Új privát üzeneted érkezett!

Szia,

Árnika, neked mit mondott a doki, hogy próbálkozhattok közben nyugodtan?

Mióta szeded a clostit? Régóta próbálkoztok?

Szerintem dokit fogok váltani. Ekkora bakit, hogy 19. napon nézünk pe. Nem lehet, hogy azért mert a clostitól egyszer 33 napra jött meg és ehhez számolta?
gmelcsi1

Melcsi persze hogy próbálkozhatunk, mi az hogy!!! Sőt tüszőrepi után szinte kötelező.

Mi sajnos 6-7 éve próbálkozunk, eddig eredménytelenül :cry:
Ebben a hónapban kezdtem szedni újra a clostit, és remélem sikeresen :lol:

Szerintem arra nem sok értelmes magyarázat van, hogy miért 19. napon néz meg, még akkor is ha kicsit eltolódott a mensid.

Engem 3. naptól néz, először csak vérvétel, utána pedig UH is.
árnika

Van valami konkrét baj, vagy betegség ami miatt nem jön össze, vagy "csak" a hormonok, pe?

Biztos, hogy sikeres lesz. Annyi mindenkinek bevált, akkor nekünk miért ne. :D

Te szedsz még a closti mellé valamit, vitamint, vagy ilyesmit?
gmelcsi1

melcsi.tulsulyos vagyok es nagyon szoros,kb ennyi tunetem van,esetleg az aknes borom.
ugy derult ki hogy a dokim elkuldott terheleses inzulinra es utanna pedig uh-an latszottak is az apro cisztak.

arnika igen pe utan is kellet hogy meglassuk hogy megrepedt-e a tuszom mert elsore nem igazan akart.
basszus jo regota probalkoztok :cry:

Kép
monyo83

Na látjátok, az én dokim csak arra volt kiváncsi, hogy megrepedt-e a többit lesz...ta. :D :D

Ugy volt vele, hogy ciszta nem maradt, tehát szedhetem, akár 1 évig is.
gmelcsi1

http://www.pharmaforte.hu/szuper_hirdetes.htm

Gabi!
Ezt a kapszulát nő és férfi is szedheti nekem most ajánlották!!!!
Peteérésre és sperma erősitő!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok

Igen sajnos én már régi motoros vagyok :oops: :cry:
Azt hogy miért nem sikerült eddig :shock: , még az orvosok sem értik
Apa katonái már tökéletesek, nekem pedig az egyik petevezetékem zárodott, de ez nem indokolja.

Nekem szombaton is kell még mennem Uh-ra, és vszinü hétvégén már nagyon szeretjük egymást apával. :wink: :P
Én szedek Elevitet, magne b6, E vitamin, és rutascorbint, az orvos javaslatára.

Melcsi! Clostyt még orvosi felügyelet mellett is MAX: 6 Hónapig lehet szedni utána szünet. De nem lesz szükség a 6 hónapra mert sikerülni fog. :)
Most hallottam a kaáliba hogy egy isminek ikrei lettek tőle.
Én várom őket akármennyien is jöjjenek

Monyo! Én ahelyedbe csak rá venném apát a vizsgálatra! Az én párom se akart menni , de aztán.....
Biztos van felétek is orvos akihez be lehet vinni az anyagot.

jók legyetek, puszi
árnika

monyo83: Tavaly december óta szedem a metet 2*850 mg-os adagban. Clostyt 2*1-et szedek. Onnan tudom, hogy nem volt pé, mert hőmérőzés és mikroszkóp alapján tuti nem volt, bár ma ugrott egyet a hőm. Nem hiszem, hogy a closty fejtené ki 1 hónappal később a hatását. (majd kiderül)

gmelcsi1: Azt, hogy nem lettek-e a cisztáim nagyobbak. A túlstimulálás életveszélyes is lehet, úgy tudom. Szerintem se pazarold az idődet clostyra, ha még a hormonjaidról sem tudtok semmit. A gyógyszert én következő lépésnek tartogattam. Nekem egyébként azt mondta a nődoki, hogy három ciklus kezelés, három ciklus pihi. Azt mondta, hogy sok párnak jött össze a 4. hónapban, amikor már nem kell állandóan nézegetni a naptárt. Beindította a petefészket a closty és utána hajrá baba! :) Én Gravidát szedek a closty mellé, mert abban jód is van és az nekem kell, mert a családban sok a strummás.
vicky79
Budapest III. kerület

arnika,nem itt nincs olyan hogy lehet vinni,mar utannaneztem.

kosz kriszti.en most a gynexet szedem,a parom pedig a karnitint fogja.

vicky azert azt tudod ugye hogy sem a mikroszkop sem a homerozes sem 100%os.siman lehetett ped.
en februar ota szedek 1*850 et.nekem ugy erzem sokat javitott.

