Új privát üzeneted érkezett!

Hát igen, édes nagyon ahogy kavar. Főleg akkor tud tépni, amikor meglát egy macskát, vagy kutyát... :lol: És akkor jaj szegény állatkának, ha oda is ér... :wink:

Hát szeretnénk most hétvégén elkezdeni átcuccolni, de sajna még nem kaptunk lakáskulcsot. Úgy meg nem szívesen megyünk át, hogy még vannak ott melósok... Ki tudja mifélék... :?

Kép
Kép
giga1

Na igen!
Nekünk szerencsénk van, Géza barátja csinálja a felújítást, így azért nyugottabbak vagyunk. Vagyis én, mert Géza úgysem idegesíti magát ilyenen. Mostmár csak a szép virágaimért aggódom, 3 férfi lesz otthon, ők meg nem foglalkoznak vele :x . De szombaton reggel úgyis jönnek és addigra biztonságos helyre teszem őket :)
Tesómnál emlékszem Lizi ahogy járni kezdett, mindent fel akart venni a földről és egkóstolni. Nem győztünk ránézni, már miikor hajolt ugrottunk, hogy mit talált megint :lol:

Kép
bettó

Csajszik!

Ma elég szar idő van, pötyög az eső, meg ilyenek, lehet, hogy nem tetszik a babámnak, és most inkább alszik? Mert amióta fent vagyok, nem érzem mozogni. Meg be is van keményedve a hasam. Mondták, hogy az időjárás nagyon befolyásolja őket, de kezdek egyre nyugtalanabb lenni. Ilyenkor már ki szokta rúgni az oldalamat. Vagy attól nem érzem, hogy bekeményedett? Szerintetek mit csináljak? Ma van időm pihenni, mert tegnap főztem, takarítani sem kell. Szóval?????

jutiboszi

Oké lányok, semmi zűr!

Valószínű behúzta "fülét, farkát", vagy nagyon elfordult, vagy ilyesmi, mert gyengén, de érzem hogy mocorog. Most már tudom, nem szereti az esős időt. Ha süt a nap, egész nap ficánkol. De ennyire érzi? Nagy csoda ez!!!

jutiboszi

Juti!

Én mindig úgy szoktam, hogyha kicsit be van keményedve, hanyattfekszem, odateszem a kezem, ahol kemény és kb fél-1 perc múlva már nem is kemény, és utána aztán kezét-lábát eldobja, úgy felébred:)
Vagy pihizel és egyél egy kis csokit. Nekem az édességtől is mindig felébred :wink:

Amúgy nekem akkor szokott nagyon csendben lenni, amikor rosszúl alszok este, sokat forgolódok, és akkor napközben alig érezni a kis mocorgását. Hogyha viszont kipihent vagyok, szinte egész nap ficánkol.

Kép
bettó

Sziasztok!

Juti,ne aggodj,ez elö szokott fordulni.Ök is erzekenyek lehetnek az idöjarasra,es van kevesbe aktiv napszakuk.Nalunk is elöfordul neha hogy aluszekonyabb es nem mocorog annyit.
Nekem meg olyan furi a gyomrom ma,olyan mintha egne,nagyon rossz :(
Voltunk ma egyik butorboltba,bababutort nezegetni.Egyik szebb mint a masik :) Szombaton meg lehet hogy elnezünk az Ikeaba is.

Kép
ami6

Lanyok,most akkor mikor erdemes 4 D-re menni????
Ja,es mitöl kemenyedik be a has????

Kép
ami6

Giga,mar akartam irni,de mindig kimaradt valahogy,hogy nagyon szep kislanyod van!!!!Gratula!! :D

Kép
ami6

Ami, nekem azt mondták, hogy minden időszakban jó, mindegyiknek meg van az előnye. Ebben az időszakba még egyben belefér a képbe, utána viszont sokkal kerekebb mindene, még most kicsit csontos :)
Bár hogyha csak képet kaptok, akkor szerintem jó később is menni, mi dvd-t kaptunk, és láttuk egyszerre kezét, lábát, mindenét, ahogy mozgott.
Amúgy szerintem megkérdezel 5 dokit, mindegyik mást fog mondani.

