Új privát üzeneted érkezett!

Szia Ági!

És a profilomat hol találom,lehet csak én vagyok ennyire vaksi an meg fáradt...

Köszike
babli

szoval
Evi, nagyon sajnalom, hogy ilyen "remes" volt a korhazban az uccso vizsgalat, de egyet ne felejts el!! mind3 babokad epen es egeszsegesen fog vilagra jönni, viszont ehhez egyet meg kell tenned:optimistanak kell lenned!!!!hinned abban, hogy minden ok lesz, nem szabad stresszelni, ok?ahol 1 kibujik, ott kifer 3 is :wink: nagyon jo lesz minden, meglatod!!!!
mindenesetre mi Vanokaval küldünknektek sok sok energiat:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
persze, hogy tajekoztatok mindenkit, ha Vano kibujna :wink:
Bogi, a fajasizenek tenyleg semmi jeletösege, megtudakoltam es Zsofi is irta :wink: en is sokat fajok, huzodok, görcsölök..de mit is varunk..? :wink: mindjart szülünk!!!!!!!!!!!! :D
korhazi szobak/allapot: csajok, en meg soha nem lattam a szüleszetet(a dokim onkologus a Janosban, privat jartunk terhesgondozasra), csak a CTG-rendelöt..de tudjatok mit mondok?ha a higenia stimmel, akkor fel labon is kibirom azt a par napot, engem nem erdekel, sokkal fontosabbnak tartom, hogy a kislanyunk rendben legyen es minden törödest optimalisan megkapjon!!itthon van kenyelmes agy, tiszta WC, nagy kad, pihepuha takaro..ez az otthon melege..a korhaz az korhaz..en irtozom a korhazaktol, de eldöntöttem, hogy nem fog erdekelni, hogy hogy nez ki..penzünk magankorhazi szülesre es tartozkodasra nincs, igy nincs "jogom" bosszankodni..es egyebkent is, ha Vanus majd ott szuszog melettem, kit fog valami mas erdekelni??? :D
üdv minden uj pocisnak itt a forumon :wink:

pusszancs
Vendég

Evu:Igazad van,így belegondolva ha ott van a pici melletted,minden sikeresen ment szülés szempontjából akkor minden rendben van már :-)
Neked már nincs is sok hátra.Első baba?
Nálunk igen:-)de már várjuk nagyon :-)
babli

Babli, igen, 1. baba :D mi is nagyon varjuk mar, eppen a babaszobat szepitgetem :wink:
csak közben ugy kemenyedik a hasam es Vanus at akar törni a köldököm felett a hasfalamon :shock: auuu...ez faj :shock: :wink:
Vendég

Sziasztok!

"Végig"olvastalak benneteket mert már nagyon rég jártam itt és igazán belendültetek, nagyon aktívak vagytok gratula :lol: . Én is a Jánosban fogok szülni de majd csak január vége felé.

Mindig is irígykedtem ezekre a vonalzókra és végre nekem is sikerült :D . Hála nektek!

Orsi

Orsi

Kép

Kép

Kép
orsi71

Sziasztok,
nagyon-nagyon egyetértek Evuval! Én amikor kórházban voltam az előző gyerekkel, azon csodálkoztam, hogy egyáltalán adnak enni... de komolyan! Ez vidéki kórház volt, és hát... hm... :oops: szóval nem is épp az ország legjobb környéke - mármint a betegek összetétele alapján... (remélem, nem vagyok túl egyértelmű... 8) ) és hát ahhoz képest egész normális volt a kaja. Mármint reggeli meg vacsi zsömle, kicsi, külön csomagolt, jó minőségű teavajjal, párszor valami parizerféle... az ebédek pedig: szerintem minden nagyüzemben előállított étel egyenízű - valahogy az lehet a gond, hogy nagy mennyiségben szerintem nem találják el a fűszerezést... Így a leves híg, a krumplifőzelék meg ízetlen... dehát van otthon rendes, nem igaz?! Akkor meg nem tök mindegy? Éhenhalás ellen pár kanállal kibírunk, és kész.
Nagyjából az ágyakról is ugyanezt gondolom. A mosdó legyen tiszta (bár én biztos viszek fertőtlenítőt, mert az előző szülés után 5 napos babával úgy visszakerültem a kórházba, mint a pinty, 41-42 fokos lázzal - gondolhatjátok, hogy nem otthon szedtem össze valamit) ez a legfontosabb. Ehhez képest felőlem a vakolat is pereghet... nincs pénzem 6-700 ezerért Telkiben szülni, és kész. (Szerintem, ha volna se arra költeném.)
Szilvi: én már megkérdeztem az orvosom, hogy kell-e előre foglalni szobát, ha fizetőset szeretnék, és nevetve azt mondta, hogy nem, mert úgyse tudom, mikorra kell... Monjuk ebben igaza van... Aztán elmondta, hogy a szülészeten kell szólni, a már ott vagyok, és ha nincs szabad szoba, akkor oda raknak, ahova tudnak, és amint felszabadul, átkerülök a fizetősbe. Ha meg épp van szabad, akkor egyenesen oda.
puszi mindenkinek, pihenjetek sokat!
1zizi