Kép
monyo83

Azért nem bánnám, ha 36,1 felé is menne a hőm. Annyira alacsony a testhőmérsékletem, hogy csak na. Egyébként olyan érzésem van, mintha csak a jobb oldali petefészkem működne. Azt szoktam néha érezni, a balt meg soha. Nem lehet emiatt ez a 2 hónapos ciklus? Én próbálkoztam vagy 2 hónapot a 3*850-nel, de olyan szinten rosszul voltam tőle, hogy inkább visszaálltam 2*850-re. Legalább akkor fogytam, mikor nem kívántam a kaját. Azóta kevesebbet eszem.
vicky79
Budapest III. kerület

vicky en is igy erzek egyebkent csak en ugy erzem nekem csak a bal oldali petefeszkem mukodik,bar most egyiken se ereztem pet de az lh teszt es a gorbem alapjan megvolt.
enis probalkoztam emelni a met adagomon de nagyon kivoltam tole,anyira legyengultem hogy alig birtam felkelni az agybol.
nekem nagyon kicsit magasabb az inzulinom a kelletenel.
0perces 11
120perces 21(igy emlekszem)
szoval anyira nem veszes

Kép
monyo83

Nekem a terheléses 115 volt!!!
vicky79
Budapest III. kerület

hu vicky az mar durva :? es ez met elott volt ?met szedese ota en nem voltam konrolon.te?

Kép
monyo83

Sziasztok Csajok,

Bocsi, hogy csak most jövök. :D

Árnika, de drága vagy, köszi a biztatást. Tudom, hogy mindenkinek összejön majd. :D
Azért nagyon durva, hogy téged még szombaton is megnéz a doki.
Nekem meg azért adott ilyen időpontot, mert szombatra esett volna, amit kiszámolt. Magán dokihoz jársz?

Vicky, képzeld az én dokim azt mondta, hogy a 4. hónapra már 2*1 szedjek, semmi próbálkozás. Aztán megvizsgál újra, és ha minden rendben, akkor elkezdhetünk próbálkozni, de addig i szednem kell végig, mig össze nem jön. Szerinted? Normális?
Most megvárom a vérvételek eredményét, próbálkozunk folyamatosan, és ha jövő hónapban sincs semmi, akkor keresek valami alaposabb orvost.

Monyo, lehet nem is kell foglalkozni apa katonáival, mert 9 nap mulva tesztelsz egy pozitivat. :D
gmelcsi1

sziasztok

Melcsi! Én az itteni kaáliba járok. a szombat nem durva, hiszen munkanap. Akkor Uh, és lehet tüszőrepi :roll: és utána mindent bele :lol:
De lehet én vagyok gyogyi, még mindig nem értem, azt mondta a dokid hogy semmi keksz?? és közben szeded a clostit??

Monyo! Régen az én párom sem akart menni vizsgálatra, de meggyőztem: egyszerübb :wink: és ráadásul én bármit megteszek, ő meg ennyire sem képes a cél érdekében.
Tudom hogy nehéz, de valamit, valamiért.
A sperma minősége bármikor változhat!
árnika

arnika ha lehetne vinni az anyagot akkor minden maskent lenne.

Kép
monyo83

Semmi keksz, mert lehet gyenge lenne a terhességem és könnyen vetélnék, ezt ránézésből állapitotta meg. Ügyes fiu. :D

De engen nem nagyon érdekel mit mondott, lesz kufirc és kész. :D

Beszedek még egy havi clostit aztán keresek másik dokit.

Árnika, mi az a kaáli? :oops: Engem még pénzért sem vizsgálna szombaton.

