Sziasztok!
Anett!
Tényleg nagyon jó, hogy írtál!!!!! Jó lenne már találkozni amíg így a csajok nélkül vagy!!
Ibolya!
Hát hála eddig két drága barátnőmnek egyszer sem kellett gyalog vagy busszal mennünk az oviba mert ők voltak a sofőrök (Gyöngyi és a Nóra) amit ezúton is köszönök nekik!!!!!!!!!!!! Nem semmi ez a bölcsis sztori, nem csodálom, hogy másik alteratívát akarsz keresni. Van más elképzelésed is?
Kevin-Kata!
Üdv közöttünk! Jó a csapat, jó helyre jöttél
. Húúú ikrek, az nem semmi!! Első gyerekek lesznek? ezt olyan vicces volt így megkérdezni
. Én a Délpestiben szültem így nem tudok segíteni a kórházzal kapcsolatban, vagyis annyit azért hozzátennék, hogy én is úgy tudom, nem kell fizetni.
Ildi!
Holnap az oviban??
Benettke!
Jó lesz ha találkozunk egyszer, mert akkor megmutatom azt a hasat ami miatt lehet parázni az az enyém. Akkora mint egy fél ház és nem azért mert gyereket várok
, hidd el utána nagyon fogsz örülni a saját pocakodnak
. Különben nyugodtan engedj az ilyen érzelem hullámoknak, a hormonok dolgoznak ezerrel benned és ezt hozzák ki belőled.
Gyöngyi!
Jobban van a Marietta?
Már jó lenne találkozni úgy mindenkivel!!!
Többiek?
Andi!
Hát be kell vallanom, hogy nem embernek való ez az oviba adásos dolog sem, azért biztos könnyebb lehetett a másik oldalról szemlélni a dolgokat
. Rajtam isten igazából tegnap este jött ki a dolog még jó, hogy itthon volt apa
. Ma már jobban viseltem.
...És ez csak és kizárólag a Taminak volt köszönhető, mert már reggel mosolyogva kelt, próbáltam jó hangulatot teremteni sikerült is. Még régebben felvettem a telefonomra mikor a Tami elénekelte a Pál, Kata, Péter, jó reggelt! című ébresztőt és ezt állítottam be reggel csengetésnek, erre keltünk. Mivel nagyon szereti ezt így egyből mosolygott
. Aztán felöltöztünk, közben hívott a Gyöngyi, hogy baromira unja a pofánkat így nem visz el az oviba
(ráfogta szegény Mariettára, hogy beteg
) így csapódtunk a Nórához. Mikor mentünk az ovi felé akkor jó kedvűen ökörködtek a gyerekeink amire most este közölte a Tami, hogy idegesítő volt a Kristóf
, mondom neki akkor az autóban miért nevettél rajta annyira, hát azt már nem tudta megmondani SZERELEM 5. látásra
. Ja és délután amikor játszott a Tami akkor teljesen véletlenül az idegesítő Kristóffal beszélt telefonon. Az oviban megkérdezte a Tami, hogy ott maradok e játszani vele egy kicsit, mondtam neki, hogy nem lehet mert a többi gyereknek sincs itt az anyukája és akkor ők szomorúak lennének így inkább csak ő játszon velük, búcsúpuszi, kérdeztem tudja e mikor megyek érte mondta hogy ebéd után és ment játszani
. Délután mikor mentem érte, akkor mondták, hogy semmi baj nem volt a Tamival, nem sírt!!! Két adag ebédet evett!!! Azt mondta, tetszett ma az ovi. Szerintem az lehetett tegnap a baj, hogy nem tudta mikor van ebéd így nem tudta mikor megyek érte hiába beszéltük meg azt, hogy utána. Azt mondta, holnap is akar menni. Holnap egyedül megyünk mert ma már a Nóra is lepasszolt (nem értem, büdös vagyok vagy mi???
) ő pedig a Kristófra fogta (jobbulást neki, ha már ennyire idegesíti a Tamit
).
Ja és a gyerekem legjobb barátnője a Szonja, aki nincs is a csoportba ugyanis nem jár oda Szonja nevű lány, bár az egyik kislányra rámutatott lehet, hogy csak nem értette a nevét rendesen
. Hát ez volt az első két nap ovis tapasztalat...
Most meg megyek szunyálni, mindenkinek nagyon szép napot holnapra
Szandra