Új privát üzeneted érkezett!

JÓ ÉJT MINDENKINEK!!!!!!!
Vendég

Kriszti

nem ér elköszönni!!!!!! :D
Jól csináltad akkor biztos,mert ha ez a melegség elönt az a jó!!ÉS ha minden héten csinálod ezena napon,akkor menglátod a végére nem lesz benne sárga trutyi. :shock: Nagyon érdekes ez szerintem!! :wink:
Ja és nem kelltél fel?????Tudod,utána! :wink: :shock: :D

Nyáriorgona

nekünk is sulira lett meg az iróasztal,de ha van helyetek,miért ne lehetne előbb?? :shock: :D
Nálam a festés,gyurmázás kint van a konyhában az asztalon.Ittbent is van egy kisasztal,de ez inkább olyan diszasztal,meg üldögélős(Mert mellette süllyesztett foteljeink vannak,amiben el is lehet aludni :wink:
Szóval egy a vége,persze jó ötlet!!! :wink:
Vendég

Erika!
De sajna felkeltem,miért nem volt volna szabad felkelni?????
De mégis miért????
Majd legközelebb nem kelek fel!!!!!
Te vettél????
Vendég

Jaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Már leesett!!!!
Miután nem keltem fel,a szex után!!!!
Kb.félóráig birtam de lehet több volt nem mértem az időt!
Azért köszöntem el mert nem volt itt senki!!!!
Vendég

Kriszti

jaj,Te csajszi!!
Persz hogy szex utánra kérdeztem!!!A fél óra is több a semminél!!
Apa nem kérdezte mi a fenét fekszel ott "büdösbogárpózban"? :lol:
Vendég

Olyan vén banya vagyok,hogy szex után nem tudok hanyat fekvésből felkelni,ő szokott felhúzni,megkérdezte,hogy nem kelsz fel?mire én,nem mert spájzolom a spermákat! :lol: :!:
Majd megszakadt a röhögéstől!
Mondom neki,mi van elsősegély kell? :lol:
Aztán mikor felkeltem,modja,hogy igy kell ezt csinálni!
Legalább nem fájdul meg a dereka mikor engem felkell húzni!
Ó,mondom szegény,sajnáljalak e már? :lol:
Erre ő!Nem elég,hogy megdolgozik az ügyön,még bele is rokkan,hogy felemel!!!
Vendég

Na ennyit a részletekről! :oops:

Most már tényleg elköszönök!

Még munka van a háztartásban!
Sajnos!

JÓ ÉJT!!!!
Vendég

Kriszti :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: 8) 8) 8) 8)

Jó éjt!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Erika!
JÓ ÉJT!!!!

Nálunk iszonyú hideg van!!!!! :evil: /kint/
De bent jó meleg! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Na elkezdtem szedni a Gravidát, bár vannak fenntartásaim. Egyébként most még 99%, hogy meg fog jönni hétfőn, mivel csak a következő ciklusban kezdjük a "buli"-t :lol: Az az 1% a hibalehetőség :lol: bár nem hibának fognám fel 8)
Ti hogy álltatok s szoptatással? Én a kicsit még mindig szoptatom, de minden vágyam, hogy befejezzük ezt a részt... főleg, hogy ma reggel is megharapott a reggeli kómájában :shock: De úgy érzem, olyan lenne elválasztani, mint egy aktív dohányostól elvenni sz összes cigijét :roll:
Vendég

Jó reggelt és nagyon kellemes hosszú 7 végét mindenkinek!!!!!!!
Vendég

Jó reggelt :D

Sajna apának ma is dolgoznia kellett menni......mondtam neki,hogy ilyen az amikor valaki pótolhatatlan.....röhögött egyet,de azért jól esett az egójának...láttam!! :wink:

Köszi a köszöntést!
Hát igen,mostmár beleléptem rendesen a 4.X-be!! :? :wink: Tul.képp én még ott tartok,hogy nem zavar hány éves vagyok,de apa azért nem hagyja ki,hogy cikizzen mert ő még csak most lesz 28!

Nyáriorgona!

