Új privát üzeneted érkezett!

Na,a lényeget meg nem is írom!
Szóval,kedden voltam egy homeopátiás dokinál.Hát,teleírt 1 óra alatt vagy 5-6 oldalt rólam,és kaptam 9 szem bogyót,amit 3-szorra kellett bevenni.Majd közölte ,egy hónap múlva jelenjek meg újra(gondolom addigra kielemez) és mindezért fizettem 15 ezer pénzt! :? Remélem a következő találkánál már nem kell ekkora összeget ott hagynom,mert így akkor az inszemre is összespórolom egy év alatt a lóvét :oops:

De,ami még lényeges,nagyon büszke vagyok Mátéra,mert ez idő alatt a barátnőm(ikrei vannak) vigyázott rá,és mintha mi sem történt volna,úgy el volt,nem is engem hiányolt,hanem apát kereste egyszer.Pedig még rokonokon kívűl nem vigyázott rá más! :lol:

Kép
taptau

Juci,nagyon édesek!Sok puszi nektek!

Kép
taptau

Köszi Csajok a bókokat,aranyosak Vagytok :D !

Fiona sokszor mondják,hogy nagyon egyformák,sőt az egyik ismerősnek is oda jár bölcsibe a kisfia ahová a Csajok és kérdezték tőle a gondozó nénik mielőtt még elkezdtünk járni,hogy egy vagy kétpetéjüek-e a Lányok.Mire ő egypetéjüek,de már meg tudja különböztetni Őket.Mikor mondtam neki,hogy nem is egy hanem kétpetéjüek dobott egy hátast :D .Örülök,hogy mocorgás már intenzívebb :D .Kedves védőnéninél mi volt?

Vicuska nagyon jó a fotó,tényleg gyönyörű szép a Kislányotok!

Chesti gratulálok a guggolásból való,2 mp-ig tartó felálláshoz :wink: !

Bibarci hát nem semmi a pocakod :o :shock: .Gondolom a kórházban azt hitték,hogy már szülni mész be!

Mamm drukkolok,hogy jó híreket kapjatok az Uh-n!

Juci nagyon jók a fürcsis képek,de a közös képeket sajnos nem tudom megnyitni :roll: :( .

Taptau remélem tud segíteni a homeopata.Nem semmi a tarifája :shock: .

Benszike millió puszi Neked és pihi ezerrel!

Az én napom is jól indult :roll: .Apával együtt vittük a Csajokat reggel a bölcsibe és sikeresen bezártuk a lakáskulcsomat a lakásba.Persze ezt akkor vettem észre,amikor mentem volna haza,úgyhogy mehettem Apa munkahelyére az Ő kulcsáért :twisted: .

Minden Kismaminak keményedés mentes napot kívánok!

Puszi,Lippa

lippa

Bibarci

csirkepöri lesz holnap,remélem szeretitek. :D
Ha nem,akkor bevállalom a Ti adagotokat is..... :wink:

Kép
lukrécia

Sziasztok lányok,

Lassan ideje kilépnem a read-only üzemmódból ;) (remélem, nem kiabálom el...)

Ki is használom az alkalmat és jelentkezem a talira!
elan

Lukikám!

Én is azt csináltam!!!Nyami!!Tétával ,ahogy Ördim mondaná!!! :D

Kicsi Bibarcim!

Nagyon szépecske vagy Kicsikém!!!!!!! :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Bibar
Tudod mi jutott eszembe, ahogy néztem a képedet?? Emlékszel, hogy mit írtam Neked, amikor beköltöztetek az új házba???.................... Ha nem, akkor majd segítek. :wink: Nagyon dögös a rucid is. Nadrág, vagy ruha?
Vendég

Lexi
bizony emlékszem rá :wink: :wink: reméltem is akkor hogy a próféta szól belőled,és igen :lol: :lol: ez ruci,Luki nénitől kaptam :lol: :lol: végre valami ami nagyon kényelmes :P köszi a dicséretet a rucim nevében is :wink:

Lukikám
megesszük ne aggódj,valahogy megbirkózunk vele :P

Lippa
feküdt mellettem egy 30 hetes ikres kismama,háááát kisebb volt a pocakja,mindenki engem hitt ikresnek :oops: :oops:

Nyunyi
köszi :oops: :oops:

Elan
nem kiabálod el ne félj :lol: vonalzót kérünk hogy lássuk hol jársz,és örülök hogy itt vagy :lol: :lol:

bibar

Sziasztok!