Monyo, nekem azt is mondta a doki, hogy tuti velem van baj, azért nem vizsgálja a férjem.
Nálatok, ha tuti nálad van a gond, akkor őt miért akarják vizsgálni?
Bár azért az sem árt.
Próbáld meggyőzni, bár mint mondtam lehet nemsokára kiderül, hogy nincs is rá szükség. :D
gmelcsi1

melcsi addig meg nem nezik meg a ferfit addig nem tudjak azt kijelenteni hogy a noben van a hiba.

a dokid ez marha mar megbocsajts.

azt tudjuk hogy nalam gond van.a dokim nem akar feleslegesen stimulalni gyogyszerezni,addig meg ki nem derul hogy a parommal minden okes.mert ha vele is gond van akkor felesleges az egesz.

Kép
monyo83

monyo83: Azóta terheléses inzulint nem néztek nekem sem, de a dokim azt mondta, hogy nincs értelme, mert a met befolyásolná és azt látnánk. (Mondjuk ezt nem nagyon értem, mert pont azt szeretném látni, de mindegy.) Állítólag a hormonváltozásokból lehetne látni, hogy használt-e, de nekem rosszabbak lettek először az értékeim. Most vetetett újra, majd 29-én megyek a leletekért. Kíváncsi leszek. Egyébként az én párom magán alapon vizsgáltatott spermát és ott lehetett úgy is, hogy anya is ment vele és "segített" a mintavételben. :lol: De ez már csak akkor, ha másképp nem ment.... Neki ment. :D

gmelcsi1: Hááát...tényleg nem igazán értem a dolgot. Ha nem bízol meg benne, akkor keress másik dokit. Egyébként az hogy nekem bajom van, az nem jelentette azt, hogy apát ne vizsgáltatták volna meg. Tényleg mi van, ha vele is gond van.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Ne haragudjatok ,de nem értem ezt a nagy problémázást a férfi vizsgálatok körül.
A modern nőgyógyászat és meddőségi kezelés alapja a férfi azonnali megvizsgálása.
kár ezen ennyit meditálni,hogy kit mikor és kit előbb, meg ha a nő eredményei ilyenek, meg olyanok.
egyszerűen meg kell vizsgálni a spermát, ami egyébként a női vizsgáalatok és beavatkozások mellett egy kellemes kis közjáték.
Ne filozzatok ennyit, az a férfi aki meg ennyit tököl ezen ne akarjon gyereket.
Kedves melcsi!
ne haragudj ,de micsoda butaság az ,hogy tuti nálam van a gond akkor őt miért vizsgálják?
mindkét felet meg kell vizsgálni és kész.
egyébként sajnos az esetek 30-50 %-ban mindkét félnél problémák vannak.
k.vanda

vanda a te ferjed elment adni spermat vagy lehetett otthonrol vinni?

Kép
monyo83

vanda kerdesem targytalan utannaolvastam.
"Ne filozzatok ennyit, az a férfi aki meg ennyit tököl ezen ne akarjon gyereket. "-ezt azert egy kicsit durva kijelentesnek tartom.

Kép
monyo83

Sziasztok,

Szerintem is a férfiak kicsit másképp működnek, mint, mi.
Ha nálunk baj van, akkor azon kezdünk egyből ügyködni, hogy tegyük rendbe, egy férfi pedig teljesen összetör.
Szerintem az én páromat is jobban hazavágná, ha kiderülne, hoyg nála is gond van. Ez az én vélrményem, ettől még szerintem ugyanugy akar gyereket, mint én.

Monyo,

Belenéztem a 19. napi vérvétel eredménybe, sokat nem értettem belőle, de néztekm valami DHAE szulfátot (valami ilyesmit) és az felső határérték felett volt. A progi tartományban van és az öszt. 1130, de ott nem volt tartomány. Tudsz erről valamit?
gmelcsi1

gmelcsi keres egy hormontablazatot.beirod a googliba es ugyis kidob valamit.

