Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok,
tegnap este nagypapám elaludt örökre...

Ma este én sem megyek. Érezzétek jól magatokat!

Puszi Mindenkinek.
angi79

Angi, nagyon sajnálom a nagypapádat.
Részvétem.

És sajnálom, hogy nem tudtok jönni(Cory, Angi) :(

Boscó, nagyon szívesen :)
vas

Angi, sajnálom :( Fogadd őszinte részvétem....

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok,

Ildihez hasonlóan nekem is arcüreggyuszi. Marha sz.rul vagyok. Mára a váladék már lecsorgott, most semmi hangom, és igyekszem felköhögni sikertelenül a cuccost :x Család egyébként köszöni jól, csak én szerencsétlenkedem itt.

Babás talit nem akartok vmikor? Amikor esetleg mi is el tudnánk ruccanni? Már csak másfél óra az út :wink: Pénteken voltunk Pesten, Boti marhára élvezte a nyüzsit, csak sajna negyedét nem tudtuk elintézni, amit akartunk. Legalább cipőt vettem a fiatalúrnak.

Na, amiért még írok. Mákot mikortól lehet adni? Adott már vki? Vagy van rá vmi ajánlás? Ha jól emlékszem, ezt nem találtam meg. Okozhat allergiát? Vagy csak a kábító hatása miatt nem javallott? Most vágtam be egy adag mákos gubát, szegény Botinak már így se, úgy se jutott :D, de azért érdekelne, mert pl. Karácsonykor mindig csinálok.

Jó talit mára, érezzétek jól magatokat! Egy-két képet mutizzatok mán majd! :D:D:D

Költözőknek sok boldogságot az új házhoz! Éljenek a dobozok! :D

Edit, működnek? :wink:

Alvásnál akkor megnyugodtam, h nem olyan kevés ez az éjszakai 10 óra. Boti is kb így, ahogy legtöbben. Csak megint kel éjszakánként, van, hogy nem is egyszer :x, és még mindig őrizni kell, míg elalszik. Rácsot visszapakoltam, mert meguntam a járkálást. :cool:

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita, hú, de sajnállak :(
nekem szerencsére nem lett az, de ahogy vasárnap éjjel indított a náthám tök azt hittem, aztán szerencsére nekem jön is fel a cuccos, jó sokat infralámpáztam. :?
Jobbulást!! :wink:

Mák???
Passz :roll: :roll:
szerintem én sose adtam a gyerekeimnek(max. ovi-suli, ha ettek) :roll:
meg esetleg mákos beigli karikor :wink:

Kicsi adag szerintem nem hiszem hogy árthatna. :wink:

Én nem viszek este gépet(hú, még azt is cipeljem, magamon kívül), meg aztán nem férne el a táskámba sem.
De csajok, tényleg hozzatok :!: :!: :!: :!:

babás tali??
majd azt is megszervezzük :wink:
vas

Sziasztok

Angi
Részvétem.
Majd legközelebb babatalin találkozunk.

Cory
Bakker, milyen hirtelen dolgod lett. Tuti nem tudsz jönni?

Anita
Csak számítón megy sajna és az egyik valamiért nem indult el, de lehet hogy csak én bénáztam. :oops: De imádja Levi, azóta ez az életünk, ha nem is mindig nézve ,de szóba egésznap megy. :lol: :lol:
Jobbulást neked. :( :)
Ha csak másfél óra akkor felugorhatnál ma este is. :wink: :wink:

Ildi
Akkor a héven randizunk. Vigyek a hévre valami piát? Mire odaérünk jó kedvünk lesz. Na???? :wink: :wink: :wink:

Mamacka
Akkor este beszélünk, de gyere aztán el.! :lol:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Edit, úgy nézek én ki, mint aki a héven piál??? :shock: :shock: :shock: :shock:
vas

És mit akarsz hozni???????
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vas

Heló csajok, sajna én sem tudok ma menni. :(
Vendég

Ildi
Csak poén volt! De vigyek valamit? :lol: :lol:

Na a végén csak ketten maradunk. Mi van már lányok?????? :roll:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

No mi van a végén senki nem jön??? :( mindenki megrémült tőlem???? :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Én jövök zülleni, sőt, ahogy megbeszéltük tartom a frontot 3/4 8-tól :) Vagyis nagyon igyekszem nem eltévedni, hogy odaérjek :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Én már mentem úgy talira (az Ikeában volt egyébként), hogy rossz étteremnél gyülekeztem :twisted:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Angi!