Szerintem nagyon jó ötlet az íróasztal,mi is ezen gondolkodunk karácsonyra a Márknak.Pont most nyílik közel hozzánk egy Jysk,valszeg ott veszünk neki.Tényleg azért kell nekik,hogy tudjanak rajzolni,gyurmázni,színezni...legyen egy saját kuckó,és megtanulja rendben tartani.Szal szerintem nem korai.

Kriszti!

Ügyes vagy,hogy nem keltél fel, akció után :oops: a fél óra bőven elég szerintem.Én se feküdtem többet utána ennél.Sőt elárulok valami titkot,pont akkor volt pé-m amikor a férjem őrködött egy autószalonban,és hát muszáj volt utána mennem eset.... :oops: és ott a fönök bőrkanapéján nem bírtam fél órát csak kb.15-t pihizni.

Ezt a gyertyát már én is ki akartam próbálni,jókat hallottam róla,de most elhalasztom a szülés utánra.Egyszer amikor a Márknak fájt a füle,akkor neki csináltuk.

Erika!
Ez ugyanaz amit a fülbe is szoktak???

Mi lehet Nikivel,Judyval??

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Szia Panni!

Többféle gyertya van,vagyis többféle szinű,mind más-más betegségekre és testrészre!
A sárga van a fülre,de mikor vettem volt narancsszinű fekete stb.!
Az autószalonos dolog nagyon jó! :lol:
Mindent az ügyért! :lol:
Én is csináltam hasonlót,de nem publikálom,mert én nem vagyok itthon dolgom napközben!
Azt hiszem ebből következtethető akkor.......!!!!!!!!!!!!!!

Én dolgozok a délelőtt,kevés a szabim! :evil:
De utánna 3 nap itthon! :lol:
Vendég

Panny

Mégegyszer is BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!
Igen az,de más szinűt kell.A fülés sárga, a köldöké piros(vagy narancs)Én is csak csupa jókat tudok róla irni!!
Huh,Főnök Bőrkanapéján!! :oops: Micsoda extrém helyek!! :lol:
A gyerekeket ilyen alkalmakra el tudod tenni valahova??? :shock:
Apa pont tegnap mondtak,hogy Ő este nem szereti annyira,mert nappal sokkal jobb.Miért nem d.u. vagy reggel csináljuk.NA mondom és a kicsivel mit csinálunk addig??? :lol: Ó férjemnnek erre is volt hülye ötlete..... :lol: :lol:
Szal irigy-irigy hogy tudtok nappal... :roll: :oops:
Én férjem is dolizik,bár az ő munkája folyamatos....nincs ünnepnap. :(

Kriszti

Én még mindig nem vettem,majd ünnepek után...

Gira

A szoptatással sehogy se állok,mert 6 hóig szoptattam,aztán pont egy hónapra rá megjött a mikim.Szal azóta tervezgettünk(gyereket)aztán nem rég tettek mezejére léptünk.JAh nem rég,már fél éve! :cry:
A Gravida szerintem szuper ötlet.Én Supradynt szedek most(Petra előtt is ez vált be :roll: )

Judyt látom irkálni máshol,Nikit nem tom,nem figyeltem....
Mártival mi van???
Vendég

[quote="t.kriszti"]
írta:
t.krisztiÉn is csináltam hasonlót,de nem publikálom,mert én nem vagyok itthon dolgom napközben!
Azt hiszem ebből következtethető akkor.......!!!!!!!!!!!!

Kriszti
kérjük a publikáciot,mert ez kicsit nyakatekert mondat igy.... :lol:
Vendég

Erika!

Hát igen,mindent az ügy érdekében.... :oops:
Azon az autószalonos ominózus estén anyunál voltak a gyerkőcök.Tudod ,nálunk így is minden héten legalább egyszer ott alszanak,ez már olyan bevált szokás,mind a négy részről igénylik.

Ja és Boldog Szülinapot Rékának is,látom neki meg 22.-én lesz!!!!!

Kriszti!

Tényleg,engem is érdekel a sztori.... :oops:

Gira!

Én is fél évig szoptattam csak a Kristófot,de ez bonyolult,hogy miért csak addig...majd egyszer leírom ha lesz sok időm,jó?!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Csajok sztori priviben!!!!!!! :lol:

Majd később még irok,de dolgozok!!!! :evil:
Vendég

Panni!