Kép
monyo83

Sziasztok Csajok,

Olvasgatlak Benneteket, mert nálam is felmerült a PCO szindróma gyanúja, és még csak most kezdődnek a vizsgálatok. Fura ez az egész, mert a dokim szerint a görbuszaim nagyon picit laposak, de azért elég jók, viszont UH szerint polycisztásak a petefészkeim. Túlsúlyos vagyok, de nem szőrösödöm, van egyákét pöttyöm, de nem vagyok igazán pattanásos... És eddig azt hittem, van PÉ-m... Viszont a baba 1 éve nem jön össze :roll: Nálunk a mensim után kezdődnek a vérvételek, és közben Apát is megnézik (épp most fogom bejelenteni az andrológus dokihoz).

A dokim bíztat, de most valahogy úgy érzem, kihúzták a lábam alól a talajt. Eddig fel sem merült bennem, hogy PCO beteg, vagy PCOS lennék. Hallottam már ezekről, de a görbuszom mindig támpont volt - ja és az LH tesztek is... Fura :cry:
bienvenue

bienvenue az lh tesztek lehetnek becsaposak is mert a pcosoknal magasabb leht az lh hormon es ezert tevesen lehet ketcsikon.

nalam az fsh duplaja az lh nak megis 5 napig tok pozitiv lett az lh-am.

Kép
monyo83

fsh és lh miért a 3. napon nézik?
gmelcsi1

Monyó, ez nagyon furi...
bienvenue

Sziasztok

Melcsi! A Kaáli egy olyan intézmény ahol meddő párokkal foglalkoznak. Fő tevékenységük a lombikprogram, és az országban egy pár nagy városban van. (köztük Bp. is)Szerintem a következő adag clostit nem kellene beszedned, amíg nem váltassz orvost.

Monyo én teljesen eggyetértek Vandával,igaz a megfogalmazás kicsit erős, de sajna igaz. A ffi vizsgálata sokkal egyszerübb, mint egy nőé, és bizony 50-50% az esély a ffi problémára.
Az én párom sem akarta még a legelején megejteni az akciót ott., de csináltam egy enyhe fejtágítást. :twisted: és nem is lombikozhattunk volna e nélkül, és nem is akartam volna ezt az egészet ha ő rajta nem látom az akaratot. Ma már ha szükséges fel sem veszi az akciót :P

Bienvenue a dokid javasolta a pco vizsgálatát? Az Uh alapján?
Azért kérdezem, mert most akarok menni én is ilyen vizsgálatra, azelött én még nem is halottam erröl. Viszont a pcos lapon a teszt alapján az vagyok. Ha kiderül, hogy igen..... :evil:
árnika

melcsi ezt nem tudom. :oops:

bienvue ez van sajna :?

Kép
monyo83

bocsi lányok,nem akartam senkit bántani, de tényleg az isten szerelmére nem kell ezen ennyit szórakozni
jó kicsit kellemetlen esetleg, vannak gátlásosabb emberek megértem.
de a nőkenek nem kellemetlen mindig kitárulkozni?

nincs olyan férfi a földön aki nem csinálta-csinálja rendszeresen, esetleg kicsit bíztatni kell és menni fog.
k.vanda

vanda,azert azt ne felejcsuk el hogy egy nonek termeszetes hogy el kell mennie vizsgalatra.Jobb esetben ugy no fel hogy tisztaban van vele hogy neki egy ilyen orvoshoz is kell jarnia rendszeresen.
a ferfiaknal mas a helyzet nekik csak abban az esetben kell megnezetni a spermait ha nem jon a baba.

felreertes ne essek nem partolom azokat a ferfiakat akik nem hajlandoak(koztuk az enyem is)de valamelyest meg kell erteni oket.

arnika,csinaltam en is fejtagitast de sajnos meg nem hajlando.ugy igen hogy vinni az anyagot(itt olyat nem lehet)de arra meg nem kepes hogy ott produkaljon.

Kép
monyo83

vanda,azert azt ne felejcsuk el hogy egy nonek termeszetes hogy el kell mennie vizsgalatra.Jobb esetben ugy no fel hogy tisztaban van vele hogy neki egy ilyen orvoshoz is kell jarnia rendszeresen.
a ferfiaknal mas a helyzet nekik csak abban az esetben kell megnezetni a spermait ha nem jon a baba.

felreertes ne essek nem partolom azokat a ferfiakat akik nem hajlandoak(koztuk az enyem is)de valamelyest meg kell erteni oket.

arnika,csinaltam en is fejtagitast de sajnos meg nem hajlando.ugy igen hogy vinni az anyagot(itt olyat nem lehet)de arra meg nem kepes hogy ott produkaljon.