Őszinte részvétem :cry: :cry: :cry:

Anita!

Gyógyulj meg gyorsan! Mákot még nem evett a Dóri, úgyhogy nem tudom :roll:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi
Akkor csak ügyesen. :lol: :lol:

Anita
Én adtam Levinek ,de nem nagyon jött be neki. Nem eszik Boti olyan nagy mennyiséget ,nyugodtan adhatsz neki.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

az előbb elkerülte a figyelmem...

Angi
Őszinte részvétem! :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Angi: Őszinte részvétem! :cry:

Mamacka:Nyugi nem Tőled ijedtek meg!
:lol:
Vendég

Angi, őszinte részvétem. :( Hirtelen halt meg? Vagy fel tudtatok rá lélekben készülni (már amennyire lehet...)?

Lidke is telefonált, hogy le kell mondani, én most indulok puccban.

Puszi:

Barti

UI: ÉN viszek fényképezőt!!!reszkessetek!!!

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Régen láttátok már Botócámat, most mutatok pár képet a közelmúltból :D

bohóc Boti megebédelt :D
Kép
épít
Kép
erősen koncentrálva :D
Kép
Kép
Anya, nincs is olyan hideg homokozni :wink:
Kép
zenebölcsiben
Kép

Jó éjt!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Angi! Nagyon sajnálom! És őszinte részvétem!

Melitta

Kép
nyf

Anita, nagyon szépek vagytok, és Boti iszonyú csúúcs. Mindig elképedek ezen a husirengetegen, nem szoktam hozzá. :oops: Benyó még mindig csak a 10-et súrolja. :oops: Ellenben baromi erős, izmos, úgyhogy szerintem Botival jól ellenének, mint két kiskakas. :wink: Másfél óra??? Bármikor jöhettek hozzánk!!! :)
Vendég

Sziasztok

Lányok élmény volt veletek :lol:
Én nagyon jól éreztem magam, de szerintem mindenki. :lol: :lol:

Anna
Köszi a fuvart. :D Hányra értél haza? Gondoltam rád, mert baromira nem tudtam elaludni.

Lányok
Megittunk vagy 40 koktél :shock: :lol: , azt hiszem az Ildi nyert 6 koktéllal. :lol: :lol:
1 körül jöttünk el és egy vagyont hagytunk ott. :wink: :lol:

Nekem szerencsére nincs semmi bajom, csak továbbra is fáj a fejem. DE ez nem a piától. :wink: :lol:

Ildi
Hogy vagy? :lol:

Évi ,Tünde
Remélem haza értetek! :)

Anita
Szuper jó a hamás kép, :lol: :lol: persze a többi is.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

s
sZÓVAL kajás

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

NA FELADOM ,MERT EZ NEM AZT CSINÁLJA, AMIT ÉN AKAROK. :twisted:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

halihó!!

én is megvagyok, de ollllllyyyyyan szarul, mint állat(na, én se a piától, hanem az arcom annyira fáj, hogy megmozdítani is fáj a fejem(piát azt bírom, 6 cuba meg se kottyant, tudtam volna még inni) :wink: :wink:
ja, hát tényleg azt hiszem én nyertem a 6 pohárral :shock:
Fél kettőkor feküdtem le, és persze én s etudtam aludni, mert úgy fájt a képem.
Fél 6-kor keltem, kemény 4 órát próbálgattam aludni.
Du-ra bejelentkeztem fül-orr- gégészhez, ez nem mehet így tovább.
Biztos kapok bika antibigyót :roll:

Szóval a lényeg, hogy tényleg tök jó kis buli volt, sajnálhatja aki kihagyta :wink:

Anna, köszike én is mégegyszer a fuvart, nagyon aranyos vagy :D
Boscó, tényleg meglepi volz, hogy jöttél :D

Anita, Boti nagyon komoly a tányérral a fején :D
nagyon aranyos, és tényleg húsgombi :D

puszika

többiek hogy vagytok,????????
másnaposság, fejfájás??? :wink: :wink: :wink:
vas

Nekem is iszonyatosan fájt a fejem... még most is...

Nagyon jól éreztem magam! :) Sajna piás koktélt nem kóstolhattam az alkohol nélküli meg elég furi volt... no de majd legközelebb...