Isten éltessen sokáig ! :D

Nekem mindidkét szülésem után 4-6 héttel megjött... pedig csak szoptattam. Ezért csúszhatott be Hajna, amikor Réka 7 hós volt. :lol A terhesség alatt a szoptatás nekem szörnyű volt. Fájdalmas, és zavaró. Rékát nem izgatta, hogy 8,5 hósan totál elválaszottam (pedig 6 hós koráig csak szopott)
Csak most félek, hogy nem lesznek olyan egyszerűek ezek a dolgok :roll:
Vendég

Ti hogy védekeztetek, amíg "nem léptetek a tettek mezejére"?
Vendég

Gira

megszakitott...(tudom nem 100%-os,de én nem szedhetek fogit...)

Panny

Te nekem annyira anyás a kicsi,nem akar anyámnál aludni.. :(
Továbbra is irigy... :oops:
Réka nevében is köszi!!KÉt nap,és 11 éves!!!El se hiszem..az én pici lányom!!!!!!! :shock:

KRiszti

egyre kiváncsibb vagyok!!! :wink:
Vendég

Erika!
Megirtam priviben!
Vendég

Sziasztok!

Gira,
szerintem minden egyes gyereknél más a szoptatás iránti igény, és ezt kell figyelembe venni (nem lehet általánosítani). A fiam annak idején 3 hónapos korától átaludta az éjszakát (10-12 órát egyben, de jó is volt :D ), kb. egyéves kora után pedig már mindenhova figyelt szopi közben csak a szopira nem, szóval kb. 4 hónap alatt fokozatosan elhagytuk (16 hónapig szopott) A lányom ennek az ellenkezője, ő egész éjjel szopni akart volna, na én ezt 19 hónapos koráig bírtam, akkor leszoktattam róla (de addigra már meg tudtam vele "beszélni" a dolgot, és megértette, hogy csak reggel kap cicit, de odabújtam mellé, ha igényelte, nem volt sírás belőle). 22 és fél hónaposan pedig teljesen leszoktattam. Napközben már 15 hónapos kora óta nem kért cicit, csak elalváskor meg ébredéskor (meg egész éjjel!!! :shock: ).

Nekem egyébként az egyik fő szempontom az, hogy akkor jöhet a következő gyerek, ha az előző már "levált" rólam. (már nem igényli a szoptatást, tud önállóan járni-közlekedni biztonságosan pl. lépcsőn is, nem kell cipelni, szívesen elvan más felnőttekkel is) Tehát kb. 2-3 év korkülönbség kell. Nekem is kell a regenerálódás. Ezzel szemben tisztában vagyok vele (mert vannak olyan ismerőseim is) hogy mennyi előnye van az ennél is kisebb korkülönbségnek! :D

De ha a terhesség alatt kellemetlen neked, akkor az úgy a gyereknek sem jó.(vagy állandóan azon izgulni, hogy megharap, meg ilyenek) Akkor szoptass, ha mindkettőtöknek jó úgy. Azért ez a szopi-dolog sokkal bonyolultabb annál, hogy pár mondattal el lehessen intézni... :roll:

Kriszti!
Tessék leírni részletesen, hogy mi volt az az eset! Végre történik valami izgalmas! :lol:

Erika és a többiek!
Íróasztal: köszi a válaszokat! Akkor megvesszük! :D

Panni a főnök bőrkanapéján!!! :oops: :lol:
(te figyelj csak, és a párod tud róla??? :wink: - ezt viccnek szántam :lol: )

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
És a legkisebb is megszületett!
nyáriorgona

Gira!

Én gyogyit szedtem,Diane.35-t,de mindenképp kellett mert az arcom miatt is kell.Már rég szedem,de nem okozott fogamzási gondot se,ahogy látjátok.Ez tudja csak rendbe tenni a bőröm,amúgy kiragyásodok...sajna.De semmi rossz mellékhatása nem volt nálam,mondjuk ez elég kicsi hormontartalmú egyébként.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Nyáriorgona!