Megvolt ma a szív uh. Szerencsére semmi baj nincs Ficánka szívecskéjével. Az echogén papillaris izomra meg azt mondta a doktornő, hogy majd elmúlik, nem kell aggódni miatta. Gondot csak akkor okozna, ha más rendellenesség is lenne mellette, de az szerencsére nincsen! :D
Amúgy egy fiatal orvos csinálta az uh-t, mellette volt a doktornő. A fiatal még szerintem most tanulhatta ezt a szív uh-s részt, mert folyamatosan mondta a doktornőnek, hogy mit lát, és mindent minden irányból többször is megnéztek. Vagy 20 percig biztos nyaggatták szegénykémet, aki hatalmas rúgásokkal fejezte ki nemtetszését... :D Közben próbáltam figyelni, hogy miről beszélnek, de semmit sem értettem az egészből. Csak néhány szót sikerült elcsípnem, olyanokat mint aorta, meg áramlás... :oops: A végén már annyira belemerültek a kicsi szív részleteinek a tanulmányozásába, hogy arról a kis izomról meg is feledkeztek, és csak a végén mondta a doktornő, hogy nem kell ám aggódni miatta. Amúgy nagyon kedvesek voltak mind a ketten, és főleg az tetszett, hogy lelkesen és nagy odafigyeléssel csinálták, amit csináltak. Azt hiszem, most már megnyugodhatok kicsit.
Éééés képzeljétek! Megvettem Ficánkának ez első kis body-t! Olyan jó érzés volt! Sógornőm hívott, hogy ő meg megvette neki az első kis farmernaciját! Azt mondta nem bírta otthagyni, mert olyan igazi csajos... :D

Nyunyika,
köszönöm még 1x, várom nagyon! Puszi! :D

Vicus,
szuper a kép rólatok!!! :D

Bibar
,
szép nagy a pocikád, és nagyon csinike vagy!! :D

Kép

Kép
mamm

Sziasztok,

Gabicsibe,
Hát igen, neked mindig is fenn volt tartva egy hely itt (meg a táblicskuban), úgyhogy már ideje volt jönnöd :wink: Puszillak!

Chesti,
Megzabálom az egyedül felálló csajszidat, most már tuti :D:D:D

Vicuskám,
Hát ez a kép… csudiaranyos! :D:D Nagyon jó lett, de tényleg :wink:

Bibarci,
Jaj, nagyon csini vagy!! :D:D:D Jó nagy már a pocód :shock:

Taptau,
Sajnálom, h nem tudtok jönni a talira :(

Judit drága,
Annyira tüneményesek a csajszik! :D:D Ahogy Lili bealudt a kezetekben… kész vagyok Tőlük :lol: Annyira jó látni Őket együtt, otthon!

Lippa,
Sajnálom a kulcsos bosszúságot :evil:

Elan,
Üdv itt! :D Nagyon jó Téged is itt látni! Majd szólj, ha beleszeretnél kerülni a táblába! Boldog pocisodást! :D

Mamm,
HURRÁÁÁÁ!!! :D:D:D
Kép
Nagyon örülök, hogy minden rendben Ficánkával! :D:D És tök jó, hogy ilyen rendesek és alaposak voltak a dokik!

Luki drágám,
Just for you! :lol:

Kép

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci :D

Az enyém meg puszit küld NEKED :!:
Kép

Bibarkám

Számodra is van vmim. :lol:
Kép

Mamm

Fantasztikus hírek :D
Kép

Kép
lukrécia

Bibar, kicsit azért én is babonás vagyok (bár kezdem kinőni), ezért elhatároztam, hogy vonalzót csak akkor teszek ki, ha szerdán az UH-n minden oké lesz. Azért van ám vonalzóm, kettő is :), de egyelőre csak én nézegetem... Amúgy 5 hét+3 nap.

