Halihó! Hú, jó sok lesz, pedig csak reagáltam rátok.
Ime:
Nye nye nyenye nyeeee,nye nye nye nye nye nyeeee!!!!
Végre én is láttalak ma a tényekben
Kimike!!!!Jó a zöld szemfestéked!!!!!Próbáld ki egyszer, hogy a külső felső szemzugba és lent a külső szemzugba is behúzol belőle kicsit. Rtl-es profi sminkes trükk-ott tanultam.
Colett!Kitartás, én tuti nem birnám ezt a kis korkülönbséget. Le a kalappal. Ja én jelöltelek ismerősnek az iwiwen.
Koncert-most láttam a csajt pont a tevében, sajna a zenéjét nem ismerem, de minden kiruccanás jóóó.
Marcy!Köszi. Majd ird meg jaunárban mit nézett, hogyan és mit mondott az ortopédus.
Viera! Beni nézte Nonót ahogy eszik és azonnal nyöszögött az etetőszék felé:adó adó. Ennei kért!!!!
Noncsiztam neki a lányod, mert a "nonó lesz" Blanka szava járása ha nemszabadot csinál Beni és a nonó lesz azt jelenti mindjárt integetünk a mutató ujjunkkal, hogy nono, nem szabad, ejnye-bejnye, irgumburgumszafaládé.
Ivás, nem piros a szemük alja.
Zoránnak is, vagy csak Nonónak? Nem lehet az érzékenysége miatt? Vagy ivás közben nem vesz levegőt, oxigén-keringés-szem alatt vékonyabb a bőr, erek stb. ilyesmik jutottak eszembe. Hamar elmúlik?
Miket észreveszel! Nekünk meg az a gondunk, hogy ivás közben ökölbe szoritva kifelé forditja a kezét, csuklóval felfelé.( ??????)
Tali, ez a kiságyas hely szimpi. Tényleg mettől meddig lesz?
Gab! Gratula a fogakhoz. Jesszus lányok, mennyi a legtöbb idő ami eltelik az első 6 és a 7. fog között? Nekünk már 4-5 hónapja semmi nem akar nőni, pedig rendületlenül nyáladzik.
Nagyival megoldottad, megdumáltátok??
Meteor!
Ez olyan rossz lehet, hogy nagy elánnal elkezdi vki a lakberendező sulit, aztán 1 évig a közelébe sem engedik a szakmai kulisszatitkoknak, csak rajzol és árnyékol. Furi. Ezzel párhuzamosan én csepegtetnék némi enteriő-tervezést, kézzel fogható bútorbolt bejárást, stílus bemutatókat,pl. makettben kül. stilusokat berendezni-én így csinálnék ilyen sulit, azt gondolom, így éveznék a hallgatók.
Ezt a könyvet én is nagyon szeretem(
Anya tanits engem).Nagy hasznát vettem már Blankánál is, azóta is forgatom. Nagyon jó ötletek vannak benne, és szerintem tök jó, hogy havonta meg tudod nézni megfelelően halad-e a gyerek. Na,
Dani már jó fél évvel veri a könyvet az tuti!!!!!
Viera!Lenkeit ismerem, jónak tűnt a dolog az elején, de pont úgy csinál ő is üzletet az egészből mint akikről ir.Sőt azt hallottam(lehet h csak hitelrontás), hogy olyan anyagot tesz a vitaminjaiba, amitől függővé válsz és mindig azt veszed majd. Egyébként és pont a Lenkei könyv óta adok sok c vitamint-az a levezetése nagyon tetszett!!!
Ráadásul ez a vallás nem szimpi nekem. Egyáltalán nem!Fel is voltam háborodva, hogy Tom Cruice ezért nem engedte hangosan szülni a nejét. Hát bassza meg, próbáljon ő nyögés nélkül szülni. És azt nem tiltja a vallás, hogy hiúságból, mutogatásból csontsoványra fogyasszuk a nejünket 3 hónappal a szüés után?Természetellenes!!Tuti nem szoptatott csaj.
És hogy hogy Bocskor neje már visszament hiradózni? Hogy szoptat?Sehogy?Bezzeg Csisztu meg Szulák szoptatnak. Na, lehet, hogy ő is ám, csak lefeji. De olyan pici még az a baba.