Evu,
a mi Vandánk is mindig oldalirányban próbálkozik... próbálom győzködni, hogy lefele van a kijárat, de a jelek szerint nem hisz nekem. :D
1zizi

Zizi, akkor nektekis tuti Vandatok lesz? en ezt fel sem fogtam eddig :wink: hihi :lol:
en emlekszem, ahogy par eve videken kivettek a mandulamat...haha, mint egy vagohidi jelenet..olyan volt..de megis elek :wink: pedig anyuci ebben a korhazban dolgozik, persze igy volt is protekciom..de azert nem festettek miatta ujra a szobakat :D szoval ezt ki kell birni, e basta..

KŐ a hasam, Vanus kökemenyen dolgozik azon, hogy lyukat furjon a köldököm felett..nem adja fel...az a legedesebb, amikor lehet latni, hogy pucsit a mini fenekevel a hasfalamon..hehe, igazi kis nöci lesz :wink:
Vendég

Evu,hát már nincs sok hátra,kitartás!
Kinél fogsz szülni?Gondolom már minden kész a szobában és a rucik is kimosva,kivasalva, útra készen :-))

A vonalzót megcsináltam,el is küldtem a mail címemre,de nem tudom,h ezen az oldalon hol tudom beilleszteni...
babli

Igen Evu,
nagyon arra mutat minden, hogy kislány, és akkor Vanda. Egyébként Csanád, vagy Álmos lenne, de nem!!! Nekem is jár egy kiscsaj! mondjuk Botond biztos jobban örülne egy öcsinek - de még nem nyilatkozott ezügyben... :)
zizi
1zizi

babli!

A lap tetején van egy olyan hogy segédletek azt legördíted és ott van hogy profil....

Orsi

Orsi

Kép

Kép

Kép
orsi71

Orsi71!
Köszönöm szépen,ez eszembe sem jutott... :oops:

Kép
babli

Évi: A várótermi dolgokon ne borulj ki, hiszen aki nem gondol arra hogy azért veszik előre a másikat mert sürgős vagy baj van akkor ez elég buta vagy rosszindulató! És ha így van akkor kár stresszelni magad rajtuk, főjenek a saját levükben! Nehéz ilyenkor tudaos maradni, de neked msot erre van szükséged! Sok mosolyra, jó gondolatokra, kedves társaságra! Én ha rosszkedvű voltam simogattam a pocakot és megmondtam hogy mennyire szeretem és nagyon várom idekinn!!! Zita olyan szépen leírta ezt a dolgot!!
Minden rendben lesz a 3 babával!!!!!!

Evu: Nemrég még a vonalzó elején volt a kisbaba figura, most meg már mindjárt a célnál van!!!!! Én nem tudtam felfogni milyen lesz ha már anyuka leszek és igazán csak most kezdem, pedig eltelt fél év! Néha most is meglepődöm, hogy jé ezt meg hogy csináltuk? Nem volt és most itt van egy hús-vér csoda! :wink:

Kismamák!!!! A kórház miatt nehogy rossz kedvetek legyen!
Úgy van ahogy Evu leírta. Semmi nem számít amikor ott van mellettetek a gyönyörű kisbabátok, úgyis őt fogjátok nézni és nem kell TV. Én 5 ágyasban voltam 5 napig és nem érdekelt hogy cserélődnek a lakók és jönnek a látogatók. Nem hittem azt sem hogy más előtt fogok szoptatni, de volt hogy két apuka is benn volt, de én befordultam a fal felé és kényelmesen elhelyezkedve megetettem Benikét, pedig szégyenlős vagyok. Az apukák úgyis a sajátjukban gyönyörködtek. Szóval nem számít az apár nap tényleg. Kaját meg úgyis minden látogató hoz de ha nem és megkéritek apát akkor ő este feltölti tutira a hűtőt mert az van! Én kaptam gyümölcsöt, csokit, sütit, húslevest, kalácsot, üditőket. Még egy hétig kitartott otthon is. A szülés után meg megkértem Apát hogy menjen el a Daubnerbe és hozzon Eszterházi tortát mert azt kívánom, megígértem hogy ez lesz az utolsó kívános beszerző út. :lol: :lol:

Kép
viky30

Vikihez csatlakoznék. Egyetértek a kórházi körülményeket illetően.
Nem mondom, h. semmi nem számít, de tényleg semmi nem számít, ha ott van veletek az egészséges kisbabátok.
:wink: Ez a lényeg. A többit ki lehet bírni 4-5 napig.

