Csucsu, tuti 2 csíkos vagy és irigyellek, hogy ilyen türelmes vagy. Hányadik napon is vagy már?
Köszi megvagyok, most, hogy újra kezdtem a málnalevelet és a barátcserjét azóta nem görcsölök és nem ömlök.
A ciklus hőmet hüvelyben mérem, de ma már 37,15 volt, úgyhogy elkezdett leesni, tegnap olyan fejgörcsöm volt, hogy majd meghalltam, de én ilyen hülye vagyok, hogy nincs babó és mégsem mertem bevenni gyógyszert, nehogy a mostani ciklusban ártson?!Tudom hülye vagyok, de mégis!Így kialudtam és mára elmúlt. Tegnap este hónaljban is mértem hőt, mert a torkom is nagyon fájt és egy kis hőemelkedésem volt, remélem ma már nem lesz. Este megint ittam mézes-citromlevet és ma már alig fájt.
Látjátok én ilyen hülye vagyok, ha baba projekt van vagy baba, akkor semmi gyógyszer, semmi amiről azt érzem nem tenne jót a bébinek és mindent ami jó neki és mégis elment!
De majd legközelebb, most már arra gyúrok,rendeltem is Leotól ovu tesztet!
Kinga te kérdezted az ovut? Én a múlt hónapban csináltam elöször és szépen mutatta és el is kaptuk, de sajna nem maradt meg, de ez más kérdés.Én most is fogok használni, ha papírosat veszel azt ketté lehet vágni, úgyis mükszik és dupla annyid van!
Augusztusban csak a nyálkát néztem amikor tojcsi volt együtt voltunk, mégsem lett babó!
Csucsu! Várom a poz tesztet!!!!