Hali lanyok!
Koszi a koszontest jolesett
Orsi,
en is boldog nevnapot kivanok neked es a fiuknak utolag is boldog szulinapot.Varjuk a kepeket!
Lafi,
nagyon edes Hunor baba es szep kerek arcocskaja van
Nyuszi,
en is a heten megyek toxo vervetelre.Nekem minden honapban kell mert meg en sem estem at rajta.Neked hogyhogy csak kethavonta?
Donika,Fendike,
mint Mura rajongok
szolok most hozzatok
A hetvegen voltam a bababoltban es hat mar volt mindenfele szinu Murajuk:)))Annyit mondhatok hogy nagyon nagyon szep...Az osszecsukas nagyon konnyu,stabil es a szinek is szepek.Sajnos nem keszithettem fotot
viszont kaptam profi katalogust es azt bescannel-ve elkuldom nektek e-mail-ben ha keritek...
Donika,
a taska szerintem tokeletes meretu a fix mozes resz pedig hatalmas szeritnem meg szelesebb es jobban belelt mint a bugaboo-e
Es a kocsin mar beepitett adapter van igy a babaules(autos)egy kattintassal illesztheto ra.Kb 10 kg.Tolokar allithato magassagu.Sportules vizszintig dontheto!En a puha mozestol nem voltam elajulva eleg picike.Es tenyleg az a neopremes anyag de csak a belso resz..nekem tetszik..
Szoval hirtelen most ennyi.A ferjem teljesen odavan erte egesz ido alatt azzal korozott a boltban:)))))
Irajtok meg ha keritek a katalogust