Kép
niki30

Én viszonylag régen szültem utoljára (lassan 4 éve) és a kórházi napok inkább kellemes emlékeket jelentenek. Ezek olyan apróságok hogy rossz a kaja vagy magas az ágy és természetesen nyekereg (nem is kicsit), nekem inkább a szobatársam keserítette meg azt a három napot például azzal hogy nem szeretett fürdeni ehelyett inkább 8x4 dezodorjával illatosította magát. De elmúlt és remélem többször nem fog szülni legalább is nem velem együtt... :lol:

Orsi

Kép

Kép

Kép
orsi71

Pumpóka:Köszönöm a vonalzós infót,most kipróbálom hogy sikerült-e kiváncsi vagyok. :?
Babli: Isten hozott köreinkben. Még az is lehet hogy "együtt" szülünk. :D
Zizi: Neked is köszönöm az infót a szobáról. Még elgondolkodom rajta, de egyébként egyre jobban hajlok abba az irányba hogy totál felesleges, főleg ha azt vesszük figyelembe hogy én utálok egyedül lenni főleg este és még ezért fizessek is? Az igaz hogy a Janikám ott lenne mellettem na de az pont elég ok arra hogy több ágyas szobában legyünk. :)
Minden nyelőcső problémával küzdő kismamának tudom ajánlani a Rennie Antacidumot. Eleinte nagyon rossz íze van de aztán belejön az ember és megszokja. Sajnos én már nem nagyon tudok meglenni nélküle.
Ja és az én pocim is úgy megkeményedik hogy olyan mint a beton.
És olyan furi alakokat tud felvenni a hasam hogy néha féloldalra néha előre néha meg oldalra áll. Kivülről nézve egy kicsit félelmetes. Képzeljétek el a múltkor egy szűkebb felső volt rajtam és egy kislány a boltban elég ijedt arccal nézte a hasam ahogy mozgott. Próbáltam megmagyarázni hogy mit lát és meggyőzni hogy tegye oda a kezét, dehát gondolhatjátok hogy szívesebben rakta volna a kezét egy forró tűzhelyre mint az én hasamra :roll:

KépKépKép
szilvianya23

Orsi, ez jó :lol: :lol: :lol:
Júúújj, 8x4. Nem semmi illat.
Háhh

Kép
niki30

SEGÍTSÉG!!!!
Még most sem sikerült azt a vonalzót beraknom ide. :oops: :oops: :oops:
Na mindegy próbálkozom még.

KépKépKép
szilvianya23

Pumpóka:
Hogy másolom be azt a kódot? :oops:
Ja igen és képet akartam feltenni a nevem alá de folyton azt írja hogy nem engedi az avar vagy mi a fene :?
Please help :!: :!: :!:

KépKépKép
szilvianya23

Szilvi,
Az avar azért nem engedheti, mert val.szeg túl nagy a kép, kicsinyítsd le (azt hiszem, max. 6 kB lehet).
A vonalzóhoz pedig ne ezt a linket másold be, hanem azt, amit (úgy emélkszem) levélben kaptál, és elég hosszú....

KépKép
KépKép
kevinszpészi

De egyébként annak idején én is napokig sz*rakodtam, mire sikerült megcsinálni :roll:

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Szerintem ezek a babák a hidegfrontot érzik. Ma az én hasam is nagyon feszül, pedig ez még nagyon az eleje, ilyen a fiúknál nem volt. Remélem, nem lesz baj, csak tényleg a front miatt van. :roll: De nagyon kellemetlen érzés, ha a végén járnék, nem izgulnék miatta. Azért pihizek inkább.

Szilvianyu! a hosszabb kódot tedd be.
Vendég

Jé, Pumpóka, csak 1 nappal jársz előttem :) :) :)
És én is rohadt nyűgös vagyok ma, baromira nincs kedvem dolgozni, ááááááááááááá :(
Kata

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Pumpóka:
Megkérdezhetem hogy a nagyobb fiad apa miatt lett e Attila? Mert nálunk nagy harc van a nevek miatt, mivel apának egy név lebeg csak a szeme előtt.