Az viszont engem is érdekelne, hogy mitől keményedik. Tesóm azt mondta, hogy pl. este fordulsz és utána keményedik, akkor lehet, hogy nem kényelmes neki, vagy esetleg a köldökzsinórt nyomja úgy. Nem tom :roll:

Kép
bettó

Nekünk sajna nagyon messze van az Ikea :(

Kép
bettó

Oké, már nagyon mocorog! Úgy látszik, nem szereti az esőt. Én sem, ezért meg is értem. Jaj, lányok, nagyon megijedtem. Sokszor megfordul a fejemben, amit le sem merek írni, hogy mi van, ha már nem él. Huh, ezt tényleg nem szabad leírni sem, meg gondolni sem, de nem tudtam körülírni. Bennetek is van ilyen gondolat? Nagyon remélem, hogy nincs. A barátnőmnek elmeséltem, kinevetett, persze megérti, hogy aggódok, de vele nem volt ilyen. Tudom, hogy butaság. Ne haragudjatok, hogy ezt megosztottam veletek. Butaság, butaság mit gondolok, tudom nagyon jól, de nagyon félek! Nyugtassatok Ti is, az jót tesz! A picur is nyugtat, majd kirúgja a pocim, éhes megint. Megyek, adok neki enni!

4D:

Nekem Pesten azt mondták, hogy a 12. héttől már lehet menni 4d-re, de legjobban a 24-28. hét körül a legaranyosabbak a babák. Később már olyan nagyok, hogy nem férnek bele a képbe, vagy ha épp befelé fordul, akkor nehéz fényképezni. A 24. hét körül még többet tud mozogni, ezért érdemes akkor menni. Kólát és csokit érdemes fogyasztani előtte, mert attól mozgékonyabbak. Ennyit tudok!

Haskeményedés:

Nemtom. Erről még nem olvastam. A barátnőm szerint nem jó, ha bekeményedik. De ahogy Bettó írta, pihenni kell, simogatni, és akkor jobb lesz. Valószínű valami nem jó a babának, és így védekezik a külvilág ellen, hogy bekeményíti a méhet. Szex után is kemény szokott lenni valakinek. Szóval gyanítom, hogy ez egy természetes védekezés a szervezet részéről. És az anyuci simogatással, kézrátétellel meg tudja gyógyítani. Ugye így lehet csajok?

jutiboszi

Igazad van Bettó!

Ahány doki, annyi vélemény. Mi valszleg a 26. héten megyünk. Nem beszéltem még anyuval, majd talán ma este.

jutiboszi

Juti!

Nekem is valami ilyesmit mondtak a 4d-ről :wink:
Amúgy nekem is volt már ilyen félelmem, de ez a 4d nagyon sokat segített, és tudom, hogy minden rendben van.
Nyugi, csak éppen aluszékony volt. :wink: Ilyen időben én is csak az ágyat nyomnám, filmeznék, meg aludnék. Gondolom ő is ezt szeretné, vagyis pihizni :)
Ja amúgy a védőnő azt mondta, hogyha rossz időben bekeményedik, majd az utolsó időszakban kell többet pihenni, hogyha jön a front, mert a keményedés által beindulhat a szülés.

Furcsa amúgy, mert amikor kisebb volt a drágám, sokkal érzékenyebb volt az időjárásra. Most viszont, hogy jött a hidegfront, meg sem éreztük. Olyan jókat alszunk, hogy csak na. Amit mostmár viszont tudok, hogy jobb oldalamon nem szereti, hogyha fekszem, mert ott van a buksija. A másik oldalt, vagy hanyatt, nincs semmi gond. Csak az a baj, hogy a bal oldalamon nem szeretek nagyon aludni. Nem jó, hogyha a szívünkre fekszünk. De neki jó és ez a lényeg. :wink:

Egyszóval JUTI NE AGGÓDJ!!!!!!!!!! :wink:

Kép
bettó

Amúgy én legszivesebben megint mennék a végén, de sajna nincs rá pénz. Azt a 10-est már akkor kiságyba, vagy babakocsiba kell befektetni. :)

Kép
bettó

Olyan hihetetlen, hogy már lassan a 6. hónapban leszünk. Nagyon gyorsan telik az idő :)
Bár nekem még ez az egész olyan felfoghatalan még akkor is, hogy már látam és mozog és tényleg van.
3 hosszú év várakozás. És csak annyi kellett, hogy jóval több vitamint együnk, mint amit előtte ettünk. Láss csodát, kis idő múlva útban is van Révész Kincső Szaffi. :)

Kép
bettó

Olyan jó várandósnak lenni. Minden apró problémát leszámítva.

Bettó!

Én azt hallottam, hogy jobb, ha a bal oldaladon fekszel, mert a Te keringésednek jobb, mert nem nyomsz el valamilyen eret. Mindenhol ezt olvastam.