Hoztam a formám mert kétszer elsétáltam a Dzsungel mellett mire betaláltam az ajtón... MÁr telefonos segítséget is igénybe vettem... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bosco
Nagyon örülök, hogy megismerhettelek...

Anita
Boti tányérral a fején :lol: :lol: :lol: nagggyon jó! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Edit az avatarod jó régi! :) Rád sem lehet ismerni! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Hello Csajok!
Én már előre begyógyszereztem magam lefekvés előtt így a fél liter kávé után fél 9-kor egészen jól voltam. :)
A lányom egy angyal, aludt fél 9-ig. Reggel 6-kor apa etette meg, én csak annyit hallottam, hogy aja, aja... :D

Én is nagyon jól éreztem magam csajok, sűrűbben kéne taliznunk (meg innunk :D ).
Jó lenne tényleg még idén egy babás tali is.

Annácska én is köszönöm a fuvart, szegénykém biztos volt vagy fél 2 mire hazaértél!!!
Bosco, nagyon örülünk, hogy téged is láttunk végre!!!! :)

Csajok nem sokat fotóztam, de lett néhány jó kép, felmerjem tenni a tegnapi beszélgetés fényében??? (az internet káros hatásairól tartott elemzésre gondolok... :D ).

Na mentem, itt egyesek motorozni szeretnének, és délutánra jön állítólag az eső, hétvégére meg a hó...

Puszi, szép napot!
Barti

UI: Ja és mindenkitől aki lemondta kérünk ám igazolást a távolmaradásról!!!! :wink:

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Bartika
Nekem már úgy is mindegy :( :) felteheted! :) Meg már eddig is egy csomó képet felpakoltunk...

Bezzeg én Áronom megint műsorozott... megfenyegttem, hogy leszokunk a ciciről ha ez így megy tovább...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok :)
Angi :)
Nagyon sajnálom :( Részvétem :(

Boscó :)
Klassz, hogy te is itt voltál :D

Olgo :)
Jó volt beszélgetni : ) Remélem ma reggel azért fel tudtál kelni és időben beértél dolgozni :)

Edit :)
Ha már a pia se segít a fejfájásban :lol:
Nincs mit :)

Ildi :)
Sajnálom, hogy rosszul vagy :( Remélem délután mondanak valami okosat. Jobbulást :)
Tényleg nincs mit köszönni :)

Barti :)
Örülök, hogy ilyen anyalka a lánykád :)

Nagyon klassz volt a tali :D Apa kérdezte is, hogy mikor megyünk legközelebb :D Képeket majd teszek fel

Nem értem olyan későn haza 2-re itthon voltam 1/4 3-kor aludtam :D
A gyerkőceim viszont már fél 7-kor kukorékoltak. Peti meg 5-kor szólt először, hogy nem kap levegőt :) Így délben tuti feksezm vele :D

Na lépek is aludni :D

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Lidke!

Hogy van Apa? Nem is ment ma dolgozni? :?
Na jönnek akkor a képek.
Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Kép img] Kép Kép [ Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Háát az elsőn eléggé érdekesen festek mint ha én ittam volna a hat koktélt...... a másodikon meg olyan tökfejem van... férjem erre azt mondta nem baj úgyis itt a Hellowien (így írják?)

Olgo
Az előbb kihagytam, hogy neked is nagyon örültem, hogy végre megismerhettelek! Jó volt egy kicsit beszélgetni...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Küldem egy két Privát üzenetet sztárfotóval! :wink:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka, ne légy ennyire önkritikus! :)

Szerintem a közös kép pároddal a legjobb kép, amit készítettem. Nézd meg a kezetek egymáson, mosolyogtok és lerí rólatok, hogy szerelmesek vagytok. :P

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok!

Hazaértem én is épségben. Állat volt a buli, menjünk máskor is :) Viszont aludni én se tudtam utána... Nem baj, azért kilátok a fejemből :)
Mindjárt ébresztem szegény gyereket, és megyünk szurira. Nem elég, hogy nem lesz meg a 4 óra alvása ( :twisted: :twisted: :twisted: ), még szurit is kap...

Bartika!

Köszi a képeket!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Jól van na szerintem is jó!!!

És az én fotóm, hogy tetszik???

