Jó reggelt!!!
Fél 8 ig aludtam ma!!!!!(szegény apa meg az 5 ös busszal ment fősulira Egerbe)
Fúúú, de jó volt. Blani felébredt és odaült a kiságy elé játszani, beadogatta Beninek a játékokat és tök jól elvoltak. Annyira, de annyira édesek!!!Megzabálom őket!!!!
Hát lányok én az esti szopit át tettem fürdés és vacsi elé, mert olyan fáradt már Beni este, hogy nem szopizik. Viszont 6 körül igen. De a kis huncut ma reggel is alig 3 percet szopizott, s már ment vonla Blanival játszani. Pedig Blani még úgy is tett, mintha ő is szopizna, hátha rácuppan még eszer, de nem.
Azt hiszem Gab, nálunk is eljön hamarosan a nap, amikor köszi szépen de nem kér már belőle Beni. Brühaha.
Még próbálkoom egy kicsit, erőszakoskodom-ha úgy tetszik-ilyen esti szopi előre jön 6-ra trükkökkel, mert akkor meg elfogadja!
Teljesen biztos vagyok benne, hogy a legtöbb anya ezen a ponton befejezné-nekem is ezt diktálja a józan ész. De van bennem egy ösztön, egy anya, Blani most beteg, Beni nehogy elkapja. Ha meg elkapja pont jó lesz a torokgyuszis kinlódáskor a sok szopi.Tehát fenn kell tartanom a tejtermelést, hátha még szüksége lesz nagyobb mennyiségre. Nem lányok? Nyugtassatok meg.
Kicsit úgy érzem most csak én akarom, ő nem(na jó azért nem kell odanyomnom a fejecskéjét, de magától nem kéri), de ki tudja mikor fordul meg ez, és neki lenne rá szüksége.
Nem érzem azt, hogy olyan magamhoz láncolós anya lennék, bevallom már nekem is terhes néha a szoptatás, sietnék, Blaninaak csomagolni kell az uzsit, vagy épp csak már máshol jár a napom,meg hát a fogai is útban vannak olykor-szóval már nem is annyira kellemes. De az a látvány, érzés amikor szopizik, szuszog ott, markolászik, nyunyuzik, az a kapcsolat ami közben van köztük olyan mérhetetlen örömmel tölt el úgy érzem mindkettőnket, hogy nincs szivem meghúzni a vonalat.
Kiváncsi vagyok mit gondoltok erről, met kétségeim vannak, egyszer azt érzem most kell befejezni, máskor meg úgy érzem még nem jött el az idő. Szóval most az van, hogy nem kéri, de ha reggel odafektetem magam mellé, az az első, hogy nyitogatja a száját és keresi a cicit. Viszont ha állva felemelem, már nem túrja le magát a cicimhez. Na ez olyan köztes állapot. Ki lehetne használni, és most elválasztani, de lehetne még húzni fél évig is. Csak az a baj, hogy azt érzem rajta most 1 hétig ellenne nélküle, aztán meg jövő héten megint kéne neki, de 1 hét alatt tuti elszoknának tőle a tejtermelő mirigyek.
Na, jó hosszúra nyúlt, bocsi csajok, csak nem hagy nyugton ez a kétség.
Viera, barna????Hát tényleg nem olyannak mutatja a fotó. Akkor az tök jó. Majd fotózd le nappali fényben is. Úgy feldobja a lakást a szép függöny, nem?
Toalet téma: hát mivel új lakás volt 2 éve, amikor beköltöztünk, új volt a csésze is , és rendben van tartva, ez a takaritás mindössze 30 másodperc. Befújom domestossal az ülőkét alul felül, a tetőt alul felül, a lehúzót, meg magát a csészét is kivül-belül és, és 6 kis kocka papirral letörlöm, lefertőtlenitem.(Egyszer láttam egy dokumentumfilmet, arról, hogy a rongy, meg a zsivacs csak szétteriti a bacikat, és mikroszkóppal megmutatták a csésze környékét, fúúúú, elrettentő volt.) Ezt megteszem az oldalával, aljával is. Tényleg pillanatok alatt megvan és mindennap ragyog. Nekem ez fontos, mert kanyújtásnyira tőle mosunk fogat, ott lógnak a nyakláncok, a másik oldalon a szennyes kosár, meg a kád. Szóval nekem igy kerek a világ és egyáltalán nem fáradság, hamarabb megvan mint egy kézmosás.
Na, ezt atémá is kimeritettem.
Megyek készülődöm, megyünk mamázni, kuty
ázni, ma szép időnk van, tegnap esett. ÉÉÉÉÉS, nem kell ma főznöm!!!!!!!!!!Juhéééé!!!És Blani is jól van! Juhéééé. Imádom ezt a gyógytea, C vitamin, lámpa módszert, egy virusos, 39 fokos lázzal járó torokgyusziból is ki tudom hozni 3 nap alatt!!!!!No jó meg egy kis hókuszpókusz, azt meg már ő is tudja. minden este beszél a gyógymanóihoz, hogy álljanak csatasorba és zabálják fel a kórokozókat, ezt vizualizálja is.
Szerintem ez az egyik legfontosabb képesség az életben. Örülök, hogy megtanitottam rá, és nem sajnálkozik a betegségén, hanem tesz ellene, beinditja az öngyógyitó folyamatait!!!!!!
Mert egészség nélkül semmi sincs.
Szép nappot mindenkinek!