Zsókuci, szólni fogok ;) És köszönöm :)

Annyira új még nekem ez az egész, hogy hajlamos vagyok megfeledkezni róla (ha éppen nem emlékeztet rá az állandósult gyomorégésem); ma jutott eszembe, hogy talán nem kellene a frissen festett és kegyetlenül büdös festékszagú folyosón közlekednem nap mint nap (van kerülőút). Mondjuk nem mászkáltam rajta sokat, napi 3 percet talán, de most tiszta ideg vagyok, hogy nem csináltam-e rosszat... neten semmit nem találtam ilyenekről... Szerintetek? Nyilván holnaptól már messzire elkerülöm...

Meg olyat is kérdeznék, hogy Ti vettetek valami jó könyvet a terhességről, vagy neten informálódtok? Van valami olyan újság, ami a babavárásról és nem a születés utáni időszakról szól?

Köszi, hogy segítetek :)
elan

Szia Elan :D

Üdv a para-piri csapatban :lol:
Jaj én ugyanilyen vagyok,de hidd el,ezzel nem ártottál a babónak,persze ne sétafikálj ott azért.
Nekem tetszik a babaszoba.hu-n,a 9 hónap menüben,hétről-hétre leírja a bébi fejlődését,kukkold meg.
Régebben vettem az Anyák lapját meg a Kismama c. újságot néha,az egyik tök jó,a másik szerintem vacak,de nem emlékszem melyik melyik :oops: ..ez gondolom nagy segítség volt :oops:.

Kép
lukrécia

Lukrécia, igen megnyugtató, hogy mások is stresszelnek :) Ez az információáramlás átka. Anyu idejében nem volt net, meg sem fordult a fejében, hogy bármi baj lehet velem, bőszen simogatta a macskát, és ette disznóvágáskor a nyers disznófület :)

Úgy tűnik, minél túlképzettebb valaki, annál nagyobb a stressz.
elan

Luki drága,
Köszönöm a hal puszit :lol: :lol: Tényleg, arra gondoltam, hogy jövő héten, vagy utána, ha esetleg nem zavarok, megint átkukkantanék hozzád! :oops: Persze, csak akkor, ha tényleg nem baj :oops:

Elan,
A Kismama újság szerintem jó és érdekes. Könyvből, ami nekem tetszett, az a „Terhesség ABC-je”, szép és igényes könyv, sok-sok leírással, tanáccsal (étkezés, stb). De szerintem nézz körül a neten könyvesboltokban: www.alexandra.hu vagy www.bookline.hu a keresőjükbe beírva a „terhesség” szót nagyon sok találat közül tudsz válogatni.

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok lányok! :lol:

Drága Zsókuci, veled kezdem, köszönöm az érdeklődést, közvetítést, nagyon aranyos vagy!

Visszaolvasni még nem tudok, elég kusza még minden, de persze nagyon csodás az én kislányom :lol: :oops: :D

Csak remélni tudom, hogy a kezdeti nehézségek nyom nélkül elmúlnak...Majd mesélek, ha kicsit rendeződnek a dolgaink.

Puszilok mindenkit

KépKép
naposoldal

Sziasztok!

M E G H Í V Ó

Muzsikával az újszülöttekért
- jótékonysági gálakoncert a Gólyahír Egyesület javára -

Időpontja: 2007. november 03. szombat - 16h

Helyszíne: Otthon Művelődési Ház – Soroksár

Bp. XXIII. Ker. Szitás u. 112
(a Hősök terei Templomtól egy percre)

Műsorunkban felejthetetlen dallamok hangzanak fel
egyebek mellett Puccini - A bohémélet, Gounod - Faust, Donizetti - A szerelmi bájital
és Donizetti - Don Pasquale című operáiból!

Fellépnek a Magyar Állami Operaház művészei:
Cecília Loyd, Boross Csilla, Csák József, Szvétek László, Vághelyi Gábor, Ghillány Márta
Németh Mónika, Szentidai Szilvia, Töreky Katalin, Angyal Enikő, Czira Judit, Réder Katalin
Zongorán közreműködnek: Katona Anikó és Köteles Géza
„Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokan döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni e remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!”
Jegyek 2007. október 1-től válthatók 2000 Ft-os áron az Operaház jegypénztáraiban, vagy elővételben a Gólyahír Egyesületnél, számlára befizetve a jegy árát 2000 Ft/fő
név megjelöléssel, (a jegyek a koncert előtt a helyszínen vehetők majd át).
Érd és Vidéke Takarékszövetkezet: 64800073 - 10705005

Kép És akkor két kép Kép

KépKép
naposoldal

Jó reggelt!!!!!!!!!!!!!