Kb egy órája amúgy elkezdtem feltöltögetni a kecskeméti képeket erre majdnem végeztem és áramszünet lett! azt hittem szétütöm a gépet! nekiveselkedek megint...

Ikeába nem lenne kedvetek talizni? Az egyik gyerekjátszót sajnos szétszedték... :(

Kép
Kép
Kép
mamacka

nos nekiveselkedek...

amúgy olyan fejgörcsöm lett, hogy be kellett vennem egy fél algopirint Áront sem bírtam így időben elaltatni, ugyanis szopi közben lefejelgetett :?

A kiállítás:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

A közös munka...
Kép

Kép

Áron talált egy-két cicit! :) :lol:
Kép
Kép

Kép

Kép

...volt eg ykis játék is...
Kép
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

...látta, hogy anya köveket pakol egymás mellé, ezért ő is hozott párat... olyan aranyos... tiszta szerelmes vagyok belé :lol: :lol:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

csak két mondat:
megvan a diagnózisom:
-gégegyulladás
-és jobb oldali arcüreggyulladás

És:TILOS beszélnem, hideget innom, meg alkoholt is.........

ajajajjjjjjjj, lehet ettől durranam be mára még jobban :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

na, pussz, lassan alszok

mamacka, köszi a pü.-t, cukin néz ki nagyon a csaj, tényleg flúgos még a kinézete is

Barti, köszi a kéepeket, jók lettek

Mamac, nagyon szépek a képeid, munkáid, családod :)

PUSZA
vas

Sziasztok lányok!

Éppségben hazaérkeztem, igaz már ki sem látok a fejemből a fáradságtól, hisz Nekem még nem ért véget azzal az este hogy eljöttem közületek! Hajnalban épphogy hazamentünk, már indultunk is a vonathoz reggel. Szóval K.O. vagyok mostanra!

Nagyon örülök hogy megismerhettelek benneteket "élőben" is! Szuper volt a hely,a hangulat, és a koktélok is!

Mamacka: tényleg jók a képek rólatok! És a kiállítás képei is! Áramszünet! :evil: :evil: :evil: Az alkoholos verziója finom volt a koktélodnak! :lol: :lol: :wink: :wink: Legközelebb majd Te is iszol olyat!

Ildi: Hú nagyon komolyan hangzik ez a diagnózis! Még jó hogy nem a tali előtt mentél el kivizsgáltatni magad, mert akkor a Tilos dolgok miatt biztos unatkoztál volna a buliban!

Bartika: tényleg anygalka a lányod! :lol:

Akik nem tudtak eljönni a buliba, azokat sajnálom hogy nem ismerhettem meg személyesen! Nem ígérem hogy hamarosan találkozunk, de azért majd követem az eseményeket hogy hol és mikor lesz tali, hátha az egyikre megint betoppanhatok! :lol: :lol:

Anita : még Neked akrtam írni, hogy Fannika imádja a mákos laskát! (apja lánya) :lol: :lol: :lol: De semmi gondunk nem volt tőle, azt leszámítva, hogy a mákot elég nehéz volt leszedegetni a popójáról egy tartalmasabb pelus után!Jobban vagy már?Nagy építész Boti úgy látom! Olyan édes!!!!!

Vali: éljen az új lakás! :lol: Majd ha megtalálod a fényképezőt kattingass néhányat hogy láthassuk milyen! :lol: :wink:

bocsi nem írok többet, már félig alszom! Jó éjt!!!!
Vendég

Sziasztok teszek fel pocakképet... szerintem ez brutál a 12.héten...
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Hű Ildi ez csúnyán hangzik... jobbulást!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Angi: részvétem!!! :(

Ildi: hűha, akkor Te nagyon beteg vagy :(
gyógyulj meg hamar!!!!!!
Akkor mindent csináltál, amit nem lett volna szabad... :roll:

Tényleg nagyon jó volt a kis esti kikapcsolódás... :D

Boscó, Évi, Olgo: örülök, hogy végre személyesen is tudtunk talizni!!!!! :P

Cory, Eszti: mi volt Veletek????