Kép
monyo83

Árnika,

Igen. Sima rákszűrésnek indult, amelyet babaprojekt tanács kéréssel szerettünk volna kiegészíteni. Mondta, hogy nézzünk UH-t, mert a 6 havi görbém szerint alig van eltérés, elvben minden OK. Menstruálok rendesen (29-32 naponta), hőm is kb. OK. Na, az UH-n aztán látszottak a fekete pöttyök, és erre mondta, hogy PCO szndróma gyanúja miatt kezdjük el a vizsgálatokat. Előbb vérvételre kell mennem (3., 18. és 27. napon), majd lesz még HSG, közben Apának spermavizsgálat, és én megyek még endokrinológushoz is. Apropó, endo doki - képzeljétek, akkora mázli: tegnap úgy volt, hogy csak dec. 20-ra van időpont, és most kiderült, mehetek jövő szerdán, mert valaki lemondta :lol:
bienvenue

Árnika, azt beszéltük meg a párommal, hogy megvárjuk a vérvételt és a következőt még beszedem.

Jövő hónapban teljes gőzzel próbálkozunk és ha nem jön össze, akkor keresek másik dokit.

Ma voltam a második vérvételen 23. nap.

Kiváncsi vagyok az eredményekre.
Ti a closti után, lombikra menetek, vagy volt már? Inszem?
Monyo, találtam a www.oviklub.hu hormon táblázatot. Nem igazán tudtam kiigazodni rajta, más napon csinélt eredményeket tartalmazott. Egyébként kurva jó az oldal, mindenkinek ajánlom, nagyon sok okos dolog van benne.

Vanda, nem sértettél meg senkit, engem főleg nem, mert nálunk még nem kellett menni a férjemnek. :D Most még azt mondja, hogy bárhova elmegy, ha kell. Remélem igy is lesz. :D Másnem bemegyek vele, és segitek neki. :oops:
gmelcsi1

Sziasztok

Melcsi én eddig kettő inszemen, és 4 lombikon voltam, sajnos sikertelenül :cry: úgyhogy lassan profinak számítok a témában, igaz nekem is tudnak még újat mondani szerencsére.

A clostit azért szedem mert így is van esély rá, hogy sikerül, és persze kíméletesebb mint a sok hormoninjekció, és olcsóbb.
árnika

Sziasztok!

Bocsánat a betolakodásért, egy jótékonysági felhívást szeretnék közölni Veletek!

Muzsikával az újszülöttekért
- jótékonysági gálakoncert a Gólyahír Egyesület javára -

Időpontja: 2007. november 03. szombat - 16h
Helyszíne: Otthon Művelődési Ház – Soroksár
Bp. XXIII. Ker. Szitás u. 112
(a Hősök terei Templomtól egy percre)

Műsorunkban felejthetetlen dallamok hangzanak fel
egyebek mellett Puccini - A bohémélet, Gounod - Faust, Donizetti - A szerelmi bájital
és Donizetti - Don Pasquale című operáiból!

Fellépnek a Magyar Állami Operaház művészei:

Cecília Loyd, Boross Csilla, Csák József, Szvétek László, Vághelyi Gábor, Ghillány Márta
Németh Mónika, Szentidai Szilvia, Töreky Katalin, Angyal Enikő, Czira Judit, Réder Katalin
Zongorán közreműködnek: Katona Anikó és Köteles Géza
„Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokan döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni e remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!”
Jegyek 2007. október 1-től válthatók 2000 Ft-os áron az Operaház jegypénztáraiban, vagy elővételben a Gólyahír Egyesületnél, számlára befizetve a jegy árát 2000 Ft/fő
név megjelöléssel, (a jegyek a koncert előtt a helyszínen vehetők majd át).
Érd és Vidéke Takarékszövetkezet: 64800073 - 10705005
kkriszi

Nálunk a pármnak olyan egyértelmű volt a kiskatona vizsgálat, mint hogy nekem el kell mennem vérvételre. Az én párom elkísért hsg-re és utána már nem volt kérdés, hogy elmegy, bár előtte sem volt az. Elég nyers volt a megfogalmazás, de szerintem sem érdemli meg az a gyereket, akire még ennyire sem lehet számítani. Bocsi.

