Szia Szinti!
Jaj, nagyon melegem van, de gondolom ezzel nem vagyok egyedül.
Ráadásul egész héten van egy csomó jönni-menni, elintézni való, mert ugye mikorra hagyja az ember (azaz én), ha nem az elutazás előtti hétre.
Hát az intenzív angolból lehet, hogy nem lesz semmi, vagy legalábbis ma megint elkeseredtem. Bementem a FIT-be megnézni a képzési listát és már nincs is rajta a jegyzéken amire jelentkezni akartam... De nem adom fel! Pénteken újabb utánjárás...
Allergia? Köszi, megvan. Sikerült beszélnem a dokinővel és mondta, ha bébi-tervezés van, akkor inkább mellőzzem a gyógyszert, próbáljam meg csak tünetileg kezelni (orrspray). Kíváncsi vagyok, hogyan fogom bírni, mert az utóbbi hónap azért lényegesen jobb volt, a gyógyszerrel. Most homeopátián gondolkodom, de nem ismerek senkit aki járatos lenne benne.
ClubFitness "El-logisztikázták" a nyereményem (elutazott a csaj, akinek postáznia kellett volna), úgyhogy csak ezen a héten jutottam hozzá. Holnap még tuti nem tudok elmenni, maradt a csüt. vagy a péntek, mert persze 06.30-án lejár...
Mi is voltunk tavaly ezen a Libero napon, igaz, hogy inkább késő du., és akkor nem volt olyan nagy tömeg. Én most is mennék, ha itthon lennénk, hátha nem lesz 35fok.
Petra hamarosan betölti a két évet, és nagyon büszke vagyok, hogy egy ilyen okos, nagy lányom van. Lehet vele tőmondatokban beszélgetni, mindent megért amit mondok, kérek tőle, és az elmúlt hetekben a szobatisztaság felé is hatalmas lépéseket tett. Igaz, javában benne vagyunk a dackorszakban, legtöbbször használt szavai, az "én akarom", "én akartam" és az "anya nem". És ha anya mégis pl. felmegy utána a lépcsőn, akkor nagy dráma, visongatás, "sírás" van. Ennek ellenére nagyon imádom, a mozgása és a beszéde mindenkit levesz a lábáról. Imád táncolni, szereti az énekeket, mondókákat, van olyan amit majdnem végig tud. Az én kedvenceim mégis a maga kreálta mondatok pl. Anya állj meg! Adok neked virágot!
Uff. Én írtam. Írjatok ti is magatokról, hogy telnek a hétköznapok, mentek-e nyaralni? Ha igen, merre?
Puszi
Miriama