Én is pont így vagyok, hogy ha a jobb oldalamon fekszem, akkor nagyon mocorog, nem tetszik neki, és ha a bal oldalamon, akkor nyugi van. Egyébként hanyatt csak úgy tudok feküdni, ha felhúzom a lábam. Mert amúgy feszül az egész méhem, és már fáj.

jutiboszi

Hát Bettó, akkor elmegyek én is 4d-re minél hamarabb. Ma este beszélek is mindenképpen anyuval.

Éjjel mintha azt álmodtam volna, hogy szülök. Csak arra emlékszem, hogy szétett lábakkal ültem, és baromira nyomtam. De csak ennyi. Nem is fájt, meg csak néhány másodperces álom volt. Vicces.

jutiboszi

Nekem is jobban mocorog,ha a jobb oldalamon fekszem.Amugy,en is ugy olvastam hogy jobb ha a bal oldaladon fekszel..,ahogy Juti irta..
Juti,nem vagy egyedül,azert en is rögtön elkezdem magam paraztatni ha nem mocorog. :( Ilyenkor aztan mindig haragszom magamra hogy hogy is juthat ilyen butasag az eszembe.Szerintem ebben az idöszakban(22 hetesen)nem hinnem hogy olyan könnyen bajuk eshet.Nem???????

Betto,en is eppen ezen gondolkodtam tegnap este,hogy milyen gyorsan eltelt ez az idö.Nemsokara 6 honaposak vagyunk.A maradek mar nagyon gyorsan elrepül,bar en bevallom öszinten hogy felek a szülestöl. :oops:

Betto,te jarsz mar szülesfelkeszitöre???Hogy zajlik tulajdonkeppen egy ilyen?

Kép
ami6

Juti,en meg mindig azt almodom hogy fogom mar a karomban a babat :) Tegnap ejjel meg szinte hallottam a doki hangjat,aki annyit mondott hogy:"kislany " :) Haaat,majd kiderül,de jo lenne ha mar 2008 oktober lenne :oops:

Kép
ami6

Amugy mindig azt almodom hogy kislany...pedig bevallom öszinten hogy nekem teljesen mindegy hogy mi,csak egeszseges legyen!

Kép
ami6

Tudjatok mit olvasok pont az egyik nemet oldalon????? :shock: Azt hogyha a baba most megszületne(23 hetesen),akkor is jo eselye van mar az eletben maradasra(85%)Hmmm,ezt nem is tudtam :shock:

Kép
ami6

Valahogy nekem akkor sem kényelmes a bal oldal túl sokáig, meg csak akkor tudok úgy feküdni, hogyha egy darabig már a hátamon is fekszem és a szivem is megnyugszik.

Juti! Az első időszakban én is csak úgy tudtam hanyatt feküdni, de kitaláltam, hogy kényelmes. A kispárnámat a térdemhez teszem, és így egy kicsit megemeli.

Ami! Nem járok ilyen előkészítőre, maximum apás szüléses tanfolyamra fogunk menni, hogyha Gézu be akar jönni. De nem mindegyik kórház köti ki. Majd a dokimat megkérdezem, de szerintem nem fog bejönni.
Igazából szerintem nem lehet teljesen felkészülni a szülésre. Max. a lélegzés ilyesmi.
Én próbálom úgy felfogni, ahogy tesóm fogta fel. Vagy így vagy úgy de egyszer túl kell lenni rajta és a fájások sem fognak örökké tartani. Tesóm mindig ezt mondta magában, erre gondolt, hogy nemsoká vége lesz.

Én eddig olyat álmodtam, hogy megszültem. Maga s szülés nem volt előttem, csak amikor hozták szopizni Kincsőt. :wink:

Ami! Miért pont október? Én a február, márciussal is megelégednék :)

Kép
bettó

Ami! Én is olvastam egy ilyen cikket, itt M.O-n is történt ilyen eset, pontosan nem tudom, hogy hány hetes volt, de a baba egészséges mint a makk. :wink:
Viszont nálunk ilyen elő sem fog fordulni :wink: Mármint, hogy ilyen hamar világra jönnének. Ügyes babóink tudják, hogy még most korai lenne :)

Kép
bettó

Betto,haaat a marcius is jo lenne :wink: csak mar tul legyek a szülesen :oops:

Kép
ami6

Akkor szerinted nem is erdemes ilyen felkeszitöre menni?Bar ez nem kötelezö,vagy???Mondjuk,en szerintem el fogunk menni a kedvesemmel.