monyó: Mi lenne, ha mégis vinne otthonról. A párom szerint csak egy kicsit lesznek rosszabbak az eredmények, ha elég közelről hozzátok. Beviszi a helységbe, ahol a mintát kéne adni és áttölti. Ha nagyon rosszak lennének az eredmények, akkor kénytelen lesz ott produkálni, ha meg jó, akkor még több van. Egyébként ha inszem vagy lombik lenne, akkor kénytelen lenne ott mintát adni.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok Lányok,

Képzeljétek tegnap este 8-kor felhivott a dokim. Azt mondta, hogy megkapta az első hormon eredményeimet, és annyira kiváló, hogy csináljak egy terhességi tesztet, mert lehet becsúszott. :D
Azonnal rohantunk a gyógyszertárba apával. :D Perzse megcsináltam reggel, és negativ :(

De azért annak örülök, hogy hivott. A progi és a női hormon állitólag nagyon jó, sőt. :D

Mondta, hogy nem érti, hogy miért nem látott semmit, ha ilyen jók a hormon eredmények. Reggel kell hivni a teszt miatt.
Megbeszélem vele, hogy jövőhónapban csináljunk előbb uh.

Árnika,
Hidd el, most majd simán csak a gyógyszertől sikerül. Ha nincs semmi gond, akkor sikerülnie kell. :D

Monyo: mi lenne, ha elkábitanád apát és elvinnéd. :D De az nem is rossz ötlet, hogy ott áttöltitek.
gmelcsi1

vicky,oke errol a ki akar ki nem akar gyerekt nem akarok tovabb beszelni.maskent latjuk a dolgokat.
az otthonrol hozott mintarol mar dumaltunka homerosbe.Az elfolyodasi idon rogton lebuknank,ez kizarva.
Mivel nalunk se inszem sem lombik nem johet szoba igy a helyben produkalas lehetosege ilyen szempontbol kizarva.

melcsi mostmar reg elvesztettem a fonalat.
ha a dokid azt mondta ne probalkozatok akkor most megis hogy bizatt a tesztelesre?vagy mar elfelejtette mi volt az utasitasa?
amugy mibol gondolta hogy terhes lehetsz?
hanyadik napon is vagy es mikor volt a vervetel?

Kép
monyo83

"Mivel nalunk se inszem sem lombik nem johet szoba igy a helyben produkalas lehetosege ilyen szempontbol kizarva. "

sziasztok!

ezt nem értem? persze nem kívánja senki, de miért nem jöhet szóba?
k.vanda

Szia Monyo,

Szerintem azért biztatott tesztelésre, mert mondtam, hogy csak megszakitással védekezünk.
A 19. napon volt a vérvételem, és azt mondta, hogy a progi jobb, mint amire már azt szokta modani, hogy jó. A noi hormaon 1000 felül van. De nem értek hozzá, hogy ebből miért gondolta.

Reggel beszéltem vele, és azt mondta, hogy probálkozhatunk nyugodtan, olyan jók az eredmények.

Tehát tényleg elszámolta az uh-t, csak nem mondta. Nem?

Izgatott vagy már? :D 7 nap
gmelcsi1

vanda anyagi okokbol nem engedhetjuk meg magunknak.

melcsi tok nyugodt vagyok,majd kiderul.
akkor lehet neked is drukkolni?

Kép
monyo83

Lehet, jövő hónapban összehozzuk azt a gyerekt. :D

Én is hallottam, hogy nagyon költséges mind a kettő.

Nevetséges, hogy valaki azért nem tud tovább lépni, mert irdatlan pénzbe kerül.

Ugye a magas progi és noi horman szint nem baj? Tudsz erről valamit?
gmelcsi1

a magas progi az jo az azt jelenti hogy volt peteeresed es jo a progiszinted.
a noi hormon alatt nem tudom mit ertesz.

Kép
monyo83

Sziasztok!

