Hali Csajok!
Na, mit szóltok? Reggel 1/2 5 kor el kezdet esni
. Szerintem a lányom intézte, mert személyesen ellenõrizte, pedig mostanában 6-1/2 7 körül szokott jelentkezni. De cserébe, mostanáig aludt
Remélem ez a kis esõ elmossa az általános rosszkedvet!
Gömb, akkor neked jó anyanapot
, látod, szóból ért az ember
!
Márti, sztori nagyonjó, írigyellek a pikkpakk tágulásért!
Leszter, szóval direkt hízlalod a lányt?
Meséld mán el, aztat hogy lehet? Gondold el, én egyszer azt álmodtam, hogy végre egyszer azt mondta a nagyi, hogy nem vékony egyik gyerek sem.
Zsófi 62 centi és hozzá 5 kiló körül van (hétfõn még 5 dekával alatta volt
). Duplázni bizti nem fog, hisz mostanra a 90 dekás elõnyét is elherdálta
, ami ugyi a születésekor megvolt a bátyóval szemben.
Urszila, nekünk a kánikula meghozta a várt áttörést víz elfogadása ügyében, van olyan nap, amikor 30 milit is megiszik a lány
. Viszont ugy látom, hogy beállunk a napi 6 kajcsira. Jó kislány Julka, így mehettek vele bárhová
Franyó, kilogó végtagok nálunk is játszanak
, édes a kép
Noémi, üdv körünkben, gyere gyakran!
Myssnia, mindig lemarad, bocsika... Pedig rögtön meglestem a lakóparkot, aztán meg a kéglit is, nagyon szupi! Az meg tényleg nagyon jó, hogy még alakíthattok az alaprajzon!
cumiüveges kép nagyon király
Maci2 ez a kép orvtámadás volt
kendõ nagyon menõ
Virág, szóval nagyon tetszett? Én is szeretném majd megnézni! Mi tegnap esküvõn voltunk, de nem volt annyira jó, így útólag nem érte meg, hogy itt vagyok félhullán... mert bár a lány visszaaludt, ugyanezt a fiúról nem mondhatom el, itt kukorékol 6óra óta, még jó, hogy már kezd önállósódni
, így nem vészes. (Persze, egy idõ után tele van az ágyunk autóval, mesekönyvvel ma reggel még a wc fellépõjét is behozta, mondjuk, aztán vissza vitte a helyére
)
Na megyek, éhes vagyok, pussz
Zsófi