hahóó
jöttem eletjelet adni és morogni egy kicsit
Rokica, nagyon sajnálom, amin keresztülmentetek!
nekünk csak 24 órát kellett bennt maradni anno az esztivel, de az is szörnyű volt, abszolút nem aludtunk, de szerencsére nem volt baj. mondjuk nekünk mindent másnap csináltak meg a rtg-t leszámítva, kicsit nem értettem, hogy miért, de éreztem, hogy minden rendben van.
lényeg, hogy túl vagytok rajta, próbáld kiheverni, Szilvi már biztos nem elékszik rá...
szóval igen, elkaptam valami fosós-hányós sz.t. konkréten amikor már a nyálamat sem tudtam kihányni, akkor jött a másik oldal, úgyhogy csak úgy csillogtam belülről szerintem
most már röhögk rajta, mert jól vagyok, de akkor nagyon ki voltam. másnap semmi erőm nem volt, este lejmoltam a kórházban magamnak egy branült és 2 l löttyöt, és szépen lecsorgattam magamnak otthon, na az első liter után sokkal jobban lettem. mondjuk nem csoda, mert egész szerdán fél litert ittam és 5 db sós perecet bírtam lenyomni.
na ez biztos mindenkit nagyon érdekelt
az uh-on kp mennyiségű magzatvizet írtak le, ami nálunk tök jó, doki is örült, hogy hat a gyógyszer, én meg mondtam, hogy tényleg pihenek sokat. méreteket nem mértek, mondván, hogy nemrég mérték, majd következő kontrollon. de nem idegeskedek, mindennek rendben kell lennie és kész
hatott a sok drukk köszönjük! de ne hagyjátok abba!!!
tegnap este meg Eszti alig aludt, fájt a foga, kicsit taknyos volt, lényeg, hogy egész éjjel bennt voltam nála, mert sokszor felsírt, sőt, vígasztalhatatlanul sírt, éjfél körül meg felkelt és közölte, hogy menjünk le, mert éhes
úgyhogy kapott egy kis tésztát, kb egy órát fennt volt, és egy kis anyai szigor után újra elaludtunk az ő ágyában.
apja meg kiborít. nem látod, hogy nem álmos felkiáltással nézné vele a tévét éjjel, aztán játszana vele, aztán megsértődik, ha megkérem, hogy mégis segítsen már elaltatni, aztán amikor lekapcsolom a tévét, és mondom az Eszternek a mesét, a második sornál elkezd horkolni. ma délutánhra vendégeket hívott, akiknek 3 fogásos vacsi dukál, talán előtte 1 órával meg fog érkezni, de ismerem már... kértem, hogy egy kicsit pakolásszunk este, én voltam bennt az Esztinél vagy másfél órát, mert már elaludni sem tudott, persze, hopgy semmi nem történt, illetve de, kicsivel többet kell ma rámolnom. elismerem, hogy most nem könnyű velem, de vele sem.. jó, sokat dolgozik, meg keresi nekünk a lóvét, de akkor is lehetne egy kicsit körültekintőbb.
és akkor el sem meséltem a népi gyógymódjait az én hajnali hányásomra és hányingeremre
egy fél üveg pacsulit rálocsolt a kezére és az orrom alá dugta, és a számba dugott egy negrót, mert szerinte akkor elterelem a figyelmemet, mást érzek. hát állítólag elég agresszíven reagáltam
na ezt is kiadtam magamból. megyek vásárolni...
Hajni, remélem Panni szeme már sokkal szebb!!
Márti, én is megnéztem a gyerekszobát, és nekem is nagyon tetszik! meleg, barátságos!
nézve az ágyat asszem nekünk ekkora leesésgátlkó sem lenne elég, mert ma éjjel az Esztti simán átfordult alvás közben a fejemen
mit akartam még..
Hari! csuklottál?
most nemrég emlegettünk
tényleg olyan kis csibész nagylány lett a Lili! hajrá bölcsi, nem tudom MÉG milyen a nehéz a beszoktatás
ma mondjuk úgy adtam be, hogy nem akart igazán elengedni, de tuti az éjszaka miatt volt nyűgi, szerencsére Beanéni volt reggel, és hozzá odament, annyira aranyos volt vele, én olyan hálás vagyok ennek a nőnek! ráadásul egy nagyon picit folyik az orra, de csak ilyen kis vizes, és marhára fájlalja egy hátsó rágófogát, amit eddig sosem tett, úgyhogy erre fogtam, mert más tünet nem igazán van. mindenestre készenlétben tartom a telefont, és rohanok mindent elintézni, hátha hívnak.
na minden jót nektek, ennyire tellett most
bocsi, még 1. mivel én kezdeményeztem. én amellett vagyok, hogy ha itt a babaneten lehet, legyünk zárt topik. elég régen vagyunk már együtt, biztos van arra megoldás, hogy ha valaki akar, akkor csatlakozhasson. többen jártak már itt pórul. most már elég jól ismerjük egymást ahhoz, hogy olyan dolgokat írjunk le, amit nem biztos, hogy minden magyarul olvasóval meg akarjuk osztani. én csak egy vélemény vagyunk, nyílván kisebbségben, mert akkor többen reagáltatok volna erre. nem baj, tudomásul veszem, elfogadva.
Viki, egyébként nem linkek voltak, csak azért néztem bele, mert nem hittem el, hogy ilyen nevű topik (tehát nem csak egy szimpla hozzászólás volt) egy hete fennt lehet, és ahogy megnyitottam ott voltak a képek. persze fogalmam sincs mi az a spammotor.
na futok, sziasztok