Húúúúúúúúúúú,de gyönyőrű ez a kislány Napcsikám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nagyon sok boldogságot hozzá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Kép

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Jaj de jó, Juciék végre otthon!!!!!

És hurrá Mamm!
Nagyon örülök, hogy minden rendben van a kicsi szívével.

Na gyors visszaolvasok normálisan aztán jövök.
Képzeljétek a lánykám tegnap olyan frontos volt, szinte egész nap csak ölbe maradt el :? este 7kor beájult, kajából evett 10 mlt kb., tehát normális adag kaját du. 4kor evet. Szegény gyakorlatilag 15 órája nem evett :shock: Lehet hogy fel kéne keltenem?

lanett

Azért már nyugtalan vagyok. Megnéztem a csajom, már dobálja a fejét jobbra balra, meg gyömöszöli a szájába a rácsvédőt :? de még csukva a szeme,nincs ébren.

Napcsi!
Gratulálok ehhez a kis tüneményhez!
De édes!!!!
Mikor volt a Réka ekkora :? :shock: :D

Elan, Gabicsibe!
Jó hogy már Ti is itt vagytok!

Jaj felébredt a kismanóm.... majd még jövök!!

lanett

Naposoldal:
Gyönyörű a gyerkőc! :D
Mamm:
Örülök a jó híreknek! :D
Vendég

Jó reggelt Csajok!

Megvagyunk, az élet zajlik! Két fog már előbújt! Éjszakák nyugodtak! Nappal viszont örökmozgó, ácsorog mindenhol!!! Megy mindenhová négykézláb! Nem áll meg egy pillanatra sem!

Mindenkinek millió puszi!

:)

Kép
mot

SZIASZTOK CSAJSZIKÁK!!

Képzeljétek tegnap kiengesztelt a manocskám azért mert előtte ugy megijesztett!! :lol: :lol: Egésznap mocorgott de ugy,hogy volt amikor kivülről szabad szemmel is lehetett látni. Szinte hullámzott a hasam. :lol: :lol: Tök jo volt. Olyan jot aludtm az éjjel!!! Szerintem jot tett a lelkemnek.

Képzeljétek tegnap a tanácsadáson nem az a kis "kedveske" védőnéni volt. Ugyhogy simán lezajlott. DE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Teljes letargiába zuhantam!! Képzeljétek 1 honap alatt 3 kg hiztam. Ez egyszerűen szörnyű.. Gyorsan adjatok nekem valami jo tanácsot hogy szerintetek mit csináljak????????????????????????????????????? De komolyan. Mozognom nem nagyon szabad mert a méhlepény a méhszályon tapad. Ugyhogy a torna kilőve!! Szerintetek mit csináljak?????????,

Zsókuci drága!!!!!
Neked olyan jo ötleteid szoktak lenni. Találj ki valamit nekem.

De ne azt mondjátok hogy ne foglalkozzak vele!! Meg majd utána lemegy!!!! Ez nem igy van!!!!

Napcsi!!
Ez a lányka gyönyörű. Nagy gratula hozzá. Mik voltak a kezdeti nehézségek??

Most még viszonylag korán van de már jol érezhetően mocorog a gyémántom!! :lol: :lol:

ÍKI mit főz ma csajok??? Én már ugy utálom ezt a " mit főzzek ma "????Kérdést! Ma vettem pulykanyakat és abbol csinálok fincsi pöörikét. Szerintem tarhonyával vagy krumplival.
Megyek kissé körülnézek a boltban. Még majd jövök. Puszi mindenkinek

Kép
fiona66

Zsókuci, köszi a tippet! Egyelőre még csak informálódon meg nézelődöm, a vásárlást decemberre hagyom (akkor telik le a 12 hét)

Naposoldal, gyönyörű a babád, szívből gratulálok hozzá!