Orsi

Orsi

Kép

Kép

Kép
orsi71

Bogi, hol vagy??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
nem küldtel smst...ugye csak csavarogsz?! :wink:
Vendég

Viki, en el sem hiszem...áááá :shock: :wink:
Vendég

Sziasztok!

Szia Szilvianya23.Én is üdvözöllek téged!Te mikorra vagy kiirva?
Lehet,hogy együtt szülünk:-)Majd kiderül:-)

Sikerült a vonalzót feltenni?

Kép
babli

Sziasztok Pocakosok!
Kinga vagyok 33 hetea terhes és én is teljesen új vagyok ezen az oldalon.
Az én dokibám dr. Pálmai Bálint.Esetleg valaki tudna vmi infot adni róla?
Ezt a vonalzós dolgot még nekem is tanulmányoznom kell.....[/b]
Vendég

Orsi!
Nem :), nálunk apának nem sok beleszólása volt, ugyanis olyan nevekkel jött, hogy mondtam neki, felejtsen el a Józsikájával meg ilyenek. Nagyon összevesztem vele, akkor el is költöztem anyuékhoz, mert veszélyeztetett voltam amúgyis, igy anyuval ültünk neki a naptárnak. Igy lett Attila, nekem nagyon tetszett, szavazásra bocsátottam családi körben és mindenki csak támogatni tudta, hogy ez egy nagyon szép régi magyar név. Apjának meg megmondtam, hiába kapálódzik, úgyis én mondom ki a nevét véglegesen, meg azokkal a nevekkel még a saját anyja is kiröhögte. A másodiknál már nem is mondott semmit, döntsek és közöljem vele. :)
Vendég

Sziasztok!
Lányok!Mennyivel jobb napom van ma!Először is Zsófinak köszönöm az energiabombát, megérkezett!
ZIZI! NEKED IS NAGYON KÖSZI A SZÉP SZAVAKAT! HA NEM VAGY PSZICHOLÓGUS/jól írtam le? :oops: /,AKKOR PÁLYÁT TÉVESZTETTÉL!amúgy a 35 éves ismerősödnek nem említették az amniocentézis helyett a vérvételes szűrést az istenhegyi úti géndiagnosztikán?Igaz,fizetni kell érte,de azt gondolom,ha az ember biztos akar lenni a babája egészségességében,akkor kifizeti.Mi 1 hete jártunk ott,sajna a vérvételnek nem látták értelmét a magas létszám miatt, úgyhogy csak egy genetikai uh-t csináltak,de az is nagyon megnyugtató volt.Lemérték a törpikék hosszát, fejkerületét, gyomrát,combcsontjukat,a nyaki redőt, megnézték van-e orrcsontjuk.Minden ok. volt. :) Most 2 hétig nem kell mennem sehová, a köv. lépés az AFP.Azt is mondták, hogy ennek sem lesz sok értelme a mi esetünkben, 3 babánál nagy lehet a szórás közöttük.
Babyteve!Kérdésedre válaszolva sem most, sem 3 hete nem kaptam képet a törpikékről :cry: Legközelebb már reklamálni fogok!
Szilvianya! Üdv közöttünk!Köszi a pozitív sztorit !Már nem gondolok semmi rosszra a jövőt illetően.Ma voltam védőnőnél is. Nem is tudtam,hogy van olyan kütyülyük, amivel meghallgathatjuk a szívhangot.Borzasztóan élveztem! :D A törpikéim csak úgy mocorogtak!
Evu! neked is köszönöm az energiabombát, de óvatosan pazarold, nagy szükséged lehet még rá! Akkor majd én adok o.k.? Annyira irigyellek, -szeretném már én is ennyire érezni a picurkáimat.
Kingii! Üdv a körünkben! Pálmai dokival csak egyszer találkoztam, áprilisban voltam a nőgyógyon egy pár napot és ő vett fel az osztályra.Nekem nagyon szimpi volt,közvetlen,világosan érthető.
Csajok! Ezek a sztorik hogy feldobják az embert! Hangosan nevettem a gép előtt! Szilvianya boltos sztoriját érdemes lenne beküldeni egy újságba! :lol: :lol: Meg ez a 8x4 deo! :lol: Eldobom az agyam!
Kellemes estét mindenkinek! Holnap jövök! Éva