Hajna már csak reggel és este szopik, éjjel se kel fel. Napközben se kér soha cicit. Gyakorlatilag amikor szopik, mindkétszer félkómában van. Este abba alszik bele (többnyire), reggel úgy tud sírás nélkül ébredni. Vagyis... még nem próbáltam, mi lenne, ha nem szoptatnám meg. Lehet nem is venné észre :roll:
Vendég

Szia Gira!

Lányomnál próbálgattam először, hogy mi van, ha nem kap éjjel cicit (kb. másfél éves korától, amikor már el akartam éjszakára választani), és amikor éreztem hogy már nem vészes, akkor elhatároztam magam, és nem volt visszaút. Akkor már nagyon elegem volt az egészből... :(

Ezt Te látod, igazából. Lehet, hogy ez a két "kis" szopi nagyon fontos ám neki, és akkor azt mondod, hogy kibírod azt a kis időt. Ha viszont neked ez nagyon kellemetlen, akkor el kell fogadnia, hogy ez van, csak helyette kapjon valamit. Tehát az összebújás mindenképpen maradjon meg. Szopja az ujját? Nálunk az ujjszopás maradt cici helyett, a másik kezével meg fogja az én karomat.

Akárhogy is döntessz, az a helyes! Ha úgy érzed, megszakad a szíved, ha el kell venni tőle a cicit, akkor ne vedd! Ha úgy érzed, beledöglessz, ha még egyszer meg kell szoptatni, akkor ne szoptasd tovább! És nem muszáj ezt a döntést ma meghozni, ráér holnap is vagy akármikor. Ne legyen lelkiismeret-furdalásod, mert utólag az egész már nem fog olyan fontosnak tűnni.

Bocs, kicsit hosszú lettem, de beindult a témára az agyam.

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Nyáriorgona!

Köszönöm szépen :D Jól esett, amiket írtál. Nem, nem szopja az ujját... meg semmit. Végül is, még elfér ez a szopi, nem érzem olyan vészesnek, csak ugye nehezen tudom elképzelni, hogy egyszer leszokik róla... hiszen mióta él, ezt csinálja :)
De nekem a tehességem alatt, és ilyenkor mensi előtt is olyan erősek a hormonjaim, hogy tényleg fáj a szoptatás. Ugye havonta 1x 1 hétre elviseli az ember a kicsi lánya kedvéért, de ezt állandósítva már nem olyan biztos. Végül is az égiek majd elrendezik. Ha az kell, hogy Hajna még szopizzon pár hónapot, nem jön hármaska... Ha meg fontosabb a tesó, mint a szopi, ezt ő is megérti ;)
Vendég

Az "izgalmas" dolgok priviben mentek Nyáriorgona!
Vendég

Kriszti

ÉN nem kaptam meg!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :evil: :evil:
IRD MEG UJBÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Ugyan kinek küldtem el????? :evil:
Reméllem nem a főnökömnek???!!! :evil:
Még jó,hogy nem babanetezik! :lol:
Vagy ki tudja?! :lol:
Na mindegy már elment Erika!
Vendég

Sziasztok!

Ma már lehet nem jövök,mert megyek a Tescóba azután meg anyuhoz!
Puszi mindenkinek!
Holnap délután legközelebb!!!!!

JÓ ÉJT!!!!
Vendég

Jó reggelt és szép napot mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!
Hát az én napom már igy indult! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :!:
Úgy volt,hogy megyünk a fiam után kocsival mert focizik!
reggel vagyis korán ahogy útnak inditottam azzal köszöntem el tőle majd ott találkozunk,rá is kérdezet,hogy jöttök???
Mondtam,hogy igen!
Felkelt a párom,erre bejelenti,hogy nem megyünk,mert ő nem lessz kész a munkával /maszekolás/!
Fúúúúúúúúúúúúúúúúj!Én úgy berágtam! :evil: :evil: :evil: :evil: :!:
Szegény gyerek majd vár!!!!
Erre azt mondja,hogy majd észre veszi,hogy nem vagyunk ott!
Most hivhatom fel az edzőt,hogy szóljon a gyereknek,hogy ne várjon!!!
Ezt még valahogy megemésztem,de elaludtunk,kaját már nem volt időm késziteni,bedobtam neki egy csomag kekszet!
Mert úgy volt ugye,hogy megyünk ésa majd viszem utánna,mert amúgy is a buszon nem szeret enni,mert hányingere van!!!!
De mégez sembaj,csak az,hogy dél lessz mire haza érnek!
Szóval az én napom,jól ellett cseszve!
És én olyan vagyok,hogy bekeményitek,a párommal szemben és most úgy döntöttem,hogy mosoly szünet no szex és stb. stb!
Majd rájön,hogy a gyerek mindennél fontosabb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egyébként megszállott munka mániás!!!!!!! :evil:
Na,jó hosszú lettem!!!!!
Vendég