lanett, köszönöm :) Jó lenne itt is maradni :)

Mot, hű, milyen huncut arca van a babádnak! Képzelem, mennyit kell rohangálni utána, ha nekilendül :D

Fiona, örülök, hogy megnyugodhatsz. Hát úgy tűnik, mostantól tényleg fel kell készüljek arra, hogy folyamatosan aggódni fogok valami miatt ;) Próbálj meg normál vacsora helyett túrót, kaukázusi kefirt vagy joghurtot vacsorázni, mindegy, csak sok legyen benne a fehérje, és kevés a szénhidrát. Nekem be szokott válni mozgás nélkül is.
elan

Sziasztok!

Fiona ne rémüldözz. :) Az elején van akainek meglódulnak a kilók, aztán stagnál. Mivel a torna kilőve, én azt tanácsolom a kajálásra figyelj oda. A http://www.mindmegette.hu-n amugy rengeteg fincsi recept van. :)

Nappcsiiiiii Nóri baba tényleg olyan gyönyörű, mint anyucija. :lol:

Zsókuci drága pusziiii. :)

Bibar szépen alakul az a poci. :) Ki csaptak a kertbe köntösben? :)

Mot bár tudom nem olvasol, ezért is zargatlak emilen, de ide is leírom Krisztina tüneményes husi, és tök jó, h alszik éjszaka. :)

Estrella nem nagyon írsz magadról. Hogy vagytok? Dolgozol még?

Lanett szegény Rékus front érzékeny? Nikit hol megviseli, hol nem. Kajálás...hát nem tudok mit mondani, nálunk pl amióta a fogak jönnek alig eszik valamit, viszont itatom folyamatosan (bár azzal is harc van). Remélem tényleg csak átmeneti.

Elan, innentől csak para lesz benned, próbáld egészségesen kezelni, mert a babunak sem jó ha anyuci folyton görcsben van.
Régen sok mindennel nem törödtek ez tény, de sajnos nem mehetünk el amellett a tény mellett, h hirtelen mekkora fejlődésen mentünk át. Nem voltak ilyen káros dolgok, vegyszerek. A gyümölcs még gyümölcs volt, napon érett be, és nem egy kamrában gázokkal érlelve. :(

Luki néni rákapttál a gifes oldalakra? :) Itt egy jó link :)
http://gif.fpn.hu/_dwad_/frameset.php?path=http://gif.fpn.hu/index.htm

Lippa drága a két kis angyalhajút megzabálom. :) Hogy érzik magukat a csajok a kispajtások között? :) Kulcsos dolog... átérzem, Én is jártam igy. :)

Mamm de jó volt olvasni, h minden rendben. :) Gondolom mennyire sassoltál miről beszélnek, ilyenkor az ember előveszi a tudását az összes kórházas sorozatból. :) Első body vásárlás. :lol: :lol:

Taptau nagyon sajnálom ha nem tudtok jönni. :( Egy órácskára sem tudtok elszökni?

Juci de jóóóóóó, h otthon a kis család. Ha tudsz, és van időd gyere és mesélj hogy telnek a napok. :)

Na most már megyek, készülődök a holnapi szülinapi bulira. :) Répatortája lesz, de mellé sütök még mézes 6 laposat, meg lehet még valamit. :)
Apával vicceltünk tegnap, h meg volt az első összetett mondata a lányunknak. :) Bement a fürdőbe, felmutatott a hajszáritóra, és azt mondta oooo ppffff. Fordítok: Ott hajszárító. :lol: :lol:

chesti

Kép
Kép
Kép
chesti

Itt még fiókok betolva, ruhák a fiókban.....

Kép

Szép napot Csajok!

Köszönöm a bókokat!!!!
mot

Napcsi

gyönyörű a kis Nóri :D
Szerintem a második képen Rád hasonlít :D

Chesti

köszi a gif-tippet,körülnézek :D
De izgi lehet ez a szülinapi készülődés :lol: :lol:

Fiona

Örülök,hogy nem a rémes védőnő volt :D

Zsókuci

oksa :D egyeztetünk,várlak :D

Elan

szerdán mész,ugye? :D

Kép
lukrécia

Chesti
hú most lesz a szülinapja,de jóóó :P :P mit fog kapni?