Kép
évi_76

Aztaaa! Még létezik 8x4 ? :lol:
z

u.i. hogy pályát tévesztettem volna? én is ettől tartok... de nem akarok idegen tollakkal ékeskedni: a módszer létezik, magyar pszichológusok "találmánya", az egyik Dr Raffai Jenő, a másik névre nem emlékszem, sorry. Van erről könyv is. De akit érdekel, a névre rákeresve kell találjatok róla cikkeket a neten.

u.i.2 hogy van a kis "betegünk"? mármint az a ventillátor, amivel gond volt? Sikerült kipucolni?
1zizi

Csajok!
hova lett Bogi? Csak nem előzött be minket? Evu, Ti vagytok a rangidősek, nem?
Csak izgi a dolog, mert ugye tegnap Ő panaszkodott hasfájásra, nem? Jaj Istenem, valahogy adna jelt magáról...
1zizi

Sziasztok!

Jó sokat írtatok, alig győzöm elolvasni. :)

evu: nagyon szorítok Neked, hamarosan megszületik Vanó baba.

Olvastam, hogy a Kostic doktorról beszéltetek! Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, én nagyon bírom Őt, már csak azért is, mert régi ismerős, egy gimibe jártunk+az unokatesóm pasija volt 1-2 évig. :)

Edis

Kép
ediske

Rakok fel képet! Kép Kép Kép Kép

Edis

Kép
ediske

Pumpóka:

vicces történet volt! Köszi :D

Csak az szomorít el hogy nem vagyunk sorstársak, úgy elképzeltem hogy nálatok apát is így hívják és adsz egypár tippet hogy miként szólítod őket. Sajna nem tetszik ha egy családban két egyforma nevű ember van, mert most még nem is tudom elképzelni hogy mit fogok mondani:
- Attilák kaja! vagy:
- Csak az alacsonyabb növésű jöjjön!
Biztos hozzá fogok szokni és majd röhögni fogok ezen az oltári nagy problémán.

Orsi

Kép

Kép

Kép
orsi71

Na, itt vagyok csajok és még egyben!!! Nem előztem meg senkit!!! :wink:
Csak egész nap ezer felé rohangáltam, ügyeket intéztem, meg voltam este a dokimnál is... minden oké a CTG-vel, mintaszerű - azt mondta!
Sajnos megtiltotta, hogy vezessek már, pedig ez jó nehéz lesz, mert nagyon a seggem alá nőtt az autó...
... a hasfájásokra, meg szeméremcsont fájásra azt mondta ez már időben van, lassan hely kell babókának, hogy világra jöhessen!!! Mondta, hogy ez innentől valóban az "idegek harca" lesz, de legyek türelemmel :oops:
Hát, könnyű azt mondani!

Tegnap éjjel sem tudtam aludni egyhuzamba többet 2 óránál, megmozdulok és befáj a keresztcsontom!!!
Ezek már lehetnek akár a jósló fájások, de még azért odébb van a szülés...nagyon rendszertelenek, inkább hirtelen, rossz mozdulatokra van - tehát pihenjek, lazuljak le... :P

Kép
bogen

Kicsit nem lép be egy napig az ember, máris mennyi hozzászólást "termeltek"!!! Alig győzök visszaolvasni!!!!
:lol:

Örülök, hogy ilyen klassz ez a topik és én is részese lehetek, na megyek aludni, jóccakát mindenkinek!!!! :wink:

Kép
bogen

good morning :wink:

hat csajok, tegnap este meg irni akartam nektek,leültem a gep ele olvasni, aztan rajöttem, hogy szomjas vagyok es felalltam, hogy kimegyek vizert..felalltam volna..ha nem nyillalt volna egyet a derekambol a labam köze annyira fajt, alig birtam menni..es be is tojtam megint na aztan lefeküdtem, e akkor is fajdogalt a hasam alja..a legalja..na gondoltam szep, Vano vegre megertette, hogy a köldöknel nincs kijarat de azota nyugi van, meglatjuk ma mi lesz..remelem egyebkent, hogy szelcsend, mert a parom videkre ment ma reggel, es ö egyebkent is eldöntötte, hogy holnap melo utan akciozzunk, mert akkor van utana par szabadnap es vegig bent tud velem lenni a korhazban..ugy szeretem..
:D
Bogi, na elökerültel, rendicsek! mar vartam az smst, hogy tudjam ertesiteni a csajokat :D
Ediske, nagyon edesek az uj kepek, gratula :lol: es jol boldogultok, minden ok?
Evi, majd sikitok, ha kellene egy kis energy, bar takarekon mindig jöhet egy adag :wink:
asszem visszafekszem egy picit..csak Daddyvel felkeltem 8)