Kriszti

A párod lehet a pénzt részesíti most előnybe(mert kell!!!),és utána a gyerek.A férfiak nagy része ugy gondolja hogy a gyerek az anyja oltalma alatt van,szal "majd az asszony elintézi".Ő meg addig pénzt keres.Szerintem ezért ne haragudj rá!!!
A Gyerkőcöt persze sajnálom,hisz vár.Ez egy anyának fontos,ez egy szivből jövő érzés.Szal meg tudom érteni,hogy Te átérzed hogy a fiad csalódik benned.Nem az apjában,hanem benned.Mert ugye Te mondtad hogy ott leszünk! :wink: :roll:
De ha az edzőt felhivtad,akkor a gyerek tudja hogy nincs baj!! :idea:
Kaján meg ne aggodj!Ezek a fiuk megoldják egymás közt!!! :wink:
Szal JÓ HÉTVÉGÉT NEKTEK!!ÉS PIHIZZZZZ!!!!!!
Láttad pénteken a szellemes filmet?(én elfelejtettem )

Csajok!Láttátok reggel a National Geog.C.-en a magzatos dokumentum filmet??Én véletlenül kapcsoltam oda,de megérte. :wink: A magzat méhen belüli életét mutatta be.ÉS egy rekeszsérves magzat méhen belüli operácioját!!Fergeteges volt!! :shock:
Vendég

Hol vannak a vonalzóim?????HÉJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!! :roll:
Vendég

Átvarázsolodtak,jesszus szellemek műve lehet!!!!!!!!!!! :lol:
Vendég

Erika!
Feszültséget elkezdtem levezetni!
Ablakot pucolok stb.!
Hát pont igy van ahogy leirtad,de akkor is éreztetem vele!!!!
Jó,kell a pénz is,de azért 2 óra kiesés lett volna!
Nem néztem a szellemeket!!!!!
Pedig volt eszembe!
Jók a vonalzók!
Próbáltam én is valami féle mikulás és karácsonyi hangulatot bevarázsolni,de csak a link sikerült!
Vendég

Jó reggelt csajok! :D

Kriszti!

Neked nics jogsid hogy utánuk menj,vagy a kocsit is elviszi apa???Megértelek hogy ideges vagy!!!De nem lesz gond ha az edző szól nek,majd legközelebb mentek!! :wink:

Azért egy kis durcizás belefér... :wink: :wink:

Erika!
Pont anyunál voltunk tortázni és kapcsolgattuk a TV-t és megnéztük a National-on azt a műsort.Teljesen kész voltam(jó értelemben).Amikor mutatták,hogy mekkora 18 hetesen(pont tegnap töltöttem)még a könnyem is kicsordult.Márk is nézte nagy figyelemmel,olyan édes volt.Anyu persze végigbőgte,ő mindig meghatódik az ilyeneken.A férjemnek is tetszett(pedig pont akkor ment az időmérő az RTL-en)...

Képzeljétek apától szülinapomra kaptam egy Lap-Topot!Annyira vágyam volt már rég...Mindig civakodtunk a gépen...mostmár nem kell :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

ja és beléptem a 19.hétbe!!!Mindjárt a felénél leszek!HURRÁ!!!!! :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panni,
hogy telik az idő! Félelmetes! Ha elsőre összejött volna nekünk is, akkor a 6. hónapban lennék. Már nehezen hajolgatnék... :lol:

Erika,
hogy tudtok ilyeneket nézni? :shock: Persze tök jó, hogy ilyen "csodákra" is képesek vagyunk, de valahogy én nem bírom ezt nézni.