Kép
ami6

Csajszik!

Én járok szülésfelkészítőre, és azóta NEM félek a szüléstől. Láttam a szülőszobát, tudom, milyen, és elképzeltem már ezerszer, hogy milyen lesz. Én nagyon nyafogós vagyok. A párom egy időben hipónak hívott, ez a hipochonderből jött. Mindig fájt valamim, mindig nyafogtam, vagy a hasam, vagy a fejem, vagy valami bajom mindig volt. Minden nap.

És most elhatároztam, hogy bebizonyítom, hogy mennyire erős és ügyes vagyok. És megszülöm ezt a kis csodát, és nem félek semmitől. A szülésznő is mondta, hogy a nagyon félős kismamáknak üzeni, hogy ott már egész más lesz. Persze fáj, de tartsuk szem előtt a babát, hogy érte csináljuk mindezt, és gondoljunk arra a csodálatos pillanatra, amikor a kezünkben tarthatjuk, és később úgysem a fájdalomra emlékszünk. És azt is mondta, ami engem a legjobban megnyugtatott, hogy a legrosszabb része csak kb. 1 órát tart. A vajúdás az olyasmi mint egy erős menstruációs görcs. Abban volt már részem bőven, azt is túléltem.

És igen, Bettó, egyszer vége lesz!!! És az nagyon jó lesz, karodban életed első gyermekével........

Félsz még? Én már nagyon várom. Én már most is szülnék.

A barátnőm napokon belül szül, ő is nagyon félt először, aztán most egyáltalán nem fél. Azt mondta, hogy már nagyon várja. És hogy már most is olyan durva összehúzódásai vannak, hogy attól fél, mindjárt megszül.

jutiboszi

Most meg azt olvasom,hogy a 25 heten mar megfordul fejjel lefele,es reagal a simogatasokra.Olyan furi,ilyen hamar megfordul????Azt hittem,hogy ez csak kesöbb törtenik,kb az utolso honapban :roll:

Kép
ami6

Én azt mondom, érdemes elmenni szülésfelkészítőre. Annyira megnyugtat.

Szerintem az ember attól fél, amit nem ismer. Mi még nem szültünk, jogos a félelem. De ha egy részét megismered, szülésznőtől hallassz dolgokat, akkor már nem is olyan félelmetes. Meg nekem nagyon megnyugtató volt, hogy láttam a szülőszobát. Így sokkal könnyebben el tudom képzelni. Tudom, milyen a szülőágy, hol tudok kapaszkodni, stb. Nekem ez is könnyített!

jutiboszi

Bocsi-bocsi,most olvasom tovabb :oops: ilyenkor meg forog össze-vissza... :wink:

Kép
ami6

Ami!

Nekem a 16. héten már fejjel lefelé volt. Én attól tartok, hogy most visszafordul. Bár szerintem még mindig fejjel lefelé van, mert állandóan a köldökömnél érzem a rúgásokat. Majd 1,5 hét múlva kiderül az UH-n.

jutiboszi

Jujj lányok, mindjárt pityergek (elég érdekes néznék kiitt a tékában :roll: ). Én is akár már most is szülnék, de azért jobb lenne időben :lol:
Tesóm annyira erős volt, és valószínű, hogy ő lesz bent velem, még a doki is ismeri, hiszen Alíz is nála született. Szóval. Tesóm nagy erőt fog adni nekem, mert ő amúgy is mindig olyan erős szokott lenni. Bármi történt mindig ő tartotta bennem a lelket. :)

Azért is lesz jó ez az időszak, mert gondoljatok csak bele. Lassan a babóknak vásárolunk, majd jön a karácsony, előkészület, ajándékvásárlás, stb. Olyan gyorsan fog telni, hogy csak na. Arra eszmélünk majd fel, hogy már február :)

Kép
bettó

Sziasztok!

Én kifejezetten szeretek a jobb oldalamon feküdni.Azon az oldalt is mozdult meg először.

