Na most értem a végére. Fogtam egy papírt miközben olvastam és felírogattam a hozzászólnivalóimat. Szóval először is, én meg pont azt olvastam, hogy a digitális a jobb. De igazából mindegy is, ezt csak olyan kontroll félének használom. Tegnap regisztráltam a wunschkinderen, ma elkezdem a görbémet. A kórházakról annyit, hogy az egyik barátnőm a nyáron szült a szent imrében és tényleg nagyon szuperül néz ki. Én nagyon jókat hallottam még a kerepestarcsai flór ferencről. A kórházban voltam már többször is (sajnos) de a szülészeten még nem... Csak ezt hallottam.
Ja, és nem csak a derekam fáj, hanem a hasam is mintha meg akarna jönni. Bár tudom, hogy ez még nem lehet amiatt, de talán a beágyazódás...
Az ovu tesztet ugyanúgy használjátok terhestesztnek?
Trixy: mi is tegnap intéztük a netet, én Maglódon lakom, és ott is monortel van. Elvileg nálunk most kezd szolgáltatni a T-csoport, de a férjem azt mondta, hogy valamiért macerásabb... Úgyhogy csajok jövő hét pénteken nekem is lesz otthon net. Végre!!!
Ma úgy megkívántam a kólát, hogy muszáj volt meginnom egy pohárral. tudom hogy nem tesz jót, de muszáj volt... Nagyon jólesett.
Valaki szúrja már be nekem a jónás naptár linkjét... Rá is tudnék keresni, csak lusta vagyok hozzá...
Nekem a mikroszkóppal (PG53) csak az a bajom, hogy használat előtt egy órával se enni se inni nem szabad. Nekem meg amikor eszembe jut, tuti valamelyik volt. aztán elfelejtem... És elvileg naponta kétszer kellene. Ja és reggel evés előtt nem lehet, mert akkor még nem megfelelő a nyál koncentrációja vagy mifene úgyhogy erről ennyit...
Na azt hiszem most kiírtam magamból mindent.
Ja, és nekem csak 27-28, tehát jövő hétvége. Utána lévő héten szabin van apa is és miénk az egész hét. Remélem örömködéssel töltjük.
Na most tényleg ennyi. Megyek beviszem a görbémet, aztán jövök megint. A férjem melóhelyén vagyok, még kb. fél órát dolgozik...
Na addig is pusz mindenkinek.