jövök meg, pusszancs
Vendég

BABLI:Mi nov.23-ára vagyunk kiírva.Úgy hallottam az itteni csajoktól hogy addigra már meglesz az új szülőszoba. Hát kiváncsian várom. A vonalzóval még egy kicsit tuti szenvedni fogok mert még mindig nem százas de mindegy. Ma mondjuk nem leszek gépközelben mert Apukával megyünk vásárolni a picinek :lol: Úgy élvezem :lol:
KINGII: Isten hozott ebben a tök jó társaságban :D
EDISKE: Gratulálok ahhoz az aranyos kislányhoz egy tündér ahogy apukája vállán alszik. Én elképzelem ahogy a mi picink így fekszik apuci vállán és mosolygás jön rám mert 140 kg, és 190 cm apuka.
Elfog tűnni a kezében az a gyermek :D
BOGEN: Nekem már kb 2 hete hogy fáj a szeméremcsontom pedig mi fiatalabbak vagyunk nálatok egy pár nappal. Én mikor voltam az orvosomnál megijedtem és megkérdeztem tőle hogy mitől van?
Erre megszólal: Panaszt annál a 140 kilós embernél tegyek aki kint ül a váróban :lol: Apucika volt az. :)
Ja egyébként nem tudom hogy írtam-e az én orvosom Dr.Sóvágó László, és én is csak jót tudok róla mondani. Tök jó fej pasi. Az a legszebb hogy a férjemmel tök jól kijönnek, pedig szerintem ez elég ritka hogy egy férj "szeresse" a felesége nőgyogyiját. Nem?
Csajok ma nem leszek nagyon aktív mert nem leszünk itthon. De lehet hogy este benézek. Sziasztok...

KépKépKép
szilvianya23

Jó reggelt!

evu: egész jól megy már a dolog. :D Lucánál jobb gyereket nem is kívánhatnánk. Nagyon csöndes baba, bár az igaz, hogy amikor fönt van egy idő után elunja magát és akkor csak az ordítás marad. :D

szilvianya: köszi szépen, egyik kedvenc képem egyébként.
A legjobban azt imádom amikor szoptatás után büfi ugye és elszenderedik a vállamon. Ilyenkor kukkolom a tükörből, hogy milyen képeket vág és rengeteget mosolyog álmában.
Már alig várom, hogy kapjak tőle egy igazi "anya ezt neked szánom" mosolyt. :)

Edis

Kép
ediske

Szép napot mindenkinek!

Ma egész korán leültem a géphez, így nem kell sokat visszaolvasnom.Ediske!Gyönyörű kislányod van! Nekem is az apukás-alvós tetszik a legjobban , de az a hullámos szájú is nagyon édes. Kérdezném minenkitől, hogy jártok-e szülésfelkészítő tanfolyamra? Én a közeljövőben tervezem, hogy elmegyek, de nincs kedvem egyedül . Talán kicsit korai, de utálok hidegben és sötétben közlekedni. Aranyos volt a védőnőm, ők is tartanak ilyet, de azt mondta, hogy majd márciusban visszatérünk rá. Ne legyen igazam, de mi van, ha akkor már anyuka leszek? Igaz, erre nem gondolunk! Csak pozitívan :!: Egyébként mi még sehol nem tartunk a készülődésben. Kaptunk egy halom babaruhát,azokat már kimostam és kivasaltam, meg néha elsétálok egy-egy bababoltba nézelődni. Az olyan jóóóó. :) Jut eszembe: készül valaki a bababörzére? Lehet,hogy buta vagyok, de árulja el, aki tudja: a bababörze és a babamama-expo az ugyanaz? Csak mert mindegyik a jövő hétvégén lesz, csak az egyik a Budapesti Vásárközpont "A" pavilonjában, a másik a SYMA- csarnokban./Vagy az ugyanaz?/ :?: Szóval volt valaki ilyenen? Érdemes elmenni?
Éva

Kép
évi_76

szilvianya23: hát, látom ez a szeméremcsont fájás még akkor el fog tartani egy darabig :wink: Nem tudom, hogy örüljek-e vagy sem!!!
Amúgy az én férjem is nagyon szereti a nőgyógyim, tehát azért van még pár ilyen pasi :lol:

evu: úgy látom, azért nagyjából egyhúron pendülnek magzatkáink, jelzéseiket illetően :P Nekem is vannak ezek a nyilallások, meg olyan menstruációs görcs szerű befájások és hát a már eddig is emlegetett szeméremcsont fájás. A dokim szerint még azért babóka tényleg csak 2 hét múlva fog születni!
Hát, remélem is, de legalább ezt a hétvégét meg kell, hogy adja mert végre most KÖLTÖZÜNK a 4 nap alatt!!!
Annyira várom, tök izgatott vagyok!!!! :P