Én sajnos nem úgy vagyok ezzel az időelteléssel mint ti :roll: .Már nagyon várom a februárt ,a végét.Akkor ez az állandó félelmem is végre megszűnik!Nekem márciusban volt egy missed ab-om 6 hetesen.13 hónap próbálkozás után végre sikerül a babó és sajnos..... :cry: :cry: :cry:
Azóta sem vagyok nyugodt.Egyszer sem tudok úgy pisilni,hogy ne aggódjak,hogy a bugyimon vagy a wc papíron esetleg olyat látok amit nem szeretnék! :(
Levivel kifejezetten élveztem a terhességet! :D Úgyhogy meg tudlak titeket érteni! :D

Kép

Kép
lecso

Igen Bettó, ez így lesz! Mindjárt február! Jesszusom! MINDJÁRT FEBRUÁR! Kb. 10 nap múlva november, és utána már csak 3 egész hónap, és a 4.ben szülünk! Röpül az időőőőőőőőőőő!

Nem baj, hiszen ezért csináltuk azt a bébit/bébiket! Nem? MI AKARTUK! :lol: :lol: :lol:

jutiboszi

Juti!

Nekem 19. héttől keresztben van. Egy ideje én is azt hittem, hogy visszafordult, mert a köldökömnél éreztem a rugást, és most 4d-n derült ki, hogy csak a kis kezecskéjével bokszolt. Oda tette a kezét, ahol anyának is a keze volt. De fura, csak egy kis vékony "bőr" választ el minket.
Persze ez nem azt jelenti, hogy nálad is kersztben van. Én ugyanakkor alul is mindig érzem a kis drágát. Ott meg a lábával maszírozza a vesémet :)

Én hallottam olyat is, hogy mindig kersztben volt és utolsó pillanatban elfordult a jó irányba, de ellenpélda is akadt, amikor hirtelen kersztbe vágta magát, pedig már előkészítették az anyukát a szülésre.

Én mindig mondogatom neki, hogy most feküdjön úgy ahogy kényelmes, de szülés előtt tessék úgy feküdni ahogy kell. :) Remélem hallgatni fog anyára :)

Kép
bettó

Lecsó édes a karácsonyi vonalzód :wink:

Juti! Amikor kellemetlen vizsgálatra kellett/kell menni, Géza mindig azt kérdezi, hogy "hiányzott ez neked" ?
A válasz: HIÁNYZOTT!!!!
Még szép!

Juti olyan beleéléssel tudod írni a dolgokat, vagy én is így olvasom, de tényleg úgy el tudok érzékenyülni, mikor olcasom, hogy mennyi idő van hátra. :)

Kép
bettó

Juti,olyan jokat irsz,annyira megnyugtato :wink: köszi neked!
Gyakorlatokat is vegeztek a felkeszitön??En probalok mindig arra is gondolni ha elkap a para,hogy rajtam kivül mar több millio nö szült,es hat mindenki tulelte.
Ti is szoktatok erezni a mehszajnal is a rugasokat?Azon gondolkodtam mostanaban,hogy engem a doki 12 hetesen hüvelyi UH-al vizsgalt meg utoljara,de akkor sem,es azota sem nezte meg hogy zart-e a mehszaj,pedig azert az fontos lenne,nem?

Betto,nincs skyped????Ott is dumcsizhatnank

Kép
ami6

Lecsó!

Nagyon sajnálom! De tartsd szem előtt, hogy ez most más! Már 20 hét eltelt, még mindig ott van a pocidban, vigyázol rá, szereted, várod! Ne is gondolj a rosszra! Nem szabad! Tudom, nem könnyű, olvashattad, hogy én is küzdök csúnya, buta gondolatokkal, de ha ilyen eszembe jut, akkor elmondom magamban sokszor:

"Minden rendben van, jól vagyunk, mind a ketten. Az élet szép, és Boldogok vagyunk!"

Sokszor így alszom el, és sokkal nyugodtabb vagyok. Nem akarlak fárasztani titeket, de a gondolatokkal is teremtünk. Vigyázni kell, hogy mire gondolunk, hogy mit mondunk. Nem véletlen az a mondat sem, hogy Ne fesd az ördögöt a falra! Úgyhogy csak angyalokat tessék a falra festeni!!!

jutiboszi

Lecsó! Amúgy én néha még mindig reflexszerüen nézem a wcpapírt, hogy van-e rajta valami. Nekem csak akkor volt pontos a menstruációm, amikor bogyót szedtem, utána mindig csúszott 1-2, vagy valamikor több hetet is. Ilyenkor mindig nézegettem, hogy van-e rajta valami, és most valahogy ez nem múlt el.
De ne aggódj, nálatok is minden rendben van! :wink:

Kép
bettó

Bocsi,Jutira gondoltam a skypeval kapcsban.. :oops: Persze,barki felvehet ha akar. :)

Kép
ami6

Juti! Igazad van! :wink: Körülöttem csak angyalkák lebegnek :wink:

Ami a skypem: CsapóTéka :wink:

Juti neked van ilyened?

