Sziasztok!
No itt volnék megint.
Nos Mosonyi doki rögtön azzal fogadott, amikor elsírtam neki bánatom, hogy a lepény nem lehet III-ad fogban érett és a feje sem lehet 7 centi-s, ezt kapciból megmondja. Az UH őt igazolta, mérnöki pontossággal mért és mindenhogy 8,4 centi jött ki a buksira, és a többi méret sincs köszönő viszonyban sem Erdődiével...De igazából akkor lepődtem meg, amikor kiderült, hogy 33 hetes méreteink vannak és a sacc/kb. súly 1920 g.
Mondta is Mosonyi, hogy hogy lehet az hogy nagyon rossz a lepény, a gyerek meg marha fejlett??? (Nem pont így mondta, de ez volt a lényeg.
)
Ez nem ellentmondás??
A lepény valóban érettebb, mint illene neki, erős II-od fokú.
Olyasmit mondott, mint Juditnak Dinya, hogy igen, lesz ez a lepény még III-ad fokban érett is, elvégre az a dolga, hogy öregedjen, egyelőre nagyon is jól működik.
A baba méretei és a lepény állapota alapján nem valószínű, hogy kihúzzuk a kiírt dec. 24-ig, kb. 10 nappal hamarabb érkezik, de persze ez még az elkövetkezendő hetekben változhat. Túlhordani tuti nem fogom.
Mosonyi doki azt javasolta még, hogy kerüljem el a kórházi Uh-t, nekem pedig a nyelvenem volt, hogy miért van az , hogy normális eü szolgáltatást csak akkor várhat el az ember, ha fizet, hiszen Erdődivel is sokan boldogok, csak meg kell rajta nyomni egy gombot, a fizető beteg gombját, a többi beteg meg......De nem szóltam semmit, hiszen nem minden orvosra igaz ez sem...
Azért mentem el kórházi UH-ra is, mert úgy gondoltam, hogy több szem, többet lát. Mi tagadás, ez bejött. Pontosabban több szem egészen mást lát.
Hogy miért jó elmérni egy buksit 1,4 centivel és frászt hozni a kismamára azzal, hogy forduljon terhesgondozó dokijával a lelettel és hogy a lepény is milyen gány állappotban van....szóval miért jó ez, nem tudom, de nem is érdekel már. Én Erdődit sem nagyon bántom, nem is haragszom rá, egyszerűen eggyel bővült azon orvosok száma, akit kerülök. Ez a lista is egyre hosszabb...
Pocakos képem (meztelen pocak) nincs, de tényleg kellene alkotni egy párat, amíg lehet...
Szilbee: Babakukuccs lesz ma!!
Leventének további gyógyulást!