a dokihoz, ma töltöttem a 12 hetet. Lesz rákszürés és uh. Már úgy izgulok, hogy hajnalban egyfolytában ébredeztem, nem tudtam normálisan aludni, forgolódtam, még a párom is megkérdezte, hogy rosszul vagyok-e, hogy ennyit forgolódok. De egyfolytában hülyeségeket álmodtam, hogy elkéstem a vizsgálatokról, hogy éjszaka lesz valamikor, és még rengeteg mindent.
Na mindegy. Szóval nagyon izgulok, de bízom benne, hogy minden rendben lesz.

Erika, üdvözöllek közöttünk, és boldog, problémamentes kismamaságot kívánok KépKép

Sziasztok!
BGabi

<pre>
Tvica 24 hét Budapest 27 év szept. 5. 2.b.
Cory 3.c. 23 hét 6 n Budapest 23 év szept. 7. 1.b.
Pocok 18.c. 22 hét 0 n Budapest 27 év szept. 20. 1.b.
Lara 1.c. 18 hét 2 n Szeged 25 év okt. 16. 1.b.
PK 2.c. 17 hét 2 n Svájc 29 év okt. 23. 1.b.
Adri 2.c. 17 hét Budapest 31 év okt. 23. 1.b.
Kiraly Kati 8.c. 16 hét 1 n Budapest 25 év okt. 28. 1.b.
Helga 26.c. 14 hét 4 n Debrecen 22 év nov. 10. 1.b.
Móni 3.c. 13 hét 6 n Debrecen 27 év nov. 16. 1.b.
Eszter 2.c. 13 hét 5 n Budapest 24 év nov. 16. 1.b.
Katus sok 12 hét 2 n Pécs 28 év nov. 26. 1.b.
Viráganya 4.c. 12 hét 0 n Dunaújváros 29 év nov. 29. 2.b.
Gabi 1.c. 12 hét 0 n Nyíregyháza 27 év nov. 28-29. 2.b.
Laura 8.c. 11 hét 6 n Budapest 29 év nov. 28. 1.b.
Beja 8.c. 11 hét 3 n Budapest 25 év dec. 3. 1.b.
Szilvi Budapest 25 év dec. 7. 2.b.
Niki 10.c. 10 hét 3 n Bp. (Érd) 27 év dec. 10. 1.b.
Évike 3.c. 10 hét 2 n Budapest 29 év dec. 11. 1.b.
Indigó 2.c. 10 hét 2 n Budapest 24 év dec. 11. 1.b.
Mariann 3.c. 9 hét 5 n Miskolc 30 év dec. 14. 2.b.
Orsi 8.c. 9 hét 4 n Komló 26 év dec. 15. 1.b.
Szilvi 1.c. 9 hét dec. köz.
Ada 2.c. 8 hét 6 n Budapest 27 év dec. 21. 1.b.
Picur 1.c. 8 hét 2 n Kanada 31 év dec. 17. 1.b.
Szila 7.c. 8 hét 5 n Budakalász 25 év dec. 22. 1.b.
Márti 1.c. 8 hét 2 n Budapest 30 év dec. 25. 1.b.
Kata2 3.c. 8 hét 1 n Budapest 27 év dec. 26. 1.b.
Kata 7 hét Budapest 22 év dec. vége 2.b.
Ancsi 4.c. 6 hét 6 n Adács 27 év dec. 31. 1.b.
Pucur 2.c. 7 hét Budapest 29 év jan. 10. 1.b.
</pre>
Bánhidi

Sziasztok!

Mégegykata képzeld én pont a Dr Lacza Tiborhoz járok, akinél te születtél!!!

Andrea lehet, hogy a Margitban majd összefutunk egyszer. Nem jársz oda terhestornára?

Adri
Adri

Krisztinának megszületett a kisfia.

"Domonik máj. 10-én este 17.20-kor jött, 3320gr 54 cm!
SMS-eket örömmel fogadok babanetröl is. Krisztina, a legboldogabb anya..."
20-463-1039
Zsolt

Adri!

Lacza jo fej, mindig éjjel találkozgattam vele...
Neked hogy "izlik"?

üdv: Zsolt
Zsolt

Laura, Orsi, Mamacica, mind koszonom a gratulaciokatKép Annyira meg vagyok hatodva, hogy ennyi ido utan sikerult, hogy alig tudok szolni.Dokihoz csak holnap este megyek, tehat csak penteken szolgalok hirekkel.
Kivanok nektek kellemes delutant es rosszuletmentes napokat, ha lehet ilyent kivanni.

Nektek faj a hasatok meg a derekatok,mert az enyem fajdogal ugy lassan.
Puszi
Erika
Erika

Kösz a tippet Ildi, tudod, az a baj, hogy ami másokat meghánytat, attól nekem is még erosebb hányingerem lesz, még rosszabbul leszek - de nem hányok. Már sokmindent próbáltam. A párom szerint gyerekkorból maradt gátlás - és az igaz, nem emlékszem, hogy valah ais hánytam volna, egy gyerekkori gombástojástól eltekintve, amit nem akartam megenni, de belémeroltették, erre kihánytam, ezért meg felpofoztak, mert úgy vélték szándékos volt... Hát lehet.
Adri, ez nagyon vicces! Szerintem nagyon kedves pasi a Lacza.

Zsolt, Krisztina, de jó nektek! Már nagyon szeretnék én is itt tartani, de - te jó ég - még hét hónap! KépKépKép
mégegykata

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?