Ami amúgy nem lehet, hogy a te babódnak is a lába van ott?

Kép
bettó

Nem csináltunk gyakorlatokat, szerintem majd a végén. Ott úgyis mindent elmondanak,amikor szülünk. Nem tudom, hogy lesz-e ilyen, amit a tvben is látni, hogy fújtatnak a kismamák, meg ilyesmi. Nekem nem is hiányzik, ott szerintem időben megtudok mindent.

Örülök, ha megnyugtatlak Titeket! Jó ez a kis társaság, ha nem lennétek, már nem is tudom mi lenne velem. Szerintem az egyik sarokban ülnék, és zokognék a depressziótól.

Ja, Bettó, bele tudom élni magam nagyon. Én ilyen vagyok. Le se lehet lőni. Sokszor már szégyellem magam, hogy csak én írok.

jutiboszi

Juti!

Ne szégyeld magad! Az a jó, hogy tudunk dumcsizni. Nekem is nagyon sokat segít. :wink:
Én valószínű már az őrületbe kergetném a rokonságot a sok kérdésemmel, meg a témával. Engem is nehezen lehet lelőni, főleg olyan dologgal kapcsolatban ami nagyon érdekel, vagy amit nagyon várok. :)

Kép
bettó

Hüpp-hüpp!!!!!

De apát megkérem, hátha tud valamit tenni az ügy érdekében. Az olyan, mint a telefon, vagy olyan mint a cset? Mert régen volt, és akkor beszélgettünk apa egyik barátjával hangosan. Most is megvan még a mikrofonos fejhallgató! Jön apa megkérdezem.
Oké, még a héten lesz, úgy néz ki!!!! Hurrá

jutiboszi

Lecso,tudom nem sokat er ha azt mondom hogy "sajnalom",de hidd el,nagyon sajnalom es megertem az erzeseid!Megpedig azert,mert marciusban,pentek 13-an en is elvesztettem az elsö babankat,aki 5 hetes volt.Azota sem beszeltem erröl mindenkinek,mert nagyon fajt,es hidd el en is ugyanugy vagyok ezzel mint te...... :( Sajnos en voltam az oka,ugyanis a butasagom okozta a vetelest.Forro vizes fürdö,akkor mikor fajt a mehem,forro parnat tettem ra,azt hittem hogy ugyanugy jot tesz,mint a mensis görcsöknek..,kamilla tea.. :cry: Szoval,csupa rossz dolgot müveltem.A vege az lett,hogy egeszben tavozott a magzatom,en pedig azt hittem hogy kettenyilik a föld körülöttem...,nalam müvi beavatkozas nem törtent,mivel mar nem volt szükseg ra,de ugyanakkor nagy fajdalmat okozott a szivemben.Ugyhogy hidd el,tudom mire gondolsz,es hogy nagyon felted a babat.Most december 7-en született volna :cry:

Kép
ami6

Na, csajok!

Mára ennyi voltam. Örültem mindenkinek! Megyünk apával meglátogatjuk egy haverját. Holnap nem tom, hogy leszek-e, mert védőnő, egyik barátnő, másik barátnő. Szóval majd jövök, ha tudok, csk szólok, ne aggódjatok, ha mégse.

jutiboszi

Betto,köszi,rögtön felveszlek,de sajnos csak irni tudok ott is,mert ennek a laptopnak rossz egyenlöre a hangszoroja. :(
Amugy lehetseges hogy a laba van ott,legalabbis nagyon ugy erzödik.Ejszaka meg mindig felhuzodik a kis draga.

Juti,akkor hajra,minel hamarabb legyen skyped! :wink:

Kép
ami6

Ami!

Bocs, hogy felhozom, de biztos, hogy a Te hibád volt? mert sokan nem is tudják 5 hetesen, hogy baba jön,és ugyanúgy forró víz, meg mindenféle, mégis megmarad. Lehet, hogy a természet "válogatta" ki, mert nem biztos, hogy minden rendben lett volna vele. Csak megnyugtatni próbállak, persze nagyon sajnálom az esetet.

jutiboszi

Pá-pá Juti!
Szép napot neked!

Ami nem lehette könnyű nektek sem. Sajnálom, hogy ezt átéltétek.
Viszont most egy egészséges babót hordoztok a szívetek alatt :wink:

Kép
bettó

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?