Andy! Látszik, hogy Dani micsoda nagy fiú, Legó!!!!Beni tuti lenyelné! A kupakora is rácsukja a száját!!!ÁÁÁÁ. Apropó kupak, őssejt topic-nekünk csak az a 6 van, amiben az ártézi vizet hozzuk a kútról. Nem veszünk soha mást. Apa buborékosat néha.
Legókért irigyirigy, apa sok melóért –kevés otthonlétért sajnálat.
Tesztlap jöhet.
Kmammy! A tojás alá teszed a burgonyalisztes vizet, vagy rá?
És mi az a riszfőző? Egész éjjel főzi?
Köszi a receptet, irnál még?
Bölcsi projekthez hajrá.
Ex! Jó ez a kejfeljancsi.fotózd le lécci! Nekünk is kéne venni. Hány piz volt?
Nekem már újfajta freemailem van, béta vagy mi a szösz. Apáé működik, enyim meg nem. Kivagyok. 40 perc alatt hozta be az érkezett leveleimet!!!!
Hogy csinálod ezt a régies képet? Tök jóóó!
Marcy, sajnálom a nagypapádat. Ebben a korban egy törés már igen veszélyes, vigyázzatok. Fújja a gumikesztyűt és mozogjon(karkőrzés stb), nehogy tüdőgyuszit kapjon!!!!
Húú, oltás! Majd számolja be hanyadik napon milyen tünet jön. Nekünk mág van 1 hónapunk!!!!
Iwiwes észrevételt köszi. Aranyos vagy!!!!Tök jól esett.
Jajj, a cuppanós puszit már én is úgy várom!!!Beni még csak tátott szájas nyálasat ad. De milyen jó is az!!!!!Ügyi a fiad!!!!
Meteor!ez a rendrakás,rendrakás, rendrakás ismerős. Mióta Kimike írta a bölcsis nénis rendrakós elméletet, állandóan rendet rakok. Még jobban mimt eddig, pedig már-már az is kóros volt.
Férjed-ügyelet-felháboritó. Én felhivnám a főnököt, vagy irnék. Nekem ez a vesszőparipám. Nem a balhé miatt, hanem mert hiszem ha megtudják hogy vétettek, máskor körültekintőbbek lesznek. Útálom azokat a dokikat akikben nem merül fel kétség, hanem ostobán magabiztosak, oszt a végin meg ugye ugye!!!!!!
Oryandinak is azért javasoltam egy levelet,ott is emberek vannak, lehet,hogy eszükbe sem jutott mekkora gáz ha nincs rendben tartva egy játszó.
Csőrös, na jó az a Dm!!!Én meg vagyok elégedve az aventessel, meg a nem szipkás ikejával is, de úgy szeerttem volna azt a nagyobb aventeset, amire rá lehet patintani a kupakot, de nem kompatibilis a kicsivel. Vagyis csak a szivószerkezetét nem gyártják, meg kell venni hozzá a poharát is, majd 2 ezer ft.
Pofátlanság!Pedig nekem az olyan szimpi, tök vagesz, hasonló mint a sportkupakos.
Viera!a sajátomat, családi magazint. Meg eü magazint, meg mikor mit kellett.Meg hiradót is de azt csak kényszerből-Nem szerettem az olvasógépet, jobban ment az őszinte belülről jövő kiváncsi bezsélgetés, mint a mások átal megirt szöveg felolvasása. Ment, de nem volt a szivem csücske. De ez múlt idő, mert most csak babázok.
Ex, gyógyuljatok.
Virrasztok, (apa éccakás,)
mert Blaninak a lázcsillaptó után még fentebb ment a láza és most nézegetem kell-e hűtőfürdő. Amikor kezdte rázni a hideg éás még csak 38,3 volt gyorsan beadtam, de nem vitte le, 1 óra múlva 38,6 lett.
Szerintem ha nem adom be 40 is lett volna, ő ilyen 40 foknál kezdődik a láza tipus ám. 4 óra múlva adhatok felnőtt rubofent,felet? 7 éves. A nurofen nem viszi már le, pedig azt azért szeretem, mert gyulladáscsökkentő is.
Ivás!Beni rengeteget iszik!!De csak ártézi vizet, az olyan lágy selymes, itatja magát. Javaslom próbáljátok ki!!!!!
Na, most megnézem Mesi hogy táncol.
Andi