Bár most éjjel már elkezdtem pánikolni, mert se fájás, se magzatmozgás - végig aludtam az éjszakát 2 pisiléssel!!! Aztán reggel megnyugodtam, mikor Balázska lomhán ugyan de megrugdosta a gyomrom :wink: Ez olyan gáz, hogy mindenért tud aggódni az ember... :oops:

Kép
bogen

Mi van lányok?!

Tegnap akkora pörgés volt, most hogy itthon vagyok és fent tudok lenni, sehol senki?!

Este megyünk anyósomékhoz és csak vasárnap jövünk haza - szóval el leszek tűnve, ne aggódjatok!

Szép hétvégét nektek!

Kép
bogen

Hello,
de jó nektek Bogi, hogy költöztök! Az nagyon móka! Mi már 3 éve.. nem is! 4 éve itt lakunk, de még csak most kezd kialakulni mindennek a helye. Rengeteg szekrényt gyártottam már, és tényleg most jutottunk el oda, hogy nincs semmi dobozokban!
Annak idején még az áram sem volt benn a házikóban (bár a villanyszerelés kész volt, és a villanyóra is működött, csak még a kettő nem volt összekotve) de rábeszéltem a párom, hogy "próbából" aludjunk itt. Úgyhogy vettünk két kempingágyat, egy hosszabbítót, elkaptunk otthon egy éjjeli szekrényt, és kijöttünk. Aztán a próbából az lett, hogy nem voltam hajlandó többet visszamenni a régi lakásba...
Szóval most tutira irígy vagyok, de azért ha lehet, Te ne túl sokat szaladgálj, és ne is rámolj!
Azért pár képet feltehetnél, ha lehet ilyet kérni...
zizi
1zizi

en is vagyok, csak szunyokaltam... :D
Vendég

[quote="breeki"]S írta:breekiziasztok Kismamik! Olyan jó nektek, irígykedek néha, pedig az én kislányom nemrég a pocakomban volt még. :)

A szobákról akarom megosztani az én tapasztalataimat. Én 2 ágyas alapítványiba voltam, a 12. szobában, és az teljesen jó volt. Azt hiszem Ikeásnak mondják, nyersfa bútorokkal, ÚJ ÁGGYAL, ami nem volt magas, sőt talán túl alacsony is, bár nekem tökéletes volt. Saját fürdő, hűtő, tv, éjjeli, és nagy szekrény. Szóval nekem bejött, és ugyan úgy 6000 ft volt!

Jó pocakosodást mindenkinek! Ne parázzatok, ez az időszak túl rövid ahhoz, hogy ne élvezzétek minden pillanatát!!! :D

Szia Breeki!

Akkor úgy néz ki, hogy nem mindegyik alapítvanyos szoba egyforma berendezésü?
Majd rakérdezek az orvosomnal, de azért köszi az infót! :D

Kép;

Kép
angyalka1

[quote="evu"]s írta:evuzoval
Evi, nagyon sajnalom, hogy ilyen "remes" volt a korhazban az uccso vizsgalat, de egyet ne felejts el!! mind3 babokad epen es egeszsegesen fog vilagra jönni, viszont ehhez egyet meg kell tenned:optimistanak kell lenned!!!!hinned abban, hogy minden ok lesz, nem szabad stresszelni, ok?ahol 1 kibujik, ott kifer 3 is :wink: nagyon jo lesz minden, meglatod!!!!
mindenesetre mi Vanokaval küldünknektek sok sok energiat:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
persze, hogy tajekoztatok mindenkit, ha Vano kibujna :wink:
Bogi, a fajasizenek tenyleg semmi jeletösege, megtudakoltam es Zsofi is irta :wink: en is sokat fajok, huzodok, görcsölök..de mit is varunk..? :wink: mindjart szülünk!!!!!!!!!!!! :D
korhazi szobak/allapot: csajok, en meg soha nem lattam a szüleszetet(a dokim onkologus a Janosban, privat jartunk terhesgondozasra), csak a CTG-rendelöt..de tudjatok mit mondok?ha a higenia stimmel, akkor fel labon is kibirom azt a par napot, engem nem erdekel, sokkal fontosabbnak tartom, hogy a kislanyunk rendben legyen es minden törödest optimalisan megkapjon!!itthon van kenyelmes agy, tiszta WC, nagy kad, pihepuha takaro..ez az otthon melege..a korhaz az korhaz..en irtozom a korhazaktol, de eldöntöttem, hogy nem fog erdekelni, hogy hogy nez ki..penzünk magankorhazi szülesre es tartozkodasra nincs, igy nincs "jogom" bosszankodni..es egyebkent is, ha Vanus majd ott szuszog melettem, kit fog valami mas erdekelni??? :D
üdv minden uj pocisnak itt a forumon :wink:

