Sziasztok!
Leszter
149 kép!!!! Naná, hogy Zsombi felébredt, mire végignéztem
"Orrtúrós" kép
Azért nem írtam a hétvégén, mert nem voltunk itthon, de Te írtad, hogy ne írjunk annyit, mert nem tudod behozni a lemaradásodat
Zsombi még csak az oldalára fordul, meg ha hasra teszem, keresztbe "araszol" a kiságyban (alvás elõtt), hogy aztán legyen miért ordítani
Toffis kép: a digitális zoomról volt szó, a fekete rigós és a Toffis kép azzal készült, azért lett feltéve (elõször a rigós, mert nem szeretem magam mutogatni
)
Apával érdekesen vagyunk, én nagyon úgy érzem, el vagyok hanyagolva, este sem szól hozzám, mert 9-tõl a jójáték.hu-n játszik állandó partnerrel (gondolom, mondanom sem kell, hogy nõnemû az illetõ). És engem ezek a dolgok (kb 11-ig, éjfélig billentyûzet-verés, velem nem foglalkozás, egyébként mostanában szinte mindig ideges, és persze fáradt, vajon mitõl ?)zavarnak, de ha szólok, akkor õ húzza fel az orrát
. Ja, és abban a szobában van a gép, ahol alszunk (vagy fordítva, ott alszunk, ahol a gép van
), engem is zavar, de szerintem Zsombinak sem jó.
Tegnap estére "terveztem" a lelkizést, de mire elaltattam Zsombit, õ is elaludt. Ma este pedig nem biztos, hogy "ráér"
Bocsi, de ez van a bögyömben
Egyébként rendes, segít is sokat, csak hát nekem is elõjöttek az igényeim...
Franyó
Köszi az ölelést
Szeretek ide járni, már ez is csökkenti a lelombozódásomat
De mi lesz anyukáméknál??? Ott nincs net, igaz, van egy húgom, aki annyit dolgozik, mint egy állat, majd megyek neki segíteni, akkor nem lesz idõ depizni
Fogorvos
. Az én elõzõ fogorvosom egyszer csúszott fél órát, a három tömésbõl egyet mindjárt ingyen "adott"
.
Törött kisujj
Apa törte el kétszer egymás után (ugyanazt!), elment dokihoz (két napig dumáltam neki, de helyre kellett tenni az ujjat, mert külön állt a töbitõl, nem tudott menni, vezetni, squasholni
), megröntgenezték, majd hozzáragasztották a többihez, utána neki is azt kellett csinálni. Másodjára már nem ment dokihoz
Gombóc
Zsombi láb
, nagyon jó hír
Szomszéd néni: elõbb-utóbb elmúlik a szag is
Maci_2
védõnõ: Almási Szilvi
Zsombi is állandóan nyüszög, rövideket alszik és állandóan enne, de csak néhány kortyot, pedig már nincs is olyan meleg.
Nálunk csak két napig nem volt kaki, de így is majdnem begolyóztam az idegtõl
Lázmérõ nem segített, csak evett, evett, evett... Aztán lett egy giga zöld, másnap egy giga sárga
Egyébként glicerines kúpot lehet adni, ha jól tudom. Jól tudom?
Zsuzsi
Hessss depiii
Norka
Jó az új frizud
Miszike
Ismerõs a szitu, én is elõször a cicivel próbálkozok, utána kakilesés, utána séta...
Gömb
, hogy mégis jól sikerült a rendkívüli Anyáknapja
Anyakati
Szerintem nem kövér Véda, jó kis husikás
Majd ha elkezd mászni, járni, lemozogja, ne is vedd fel, mit mond anyósod! Nagyon sok "jó" tanácsot lehet ilyenkor kapni (a friss anyukának meg agyvérzést
) Szoptasd továbbra is úgy, ahogy igényli
Egyébként ha sovány lenne, akkor zsíros kenyeret kellene adnod neki?(anyós szerint?)
Csucsuka
Nem is annyira fáradt voltam, inkább untam magam
Jó nyaralást
Gratula a majd' 12 órához
Szombaton mi is voltunk Auchanban, Zsombi majdnem végigordította az egészet
, kivéve amikor Apa felvette, akkor meg összegyûlt a tömeg, hogy jaj, de szép, milyen kicsi, ütyürü-pütyürü... Tegnap bementünk Szandival a Dm-be, Apáék kint maradtak, jövünk ki, Apáék sekol, csak egy nagy csoportosulás a helyükön
Ott voltak középen
Zsombi már most ennyire vonzza a nõket ?
(vagy Apa ?
)
Na megyek, mert már megint 3 órája szülöm et a beírást, kiteregetek és felébresztem Zsét, lemegyünk sétálni
Babusok szépek, taliképek szuperek, sajna nem mindenkit ismerek személyesen, talán legközelebb
Szép napot
Toffifee + kendõbenanyánalvó Zsombi