Kedves Nahát és Névtelen !
Sajnálom, hogy nem tudtam több rosszat írni. Gondolom, annak jobban örülnétek.
Biztosan sok bennem az ellentmondás, nem tagadom, egyszer mélabúsan látok mindent, és akkor aztán kiakadok (de ezt mindenki tudja szerintem, és azt is, hogy a topicot igen igen negatív időszakomban írtam), máskor meg egy apró jónak is örülni tudok, és boldog vagyok.
Sosem mondtam, hogy más téren is gond van a férjemmel, sőt, itt fentebb rá is kérdeztek, és én mondtam is, hogy amúgy nincs gond. Úgyhogy nem értem, miért ne bújnék Vele ágyba?
Képzeld, van ilyen is, hogy helyrebillen lelkileg az ember, akár egy újabb közös babától. És tudod, igen, várni akartam vele, de a legjobbkor jött!!!!!!!!!!! A férjem repdes a boldogságtól, már most a tenyerén hordoz, veszi a 100% gyümilevet nekem, a heti egyszeri halat, ha éhes vagyok, rögtön veszünk kaját......igen, ez a babának is szól, sőt nagyrészben neki, de akkor is jó így.
Szóval, ha tetszik, ha nem, ha hazudósnak tartasz, meg csapongónak, ha nem, akkor is most boldogok vagyunk, és együtt örülünk az új babának, és miattad, akiről azt se tudom, ki vagy nem fogom szarul érezni magam, hogy lejárattam a férjem. Igen, akkor szar időszakunk volt, de elmúlt. És pont. Most minden jó, és ez érdekel, semmi más.
Többiek: Elnézést ha kicsit zavart ez az egész topic, de engem tükröz, amilyen az elmúlt időszakban voltam. Sajnos, nagyon hamar kimondok/leírok mindent, amit lehet hogy fél óra múlva már egy telefon vagy egyébb miatt nem így gondolok.
Legközelebb majd jobban átgondolom, és megfogadom a tanácsot, hogy előbb elmentem máshová, és ha délután is így gondolom, elküldöm.
Mindenesetre mindenkinek köszönöm a biztatást, a negatív kritikát is. Ha csak én voltam a hibás, és a férjem egy angyal, akkor is sokat segítettetek.
Mindenkinek mindent köszönök.
Boldog vagyok akkoris
LadányiKata