Napcsi
annyira édes a kiscsajszi :P :P nagyon várom hogy leirjad a történteket,nagyon kiváncsi vagyok :oops: :oops:

Lukikám
már összeraktam a rucikat amiket viszek mutatóba,Karesz tiszta hülyének nézett hogy azt minek visszük át :shock: :shock: mondtam hogy be sem engedsz ha nem viszem :P :P azt mondta az jó mert legalább ő többet fog enni :P :P

bibar

Sziasztok lányok!

Át merészkedtem hozzátok,a küzdők oldaláról,de még csak félve!Holnap megyek az első UH-ra!Elant és Gabicsibét és ki ne hagyjam Nyunyikát már ismerem!Remélem maradhatok itt veletek és akkor mindenkit megismerek majd!Két kérdésem lenne hozzátok:Hogy csináljak vonalzót?Szept.25 leszívás Szept.28 beülti most akkor hány hetes terhes vagyok?Szept.10 az utolsó mesi!

Előre is köszi a válaszokat! :lol: :lol: :lol:
gina25

Lukrécia, szerdán megyek, igen :) Este.

Gina, nekem is szeptember 10 az utolsó mensim :) A kalkulátos szerint június 16-én telik le a 40 hét. De lombiknál másképp van, azt hiszem...

Vonalzós a babafalva.hu-n, a lilypie.com-on vagy a families.com-on tudsz készíteni, a szülés időpontját kell beírni ;)
elan

Gina
üdv itt,szépen gyarapodunk :lol: :lol: vonalzókészitésben nem tudok segiteni :oops: :oops: leszivás minusz 2 hét,onnan számold a terhességed,tehát ma elvileg 5hetes + 3 napos vagy :oops: :oops: az utcsó mensi nem számit a lombikosoknál :oops:

bibar

Elan!

Hi!!! :lol: :lol: :lol: Akkor együtt szülünk??Ti néztétek már UH-on?
gina25

Gina, kétszer is :) Először a mensi elmaradása után 3 nappal mentem, akkor még csak egy pici maszat volt a monitoron. Most szerdán már 1 mm-es volt és volt szikhólyag is. Én amúgy 5 hét+4 napon vagyok, szóval fej-fej mellett haladunk :)
elan

Bibar!

Köszi szépen az infót,valahogy én is így számoltam!De majd holnap a Tanár úr megmodja a tutit!Csak én már majd ki bújok bőrömből az izgalomtól!! :lol: :lol: :lol:
gina25

Elan!

Tök jóó!!Remélem maradsz végig hogy cserélgethessük tapasztalatainkat!Én a fiammal ilyenkor már nagyon hánytam,most meg semmi bajom!!! :P :P
gina25

Sziasztok!

Mamm Drága, szuper hírek!! Jaj, nagyon örülök!!! Remélem mostmár nyugis lesz a terhességed!!

Gina, üdv a csapatban!! Várjuk az első uh-ról a híreket!!

Fiona, én is általában 3 kg-t szedtem fel havonta! Nyugi! Szülés után lemegy, már írtam, hogy én 1 héttel a szülés után 12 kg-val voltam kevesebb!! Persze figyelj a kajálásra, de ezen ne stresszeld magad!!

Napcsi, JAAAJJJ DE CUKI!!!!!!!! Gyönyörű a kisbabátok!!!!!!! Hogy bírod az első napokat otthon? Nekem elég nehéz volt...
vicuska2007

Mindenkinek szép Kép -ot!

Bibar,Luki
Köszi,megnyugodtam!

Mamm
Nagyon örülök,hogy végre megnyugtató híreket kaptál!

Napcsi
Nagyon szép a kiscsaj!

Fiona
Sok gyömölcs,zölsdség,műzli,tejtermék,rozskenyér.De találsz a neten kimondott kismama étrendet is

Elan
ne légy ennyire babonás!Én mikor megtudtam,hogy sikerült másnap vettem egy könyvet,hogy tisztában legyek mindennel!Az a könyv is nagyon jó amit Zsókuci ajánlott,de van egy olcsóbb is ami ugyan olyan jó!Nekem ez van meg Kenéz Kíra Várandósok könyve.