Panni,
És a Márk is nézte??? Mi egyáltalán be sem kapcsoljuk a tévét, amikor ébren vannak, nehogy lássanak valamit. :roll: Egyetlen egyszer néztünk egy filmet anyámnál (közben anyám játszott a gyerekekkel, elvileg ők nem oda figyeltek) Na aznap éjjel a fiamnak rémálma volt, fel is ébredt és félt rettenetesen. Aztán elmesélte, hogy mit álmodott, hát igencsak vissza lehetett vezetni a filmre... Azóta aztán még jobban odafigyelek erre, újabban a nagyszülőknél se megy a tévé (utáltam is, hogy lehet úgy beszélgetni meg játszani, hogy közben állandóan szól hangosan a tévé???)

Lap-top? És internetezni is tudsz rajta? Akkor most már mindig itt leszel? :lol:

Erika,
jók az új vonalzók! :D

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Nyáriorgona!

Ez nem film volt hanem dokumentumfilm és nem volt egyátalán durva.A Márk egyébként azt a rész nézte(direkt odahívtam én!)ahol mutatták hétről-hétre hogy mekkora és hogy néz ki méhen belül a magzat.Így ő is tudja hogy mekkkora az ő kistesója a pocakban.Nem hinném hogy ezzel ártottam a gyereknek,sőt!

Nem szoktak egyátalán TV-ni a gyerekek,maximum az Animal Planet azt is csak anyunál mert itthon csak a 3 adónk van.DVD-n nézi a Márk a magyar meséket amiket én engedek neki.Mi se nagyon TV-zünk,anyunál néha végignézzük az adókat ha ott vagyunk.Ez kifejezetten hasznos műsor volt.

Bocs de kicsit érzékenyen érintett az írásod,kicsit vádló volt és mert pont én vagyok az aki TV ellenes és odafigyelek ilyen szempontból is a gyerekekre...

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny,Nyáriorgona

Náunk Minimaxot nézhet Petra korlátlan.De ha nem nézi akkor ált. kikapcsolom.ÉS akkor jön,hogy ki kapcsolta le a mesét?? :shock:
Szal én nem szólok ha nézi,de inkább csak háttérbe szól,ő meg játszik.
Pedig pont tegnap olvastam a Nők Lapjában,hogy vigyázni kell az áramra,mert ki fog merülni a tartalék,meg ilyesmi...JA és mennyi elmegy pocsékba.Hát igen,van mit tanulnunk!! :oops:

Kriszti
ablakot pucolni ebben a zimankóban??Jesszus!Vigyázz magadra,azért mert könnyen megfázol a kimelegedésben! :shock: :D
Jók a vonalzok?Pocsékok,nem irta ki a nevüket! :twisted: NA de holnapután ugyis kell csinálnom,akkor cserélek!Karisat én is akartam de ugy döntöttem sok lesz az aláirásom...

PAnny
szép ajándékot kaptál!! :D
Az a dok.film tényleg szuper volt.Nem mindennap lát az ember ilyesmit!! :shock: :wink:
Vendég

Hát ha megfáztam igy jártam!
De már nagyon ráfért az ablakokra,holnap terveztem,de a párom miatt az ideget legalább levezettem!
Hú,hogy pörögtem,máskor nagy ráérősen kedvetlenül,vonszolom magam!
Már készen vagyok,van még 1-2 simitni való,de majd szép lassan,a gyerekek úgy is itthon lesznek őszi szünetben ami olyan ők is megcsinálják!!!
A saját szekrényüket belülről ők teszik rendbe,a lányom a vitrinest már megcsinálja stb.!
Tehát a nagyobb munkák már készen vannak!!!!
Most lefürdök,mert igencsak leizzadtam,pihenek aztán csinálok melegszendvicset,a főzés napolva holnapra!!!!!!
Közben a fiam is itthon már!
Kikaptak 1.0-ra!
nem ő védett,még jó,hogy nem mentrünk,mert a párom azért is kiakadt volna,hogy ezért kellett elmenni?!
Később jövök!
Vendég

