Sziasztok!
Elaludt Zsófi és a pogim, lekváros papucsom is kisült.
Tündi!
Balázs birodalma csodaszép!!! Ez az ágy a szivem csücske, mert én is ilyet vettem volna Zsófinak, csak ugye Gerié még megvan, így nem vettünk ágyat.
Juj de izgalmas most neked! Kicsit irígykedem, de tényleg csak kicsit, mert most jobb, mint nagy pocakkal.
Képzeljétek!
Zsófi felült az ölemben. Félig ülőhelyzetben volt és felült. Ott ibolygott az ölemben, aztán véget vetettem eme idilli állapotnak,mert ugye a gerincének nagyon nem jó ez még. És a hamizást is elkezdtük. jaj, nagyon élvezi. Úgy megfogja a kanalat, hogy csak na, és nyomja a szájába. Nagyon vigyáznom kell, mert simán letolná a torkára is. Nem is bélpoklos a csajom!
Sütőtököt eszik és imádja. Jár keze lába, amit nekifoghat enni. Annyira jó ez az időszak. Én olyan boldog vagyok!
Geri is olyan ügyes szerencsére és tényleg egy rossz szavam nem lehet. Oviban is megdícsérik, itthon mindent elmesél, mit ettek,mit játszottak, mit csináltak, stb.. Októbertől ha lesz lovaglás, megy is heti 2x, amiért ilyen jó és ügyes fiú.
Ildi!
Köszi a bókot, de látom magam a tükörben. majd jövő nyáron... hú de csini leszek! vagyis addig nem akarok semmit sem csinálni, míg van tejem, az az első azért. De ha nem lesz, akor belevetem magam a diétás életbe.
Milyen hangszert választott Bálint? Ez azért olyan jó..
És milyen tornára jár? Az Gerinek sem ártana, mert imád tornázni.
Én imádok vasalni. Ne kérdez hogy miért, csak szeretem. Főleg mióta ilyen kis tündéri rucikat vasalok. De vasalni mindig is szerettem.
Megyek,mert mindjárt itthon lesz Geri.
Puszi!
Anikó