Hali.
Huh, nagyon mérges vagyok, már vagy egy hónapja nyaggatom a hímzőst, hogy csinálja meg, amit kértünk, de finoman szólva szarik a fejemre, holott van egy hallgatólagos megegyezésünk, hogy minket előre vesz.
Peti ma kilenc előtt kelt, a gyógyszereit meg a többi lötyijét (Béres csepp és Vigantol) úgy nyelte, mint kacsa a nokedlit!
Viera, akkor ma jó napod lesz. Én itt teszem a fenekem, szedem össze a "nyaralásra" az elpakolni valót.
Nálunk is van valami akció kupakra meg PET palackra, de eddig még nem néztem utána, na, ha befejezem a kommentet, megsasolom.
Bénianyu, milyen zenéről ömlegtek itten???
Na szuper, hogy végén nem kellett gyógyszer, de sasolj, nehogy csak lappangjon tovább. Drukkolok, hogy minden OK legyen.
Jó lett a hajszíned. És hallod, milyen ügyes a lányod. Szépeket alkotott.
Oriandy, jók a képek, nagyon kis kreatív vagy. Jó ez a bújós izé is, nálunk már nem férne el.
Na erre a zenére Peti régebben táncizott, újabban sajna leszokott a táncizásról. Pedig ezt tényleg szerette, szereti. Mellesleg anyukám is imádja, szerintem meg annyira rossz, hogy az már jó.
Ja, nálunk délelőtt esett az eső!
Jó ez a kép, mit jó, SZUPER!!!
Gab, aha. Na majd du. kipróbálom Petinél, hátha beválik.
Ezt a román számot már ezer éve nem hallottam.
Majd én is keresgélek...nosztalgia.
A képszerkesztők meg tényleg nem bonyolultak, na meg, ha nem tetszik, akkor kitörlöd és kész.
Nekem ez a nosztalgiablogos oldal nem jó...lassú.
Reni, ne emészd magad, úgy tűnik ez egy ilyen nap, vagyis remélem, csak VOLT ilyen nap! Hát én amit csinálok, amellett nekem csak és kizárólag mozogni kéne rendszeresen, de egyszerűen nem tudom az általam kedvelt időpontra beszorítani a konditermet. Sebaj, majd ha megőszülök...
Colett, hát mi meg holnap indulunk, habár volt egy kis afférom a szobafoglalással, de megoldódott a végén.
Én nem nézem a Nagy fogyást...