íKriszti

ugye-ugye??
Fiad hogy reagált a dolgokra???
Vendég

Még nem érzem hogy megfáztam!Szivós vagyok én!
A fiam?Nem kérdezett és nem mondott semmit!
Én fújtam fel a dolgokat és csináltam nagy tragédiát belőle!!!!!
Vendég

Kriszti-Kriszti
Ejnye Te aggodó anyuci!! :D
Szerintem a vereségtől jobban ki volt akadva! :shock:
Vendég

Nem igazán volt kiakadva a vereségtől!!!!
Várod már a karácsonyt????
Mert én már igen!!!!!!
A számitógépre is háttérképként karácsonyos képet töltöttem le!!!
Már allig várom,hogy diszithessek ajtókra ablakokra st.!
A karácsonyi sütés főzést családi összejöveteleket pedig jobban várom!!!!
Egész évben ez a legmeghittebb és legszebb ünnep!!!!!
Pláne ha még hó is esni fog,nem úgy mint tavaly!!!!
Vendég

Kriszti
persze hogy várom!Amiota gyerekim vannak,még szebb ez az ünnep.Hisz amilyenné varázsolom ollyan meghitt emlékek lesznek a csajaimban a kariról!
Érdekes hogy Rékám várja a télapót! A melóhelyemen szokott lenni télapós ünnepség.Azt várja nagyon...még verset is tanulgat,meg rajzol...NA mit szólsz??Pedig nagylány már!!Én ennek nagyon örülök!Addig gyerek amig szeret ilyenekre járni...(persze tudja hogy nincs,de én ugy mondtam neki,hogy a Lappföldön él egy télapó,de nem olyan idős mint a mesékben,ő az igazi Télapó...,de nem jön ide,itt mi ajándékozunk)
Petra meg kérdezgeti hogy tavaly volt karácsonyfánk,most is lesz?? :roll: Szóval emlékszik!!De jó!!
Nem akarok vallást keverni ide,de most megteszem,kivételesen.Nem értem a Jehovásokat hallod-e?Ismerek itt egy családot.Nem ünnepelnek ugyebár karácsonyt,nincs ajándékozás,karifa.Szegény gyerek...a gyerekkorát veszik el tőle.Azt mondja a Réka hogy amikor a suliban van karifa simogatja a kisfiu,nézegeti.Szerinted ????(nem foglalok állást,ugyis tudod a véleményem..)
Én is várom az adventet!!Már nézegetem a diszeket,meg szoktam csinálni asztali diszt.Most már Petra is békén hagyja az asztalon.. :lol:
Vendég

Erika!
Nálunk a gyerekenek a munkahelyen nincs karácsi ünnepség csak az időseknek!!
szépek voltak az ünnepek a gyermekkoromban is szép emlékeim vannak róla!
De mióta családom van még szebb!!!!!
Nem szoktuk túlzásba vinni az ajándékozást,ne arról szóljon a karácsony!
Csak szépen szolid árakkal!!!
Családi ajándékot eggyütt vesszük meg,mindig van valami ami kell,ilyenkor már nyáron megbeszéljük hogy mit is vegyünk,most páraelszivót veszünk!
a mamáktól pézt kapunk azt is eggyütt költsük el!!!!
De mióta a gyerekek nagyok,veszünk egymásnak ajándékokat,nagyon kis öüsszegből kis meglepiket,de milyen jó érzés,hogy a gyerek várják hogy bontsuk ki a kis ajándékukat,várják izgatottan,hogy vajon tetszik e vagy mégis mit szólunk!
Nagyon édesek ilyenkor!
Na és a hangulat,zene karácsonyfa illat stb.
Sütés-főzés!Na,jó,nem fokozom ezeket a dolgokat,mert már nagyon várom!
Hát igen a vallás!Inkább nem tetőzöm,osztom a véleményed!!!!!
De egyébként mi vallásosak vagyunk katólikus,de nem vagyunk nagy templomba járók!Régebben többször eljutottunk!!!!!
Na mára beis fejezem!!!!!

JÓ ÉJT!!!!
Vendég

Ja még annyit,én beérném,most egy pozitiv tesztel karácsonyra!!!!! Szerintem sokan vagyunk igy!!!!!
Vendég

Kriszti

Ámen
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?