Gina
Bármelyik oldalt választod kapsz három kódot és mindíg az UBB kódot kell bemásolnod profilodba az aláírási rovatba!Szólj ha nem megy és priviben segítek!
gabicsibe

Taptau
Irtam neked püt!

Mot
Hihetetlen,hogy Krisztina ilyen nagy már!

Chesti
Nálatok is hogy szalad az idő,már áll és első szülinap hihetetlen!Pár hét és már szaladni fog!
gabicsibe

Sziasztok!Laptoppal nyomom félig fekve és rohadt kényelmetlenül!
Mindenkinek köszi a pizsu dicséretet!!!!!!!!!
Luki!
Hát nagyon szép vagy!!!Anyukád hová tette a szemét?Hová dugtad a 14kg-ot?3x3 magnéziumot engedélyeztek és így elviselhetőbb!
Bibar!
Nem pici a pocakod!Csini vagy!De jó,hogy rendben van a cukrod!
Zsókuci!
5-ös ikrek?Hát néha tényleg azt érzem.
Mamm!
Drukk a vizsgákhoz!Örülök,hogy minden rendben volt az UH-n!
Lexi!
Még egy darabig fogsz sírni,ha babarucik közelébe mész!És ez tök normális!
Süni!
Nagyon sajnálom!
Elan!
Gratula!Majd küldöm a doki infót priviben!
Juci!
De jó,hogy otthon vagytok!Nagyot nőttek a lányok és gyönyörűek!
Lippa!
Az összes edzőterem menjen a fenébe!
Napcsi!
Királylány olyan szép,mint az anyukája!
Gomba dokinéni!
Mi is végigjártuk,csak erre az utolsóra nem mentünk már el!Milen volt a CTG-d?Az enyém sormintás!Ha szülésnél véletlenül nem lesz a dokim,akkor a Molnárnál kell szülnöm!
Fiona!
Mocorognak a babák,csak néha ők is fáradtak,ezért ne izgulj!
Chesti!
Boldog szülinapot Nikinek és grat a felálláshoz!
Vicuska!
Nagyon jó ez a kép rólatok!
Elan!
Grat itt is!Nemsoká írok a dokimról privit!
Taptau!
Hajrá spontán baba!
Lanett!
A kisbabád sem bírja ezt a hülye időt!
Nyunyika!
Ördi jobban van már?
Numa!
Mi újs?Bírod még?
Vendég

Csajok!
Most rólunk pár szót!

Hétfő óta elég ramatyul voltam és kedden este már erős szívszorítás,légszomj és keményedés,no meg méhösszehúzódás hegyek!Szerda reggel SOS mentünk a kórházba!Zárt méhszáj az UH-n,de Dóra lemaradt 10nappal Balázstól,ami nem lenne gond,csak az utolsó két héttel ezelőtti UH-hoz képest nem nagyon nőtt!Balázs korának megfelelő!Valószínű Balázs méhlepénye elnyomja Dóráét,így ő kevesebb táplálékot kap!'hét múlva UH és ha akkor sem nő Dóra,akkor rögtön császár!Nem a 10napos lemaradás a gond,hanem,hogy nem hízik!Balázs szerda körül 1500gr volt!Dóra nemtom!De ez sacc!Utána CTG,ami elég szép rendszeres sorminta lett!Tehát méhösszehúzódások voltak a félóra alatt!Egy komoly volt,a többi semmi extra!Doki szerint max.2-3hét!
Majd EKG-tak,mert 120 volt a pulzusom!Benn a szülőszobában!Az uram majdnem elájult!Vajúdott közben egy nő,de diszkréten!Megnyugodtam egy kicsit!Ja és 3x3 Magne B6-ot kell szednem!
Úgyhogy most beszélgetés van a skacokkal,hogy Dóra kajáljon és Balázs seítsen neki!
Napi 4-5 komoly méhösszehúzódás van már!
Ja hát a szigorú fekvésről nem is beszélek!És nincs úszás!Hüpp-hüpp-hüpp!!!!!!!!!!!!
Vendég