Mamacka: küldött képről: no comment... :roll: , nagyon gáz "szegény"

Anita: én is adtam mákos tésztát Bettinának épp a múlt héten.
Én sem tapasztaltam semmit, kivéve amit Boscó is írt (pellusban lévő fekete pöttyök :lol: )

Tegnap Esztergomban voltunk az élményfürdőben és történt Dorinával egy kisebb baleset: a gyerekmedencében van egy kis domb, amire megpróbált felmászni és visszacsúszott, az állát úgy beverte, hogy 3cm hosszan felrepedt nagyon mélyen, úgyhogy be kellett vinni az ottani kórházba. Nem varrták, raktak rá összehúzó ragsztócsíkot, 1 hét múlva derül ki, hogy mi lesz vele.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Mamac, csini vagy! Áronnal is nagy pocakod volt, 2.-nál állítólag még nagyobb, mert könnyebben tágul. Szépek a képek Kecskemétről is.

Tali látom jól sikerült, örülök!

Ági, utólag én is boldog szülinapot kívánok, még a 8 napban benne vagyok. Tök jó,h fölmentél. EGyedül, vagy Fanniék is voltak?

Tapsztaltabbak, szerintetek ált. mennyi ideig használ egy gyerkőc babakocsit? Érdemes még beruházni? Egy évet még simán, nem? Aztán jön a tél megint, így lehet még másfelet. A Q. Zappon kívül tudtok még sportkocsit, amit kb. 20-22 kg-ig hitelesítettek? (Boti 15 kg felett van, és elég szűkös néha a kocsi...)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Tünde, szegény Dorina :( Gyors gyógyulást, remélem, nem lesz más teendő, szépen meggyógyul.

Köszönöm a mákos válaszokat.

Ildi, tegnap vásárlás közben találkoztam a kedves fülészünkkel. Meghallotta a hangom, amennyire meg bírtam szólalni, ismer, tudja, h arcüreges vagyok. Mondta,h bioparox-t spricceljek az orromba is számba (torok) is. Jobbulást!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Bioparoxtól én rosszul vagyok... egyszerűen nemtudom hazsnálni olyan hányingerem van tőle... pedig nem is babásan próbáltam... :roll:

Dorinának jobbulást! :(
Reméljük nem lesz maradandó... mostanában már ragasztani szoktak ha nem túl mély... nekünk van is itthon olyan izébizé...

Kép
Kép
Kép
mamacka

én is öklendeztem tőle...

Anita
Kép
Kép
_anita_

Muzsikával az újszülöttekért
- jótékonysági gálakoncert a Gólyahír Egyesület javára -

Időpontja: 2007. november 03. szombat - 16h
Helyszíne: Otthon Művelődési Ház – Soroksár
Bp. XXIII. Ker. Szitás u. 112
(a Hősök terei Templomtól egy percre)

Műsorunkban felejthetetlen dallamok hangzanak fel
egyebek mellett Puccini - A bohémélet, Gounod - Faust, Donizetti - A szerelmi bájital
és Donizetti - Don Pasquale című operáiból!

Fellépnek a Magyar Állami Operaház művészei:

Cecília Loyd, Boross Csilla, Csák József, Szvétek László, Vághelyi Gábor, Ghillány Márta
Németh Mónika, Szentidai Szilvia, Töreky Katalin, Angyal Enikő, Czira Judit, Réder Katalin
Zongorán közreműködnek: Katona Anikó és Köteles Géza
„Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokan döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni e remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!”
Jegyek 2007. október 1-től válthatók 2000 Ft-os áron az Operaház jegypénztáraiban, vagy elővételben a Gólyahír Egyesületnél, számlára befizetve a jegy árát 2000 Ft/fő
név megjelöléssel, (a jegyek a koncert előtt a helyszínen vehetők majd át).
Érd és Vidéke Takarékszövetkezet: 64800073 - 10705005

Kép
kajla

Remélem mindenkinek dolga van, ,és nem azért nem írtok ide mert meghalt ez a topik! :lol:

Tünde: nagyon sajnálom ami Dorinával történt! Jobbulást Neki! Nem, a párom és Fannika nem jöttek velem, ők itthon maradtak.De olyan jó hogy minden rendben volt.De azért nem csinálok rendszert az ilyen kiruccanásokból, mert borzasztóan hiányoztak!

Edit: most fial a Szumi!!!! Igazából még nem, csak már rettenetesen szenved szegény! Ez már az a fájdalom! szerintem pár óra és elindul az egész!!!!

Anita: Jobbulást Neked is!

Vali: Mizujs veletek? Alakul a kéró?

Ildi: te jobban vagy már?

Na megyek nézem a kutyit!Szorítsatok! Kép
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?