pusszancs

Szia Evu!

Írnal, hogy hogy müködik a Janosban a CTG vizsgalat? Allítólag előre be kell jelentkezni? Egy héten egyszer kell menni a 35. hét utan?
Mi is az orvosom maganrendelőjébe jarunk, így csak 2 x voltunk ott UH-n, de az elég katasztrófalis volt.

Kép;

Kép
angyalka1

Helló, Lányok!

Atyavilág, egy bő napot kihagyok, és ennyi klassz üziről maradok le... :lol:
Tegnap voltunk a 12 hetes UH-on, mindene tökéletes a babónak, és már 6.5 cm hosszú... :P azt még nem tudni, pöcsös vagy punis, de hát nem is ez a lényeg! Egy kicsit azért megkönnyebbültünk Apával, mert már kezdtük azt hinni, hogy több "albérlőm" :lol: van. Nagyobb a pocim, mint Rékánál volt, előfordult a családban is ikerterhesség.
Réka lányom apa ölében ült a vizsgálat alatt, persze ő még nem érti, mi történik, de olyan csendben, megszeppenve kukkolta ő is a monitort, aranyosak voltak nagyon :oops:

Évi!
Megkönnyeztem, amit írtál a 3 pincúrkáddal kapcsolatosan :oops: Túl vagy az első három hónapon, ha továbbra is vigyázol magadra, és annyit pihensz, amennyit csak bírsz, nem lesz semmi baj. Mindannyian a Sors kezében vagyunk, bárkivel bármi baj történhet függetlenül attól, hágy babó lakik a pocijában. Szóval higgy magadban, beszélgess a manócskákkal, éreztesd velük, ők a legfontosabbak!
És még ha esetleg korábban is érkeznek a kelleténél, akkor sem kell megijedni, egyre kisebb koraszülötteket meg tudnak már menteni. Az ucsitesómék Lucája asszem a 31. héten született meg, 2 kg sem volt, mindenki meg volt ijedve, de aztán olyannyira behozta a lemaradását, hogy most 19 hónaposan a kutya sem mondaná meg, hogy koraszülött volt. Azt még hozzáteszem, hogy az ő mamiját megszúrták egy nem túl jó AFP eredmény után...és hát az az 1%, az 1%...
Bocsi, túl hosszú lett :roll:
Egy szónak is száz a vége, drukkolok Nektek, ÉVI!!!!

Pumpóka!
Hát, jót röhögtam a névválasztásos sztorit illetően.... úgy érzem, mintha nálatok a gatyát Te hordanád... :lol:

EVU, Bogi!
Kitartást Nektek erre a rövid időre, olyan jó nektek, hogy már itt tartotok, ezek a legizgalmasabb napok!
Aztán ha bármi van, tessék ám küldeni valami "jelet" :lol: :lol: :lol:

Üdv az újonnan bejelentkezett kismamiknak!
[/b]

Kép
Kép
meli30

Lanyok!

Ti csinaltattatok 4 D-s UH-t, és hanyadik héten?
Ha igen ,akkor hol? A Gégdiagnisztikanal kérdeztem, ott 12.000,-Ft-ba kerül.

Kép;

Kép
angyalka1

szia Angyalka!

Mi Rékánál 2x voltunk 4D-sen. A 20.héten már mindene látszódott, végig fogta a fejét, volt, hogy szopizta az ujját. Ez még nem annyira látványos, de nagyon megnyugtató, talán aprólékosabb, mint a hagyományos UH. A 30.héten készült 4 D-s viszont már tényleg nevezhető "babamozinak", mert az arcvonásoktól kezdve a grimaszokig mindent lehet látni.
Mi a XI. ker. Bartók Béla út 92-94-ben voltunk, tudom ajánlani, pontos árat viszont sajnos nem tudok mondani.

Kép
Kép
meli30

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?