Benszikém
jaj ez félelmetes,2 -3 hét??? :shock: :shock: mármint már csak annyi van hátra?szegény kiscsaj,szólj a fiadra hogy hagyja enni őt is :oops: :oops: nem semmi,szoritsd a lábad rendesen össze,még jó lenne ha bennt maradnának egy ideig :oops: :oops: drukkolok neked nagyon,és kitartás,tudom hogy nehéz de megéri :D akkor most már tessék sürün jelentkezni.mikor kell megint menni?puszi

bibar

Bibarka!
Jövő csütörtökön megyek labor+UH+CTG+kenet!
3x3 MagneB6-tól sokkaljobb minden!Próbálok velük beszélni,hogy benn még jobb,mint kinn!Hát igen a szülés az 2-3 hét!Már nem annyira riasztó!
Próbálok majd jönni,csak az oldalamon tudok feküdni,mert háton fulladok,így nehéz gépezni!Félig ülő-félig fekvőben meg összehúzódások vannak és Balázs nem szereti!Szóval én igyekszem csak már nehéz összehozni!
Vendég

Szegény Benszi, ez nem hangzik túl jól! Figyu, várhat az a mail, inkább pihenj, jó? :?
elan

Sziasztok, mindenkinek szép napot!

Chestikém, nekünk jó a november 24. Hétvégén nem leszünk, úgyogy nem fogom tudni a nagy napon felköszönteni kicsi lánykádat. Előre meg hát nem illik, úgyhogy egyelőre csak annyit, hogy nagyon sokat gondolok majd rátok hétfőn. Aztán majd írok rendes köszöntőt is, ha netközelben leszek.

Benszi, hát ez nem túl jó hír. sokat gondolok rátok, Dóribaba is nőljön nagyra! Én 35. héten szültem, és már bőven 2 kiló felett voltak mindketten. Ha addig eljutnátok... Igaz Luca egymaga 4 kilós lett volna ha végig kihúzom. Jó vicc lett volna.. :) Viszont soha nem volt akkora hasam mint neked. Most kicsit irigy-birigy vagyok.

Puszi mindenkinek, szép napot, jó hétvégét!

Lucia

Kép
lucia1

Benszi:
Kitartás, növesztgesd még a pocódat, bár gondolom már nehéz a teher. Csak kibékülnek a gyerkőcök ott bent. Szorítok!
Gina:Valamelyik vonalzóra kattints rá és akkor meg tudod csinálni a sajátodat is!
Chesti:
Aranyos vagy, hogy gondolsz rám is. Igazából nem történik semmi különös velünk, ezért nem írok magamról. Majd november végén megyünk csak 4D-re. Egyébként jól vagyok, jól viselem a terhességet, és dolgozom még (decemberig).
Jó az új napocskád.
Bibar:Nagyon csini kismami vagy, olyan szép ruháid vannak.
Mot család:
Krisztina hercegnő milyen nagy már, és milyen kópé. :D
Lucia:De jó, hogy Te is jelentkeztél. Rakhatnál fel képeket is valamikor.
Mamm:Fotót várok tőled is ám! :)
Fiona:Fotó???
Kép
Vendég

Benszi

nem semmi micsoda események :shock:
Még egy picit ki kéne bírnotok,bár a jövő heti UH is plussz egy hét.
Biztos a hidegfront sem tett jót,mondjuk az csak a hasadnak,Dóra növekedését az nem befolyásolja. :? Szerintem te már tuti császárral fogsz szülni,de reméljük minnél később.

Gina

Üdv itt. :D
De jó,a nyári rossz széria után végre új emberek itt nálunk. :D
Nagyon szorítok holnapra. :D

Elan

akkor jól emlékeztem. :D Hú de izgi :D :D :D

Napcsi

a születéstöri engem is érdekelne :D bár gondolom most azt sem tudod,hol áll a fejed..... :wink:

Kép
lukrécia

Benszi hűűűű, 2-3 hét? Remélem Dóri többet tud majd zabizni, és még maradhatnak bent.

Gina üdv. :) Jössz talira? :)

Lucia te egy tünemény vagy. :) Várom már, hogy dumcsizhassunk. :)

Kép
Kép
Kép

chesti

Benszi

Kitartás drága,reméljük több hidegfront nem lesz mostanában!Dóra meg csak elkezd enni és nem lesz baj!
gabicsibe

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?