Még új lennék itt ezen a fórumon ;-) és tanácsot, véleményt szeretnék kérni Tőletek :)
Május óta próbálkozunk a gyerek projekttel, de sajnos sikertelenül.
Az orvosom szeptemberben felírt closyt, mivel nem volt peteérésem (0,2) 3. naptól kellett 2x1-et szednem. Mellette hőmérőztem is is tényleg ettől fenne maradt a hőm 36,9-37,0 fokon. Sajnos a 28. napon ismét megjött, de csináltak vérvételt a 21.nap, amiből kiderült, hogy van peteérésem (A progreszteron szintem 18,5-re ment fel). Visszamentem a dokihoz és azt mondta szedjem nyugodtan akár 6 hónapig, vannak olyan emberek akik évekig szedik..... ne aggódjak. Kérdeztem, hogy esetleg ismételten nem kéne e labor, vagy ultrahang...., azt mondta nem.Viszont én teljesen kétségbe vagyok esve, mi van ha túlstimulálnak. Szerintetek ez így normális? Illetve ez a progreszteron szint elegendő ahhoz, hogy beágyazódjon? Mikor szokták az átjárhatósági vizsgálatot csinálni?
magdolnam

szia magdolna.

Azonnal keress egy masik dokit :!: vagy ami meg jobb lenne probalkozatok nyugodtan Majusig es aztan keress egy dokit.
Az egeszseges paroknal 1 even belul osszejon(altalaban)
tul hamar elkezdted a dokihoz kjarast.
probald meg az e vitamint szedni esetleg valami teakat(cickafark-palastfu)es szerintem adjatok idot meg magatoknak.

ha igy nem oke akkor pedig vissza ne menj ehhez a dokihoz.

Kép
monyo83

Sziasztok

Melcsi eddig azt hittem képbe vagyok, de veled kapcsolatban már semmit nem értek!!
Az a doki egy nagy BALFÉK!!
Én tuti hogy kiosztanám ennyi tapasztalattal a hátam mögött :twisted:

Magdolna ha tényleg csak május óta probálkoztpk akkor nyugi!
De mostmár nagyon mérges vagyok az ilyen szó szerint hülye orvosokra! Bocsi.
Ha visszaolvasod látod hogy én szedem a clostit e hónaptól, de szigorúan orvosi ellenörzés mellett!!!!!
Már néha unom is de ha ez szükséges, vérvétel, Uh, tüszőrepi, és újra UH.
Azért kell mennem még most is félidő után mert ha nem reped meg akkor ciszta lehet!!
Jó lenne tudatosítani egyes orvosokban hogy HORMONgyógyszert írnak fel, ami nem játék., és amiről még nem írtam az a túlstimulálás!!!!

Bocsi, de nagyon mérges vagyok :twisted:
Szerintem, bár a ti egészségetek ne szedd be.

jók legyetek
árnika

Sziasztok!

Köszönöm az infókat.Kezdek teljesen megrémülni :( Már kezdtem annyira boldog lenni, hogy a progreszteron szintem helyreállt és semmi akadálya nem lehet már a babának.... Erre tessék...

Szerintetek nem ciki átmenni úgy egy másik orvoshoz, hogy ezzel a dokival már elkezdtem a closty kúrát, csak ő nem akarja a folyamatos ellenörzést csinálni, és értésére adni, hogy jó lenne ha ő (az új) csinálná ezt a "szigorú" ellenörzést?
magdolnam

Magdolna ha megis ugy dontesz hogy dokihoz mesz akkor az sem biztos hogy a dokid folytatja a clostys kurat.
Szerintem nem artana hogy egy sima ciklust closty nelkulit megnezni uh-val,meg az is lehet hogy van closty nelkul is ped akkor meg tok folosleges stimuzni a szervezeted.

Jo esetben 5 honapja probalkoztok,ez nem tul sok.kIcsit korainak tartom rogton ezt a stimuzast,de hat a dokid nem 100%os.

hany eves vagy?

kulonben nem ciki atmenni masik dokihoz,miert?nem vagy az elozovel megelegedve es kesz.
szerintem egyszeruen elmesz a masikhoz es megkerded hogy most mi legyen.

ha megis closty akkor okvetlen UH :!: mert az nelkul veszelyes.

nem akarod kiprobalni a teat amit mondtam?sok nonek segitett.

Kép
monyo83

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?